eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘 🍴مواد لازم : ۲ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری ۶۰ گرم شکلات تخته ای ۶۰ گرم شکلات تخته ای تلخ ۱ ق غ کره ۲ بسته بیسکوییت پتی بور توت فرنگی یا هر میوه دلخواهی برای تزیین 🍥🥧طرز تهیه 🥧🍥 خامه ها و کره را داخل قابلمه ای ریخته شعله را روشن کنید و هم بزنید وقتی داغ شد و از کناره ها شروع به حباب زدن کرد شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید تا داخل خامه داغ ذوب شود .بیسکوییت ها را با دست به چند تکه تقسیم کنید و شکلات ولرم شده را با بیسکوییت ها مخلوط کنید اگه ابکی بود کمی دیگه بیسکوییت اضافه کنید کمی از شکلات مایع را برای تزئین توت فرنگی ها بردارید داخل هر قالبی که دوست دارید سلفون یا کیسه فریزر انداخته با مواد پر کنید و ۲ ساعت داخل فریزر قرار داده و سرو کنید روشو با هر میوه ای که دوست داشتین می تونین تزیین کنید.
🧇شله‌خرمایی🍴🍴 🥮دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است.
🍛🥕 🥕🍛 🍴🥣اول از همه پياز رو تفت دادم بعد بهش هويج خلال شده رو اضافه كردم و خوب سرخ كردم و در آخر زعفرون و مرغ ريش ريش و خلالِ پوست پرتقال رو اضافه كردم با كمى آبِ مرغ درش رو بستم كه كمى دم بكشه ، بعد اين مواد رو لا به لاى برنج آبكشيده ريختم با ته ديگه سيب زمينى و گذاشتم دم بكشه و در آخر با كمى زرشك و خلال بادوم و پسته تزيين كردم !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۳ و نیم پیمانه آرد سمولینا (ایرمیک) ۳ و نیم قاشق غذاخوری کره همدمای اتاق نیم پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک پنس نمک نصف قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ پیمانه ماست پرچرب نیم پیمانه شیر ولرم برای شربت: ۳ پیمانه شکر ۲ پیمانه آب ۱ قاشق غذاخوری کره زعفران دم شده(اختیاری) ۳ قاشق غذاخوری گلاب(اختیاری) نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو
شیرینی برنجی دو رنگ😋💛 مواد لازم💛 آرد برنج ۵۰۰ گرم روغن جامد ۲۵۰ گرم تخم مرغ زرده یک عدد گلاب نصف پیمانه پودر هل ۱ قاشق مرباخوری تخم خرفه به میزان لازم زعفران به مقدار لازم پودر قند ۱۷۵ گرم 🌈🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای شطرنجی 🌹🌹مواد لازم ؛ گوشت چرخ کرده قرمز ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم میتونید از گوشت بوقلمون استفاده کنید که قرمزه و تضاد رنگی داره گوشت مرغ (ران و سینه) ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد کره یا روغن کمی ادویه (فلفل و زردچوبه به میزان لازم من از ادکیه جادویی خودمون زدم که بوی گوشت میگیره و نمک‌ 🌼نکته : خیلی مهم موقع چرخ کردن یا پوره کردن با غذاسازتون داخل ترکیب مرغ یا بوقلمونتون ی تیکه دنبه اضافه کنید خشکی مرغتون مخصوصا سینرو میگیره فوق العاده لطیف و خوشمزه میشه گوشتتون و اصلا بوی دنبه نمیده خیلی مهمه نکته بعد داخل هر ماهیتابه ای مد نظرتون میتونید بچینید اصلا اب نزنید این اب داخل کلیپ مال خود گوشت شعله کم باشه حتما قبل روشن کردن شعله کمی با لیسک یا هررچی دارید گوشتهارو به هم فشرده کنید منسجم بشه از کره یا روغن میتونید استفاده کنید اختیاری نوش جونتون عالی میشه 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون 300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک برای فیکس کردن لبه های نان👇 1 قاشق غذا خوری آرد 30 میلی لیتر آب مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: پودر قهوه نبات اگر تلخ دوست ندارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب پلو🥔 این غذا به تنهایی مزه بهشت میده ولی با هرچی دوست داری سرو کن😋 مواد لازمش چی هست!؟ 🍗 ۱،۵ پیمانه برنج ۱ عدد سیب زمینی بزرگ شوید(شبت) بال مرغ زعفران غلیظ آب لیموترش ادویه: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پول بیبر(دلخواه) .چون بال مرغ چرب هست، برای تهدیگ یک‌ق روغن کافیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو دویست گرم مغز گردو شصت گرم سبزی چوچاق یا گشنیز جعفری ۶یا۵ ق غخ یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده 2 ق غ آرد فلفل و نمک و زردچوبه دو عدد تخم مرغ یک ق غ رب گوجه یک ق غ رب انار ترش یا ملس یک لیوان آب ابتدا گردو رو به همراه سبزی، پیاز، آرد، تخم مرغ و ادویه ها حسابی مخلوط کنید دستتون رو خیس کنید و مواد رو داخل دستتون شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید یک ق رب گوجه رو به همراه یک ق رب انار، نمک و فلفل مخلوط کنید و تفت بدید بهش ۱ لیوان اب اضافه کنید و کوکو هارو داخلش بچینید و از سبزی اطاف کوکو ها بریزید نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 - بیسکویت 230 گرم (هر نوعی میتونید بریزید) -پنیر خامه ای 160 گرم(جایگزین خامه صبحانه) میتوانید مغز گردو خورد شده هم داخل مواد بریزید. - 150 گرم شکلات
🧁🍭 🧉طبقه اول: یک لیوان سمید (آرد سمولینا در لوازم قنادی موجود هست) را تف میدهیم یک لیوان شیر خشک را تف میدهیم دو سوم لیوان شکر پودر شده یک عدد خامه صبحانه همه را با هم مخلوط کرده و توی سینی مستطیل موادمون را میریزیم و روش را صاف میکنیم و ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم 🍹مواد روش: دو لیوان شیر را با دو عدد کارامل و دو قاشق پودر کاکاو و یک قاشق نسکافه همه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم اماده که شد روی طبقه اول میریزیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد برش میزنیم میتوانیم با سس کارامل یا نوتلا روش تزیین کنیم.🍴
توت فرنگی :۱کیلو شکر:۸۰۰گرم توت فرنگیاتونو بشورید و بریزید توی آبکش تا آبش از دست بده و آبی نداشته باشه. بعد جذاب ترین قابلمتون رو بردارین و توت فرنگی و شکر رو لایه لایه بریزید . در ظرف رو بزارید و چند ساعت توی یخچال بزارید. (من یه شب تا صبح گذاشتم توی یخچال موند). حالا نوبت مرحله هیجان انگیزشه. قابلمه رو بزارید روی شعله متوسط و ۱۰ دقیقه با حرارت زیاد هم بزنید . مربا رو ول نکنید که سر می ره. بعد ۱۰ دقیقه با دیدن حباب های درشت شعله رو خاموش کنید و بعد سرد شدن توی ظرف شیشه ای بریزید.یادتون نره کف روی مربا رو بگیرید. اینکار باعث شفاف شدن مربا میشه.
این شیرینیِ خوشمزه خیلی خوش عطره و بافت تردی داره واسه کسایی که نسکافه دوست دارن عالیه مواد لازم آرد ۱۱۰ گرم کره ۱۱۰ گرم پودر قند۶ ق شکر۱ ق غ وانیل ۱/۸ ق چ نسکافه ۲ ق چ آب جوش ۱ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ طرز تهیه کره نرم را با پودر قند و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود نسکافه را در آب جوش حل کرده و بعد به مواد اضافه کنید آرد و نشاسته ذرت را که الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند هم بزنید و بعد مواد را با دست کمی ورز دهید و بعد ۱ ربع داخل یخچال استراحت دهید و بعد داخل نایلن گذاشته و قالب دلخواه بزنید ودر سینی فر بچینید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید نوش جان 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
طرز تهيه: يدونه پياز كوچيك رو باريك خلالي كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه، بعد يك ليوان اسفناجِ پخته شده بهش اضافه كنيد و يكم تفت بديد. حالا كمي پودر سير،نمك و فلفل بزنيد و شعله رو خاموش كنيد. كمي كه از داغي افتاد، دو ق پنير خامه اي و دو ق پنير پيتزا يا موزارلا هم اضافه كنيد. نصف يك سينه مرغ هم كه از قبل با سير و پياز و نمك و زردچوبه آبپز كرديد، ريش ريش كنيد و با مواد اسفناجي مخلوط كنيد. از اين مواد بين نون تست يا نون ساندويچي بذاريد و داخل دستگاه ساندويچساز يا تابه يا فر كمي بذاريد تا پنير ذوب و نون برشته بشه. ميتونيد قبل از برشته كردن يه كوچولو كره روي نونها(بيرون نون) بزنيد. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اون رسپی خوباست که یه بار درست کنید عاشقش میشین👌 مخصوصا ورزشکارا حتما سیوش کنید😉💪🏼 📝چیزایی که لازم داریم ۳ عدد سینه مرغ نمک و فلفل سیاه پودر پاپریکا ۱ دونه پیاز کوچیک ۳ حبه سیر ۵ تا دونه قارچ ۱ مشت اسفناج ۱ ق.غ سویا سس ۱/۵ لیوان شیر ۱ ق.غ روغن زیتون نوش جونتون💙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب شکلاتی ○○○○○○○○○○○○○○○○ مواد لازم: شکلات تخته ای 🍫 مارشمالو🍡 پودر نسکافه ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود فوری 𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠 مواد لازم: مرغ پخته🍗 سیب زمینی آبپز🥔 پنیر پیتزا🧀 پیازچه🌱 پنیر خامه ای🧀 کالباس🥓 پاستایی که شبیه لوله پولیکاست😂 آرد سوخاری 🍘