فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_میگو_سبزیجات
پلو میگو درست کنید اونم به این روش واز خوردنش لذت ببرید اصل این دستور هندیه ولی من دستکاری کردم که بیشتر به ذائقه ما خوش بیاد حتما امتحان کنید
طرز تهیه👇
مواد را واسه نیم کیلوبرنج میگم
توی تابه روغن بریزید وچند تا فلفل سیاه درسته ودوتا برگ بو ودوتا چوب دارچین بزرگ نباشه وحدود پنج دقیقه تفت دهیدتا عطرش بلند بشه بعد یه پیاز را اضافه وکمی سبک که شد پوره سیر وزنجبیل یک ق م باشه ویه فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه تا کمی طلایی بشن بعد حدود سیصد تا چهارصد گرم میگوی پلویی که تقریبا ریز است را اضافه وتفت مختصری بدین وبعد زردچوبه وادویه کاری و پودر زیره وتخم گشنیز وفلفل قرمز اضافه ومخلوط کنیدوبعد یه کاسه کوچک نخود فرنگی ویک هویج متوسط نگینی ریز خرد شده ولوبیا سبز وفیله یه گوجه متوسط وسفت را اضافه ویک قاشق پر رب ومخلوط کنید نمک هم بزنید ودر اخر حدود یک لیوان اب بریزید تا مواد ما نیم پز بشه وابش هم کاملا بخار بشه
تهدیگ دلخواه بذارید واز مواد میگویی ویه سیب زمینی متوسط نگینی سرخ شده را لابه لای برنج بریزید وبعد اطراف برنج را مرتب کنید روش هم چند سوراخ بزنید واب وروغن وزردچوبه را که یه جوش دادیم بریزید روش ودر صورت تمایل رنگ زعفران که عطاریها دارن ودم کنید .
نکته...... دانه برنج را کمی زنده تربردارید مثل زمانیکه لوبیا پلو درست می کتید
نکته....... نیازی به استفاده زعفران بجای رنگ زعفران نیست ندارید حذف کنید بیشتر واسه زیبایی برنج است واستفاده از زعفران عطر ادویه های درسته را کم می کنه ولی اگر دوست دارید میتونید استفاده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
برای گرفتن بوی بد یخچال، به جای استفاده از بوگیرهای شیمیایی از قهوه استفاده کنید.
🔺نحوه استفاده را در ویدیو ببینید👆
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمیز کردن #فر با استفاده از سرکه و نمک
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
🌸🌸روشهای تزیین میوه و سبزیجات ❤👍
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_لیوانی👩🍳
🍮خوشمزه ترین دسر رمضان
یه لیوان شکر
یه لیوان آب جوش
یه لیوان شیر
دو قاشق نشاسته گل
وانیل
کره
فروارد یادتون نره❤️😘
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_کرمدار
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 1 و 3/4 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
ماست غلیظ 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر+پودر کاکائو را با هم مخلوط و 3بار الک کنید.
تخم مرغها+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شوند.
سپس ماست را اضافه و 1 دقیقه هم بزنید و بعد روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مخلوط آرد را در 3 مرحله به تدریج اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
کف قالب 25 سانت را چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
مواد کیک را در قالب ریخته و کرمفیل را روی ماسوره بزنید.
دستور کرمفیل👈 #کرمفیل_وانیلی
قالب را برای 45 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود.
بچه ها وقتی کرمفیل رو روی مواد کیک میریزید و قالب رو توی فر میذارید،کیک پف میکنه و کرمفیل وسط کیک قرار میگیره...
میتونید بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردید و خنک شد دوباره روی کیک رو به دلخواه با کرمفیل تزئین و بعد سرو کنید.
نمیتونید شیر رو جایگزین ماست کنید چون خمیر کیک رقیق و شل میشه و کرمفیل ته قالب تهنشین میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_چند_میوه
هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_یخی_خونگی
🍉هندوانه مکعبی برش داده شده ۳ پیمانه
🍓توت فرنگی تازه ۱ پیمانه
🍋پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش (اگر دوست نداشتین میتونین نریزین)
🍋آب یک عدد لیمو ترش تازه
#پنجه_مرغ
📍 مقداری پای مرغ را پس از تمیز و شست و شو به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمهای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت روی شعله ملایم قرار دهید
📍و پس از گذشت این زمان، محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید.
📍برای مصرف کافی است، مقداری از عصاره پای مرغ تهیه شده را به انواع سوپ و خورشت، اضافه و سپس میل کنید
#_مربای_کامکوات
✍️طرزتهیه:
برای یک کیلو پرتقال ریز من یک کیلو شکر رو داخل قابلمه ریختم و به اندازه دو لیوان آب ریختم تا بجوشه و مثل عسل غلیظ بشه. بعد از اینکه پرتقال هارو جوشوندیم تا تلخیش گرفته بشه( 👆من پنج بار اینکارو کردم و هر بار پنج دقیقه قل قل کرد و آبکش کردم و پنج دقیقه هم داخل آب سرد قرار دادم ) . وقتی کاملا مطمئن شدید که دیگه تلخ نیست وپوستش حسابی پخته شده چند سوراخ با نوک چاقو ایجاد کنید و پرتقال های اماده شده و پخته شده رو داخلش بریزید بعد از نیم ساعت خاموش کنید و روش دم کنی بزارید. من بخاطر اینکه شکرک نزنه به اندازه دو قاشق آبلیمو تازه زدم و کمی وانیل.عزیزان دقت کنید وقتی ابلیمو رو اضافه میکنید بزارید چهار پنج دقیقه بجوشه. خاموش کنید و دم کنی روش بزارید تا کاملا شربت غلیظ بشه و بخار مربا رو جمع کنه.
نکته.اگه احیانا شربت خیلی غلیظ نشد پرتقال هارو از داخل شربت بیرون بیارید و شربت رو بجوشونید.
یک مربای خوش عطر و خوش طعم وضد نفخ
نکته : پرتقال های هسته دار مناسب نیستن . اگه پرتقالهاتون هسته داره بعد از پنج بار جوشوندن نصفش کنید و هسته هاشون رو خارج کنید .
🍊نوش جون🍊
#دمنوش_توت_فرنگی_و_چای_سبز_بهاری
مواد لازم
برگه توت فرنگی 6 عدد
چوب دارچین 1 تکه
چای سبز 1 قاشق سوپخوری
عسل به دلخواه
آب جوش 3 پیمانه
طرز تهیه
آب را به جوش می آوریم و میگذاریم کمی از دمای آن کم شود.برگه های خشک توت فرنگی را به همراه چوب دارچین و چای سبز روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا 15 دقیقه آماده شود و با کمی عسل آن را میل کنید
نوش جان
#ترشي_ليمو_ترش 🍋 😋
🔸يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نان_سوخاری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آردگندم ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
شیر۳ لیوان
نان سوخاری به میزان لازم
موادلازم برای شربت
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
برای شربت شکر رو روی حرارت متوسط بذارید گاهی اوقات هم بزنید تا کاراملی بشه بعد اب رو بهش اضافه میکنیم اجازه میدیم تا شکرش اب بشه از روی حرارت بردارید یک ردیف در ظرف موردنظر نان سوخاری میچینیم و روش شربت داغ رو میریزیم حالا پودینگ رودرست میکنیم شیر و ارد و نشاسته وشکر رو مخلوط کنید روی حرارت متوسط میزاریم مدام هم زده تا غلیظ بشه ، دراخربهش گلاب ووانیل رواضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم وروی، نان سوخاری میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدخامه قنادی فرم گرفته روش میریزیم وبایک چنگال روشو و توت فرنگی وپودرپسته تزیین میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کِرِپ با سس فلفل دلمهای و پنیر 😍😋
مواد لازم:
سس فلفل دلمه:
پیاز:🧅 ۱ عدد
گوجه فرنگی:🍅 ۱ عدد
فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
آویشن: 🌱۱ قاشق چایخوری
جعفری🍀
خوب موارد رو ریز کنید. اول روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد حرارت رو کم کنید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببینه.
مایه کِرپ:
آرد: 🥡۱ لیوان
نمک: 🧂۱ سرانگشت
شیر: 🥛۱/۵ لیوان
تخم مرغ:🥚 ۲ عدد
.
مایه کرپ رو توی ماهیتابه بریزید، روی حرارت کم ۴-۵ دقیقه نگه دارید، سس فلفلدلمه رو بریزیر، پنیر هم بریزید.
اگه فر دارید اون رو توی فر بزارید که فقط از بالا روشن هست (حالت گریل)
اما اگه فر ندارید، میتونید ۵ دقیقه روی حرارت کم در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر آب بشه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_لطیفه👩🍳
مواد لازم
♥تخم مرغ 2عدد
♥ارد نول4ق غ
♥نشاسته ذرت 2/5ق غ
♥بکینگ پودر 1/4ق چ
♥وانیل 1/4ق چ
♥خامه فرم گرفته 300گرم تقریبا
♥پودر قند 6ق
𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_چاکلت_فرانسوی
شیر یک و یک دوم پیمانه
خامه نصف پیمانه
شکر 2 ق غ
پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو)
شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم
کف شیر برا تزیین
شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_ریحون
با صدا ببینید🔈
سس:
گوجه: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سس گوجه: ۴ قاشق غذاخوری
ریحون تازه: حدود یک لیوان
قارچ: ۵-۶ عدد
روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
موارد بالارو خوب یکدست کنید، روی نون تست(یا باگت) بزنید، پارمسان، گوجه، ریحون، قارچ و روغن زیتون بزیند و اون رو توی فری که از قبل داغ کردید بذارید (دما ۲۱۰). این خیلی نکته مهمی هست. همیشه اول فر رو داغ کنید بعد مواد رو توی فر بذارید.
#_نان_قلبی
ابتدا ۱شیر رو با ۱ق شکر و ۱ق م خمیر مایه مخلوط کرده و میذاریم تا به عمل بیاد
حالا ۴تخم مرغ و ۶ق غ روغن و۱ ق چ نمک رو همراه خمیر مایه به عمل امده را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام آرام اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد ودر محیط آشپزخانه روشو می پوشونیم ۱ ساعت استراحت میدیم بعد یک ساعت از خمیر چونه های به اندازه نارنگی بر میداریم وبه شکل بیضی باز میکنم وروش با فرچه روغن میذاریم وشکر میپاشیم بقیه کار رو ادامه میدیم ودر سینی فر میچنیم وباز ۱۵دقیقه استراحت میدیم بعد در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه تا جایی که روی نان طلایی بشه می پزیم بعد از در آوردن از فر روشن رو شربت بار میزنیم یا پودر قند میباشیم
مواد میانیش همون مواد پیراشکیه
نوش جان
#شربت_نعناع_با_تخم_شربتی_ستایش
مقداری برگ نعنا تازه رو شستم تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم طعمش حالا مقداری شکر رو با۴ لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم 15دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی بهش اضافهکردم حرارتو خاموش کردم دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وریختم داخل بطری باتخم شربتی وگذاشتم یخچال تاخوشمزه ترشه
نوش جان