eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ گریل مراکشی 😍😋 عاشق طعم و مزه اش میشید، امتحان کنید.
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی آسون 😍😋 یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه دو پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین چهار قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری کره. با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه . یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.‌ روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید. مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد. در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه . یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه. داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ترشى از اون خوشمزه‌های خاص و شیک و مجلسی هست که الان وقت درست کردنش هست😍😍 بریم سراغ ترشی آلبالو: آلبالوی دم گرفته و شسته و خشک شده ۱ کیلو سرکه حتما سفید ۳ لیوان فرانسه پر آب ۱ لیوان پر شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق غ نعنا خشک یا تازه چند پر شیشه تمیز با درب فلزی سالم خشک و تمیز آب و سرکه رو حرارت ملایم بزارید نمک و شکر و اضافه کنید و بزارید حل بشه و شروع به قل زدن که کرد خاموش کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد مثل تصویر داخل شیشه تمیز و خشک پر کنید یه روز بیرون و بعد هم تو یخچال بزارید و بعد سه روز شروع به مصرف و‌ نوش جان کردن کنید😍 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 جامبو شلز صدفی نصف بسته، اسفناج ۲۰۰ گرم، مرغ نواری خرد شده ۲۰۰گرم، قارچ بزرگ ۵تا ۶عدد، پیاز بزرگ 1 عدد، پنیر خامه ای ساده ۱۰۰گرم، پنیر موزارلا یا پارمسان، نمک ،فلفل، آویشن،پودر سیر : 2 ق غ آرد گندم، 2پیمانه شیر سرد، ۳۰ گرم کره، نمک 🥠پاستا جامبو شلز مارک زر خوبه ولی بیشتر از ۱۵ دقیقه نجوشه وقتی احساس کردید پخته آبکش کنید جامبو شلز صدفی مارک دلیوری ایتالیایی هم خیلی مقاومن و در هنگام پخت پاره نمیشن 🥠 🔴پیاز،قارچ،اسفناج و مرغها رو بعد از خرد کردن تفت داده با نمک و فلفل و آویشن و پودرسیر و پنیر خوب مخلوط میکنیم به آب پاستا بعد از به جوش اومدن مقداری نمک و 1 ق غ روغن اضافه و پاستاها رو اضافه بعد از پخت که حدود ۱۵دقیقه طول میکشه خارج و آبکشی میکنیم برای سس بشامل آرد و کره رو مقداری تفت میدیم شیر سرد و نمک رو اضافه و مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه. کف ظرفی که داخل فر میره رو سس بشامل رو ریخته. پاستاها رو با مواد پر کرده و طبق ویدئو میچینیم و روش رو پنیر میریزیم و ۳۰دقیقه در فر ۱۷۰ درجه میزاریم حاضر بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ادویه ای که برای مرغ بریان استفاده کردم زیره یک و نیم ق چ زیره گشنیز یک و نیم ق چ سیر سه حبه روغن زیتون چهار ق غ نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرد شده دو الی سه ق غ زعفران غلیظ دو ق غ . مرغ رو از مواد مرینت بیرون بیارید مواد رو از داخل شکمش بردارید. تخم گشنیز و زیره رو آسیاب کنید سیر رو رنده ریز کنید و همراه با روغن زیتون، نمک وفلفل، جعفری و زعفران مخلوط کنید و با دست تمام سطح مرغ رو بهش آغشته کنید قسمت سینه مرغ رو زیر پوستش حتما از ادویه ها بزنید. پاهای مرغ رو بهم وصل کنید و محکم ببندین. بال رو به سینه مرغ بدوزید. ته یه ظرف یکم هویج، کرفس، سیر، لوبیا بذارید مرغ رو روی سبزیجات قرار بدین. دو لیوان اب بریزید (من تو فیلم فراموش کردم بذارم) روی مرغ رو فویل بکشید فویل رو جوری بکشید که مرغ هیچ تماسی با فویل نداشته باشه چند تا سوراخ کوچیک روی فویل بذارید. داخل فر از پیش گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت دو ساعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ فنجان چایخوری آب ولرم ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیر فوری ۱ عدد تخم مرغ ۴ الی ۵ لیوان آرد سفید آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک‌ شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اگر یه مرغ بی دردسر که بذاری تو فر و خوشمزه تحویل بگیری و‌طعمش خاص و عالی باشه می خوای حتما این دستور امتحان کن. ❌❌نکات: این مرغ با نان یا برنج یا سالاد می تونید سرو کنید می تونید مرغ تکه ای استفاده کنید میتونید کره بیشتر بزنید که محشره😍 حتما باید مرغ رو با پوست بذارید وگرنه خشک میشه اگر فر برقی دارید دما رو ۱۵۰ درجه بذارید می تونید دوبار چک کنید از سس ک ظرف بریزید روی مرغ ❌❌برای پخت بدون فر: مرغ اول کمی سرخ کنید و یه دونه پیاز رنده کنید تفت بدید مرغ رو روش بچینید بعد سسی ک گفتم روش بریزید با شعله ملایم جا بیفته. ✅من روش فری رو خودم خیلی دوست دارم آسون و راحت و خوشمزه مواد لازم : مرغ آب پرتقال ۴فنجان ،کره ۳۰گرم یا۴ق روغن زیتون ابلیمو تازه ۴ قاشق نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز یک قاشق غ سر خالی و زنجبیل به مقدار مناسب ذائقه شما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنوبی ۱۲_۱۵ نفر😍😋 بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری 🔴پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزی خشک قورمه سبزی😍😋 سبزی قورمه ( یک کیلو تره، ۶۰۰ گرم جعفری، ۳۰۰ گرم گشنیز، ۳۰۰ گرم شنبلیله، ۱۵۰ گرم برگ چغندر یا اسفناج ) شسته و خرد شده رو داخل تابه با حرارت متوسط تفت بدین وقتی آبش کشیده شد، نصف لیوان روغن بریزین و یک ساعت تفت بدین داخل سینی پخشش کنین و تو دمای خونه بذارین، نباید زیر آفتاب باشه هرازگاهی زیر و رو کنین تا کامل خشک بشه بعد داخل شیشه بریزین تا یک سال داخل کابینت قابل نگهداریه فقط اگه روغنش زیاد باشه باید داخل یخچال نگهداری کنیدبرای هر نفر یک قاشق غذاخوری سر پر از سبزی خشک رو، بدون نیاز به خیس کردن، نیم ساعت آخر پخت، اضافه کنین خورشتتون بی نهایت خوش‌عطر و طعم میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید.
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی کاهو واقعا خوشمزه است 😍😋 💕کاهو خرد شده 100گرم یا دو لیوان 💕شوید خشک 1قاشق غذا خوری 💕 ریحان یا جعفری خشک 1/2قاشق غذا خوری 💕تخم مرغ 2 عدد. 💕زرشک 1قاشق غذا خوری 💕گردو خرد شده 2قاشق غذا خوری 💕آرد دو قاشق غ خ 💕نمک فلفل زردچوبه 💕سیر یک عدد 💕روغن به میزان لازم ✅طرز تهیه:⬇️⬇️ 💕خب برا شروع کار من فقط از برگ کاهو استفاده کردم و اصلا ساقه نبود پس بعد شستن و خشک شدن برگ کاهو ها خردشون کنید. 💕یک قاشق شوید خشک و نصف قاشق جعفری خشک یا ریحان خشک مخلوط کنید و ادویه ها و سیر رنده شده رو اضافه کنید. 💕آرد و ادویه ها رو هم اضافه کنید. 💕تخم مرغ رو هم اضافه کنید و زرشک و گردویی که داخل آرد غلطونید. 💕حدود دو دقیقه خوب با قاشق هم بزنید و بعد تو روغن داغ سرخ کنید.میتونید چند تا گردوی درسته وقتی کوکو نیم بند شد بهش اضافه کنید تا مجلسی تر شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت ميگو 😍😋 مواد لازم ميگو🦐۵۰۰گرم گشنيز 🍀يك ليوان پياز 🧅يك عدد سير🧄 چهار حبه پنير پيتزا 🧀يه ليوان فلفل سبز و قرمز 🌶 سه عدد نمك 🧂به ميزان لازم فلفل قرمز🌶 به ميزان لازم كه بستگي به خودتون داره آرد سوخاري🍘 دو قاشق غذا خوري زرد چوبه به ميزان لازم
15.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلواترکی ۳سوته با ۳قلم مواد تقدیم به عاشقای باقلوااااا😍😍😍😋🙋🏻‍♀ تعریف از خود نباشه 😂 به جرات میتونم بگم یکی از بهترین باقلواهایی بود که تا حالا خوردم😍 این مقدار مواد برای یه سینی بزرگ کافیه میتونید مقدار مواد رو کمتر کنید چیا لازم داریم؟ خمیر یوفکا مخصوص باقلوا گردو خرد شده ۱۵۰ گرم کره سه چهارم استکان روغن مایع برای شربت: ۲ لیوان شکر ۲ لیوان آب چند قطره لیمو ترش تازه ❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه ❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه ❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید ❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋 خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا پنه با سس بشامل ي ايده جذاب و خوشمزه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🍀🍀🍀 فصل باقالی شده، با این دردسر کرونا بهترین روش بلانچ کردنشه. دیگه خیالتون راحته، . با روش بلانچ، هم بهتر میمونه هم بدون ویروسه🙂🤩🤩🤩👍 . نحوه بلانچ باقالی یا لوبیا سبز ، نخود فرنگی و .‌.. به مدت ۳ تا ۵ دقیقه باقالی رو توی آب جوش می ریزیم بعد آبکش میکنیم بلافاصله آبکش رو توی آب یخ میزاریم به همین سادگی😅👌 ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋 مواد لازم👇👇👇 ران یا سینه مرغ زردچوبه نصف قاشق چایخوری پیاز بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه ۱/۲ متوسط هویج ۱ عدد ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین) زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته رب گوجه آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه طعم و بوی مرغُ دوست نداری، با این راهکار عاشقش میشی🤩🤩 مرغ ها رو ۵ دقیقه بجوشونین آب قابلمه رو دور بریزین دوباره آب اضافه کنین یک عدد پیاز یک عدد فلفل دلمه ای نمک زرد چوبه بریزین و درشو ببندین یک ربع بجوشه مرغ ها رو از قابلمه خارج کنین داخل تابه مقداری کره و روغن بریزین کمی که داغ شد، مرغ ها رو بچینین دو طرفشون که سرخ شد، از تابه خارج کنین یک عدد پیاز خلالی شده رو داخل همون تابه بریزین و تفت بدین دو حبه سیر کمی زردچوبه یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه و مخلوط کنین دو پیمانه آب مرغ و دو تکه چوب دارچین اضافه کنین وقتی به جوش اومد، کمی فلفل سیاه و پاپریکا بریزین مرغ ها رو بچینین مقداری عصاره زعفران آب نصف لیمو بریزین درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین تا جا بیوفته با این ریزه کاری ها مرغ تون خوش طعم و معرکه میشه 🌟
برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم. برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد،اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم. شدن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه عدد بادمجان پوست گرفته شده رو داخل تابه سرخ کنین و مقداری زردچوبه بزنین دویست گرم گوشت چرخ کرده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ای که با هم مخلوط و قلقلی کردین رو داخل همون تابه تفت بدین یک عدد پیاز خلال شده رو تفت بدین نمک و فلفل و زردچوبه بریزین سه عدد گوجه اسلایس شده رو داخل تابه بچینین بادمجان های سرخ شده رو بچینین گوشت های قلقلی یک قاشق رب که با یک لیوان آب باز کردین، بریزین در تابه رو ببندین تا جا بیفته اين غذای اصیل و خوشمزه رو کنار برنج یا نون سرو کنین و ازش کُلی لذت ببرین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋 مواد لازم👇👇👇 ران یا سینه مرغ زردچوبه نصف قاشق چایخوری پیاز بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه ۱/۲ متوسط هویج ۱ عدد ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین) زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته رب گوجه آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه 🌟
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انار دوتا انار را دون کردم یه بسته ژله الوورا را با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم وبن ماری کردم تا شفاف بشه داخل یه کاسه گرد کوچیک کیسه فریزر گذاشتم وانارهارو ریختم توش وروشون ژله ریختم تا روی انارهارو بپوشونه و کیسه رو محکم بستم عین فیلم پست قبل و داخل کاسه گذاشتم و سه چاهار ساعت گذاشتم یخچال تا سفت بشه وبعد از داخل کیسه خارج کردم وبا پوست انار تزیین کردم این ژله بیرون از یخچال اصلا آب نمیشه ویکی دوروز قبل هم میتونید آماده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 سینه مرغ 2 تکه نگینی خرد شود فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد قارچ 400 گرم خرد شده سیر رنده شده 2 حبه فلفل سیاه پودر سیر کمی نودل با طعم دلخواه 3 بسته مرغهارو بریزین تو تابه با کمی فلفل سیاه و پودر سیر ، وقتی پخت و خواست سرخ شه قارچهارو اضافه کنین صبر کنین تا حسابی آب مواد تبخیر شه حالا سیر را اضافه کنین و مواد را حسابی سرخ کنین فلفل هارو هم تفت بدین و قاطی مواد بریزین حالا نودل هارو که خوب پخته بودین آبکش کنین و به تابه اضافه کنین و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنین و کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ۹۰ میلی لیتر آب گرم 90 میلی لیتر شیر گرم 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری شکر 10 گرم مخمر خشک کمی هم بزنید تا مایه فعال شود 480 گرم آرد گندم 1 قاشق چایخوری نمک طرز تهیه: مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. . اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه. نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنی💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید ۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر ۲ عدد تخم مرغ کمی نمک ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری ۱ لیوان شیر ولرم مخلوط کنید ۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید ۶۰ گرم کره ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید با دست چرب پف خمیر رو بگیرید مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید ( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید ) درآخر داخل شکر بغلتونید 😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من اندازه ها رو چشمی می ریزم. تقریبا شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه.بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه.سپس توی ظرف سرو میکنیم.واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم.مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی تند و آتشین 😝 ترشی خورا دستا بالا 🤚 فلفل مخصوص ترشی کشیده و باریکتره من همینو داشتم. مواد لازم فلفل تند واتشبن نیم کیلو هویج یک عدد سیر سه حبه فلفل دلمه رنگی از هر کدام یک چهارم اختیاریه نداشتید نریزید. ترخان ونعنا وکمی ریحان خشک مقداری تخم گشنیژ ونمک وسرکه به میزارن لازم فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز، سرکه انگور باشه. دو لیوان آب ویک لیوان سرکه ویک قاشق نمک بزارید رو گاز تا بجوش بیاد فلفل رو شسته شده رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه سپس آبکش کنید. فلفل ها رو بچینید داخل شیشه مابینش هویج، سیر،فلفل دلمه ای وتخم گشنیژ ترخان و ریحان ونعنا بزارید نمک رو داخل سرکه حل کنید وبریزید روی مواد درب شیشه رو محکم ببنیدید وارونه کنید تا درش پرس بشه دو الی سه روز در دمای اتاق ودور از نور آفتاب بزارید بمونه سپس بزارید داخل یخچال بعد از دو هفته قابل مصرفه این ترشی با دیزی وکوفته ونیمرو خیلی عااالیه .