هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#بورانی_اسفناج_با_گردو
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.
فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
🥙جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پیاز_مجلسی
پیاز و از وسط نصف کنید و برش های خیلی نازک و مرتب بدید.یکم آب و جوش بیارید و پیازهارو سه دقیقه تو اب جوش بریزید و آبکش کنید.آبش که کامل کشیده شد سرخ کنید.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کیک شکلاتی 🍰🍫😍😍😍
🍴موادلازم🍴
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱/۵ پیمانه
ماست یا شیر : ۱ پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
پودر کاکائو : نصف پیمانه
بکینگ پودر : ۲ق م
شکلات چیبسی : ۳ ق غ
وانیل : کمی
👩🍳طرز تهیه👩🍳
تخم مرغ وشکر را باهم حدود ۷ دقیقه میزنیم وانیل هم اضافه میشه. روغن و ماست یا شیر هم اضافه شده و همه را با همزن میزنیم، آرد و کاکائو و بیکینگ پودر الک شده را به این مخلوط اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم، شکلات چیبسیا رو هم اضافه میکنیم. کف قالب کاغذ روغنی انداخته، چرب و آرد پاشی میکنیم و خمیررا داخل آن میریزیم و در فری که قبلا گرم کردیم بسته به فرتون داره، در دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه میپزیم.
@ashpazy_irani
#باسلوق_با_طعم_نارنگی😍😍
دو لیوان آب نارنگی
سه قاشق نشاسته و نصف لیوان شکر باهم خوب مخلوط میکنیم و تقریبا ۵۰گرم کره هم اضافه میکنیم و میزاریم رو اجاق تا به غلظت برسه میزاریم یک ساعت خنک بشه بعد از این که به خوبی سرد شدمثل خمیر میمونه که به اسانی با دست میتونی بهش شکل بدی من همین جوری با دست گرد کردم و تو پودر نارگیل غلطاندم و گذاشتم ظرف 😋
نوش جونتون
@Ashpazy_irani
پاستا با سس آلفردو
سس آلفردو
خامه یک عدد صورتی
شیر نصف لیوان
سیر رنده شده ریز ریز یک حبه
پنیر پارمسان یک قاشق
جعفری ساطوری یک قاشق چای خوری
خردل یک سوم قاشق چای خوری
فلفل نمک به مقدار لازم
مواد ماهی پخته شده
پنه پخته شده
قارچ پخته شده
سس رو بهش اضافه کنید بزارید بجوشه غلیظ شد سرو کنید
ماهی رو می تونید روی پاستا بذارید
هات چیپس
مواد لازم
سیب زمینی
زردچوبه
سرکه سفید
پنیر دیب چدار همون پنیر ورقه ای
سس مایونز با کچاب
قارچ
کالباس
ذرت
@ashpazy_irani
توپک سیب زمینی
مواد
سیب زمینی
پنیر پیتزا
پود سوخاری مارکش پانکو باشه حتما
آویشن
تخم مرغ
شیر
نمک فلفل
@ashpazy_irani
ژیگو
پیاز رو خورد میکنم کف ماهی تابه بزرگ
ژیگو رو گذاشتم روش
و سطح روش رو هم پر پیاز کردم چند تا حبه سیر وفلفل دلمه وهویج هم خورد کردم دورش گذاشتم شعله رو روشن کردم یک ساعت اروم پیازا عسلی شد وژیگو هم سرخ شد
سپس رب گوجه زردچوبه فلفل با اب قاطی کردم روش ریختم سه ساعت رو گاز بود جوشید از ساعت ۵ هم گذاشتم تو فر با حرارت متوسط تا ساعت ۹ شب قشنگ مغز پخت شد بعدم تو یه دیس بزرگ استیل چیدم دورش جعفری وچیس لیموترش تزیین کردم
@ashpazy_irani
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پنیری سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده و ریز شده ۲ پیمانه
پنیر رنده شده چدار ۱ پیمانه
پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه
ادویه شامل نمک و فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری و پودر سیر , پودر پیاز , زیره : ۱ قاشق چای خوری همچنین فلفل هندی و پونه کوهی : ½ قاشق چای خوری
حلقه پیاز به تعداد لازم برای مواد آماده شده
مواد بالا را تر کیب کنید و درون حلقه پیاز قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر نگهداری نمایید
سپس آن را آغشته به آرد الک شده، تخم مرغ و پودر سوخاری نموده ودر روغن سرخ کنید... نوش جان
@ashpazy_irani
کیک نسکافه شکلاتی😍😍
برای درست کردن کیک نسکافه ابتدا یه لیوان شکر با کمی وانیل وچهار عدد تخم مرغ هشت دقیقه همزدم بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع اضافه وهمزدم بعد دو قاشق پودر نسکافه و دو قاشق پودر کاکائو ریختم و همزدم درآخر هم دو لیوان آرد که با یه قاشق بکینگ پودر الک کرده بودم ریختم و با لیسک همزدم و قالبم با روغن جدا کننده(مخلوط دو قاشق روغن ویه قاشق آرد)چرب کردم مواد کیک ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۰گذاشتم. بعداز سرد شدن کیک کیک برگردوندم .
برای روی کیک یه قاشق روغن دو قاشق شیر گذاشتم تو ماکرویو گرم که شد دو قاشق شکلات رنده شده یه قاشق پودر کاکائو و یه قاشق پودر نسکافه مخلوط کردم وبه روی کیک ریختم. بعد برش زدم برای تزیین کیک شوکورول خرد شده و کیک ردولت که پودر کرده بودم استفاده کردم .
@ashpazy_irani