ترایفل_شکلات_وقهوه😍😍
دسرشکلات_قهوه_میتراپز
شیر 4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
نشاسته ذرت 3 ق غذاخوری
آرد سفید 2 ق غذاخوری
پودر کاکائو 2 ق غذاخوری
قهوه دم کرده 1/4 پیمانه
شکلات خرد شده 50 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
کره 50 گرم
وانیل 1/3 ق مرباخوری
بيسکوئيت یا خرده کیک به مقدار لازم
شکر،آرد، نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو داخل قابلمه بریزید وهم بزنید شیر رو کم کم اضافه کنید تا ارد ونشاسته گلوله نشه. بعدروی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید. کم کم قوام پیدامیکنه و و مثل فرنی میشه. وقتی به این شکل دراومد کره، شکلات و قهوه رو اضافه کنید و باز هم بزنید. درحدی که کره وشکلات باز بشه. وبعد از روی حرارت بردارید و وانیل و 50 گرم از خامه رو اضافه کنید.
بذاریدموادتون کاملا سرد بشه.دقت کنید که بعد از سرد شدن موادتون سفت تر میشه. پس زمان پخت نذارید زیاد سفت بشه. رنگ و روش انقدرجذابه که فکرنکنم بتونید صبرکنید تا سردبشه😋
عطر خوش شکلات وقهوه هم که دیگه جای خود😌
حالاوقتشه موادتون رو بریزید توظروف سرو.من از شیشه مربا استفاده کردم.لایه اول بيسکوئيت خردشده و،لایه دوم کرم شکلاتی، ولایه ی بعدی خامه ی صبحانه وموز.وبه همین ترتیب لایه هارو تکرارکنید.
@ashpazy_irani
دسر کارامل و قهوه "🍵☕ (
🔽نصف لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه ( علی کافه) (اگه دوست داشتید بیشتر هم میتونید بریزید) و یک بسته پودر کرم کارامل رو داخل قابلمه ریختم ، چهار لیوان شیر رو کم کم اضافه کنید تا گوله نشه.روی حرارت قرار دادم و همین که از اطرافش حباب زد خاموش کردم .
یک بسته خامه 200 گرمی رو داخل یک ظرف ریختم، دو ملاقه از مایع شیر رو کم کم به خامه اضافه کردم و هم زدم تا نبره بعد به قابلمه شیر انتقال دادم و هم زدم ، (یک دفعه خامه سرد رو ب مایع گرم منتقل نکنید چون میبره.)
سه قاشق ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا شکفته و شفاف بشه . بعد به مایع شیر و خامه اضافه کردم و مخلوط کردم ، سپس داخل قالب ریختم و در یخچال پنج شش ساعت گذاشتم تا ببنده .
نکته:
🔽دوستان برای هر لیوان شیر یک قاشق پر ژلاتین نیازه.
@ashpazy_irani
#نان_شکم_پر
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم
نوش جان
@ashpazy_irani
#کیک_میوه_ای 😍😍
موادلازم:
4عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 عدد سیب
1 عدد هویج
از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع
نصف لیوان گردوی خرد شده
نصف لیوان کشمش
1 قاشق غذا خوری دارچین
1پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 لیوان آرد
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر را تا زمانیکه کف کند هم بزنید روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید آرد ،بکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید هویج و سیب را با قسمت درشت رنده ،رنده کنید کشمش هارا کمی کوچک کنید . هویج ، سیب ، کشمش و گردو را داخل مایه کیک بریزید و با کمک لیسک هم بزنید داخل قالب مافین طوریکه یک بند انگشت از سر قالب خالی بماند بریزید(میتوانید داخل قالب بزرگ بریزید)و در فر 160 درجه از قبل گرم شده بپزید اگر داخل قالب بزرگ میریزید قالب را با کره چرب و آرد پاشی کنید.با این مقدار مواد 15 عدد مافین شد.
@ashpazy_irani
شيرينى فندقى 😍😍
دو قاشق غ پر پودر قند + ٤٠ گ روغن مايع+ يك چهارم پيمانه پودر فندق
رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
@ashpazy_irani
#كيك_سيب_داغ😍😍
دو پيمانه سيب خردشده را با یک پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. 100 گرم كره را آب كنيد. یک پيمانه شكر، سهچهارم پيمانه آرد، دو قاشق چايخوري بكينگ پودر، یک قاشق چايخوري دارچين و يكچهارم قاشق چايخوري نمك را با هم مخلوط كنيد. سهچهارم پيمانه شير و یک عدد تخممرغ را با هم بزنيد و بعد مواد تر و خشك را مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد، سپس سيبها و كره را روي خمير بريزيد و آن را در دماي 160 درجه سانتيگراد براي 50 تا 60 دقيقه بپزيد.
@ashpazy_irani
گراتن مرغ
مرغ آبپز شده بعدا نگینی شده
قارچ تف داده شده
ذرت
نخود فرنکی
مایونز خیلی کم
آویشن
کدو نگینی شد سرخ شده
فلفل سیاه نمک
پنیر پیتزا
اینارو باهم مخلوط کرده و تو فر ۱۶۰درجه قرار دهید
@ashpazy_irani
🔷#فرنی_شکلاتی
نیم لیتر شیر
۳ق س شکر
۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظبشه به غلظت مناسب که رسید شعلروخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم
@ashpazy_irani
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا خوشگل و خوشمزههه😍😋
۱ بسته لازانیا
پنیر موزارلا ۲ بسته(یا پنیر پیتزا)
برای سس بشامل:
سه و نیم فنجان شیر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ کره
فلفل سیاه
برای مایع گوشتی:
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ پیاز متوسط
۴ عدد فلفل شیرین یا ۱ عدد فلفل دلمه
۲ فنجان پوره گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه و قرمز مقداری
ابتدا پیاز رو نگینی خورد میکنیم و گوشت چرخکرده رو تفت میدیم سپس فلفل و پوره گوجه رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم و نمک و فلفل میریزیم
لازانیا رو در آب جوش ریخته و ده دقیقه بجوشانید و قتی لازانیا جوشانده شد سس بشامل رو آماده کنید
آرد و تفت میدیم سپس کره رو اضافه میکنیم و شیر رو میریزیم و سپس فلفل سیاه رو اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شه
مطابق فیلم لازانیا رو داخل قالب یکی یکی و یکی رو روی دیگری بذارین (حتما قالب نچسب بردارید و روغن بزنید)
و سپس وسط هر ورق بشامل ریخته و پنیر موزارلا و بعد مواد گوشتی رو میریزیم و مراحل مشابه رو در ۴ لایه انجام میدیم و هر لایه رو با ورق لازانیا کوچک شده پر میکنیم و با لازانیا درش رو بسته و فویل میپیچیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده برای ۴۰ دقیقه میگذاریم
@ashpazy_irani