eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 نیم لیتر شیر ۳ق س شکر ۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا خوشگل و خوشمزههه😍😋 ۱ بسته لازانیا پنیر موزارلا ۲ بسته(یا پنیر پیتزا) برای سس بشامل: سه و نیم فنجان شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ کره فلفل سیاه برای مایع گوشتی: ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ پیاز متوسط ۴ عدد فلفل شیرین یا ۱ عدد فلفل دلمه ۲ فنجان پوره گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه و قرمز مقداری ابتدا پیاز رو نگینی خورد میکنیم و گوشت چرخکرده رو تفت میدیم سپس فلفل و پوره گوجه رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم و نمک و فلفل میریزیم لازانیا رو در آب جوش ریخته و ده دقیقه بجوشانید و قتی لازانیا جوشانده شد سس بشامل رو آماده کنید آرد و تفت میدیم سپس کره رو اضافه میکنیم و شیر رو میریزیم و سپس فلفل سیاه رو اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شه مطابق فیلم لازانیا رو داخل قالب یکی یکی و یکی رو روی دیگری بذارین (حتما قالب نچسب بردارید و روغن بزنید) و سپس وسط هر ورق بشامل ریخته و پنیر موزارلا و بعد مواد گوشتی رو میریزیم و مراحل مشابه رو در ۴ لایه انجام میدیم و هر لایه رو با ورق لازانیا کوچک شده پر میکنیم و با لازانیا درش رو بسته و فویل میپیچیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده برای ۴۰ دقیقه میگذاریم @ashpazy_irani
یک نان فوق العاده مناسب صبحانه وعصرانه ارد250گ روغن مایع 1/4پ تخم مرغ 2عدد که 1زرده برای رومال استفاده میشه خمیر مایه 1ق س شکر 1ق س نمک 1ق چ اب ولرم 1/2پ مواد رویه: پنیر صبحانه به میزان لازم شیر 2ق س گوجه گیلاسی من کمی هم اویشن زدم مثل تمام نانها اب مایه خمیر وشکر را مخلوط میکنیم بعد 15 دقیقه بقیه مواد ارد حدود 2پ کمی بیشتر یا کمتر نیاز دارین خمیر اماده رو 1ساعت استراحت بدین تا دوبرابر بشه بعد بازش کنید مواد رویه رو روش بریزن دور خمیر رو روش کمی تا بزنید وبا زرده کنارها رو رومال کنید و تو فر بزارین تا بپزه من زیر گریل نذاشتم ولی خیلی خوب پخت ظرف اب ف فر یادتون نره بعد پخت روش گردو وسبزی وگوجه گذاشتم @ashpazy_irani
 مواد لازم : نصف لیوان روغن مایع یا کره ابشده نصف استکان پودرقند . 1 عدد زرده تخم مرغ بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نشاسته ذرت یک لیوان و نیم وانیل یک دوم ق.چ . طرز تهیه : ابتدا تمام مواد بجز نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وکم کم کم نشاسته را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبد ،(بافت نشاسته ها با هم متفاوت هست امکان دارد برای شما کمی بیشتر یا کمتر استفاده شود) بنابراین به صورت کنترل شده اضافه کنید چون باید روی این کوکی تر بخورد واگه نشاسته کم باشه ، کوکی ها پخش می شوند واگه خیلی زیاد نشاسته ریخته شود بافت کوکی سفت میشود.  به اندازه یک گردو از خمیر بردارید وگرد کنید بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا پخته شوند بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید وشکلات یا گاناژ بزنید من یه طرف کوکی را شکلات زدم و یه کوکی دیگه روش گذاشتم مواد لازم برای تهیه فیلینگ این شیرینی :شکلات ۸۰گرم-خامه صبحانه۸۰گرم-پودر کاکائو ۲۰گرم طرز تهیه:شکلات و خامه را به حالت بن ماری گذاشته تا شکلات آب شود و مواد باهم خوب ترکیب شوند وبعد از مخلوط شدن پودر کاکائو را نیز ریخته و مخلوط کرده و بعد از خنک شدن داخل قیف ریخته و استفاده کرده @ashpazy_irani
بفرمایید ای خوشششششسمزه😍😍 دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین نوش جان @ashpazy_irani
مواد لازم سفیده ی تخم مرغ 4عدد شکر 1و1/4لیوان ولی من یه لیوان ریختم پودر نارگیل 2لیوان روغن مایع 2ق غ آبلیمو 1ق چ قنادا 2ق غ آرد برنج هم میریزن همه ی مواد رو بجز آبلیمو مخلوط کرده اگر پودر نارگیلتون درشته در دستگاه غذاساز بریزید مولد رو داخل قابلمه ریخته و حرارت رو ملایم کنید تا شکر حل بشه مواظب باشید سفیده نبنده. در آخر آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. کاغذ روغنی رو داخل قالب پهن کنید مواد شیرینی رو توی قیف بریزید و به مقدار دلخواه و با فاصله ازهم روی کاغذ روغنی بریزید با قاشق چای خوری هم میتونید بریزید بعد اگر نامرتب بود با دست خیس روی شیرینی ها رو کمی صاف کنید و کمی پودر پسته بپاشید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صدو شصت درجه بزارید بعد از نیم ساعت که زیر شیرینیا کمی تعییر رنگ داد چند دیقه هم گریل و روشن کنید حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده بعد از فر خارج کنید وبعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید و نوش جانتون کنید😊😋 @ashpazy_irani
موادلازم: بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم شکر ۱۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ نوک قاشق چای خوری نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی گلاب ۲ قاشق غذا خوری شیر ۳ لیوان خامه‏ صبحانه ۳ قاشق غذا خوری ✍طرزتهیه: ابتدا شکر و نشاسته و بستنی و شیر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین رو که به روش بنماری در کمی شیر حل کردید اضافه کنیدوقتی مواد کمی خنک شد بهش وانیل و گلاب و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه (تقریبا حداقل ۳ ساعت ) @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
مواد لازم آرد نخود چی 1 لیوان پودر قند 1 لیوان روغن صاف قنادی نصف لیوان(برای تهیه روغن صاف قنادی در منزل روغن جامد معمولی رو روی حرارت کم بزارید تا روغن به حالت مایع بشه بعد از روی حرارت برداشته اجازه بدید خنک شه در ظرف در بسته برای انواع شیرینی استفاده کنید) هل آسیاب شده 1 ق م ♨️طرز تهیه ابتدا آرد نخود چی رو بزارید روی حرارت ملایم با قاشق چوبی مرتب هم بزنید خوب هم زده تا بوی آرد و حس کنید و رنگ آرد طلایی شده و تغییر کنه بعد از روی حرارت برداشته اجازه داده تا کاملا خنک شه بعد پودر قند و هل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید در نهایت روغن جامد آب شده خنک رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد از خمیر گلوله های کوچک برداشته تو دستتون فرم بدید من قالبم زدم مشکلی پیش نیومد همه شیرینی هارو به همین شکل آماده کنید از خلال پسته هم برا تزیین استفاده کنید بزارید چند ساعت تو دمای اتاق یا یخچال تا شیرینی ها خودشون و بگیرن به همین راحتی مزه و طعم این شیرینی ها عالی بود و اصلا با نوع آماده و بازاری قابل مقایسه نیست حتما امتحان کنید نکته مهم این شیرینی **** فقط در تفت دادن آرد نخودچی هست که به مقدار کافی تفت داده بشه تا شیرینی بی نقص داشته باشید اگه با قالب زدن شیرینی مشکل داشتید اصلا نگران نباشید اندازه فندق از خمیر شیرینی برداشته تو دستتون گرد کنید به همین راحتی از این شیرینی خوشمزه و خونگی لذت ببرید❤️ @ashpazy_irani 🙏👩‍🍳
🌸مواد لازم برای۴ نفر گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم عصاره گوشت ۱ بسته پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه کره ۱۵۰ گرم برنج 0.5 کیلوگرم روغن به مقدار لازم فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری زعفران به مقدار لازم 🌸طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از كره ها را ذوب كرده و پیاز نگینی شده را در آن كاملا سرخ میكنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. ۲- سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط كرده و به گوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند. ۳- فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا كمی نرم شوند و رنگشان تغییر كند. ۴- سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه كرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میكنیم. ۵- برنج را در ظرف مناسب دم میكنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میكنیم. آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین 🎂🍰 کیک آمبره با سایه های مختلف بنفش💜 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 چند راهکار جالب برای تمیز کردن خونه☺😊👌 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
 با سس تاتار ابتدا بال ها رو نمک و فلفل و پودر سیر رزماری خشک زدم بعد یک قاشق از چاشنی ساخت وطنی  که طعم بندری داشت بهش زدم(من این چاشنی ها رو از تو پیجشون سفارش دادم ) و چند ساعت موند تا مزه دار شد و در تابه ی دوطرفه با حرارت ملایم گذاشتم تا دو طرفش سرخ بشه .اصلا هم روغن نزدم بهش کاملا رژیمی چون بال خودش چربه و با روغن خودش سرخ شد.. آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🍪 آرد 290 گرم پودرقند 250 گرم کره 150 گرم تخم مرغ 2 عدد کشمش 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده (له) و آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل و زیره خوب ورز میدیم میذاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد از موادمون به اندازه یه گردو درشت (نارنگی) برمیداریم و روی نایلون (کیسه فریزر) باز میکنیم و داخلش ورقه ای میذاریم البته (یک طرف) بعد مثل فیلم تا میکنیم و لبه ها رو با انگشت فشرده میکنیم یعنی به شکل نیم دایره در بیاد و داخل روغن داغ سرخ میکنیم و همراه پیاز گوجه فرنگی فلفل_سبز شیرین سرخ شده سرو میکنیم آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژلاتین ۲ ق چ عسل ۱ سوم پیمانه آب ۱ پیمانه 🏺میتونین به جای شکر نصف پیمانه عسل جایگزین کنین تا کاملا با عسل درست شود زنجبیل رو شسته پوست گرفته خرد کرده به همراه اب کاملا پخته سپس له کرده همه مواد را افزوده ۷ دیقه هم زده تا غلیظ شود سپس داخل یک ظرف سلفون کشیده ملات رو ریخته و پخش میکنیم ۱ ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس برش زده و تمام حتما در ارد بغلطونین که چسبندگی نداشته باشد آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
برای تشویق بچه ها به میوه خوردن☺️😍 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕