eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
مواد لازم آرد نخود چی 1 لیوان پودر قند 1 لیوان روغن صاف قنادی نصف لیوان(برای تهیه روغن صاف قنادی در منزل روغن جامد معمولی رو روی حرارت کم بزارید تا روغن به حالت مایع بشه بعد از روی حرارت برداشته اجازه بدید خنک شه در ظرف در بسته برای انواع شیرینی استفاده کنید) هل آسیاب شده 1 ق م ♨️طرز تهیه ابتدا آرد نخود چی رو بزارید روی حرارت ملایم با قاشق چوبی مرتب هم بزنید خوب هم زده تا بوی آرد و حس کنید و رنگ آرد طلایی شده و تغییر کنه بعد از روی حرارت برداشته اجازه داده تا کاملا خنک شه بعد پودر قند و هل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید در نهایت روغن جامد آب شده خنک رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد از خمیر گلوله های کوچک برداشته تو دستتون فرم بدید من قالبم زدم مشکلی پیش نیومد همه شیرینی هارو به همین شکل آماده کنید از خلال پسته هم برا تزیین استفاده کنید بزارید چند ساعت تو دمای اتاق یا یخچال تا شیرینی ها خودشون و بگیرن به همین راحتی مزه و طعم این شیرینی ها عالی بود و اصلا با نوع آماده و بازاری قابل مقایسه نیست حتما امتحان کنید نکته مهم این شیرینی **** فقط در تفت دادن آرد نخودچی هست که به مقدار کافی تفت داده بشه تا شیرینی بی نقص داشته باشید اگه با قالب زدن شیرینی مشکل داشتید اصلا نگران نباشید اندازه فندق از خمیر شیرینی برداشته تو دستتون گرد کنید به همین راحتی از این شیرینی خوشمزه و خونگی لذت ببرید❤️ @ashpazy_irani 🙏👩‍🍳
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه نوشابه ای😋👆 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
🌸مواد لازم برای۴ نفر گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم عصاره گوشت ۱ بسته پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه کره ۱۵۰ گرم برنج 0.5 کیلوگرم روغن به مقدار لازم فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری زعفران به مقدار لازم 🌸طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از كره ها را ذوب كرده و پیاز نگینی شده را در آن كاملا سرخ میكنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. ۲- سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط كرده و به گوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند. ۳- فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا كمی نرم شوند و رنگشان تغییر كند. ۴- سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه كرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میكنیم. ۵- برنج را در ظرف مناسب دم میكنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میكنیم. آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
4.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین 🎂🍰 کیک آمبره با سایه های مختلف بنفش💜 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 چند راهکار جالب برای تمیز کردن خونه☺😊👌 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
 با سس تاتار ابتدا بال ها رو نمک و فلفل و پودر سیر رزماری خشک زدم بعد یک قاشق از چاشنی ساخت وطنی  که طعم بندری داشت بهش زدم(من این چاشنی ها رو از تو پیجشون سفارش دادم ) و چند ساعت موند تا مزه دار شد و در تابه ی دوطرفه با حرارت ملایم گذاشتم تا دو طرفش سرخ بشه .اصلا هم روغن نزدم بهش کاملا رژیمی چون بال خودش چربه و با روغن خودش سرخ شد.. آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🍪 آرد 290 گرم پودرقند 250 گرم کره 150 گرم تخم مرغ 2 عدد کشمش 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده (له) و آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل و زیره خوب ورز میدیم میذاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد از موادمون به اندازه یه گردو درشت (نارنگی) برمیداریم و روی نایلون (کیسه فریزر) باز میکنیم و داخلش ورقه ای میذاریم البته (یک طرف) بعد مثل فیلم تا میکنیم و لبه ها رو با انگشت فشرده میکنیم یعنی به شکل نیم دایره در بیاد و داخل روغن داغ سرخ میکنیم و همراه پیاز گوجه فرنگی فلفل_سبز شیرین سرخ شده سرو میکنیم آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای ساده و خوشمزه آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕