eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین 🎂🍰 کیک آمبره با سایه های مختلف بنفش💜 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 چند راهکار جالب برای تمیز کردن خونه☺😊👌 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
 با سس تاتار ابتدا بال ها رو نمک و فلفل و پودر سیر رزماری خشک زدم بعد یک قاشق از چاشنی ساخت وطنی  که طعم بندری داشت بهش زدم(من این چاشنی ها رو از تو پیجشون سفارش دادم ) و چند ساعت موند تا مزه دار شد و در تابه ی دوطرفه با حرارت ملایم گذاشتم تا دو طرفش سرخ بشه .اصلا هم روغن نزدم بهش کاملا رژیمی چون بال خودش چربه و با روغن خودش سرخ شد.. آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🍪 آرد 290 گرم پودرقند 250 گرم کره 150 گرم تخم مرغ 2 عدد کشمش 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده (له) و آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل و زیره خوب ورز میدیم میذاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد از موادمون به اندازه یه گردو درشت (نارنگی) برمیداریم و روی نایلون (کیسه فریزر) باز میکنیم و داخلش ورقه ای میذاریم البته (یک طرف) بعد مثل فیلم تا میکنیم و لبه ها رو با انگشت فشرده میکنیم یعنی به شکل نیم دایره در بیاد و داخل روغن داغ سرخ میکنیم و همراه پیاز گوجه فرنگی فلفل_سبز شیرین سرخ شده سرو میکنیم آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژلاتین ۲ ق چ عسل ۱ سوم پیمانه آب ۱ پیمانه 🏺میتونین به جای شکر نصف پیمانه عسل جایگزین کنین تا کاملا با عسل درست شود زنجبیل رو شسته پوست گرفته خرد کرده به همراه اب کاملا پخته سپس له کرده همه مواد را افزوده ۷ دیقه هم زده تا غلیظ شود سپس داخل یک ظرف سلفون کشیده ملات رو ریخته و پخش میکنیم ۱ ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس برش زده و تمام حتما در ارد بغلطونین که چسبندگی نداشته باشد آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
برای تشویق بچه ها به میوه خوردن☺️😍 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. این غذا به دلیل داشتن کلم دارای کلسیم بالایی است. مواد لازم: کلم قمری: یک عدد نخود: یک پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم کشک: ۱ پیمانه (در صورت تمایل) سیر: ۲ حبه (در صورت تمایل) طرز تهیه: پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته👌🏼👌🏼👌🏼 نکته:برای کنار غذا سیر وکوبیده وبا کشک مخلوط مکنند ودر کنار غذا سرو میکنن😋 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 فیله ی مرغ ۴ عدد کره ۲۰ گرم ۲ حبه سیر برای سس خامه ای👇👇 ۱ عدد پیاز شیر یک لیوانو نیم خامه صبحانه ۱۰۰ میلیلیتر پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم نمک مقداری به سینه ی مرغ نمک و فلفل بزنید و بذارید نیم ساعت بگذرد اسپاگتی هارو بجوشانید کره رو داخل تابه ریخته و سیر خورد شده رو سرخ کنید سینه ی مرغ رو اضافه و از دو طرف سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بیاندازید تا روغن اضافی جذب دستمال شود پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت بدین بعد بهش خامه و شیر و نمک و پنیر پیتزا اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود سینه ی مرغ رو برش زده و ابتدا پاستا بعد سینه ی مرغ و بعد سس رو میریزیم و با جعفری روشو پر میکنیم😋 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
برای تهیه ی این ژله چند رنگ ژله بستنی به رنگهای دلخواه درست میکنیم وبعد از بسته شدن با ابزار میوه آرایی قالبهای گرد میزنیم .ژله ی الوورا رو بن ماری میکنیم و با اب سرد مخلوط میکنیم کمی که خنک شد توپکهایی که درست کردیم رو در قالب میزاریم و آلوورا رو روش میریزیم این کار رو در چند مرحله انجام میدیم که توپکها بالا نیان مثل ژله ی لایه ای @ashpazy_irani
من اومدم با یه مواد لازم برای تهیه این تیرامیسو خوشمزه 😋 دوستای عزیزم اگه میخوایین دیواره تیرامیسوتون رنگ خود لیدی فینگر باشه شما میتونید لیدی فینگرهایی که برای دیواره تیرامیسو استفاده مبکنید و به قهوه آغشته نکنید (من برای طعم و خوشمزگیش همیشه به قهوه میزنم ) خامه صبحانه ۷۰۰ گرم  یک پاکت پنیرماسکارپونه  دو الی سه ق غ پنیر لبنه  سه الی چهار ق غ پودر قند یا شکر  دو پاکت پودر خامه یا کرم شانتی  پودر کاکائو به مقدار لازم  وانیل به دلخواه بیسکوییت لیدی فینگر دو پاکت  من از دو پاکت پودر کاپوچینو آماده برای خیس کردن لیدی فینگر استفاده کردم میتونید بجاش از پودر قهوه فوری و شکر استفاده کنید  دوستای عزیزم این مقدار مواد برای قالب ۲۸ سانتی شما میتونید برای قالب کوچکتر مواد و نصف کنید  خامه و پودر قند و با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره بعد به ترتیب پنیر ماسکارپونه و لبنه و پودر خامه و اضافه کنید و هم بزنید دقت کنید همه مواد سرد باشن خوب هم بزنید حالا لیدی فینگرها رو داخل قهوه آماده شده و خنک شده زده و دور قالب کمربندی میچینیم و یک ردیف کف قالبی که کاغذ روغنی انداختیم چیده و از مواد خامه ای میریزیم و پودر کاکائو الک میکنیم این کارو تکرار میکنیم لایه آخر فقط از مواد خامه ای ریخته و روش پودر کاکائو الک کرده و میزاریم داخل یخچال به مدت ۵ الی ۶ ساعت تا موقع سرو 😋 @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
✴️‌⇦•این دسر در درمان ڪم خونے بسیار مفید است. ✳️⇦•طرز تهیه 🔘✍ڪدو حلوایی رسیده را به قطعات مربع شڪل خرد ڪرده یا له ڪنید و بخار پز نمایید و در انتهای پخت ڪمی زعفران دم ڪرده به همراه پودر نبات قهوه ای یا عسل و دارچین بر روی آن پاشیده و بگذارید ڪمی آب بیندازد در صورت تمایل مقداری گلاب هم بیفزایید این دسر را بصورت گرم میل ڪنید... @ashpazy_irani
يا يكي از راحتترين ژله ها سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.  و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره. @ashpazy_irani
مناسب برای نوروز 😍😍 ✍مواد لازم کره ۱۰۰ گرم آرد ۳۰۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم زرده تخم مرغ یک عدد روغن ۸۰ گرم وانیل مقداری 🍜طرز تهیه روغن صاف و پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا پوک شود. بعد زرده و وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم. از خمیر به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در سینی چرب و آرد پاشی شده میگذاریم. با ته خودکار یا سمبه یا هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه. تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد. زیاد نه. بعد از فر در آورده ، وقتی خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو می ریزیم و با شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده جالب اینجوری کیوی راباکاتر شکل بدیدبرای تزیین روی کیک یامیوه آرایی. @ashpazy_irani
🌸🍃🌸 ترفندشیرینی پزی🍪 🔅براى پخت شيرينى👇🏻 🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. @ashpazy_irani
✅کیک گلاب و هل😍😍 ✍ مواد لازم: شکر:یک لیوان تخم مرغ:سه عدد آرد :دو و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر :نصف پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه هل :یک قاشق چ پکینگ پودر :یک قاشق غ 🍜 طرز تهیه: اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم. @ashpazy_irani
تزیین شکلات 🍫🍭🍫 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید. @ashpazy_irani