eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 😋 ▫️فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم ▫️گشنیز 1 کیلو ▫️شنبلیله 100 گرم ▫️سیر 3 تا 4 حبه ▫️پیاز 1 عدد ▫️تمر هندی 1 بسته ▫️زردچوبه 1 قاشق چایخوری ▫️آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی 🔸پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته! توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید. ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید. ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید. حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید.
۰ مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیوان روغن نصف لیوان پودر نارگیل نصف لیوان بکینگ پودر ۱ ق ن وانیل کمی طرز تهیه: تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش زیاد کرم رنگ بشه بعد بهش شیر وروغن اضافه کرده کمی هم میزنیم آرد بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و آخر هم پودر نارگیل میریزیم. قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک در قالب میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم باز میگم دمای فر ها با هم تفاوت داره بعد از ۳۰ دقیقه حتما با خلال دندون کیک رو چک کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک آماده ست ‌برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه میتونید کمی عسل رقیق شده یا شیر عسل ویا شهد با برس بکشید وروش پودر نارگیل بپاشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋 موادلازم : 🔹پشمک : به مقدارلازم 🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم 🔹پودر پسته : به مقدار لازم 🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم . 🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید 🔶پشمک هارو رو‌ی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم‌ روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید 🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب :😍😋 آرد ۱/۵لیوان شکر نصف لیوان روغن یک سوم لیوان شیر یک سوم لیوان سیب یک عدد بیکینگ پودر وانیل تخم مرغ . ابتدا تخم را با شکر هم میزنیم تا کرمی رنگی شود سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم ۳۰ثانیه هم میزنیم سپس آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده و هم میزنیم سیب را حلقه کرده کف قابلمه مقداری روغن میریزیم دو قاشق شکر را میریزیم سیب های حلقه شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی آن میریزیم دم کنی میزاریم روی شعله پخش کن قرار میدهیم با شعله ی ملایم به مدت ۴۵دقیقه با خلال دندان چک کنید که پخته باشه سیو کن حتما درستش کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃 •پچ پچ🥐• مواد لازم خمیر 👇👇👇 آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی ) شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان) خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری ) شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان) نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری) کره ۴۰ گرم برای رومال 👇👇👇 ۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون (تخم مرغ قابل حذف) آماده سازی خمیر 👇👇👇 در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر رو‌کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو‌ ورز بدید؛ خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه... نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 350 گرم آرد 1 عدد تخم مرغ مقدار اندکی نمک 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک 4 گرم بیکینگ پودر پودر وانیل شکر 30 گرم 40 گرم کره نرم شده 210 میلی لیتر شیر گرم طرز تهیه 👇👇👇 در ظرفی آرد، شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید. بگذارید 2 ساعت در دمای اتاق استراحت کند. وقتی دونات ها را شکل دادید دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه دیگر استراحت کنند. سپس در روغن سرخ کنید و در نهایت در پودر قند یا شکر بغلتونین. نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج :سه پیمانه عدس :سه پیمانه کشمش پلویی یک پیمانه گوشت چرخ ۲۵۰ گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه پیاز رنده شده: ۱ عدد خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین . مواد ته چین زرده تخم مرغ: ۲ عدد ماست چکیده: ۶ ق غ روغن : ۱/۴ پیمانه گلاب : ۱ ق س زعفران دم کرده: به میزان لازم نمک و فلفل گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید عدس رو ۳۰ دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید ، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه در آخر هم کره روی برنج میریزیم بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید. 🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟🌟🌟🌟🌟 موادلازم.ژانبون ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد سس مایونز ۲ قاشق پر پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم نان باگت دوعدد بزرگ آویشن نمک فلفل طرزتهیه:ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم.ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود
شير ٤ ليوان شكر ٥ ق غ خ پودر كاكائو٢ق غ خ آرد معمولى ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یک‌لیوان سرخالی) همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه..خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيدو به وسيله ى ليسك رول كنيد
🍦😋 🔸برای این بستنی مقداری شیر و چند قاشق خامه و چند قاشق مربای توت سیاه رو با مخلوط کن ترکیب کردم و توی قالب بستنی ریختم و در فریزر قرار دادم.شما اگر می خواید بافت بستنی به جای یخی بیشتر خامه ای باشه،میزان شیر رو کمتر کنید و مقدار خامه رو بیشتر بریزید. اگر از خود میوه خواستید استفاده کنید حتما بسته به ذائقه شکر اضافه کنید. ༺ 🌈🌻
مواد لازم : 1) گوشت خرد شده 700 گرم 2) روغن زیتون 4 الی 5 قاشق 3) نیم کیلو قارچ 4) 2 عدد فلفل سبز 5) 2 عدد فلفل چیلی قرمز 6) نمک ، فلفل سیاه برای روش : 1) 5 عدد گوجه گیلاسی 2) 3 عدد فلفل سبز 3) یک کاسه پنیرپیتزا طرز تهیه : ابتدا گوشت رو بپزید وقتی کامل پخت و آب گوشت تمام شد روغن رو اضافه کنید سپس قارچ و فلفل رو اضافه کنید نمک و فلفل سیاه رو بریزید 1 الی 2 بار تفت بدید داخل ظرف سفالی فر بریزید روش پنیرپیتزا بریزید گوجه و فلفل هم بزارید داخل فر از قبل گرم شده دمای 180 درجه 15 الی 20 دقیقه تا پنیر آب و برشته بشه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩طرز تهیه بورک نان لواش 🔹بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد. 🔹براي سس🔻 نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار نصف ليوان روغن مايع يك عدد تخم مرغ يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده 🔹طرز تهیه🔻 همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥙مواد لازم برای ۶ نفر: 🍛۱ عدد مرغ 🍛۵ پیمانه برنج 🍛۲ /۱ پیمانه زعفران دم‌کرده 🍛۱ ق‌ چ زیره و میخک 🍛۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز 🍛۲ عدد پیاز نگینی خرد شده 🍛۲ حبه سیر نگینی خرد شده 🍛نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم 🍗دستور تهیه 🍗 ۱ مرغ را با یک عدد پیاز نگینی شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب ،بگذارید تا بپزد. ۲٫ برنج را خیس کنید. ۳٫ در قابلمه مناسبی یک پیاز را نگینی خرد کنید و با زردچوبه تفت دهید. ۴٫ سیرهای نگینی شده را با زیره و میخک به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. ۵٫ فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید. ۶٫ مرغ پخته شده را بدون آب به پیاز و سیر اضافه کنید وکمی تفت دهید. ۷٫ حالا برنج را که از قبل خیس کرده‌اید به موادتان اضافه کنید. ۸٫ در آخر زعفران، نمک و فلفل را بریزید. وقتی آب برنج کم شد آن را دم کنید و بعد از ۴۵ دقیقه از روی حرارت بردارید
مواد لازم: 🔺سیب زمینی آب پز دو عدد 🔺پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری 🔺نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری 🔺آرد سه قاشق غذاخوری 🔺تخم مرغ یک عدد 🔺نمک و فلفل سیاه ‌طرز تهیه:‌ سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم.
مواد لازم : 400-450 گرم آرد 250 گرم کره یا مارگارین (باید سرد باشه) 2 عدد زرده تخم مرغ خامه 130 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری نمک رومال: سفیده تخم مرغ کنجد خشخاش دانه کتان دانه چیا طرز تهیه : ابتدا نمکُ با آرد مخلوط کرده و کره سرد خرد شده رو داخلش خرد کن. همه موادُ با حرکات سریع دست یا همزن ورز بده. خمیرُ به ضخامت انگشت روی سطح کمی آردپاشی شده پهن کن، در ظرفی بذار و به مدت 1 ساعت در یخچال بذار. خمیر خنک شده رو بیرون بیار و با یک چاقوی تیز به مکعب های مساوی برش بده، سفیده تخم مرغ زده شده رو روش بمال و با دانه های مختلف تزیین کن. شیرینی ها رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ای بچین و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه قرار داده و حدود 20 الی 25 دقیقه بپز تا قهوه ای طلایی بشه، بعد از سرد شدن سرو کن
🌸 🌸مواد لازم: آرد دو ليوان،شکر يك و يك سوم ليوان،روغن مایع نصف ليوان، شیر سه چهارم ليوان،تخم مرغ سه عدد،بیکینگ پودر يك ق مرباخوري سر صاف،وانیل یک چهارم ق چ،زعفران دم كرده يك ق چايخوري يا پودر كاكائو يك ق غ کاکائو طرز تهيه:اين كيك نياز به هم زدن زياد نداره.حتی میتونید کلا از پودر کیکهای آماده با هر طعمی که دوست دارید استفاده کنید ولی این دستور هم خیلی سادست.تخم مرغ و وانيل و شكر و روغن و شير رو مخلوط كنيد بعد مواد خشك رو اضافه كنيد(ميتونيد موادتونو زعفراني يا كاكائويي درست كنيد يا از رنگهاي مجاز خوراكي استفاده كنيد).بعدم كه طبق روشي كه با ساندويچ سازتون كار ميكنيد بايد عمل كنيد فقط حتما صفحه ساندويچ سازو با قلمو چرب كنيد كه كيكها به صفحه نچسبه.هر سري حدودا پنج دقيقه زمان ميبره و هر خانه ساندويچ سازو بايد با يك ق غ از مواد كيك پر كنيد. برای کیکهای کاکائویی،دو ق از آرد كم و بجاش دو ق پودر كاكائو اضافه میکنیم
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه. میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید
🥳🥳🥳🥳 موادلازم: شير 1 ليتر آرد سمولينا 1 ليوان پودر نارگيل 1 ليوان وانيل 1 ق چ شكر 1 ليوان بيسكويتتت ساقه طلايي 2 بسته كره 100 گرم ✍️طرزتهیه: ابتدا كره را ب دماي محيط رسانده تا نرم شود بيسكويت هارو با غذاساز آسياب كرده با كره خوب قاطي كرده تا خميري شكل بشه كف قالب كمربندي سلفون كشيده مواد را داخل قالب ريخته پهن كرده بعد با پشت ليوان خوب فشار داده تا منسجم بشه داخل يخچال يا فريرز بمدت 1ساعت قرار ميدهيم داخل قابلمه شير،شكر،آرد سمولينا را ريخته روي حرارت ملايم قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي بجوش امد پودر نارگيل و وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم يك جوش ك زود از حرارت برميداريم قالب را از يخچال برداشته مواد را داخل قالب ريخته و بمدت 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از قالب در اورده بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو ميكنيم.
🥣مواد لازم : 200 گرم سینه یا ‌فیله‌ی مرغ یک پیمانه پودر آرد سوخاری 2عدد تخم مرغ یک قاشق غذاخوری خردل 2 قاشق غذاخوری سس گوجه ‌فرنگی به ‌مقدار لازم پودرسیر 250 گرم پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا به‌ مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی 🥐طرز تهیه🥐 :مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید. مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید. مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید. پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به ‌مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید. 🍞🍞🍞🍞🍞
❤👈🏼 مواد لازم ⭕ تخم مرغ ۳ عدد ⭕ شکر ۱ پیمانه ⭕ شیر نصف پیمانه ⭕ روغن مایع نصف پیمانه ⭕ آرد ۲ پیمانه ⭕ بیکینگ پودر ۱ ق غ خ سرخالی ⭕ وانیل ⭕ نمک ۱ پنس ❤👈🏼 طرز تهیه ⭕ تخم مرغ + وانیل + شکر ده دقیقه هم زده شود تا کشدار بشه و حجیم بشه ⭕ روغن اضافه شود در حد مخلوط هم بزنید ⭕ شیر اضافه شود در حد مخلوط هم بزنید ⭕ آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شود در سه مرحله اضافه کنید ⭕ قالب چرب شود فر از قبل گرم شده درجه حرارت ۱۸۰ من توی تستر درست میکنم بالا و پایین تستر روشن ه دمای ۱۶۰ بیست دقیقه بپزد نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(گارنی یاریخ)😍😋 بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲ق غ جعفری خرد شده ۲تا۳ س نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نان لواش😋😍 مواد لازم🔻 2 عدد نان لواش گرد 1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده چند قاشق سس کچاپ یا سس مارینارا چند عدد گوجه فرنگی گیلاسی حلقه ای خرده شده یا پپرونی ،سوسیس و یا ژامبون طرز تهیه🔻 قالب پخت را چرب کنید و یک نان لواش کف آن گذاشته،سس کچاپ بزنید و پنیر بریزید و نان لواش بعدی را بگذارید و دوباره سس کچاپ و پنیر بریزید و در آخر گوجه و در صورت تمایل پپرونی یا ژامبون گذاشته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود،نوش جان🤗 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با رعایت این چند نکته که تو فیلم میگم دیگه کوکو وا نمیره کوکوسبزی مواد لازم سبزی کوکو سه لیوان تخم مرغ چهار عدد آرد سه ق غ نمک یک ق چ پودر سیر و پیاز یک ق چ زرشک و گردو به میزان لازم 🌟