بیسکوییت
۲ لیوان و نیم ارد الک شده
۱ لیوان نشاسته
کره نرم شده ۳۲۵ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان
هل و وانیل به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
۱ پنس نمک
همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم
و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم
و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم
و سینی فرکاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر
بعد از خنک شدن بیسکوییت ها
مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش.
• #ژله_دایره_ای
.
👈من از ۴ تا رنگ پودر ژله که هر کدوم نصف بسته استفاده کردم . قرمز هندوانه ، نارنجی هلو ، سبز لیمو ، آبی بلوبری
داخل هر کدوم نصف لیوان آب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . در محیط بمونه تا ژله ها خنک بشند . بعد به هر کدوم یک چهارم لیوان شیر که از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم . (جای شیر ، بستنی هم میشه)
ژله ها رو در داخل ظرف هایی ریختم که ارتفاع ژله زیاد نشه شاید حدود یک سانت بشه تا بشه قالب زد و در یخچال قرار دادم .
ژله بست از یخچال بیرون آوردم و با کاترهای گرد در سایزهای مختلف قالب زدم . مابقی ژله هایی که موند و قالب نخورده بود رو روی حرارت غیر مستقیم (ماکروفر یا بخار آب) قرار دادم و مجدد داخل ظرف هایی ریختم که مثل قبل ارتفاع کم بشه و قالب زد .
این جا دست خودتونه می تونید این زله ها رو آب کنید و در ترکیب ژله کلی استفاده کنید و یا در کنار دیس ژله تون به صورت رنده ای بریزید . بستگی به سلیقه شما هم داره ☺️
👈یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
یک کاسه گرد انتخاب کردم . من یه کاسه استیل انتخاب کردم . جنس ظرفتون فلزی یا پلاستیکی باشه بهتره که بتونید راحت از قالب خارج کنید .
کف کاسه کمی ژله آلوورا ریختم و در یخچال قرار دادم نیم بند بشه .بعد ژله های قالب زده رو به طور پراکنده چیدم . و روش ژله آلوورا کمی ریختم (توجه کنید که آلوررا در این مراحل گرمی نداشته باشه و خنک باشه) ، هی این مدل رو تکرار کردم کمی آلوورا و ژله قالب زده چیدم و یخچال گذاشتم کمی بست دوباره همین مراحل تا زمانی که کاملا ژله قالب زده و ژله آلوورا تموم بشه .
👈 نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا خوب حل بشه .گذاشتم که ژله به دمای محیط برسه و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که اون هم از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم (جای شیر، بستنی میشه)
روی لایه ژله ریختم و در یخچال قرار دادم .
تمام لایه ها پر شد ۶ ، الی ۷ ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم ،چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم ، وقتی که دیدم کاملا آزاد شده و جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک😋
چیا میخوایم:
آلو: ۲ کیلو
آب: نصف لیوان
نمک
نبات
یه تیکه نبات به مایع لواشک اضافه کن، هم سردیش رو میگیره، هم طعمش رو ملس و خوشمزه تر می کنه👌🏽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگچه مشهدی😍😋
امتحانش کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
برنج ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
شیر ۳ لیوان
زعفران دم کرده
هل دم کرده
گلاب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف پاکت
وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا😍😋
اگه عاشق لازانیایی و وقت نداری این آموزشو تا اخر ببین😍
به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍
نوش جان
سلام خوشگلا دیگه کم کم داره هوا گرم میشه واسه همینم دست به کار شدیم که یه نوشیدنی جذاب خنک درست کنیم🤗
میلک شیک موز و پسته هم مقویه هم خیلی خوشمزه و خیلی سریع هم آماده میشه😋
مواد لازم👇
موز: ۲عدد
شیر: یک و نیم لیوان
بستنی وانیلی: ۵۰۰گرم
پسته تازه ۲۰۰گرم
بیسکوییت پتی بور: به مقدار دلخواه
همونطوری که تو ویدئو میبینید باید همه مواد رو آماده کنیم و بریم تو دستگاه و باهم مخلوطشون کنیم به همین سادگی به همین خوشمزگی شما یه میلک شیک موز و پسته دارید😉
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بستنی😍😋
بستنی وانیلی. ۱ لیتر
موز خورد شده. ۱ عدد
شلیل خورد شده ۲ عدد
بیسکویت خورد شده. نصف بسته
کیک رولی آماده. ۶ عدد
#پیتزای_کوکو
سلام دوستاااااان🙋🏻♀️🧡
پیتزای کوکو
مواد لازم:
سیب زمینی: ۴عدد متوسط
تخم مرغ: ۲عدد
نمک، پولبیبر، پودرسیر، پودرپیاز و آویشن: به مقدار لازم
آرد گندم: ۲ق.غ
روغن کنجد: ۲ق.غ
ژامبون تنوری مرغ یا گوشت: ۴ورق
پنیر ورقه ای گودا: ۴عدد
.
سیب زمینی هارو با رنده درشت رنده میکنیم و بهش تخم مرغو آردو روغن و ادویه هارو اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم.
تو تابه تفلون مقداری روغن میریزیم و نصفی از مایمونو داخلش پخش میکنیم بعد اول ژامبون هارو روش میذاریم و بعد پنیرهارو میذاریم.نصف دیگه از مایمون که مونده بود رو روی پنیر و ژامبون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم میذاریم رو حرارت ملایم تا هر طرفش حدود نیم ساعت بپزه و کاملا سرخ بشه.
پیتزای کوکوی متفاوت و خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋❤
🌟
#شیرینی_لطیفه
این شیرینی با این که خیلی ساده به نظر میاد ولی در عین حال خیلی حساسه دقت داشته باشید دوستانی که تجربه کیک اسفنجی درست کردن را ندارن این شیرینیو امتحان نکنن.
چون شیرینیهاتون یه بیسکوییت تخت میشه...
.
مواد لازم
ارد ۷۰گرم
نشاسه ذرت۲۵گرم
پودر قند یا شکر ۸۵ گرم
تخم مرغ ۳عدد
وانیل
تمام مراحل با دقت مانند کیک اسفنجی رعایت شود.
زرده و سفیده جدا شود.
سفیده را زده وقتی فرم گرفت نیمی از پودر قند را اضافه کرده و خوب زده تا براق شود.
زرده را وانیل و باقی مانده پودر قند زده تا حجیم و کرم رنگ شود.
زرده و ارد و نشاسه ذرت را به تناوب به سفیده اضافه کرده.خیلی آهسته و با لیسک به صورت دورانی مواد مخلوط شود در حدی که ارد به خورد مواد مایع رفته.(این مرحله در پف نهایی شیرینیهاتون موثر)
در سینی فر کاغذ روغنی جنس مرغوب انداخته تا احتیاج به چرب کردن کاغذ نداشته باشید.
مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه های دلخواه ولی منظم روی کاغذ پایپ کنید.(دقت کنید وقتی در این مرحله مواد کمی کله قندی و نوک تیز شد یعنی شما کارتون درست بوده)
روی شیرینی ها را کمی پودر قند الک کنید.
حتما فاصله بین شیرینی ها زیاد باشه.
فر طبق معمول گرم شده باشه فر گازی ۲۰۰درجه فر برقی با فن ۱۹۰درجه از ۱۰دقیقه تا۱۵دقیقه چک کنید.بیشتر باعث سفتی شیرینیها میشه.
بعد از فر در آورده یکم که سرد شد از کاغذ جدا کنید.
خامه را با کمی گلاب فرم دهید و برای بین شیرینیها استفاده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند ساده برای تازه نگه داشتن سبزیجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_استرپیس😍😋
🍗ادویهها و مرینیت:
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر
بهمراه سس خردل و روغن زیتون
🍗بردینگ(پوشش مرغ):
دو پیمانه آرد گندم
نصف پیمانه آرد ذرت
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پاپریکا، پودر سیر
اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم
بعد آب سرد
و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید
در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه
در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی
یک سیب زمینی بزرگ آبپز کنید
به قطعات بزرگ خرد کنید
در روغن داغ بسرخید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت همبرگر🍔
مواد لازم:
٥٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
١ عدد تخم مرغ
٣ ق غذاخوري آرد سوخاري
١ ق غذاخوري خردل
١ ق غذاخوري شيره انگور
١ ق غذاخوري سركه
١ عدد پياز كوچك
١ حبه سير
١ ق مرباخوري نمك
١ ق چايي خوري فلفل سياه
طرز تهيه:
در يک ظرف گوشت ، تخم مرغ ، ارد سوخاري ، خردل ، شيره انگور و نمك و فلفل رو ميزاريم
پياز و سير رو با دستگاه خرد كن خرد ميكنيم و آبش رو ميگيريم ، بعد اينكه آبش رو گرفتيم، به ظرفي كه توش گوشت هست اضافه ميكنيم و ورز ميديم تا كل مواد به خوبي مخلوط بشن.
مانند عكس روي در يه ظرف، سلفون ميكشيم. به اندازه لازم از گوشت اماده شده روي سلفون ميريزيم و با كمك قاشق گوشت رو پخش ميكنيم و فشار ميديم. بعد قسمت هاي اضافيه سلفون رو ميكشيم روي گوشت و با دستمون درستش ميكنيم.
ميتونين بين گوشت ها سلفون و يا كاغذ روغني بكشين و بزارين فريزر كه بعداً صرف كنين😊😋🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده خونگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست کوزه ای محلی 🏺😍 😋
برای تهیه این ماست های کوزه ای خوشمزه ابتدا شیر رو به مدت ۳۰ دقیقه میجوشانیم و بعد اجازه می دهیم تا دمای شیر به حدی برسد که انگشت تحمل کنه .
شیر رو داخل کوزه ها می ریزیم و به هر کوزه دو قاشق غذاخوری ماست محلی اضافه میکنیم .و در انتها روی کوزه ها رو با پارچه به مدت ۶ الی ۸ ساعت میپوشانیم تا ماست ببند و سفت شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_استرپیس😍😋
🍗ادویهها و مرینیت:
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر
بهمراه سس خردل و روغن زیتون
🍗بردینگ(پوشش مرغ):
دو پیمانه آرد گندم
نصف پیمانه آرد ذرت
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پاپریکا، پودر سیر
اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم
بعد آب سرد
و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید
در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه
در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی
یک سیب زمینی بزرگ آبپز کنید
به قطعات بزرگ خرد کنید
در روغن داغ بسرخید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت نوبرانه 😍😋
پیاز: ۲ عدد
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
گوجه سبز (یا آلوچه😅): ۳۰۰ گرم
جعفری: ۳ دسته
نعنا: ۱ دسته
ادویه:
کاری: ۱/۵ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
نعنا خشک: ۲ قاشق عذا خوری
آبجوش: ۲ لیوان.
.
پیاز رو ۲-۳ دقیقه سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سبزی تازه رو خورد کنید اضافه کنید، دو دقیقه بعد ادویه و سبزی خشک بزنید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگه سرخ کنید (هر وقت دیدید داره خشک میشه، نصف فنجون آب یا آبجوش بریزید). در نهایت ۲ لیوان آبجوش بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا ۱ ساعت بپزه (این زمان حدودی هست، شما باید تا پختن کامل گوجهسبز اون رو بپزید)
.
کته:
برنج
آب (۱/۵ پیمانه به ازای ۱ پیمانه آب)
روغن (یا کره)
نمک
بعد از اینکه جوشید و آبش رفت حرارت رو کم کنید درش رو ببندید تا دم بکشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل خانگی😍😋
مواد لازم:
پودر ژله آماده🍑🍊🍋:یک بسته
گلوگز🥣: یک ق س سر پر
آبجوش🔥💧: یک چهارم لیوان دسته دار فرانسه
نکته مهم: بعد از اینکه از یخچال خارج کردید و از قالب جدا کردید اگر کمی چسبنده بود یکی دو ساعت داخل بشقاب که خیلی خیلی کم چرب کردید بچینید و تو محیط اتاق بمونه و بعد بچینید داخل ظرف در بسته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_حبابی 😍😋
1.چند رنگ ژله رو درست کنید. می تونید ژله شفاف درست و یا اینکه ژله رنگی رو با شیر یا بستنی درست کنید که کدر بشه. (به ازای هر بسته ژله رنگی یک لیوان آب جوش بریزید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید) داخل قالب بریزید وقتی کامل بستن از قالبها جدا کنید. می تونید از قالب یخ هم استفاده کنید برای ژله های توپی.
2.ژله آلورا رو با یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر درست کنید. (برای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر) ژله وقتی خنک شد بستنی اب شده و یا شیر رو بریزید.
3.بعد از بسته شدن توپی ها آنها رو تو قالب بریزید و ژله سفید رو به روش ذکر شده درست کنید و روش بریزید تا ببنده. برای اینکه ژله های توپی شناور نشن می تونید در چند مرحله ژله سفید رو توی قالب بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_پیازشکم_پر😍😋
1.5 کیلو گرم پیاز کوچک
1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان کوچک رب انار
و نمک و فلفل به مقدار لازم
اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید
درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فقط تو یه ربع
🤎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم پلو شیرازی
💚 💚