فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خورشت آلو مجلسی برای کنار مرغ یا گوشت بی نهایت خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید گزینه ی همیشگیتون میشه👌.
مواد لازم :
آلو مجلسی:یک کاسه کوچیک
زرشک: یک فنجان
پباز :یک عدد کوچیک
شکر : نصف فنجان (سلیقه ای ولی از نظر من حذف نشه خیلی بهتره)
آبلیمو یا آب نارنج: دو قاشق
طرز تهیه هم مطابق کلیپ درست کنید ولی به نکته رو بگم اخر پخت این خورشت آلو در ظرف رو نیمه باز بزارید که قوام بیاد و جا بیوفته👌مدت زمان پخت این خورشت کمتر از نیم ساعته ولی بینهایت خوشمزه ست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_دستی 😍😋
خوشمزه بودن این برگر برای استفاده از گوشته که من ۲۰ درصد از گوشت گوسفندی استفاده کردم
مواد لازم👇
گوشت ۷۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
مواد ماست و بادمجون👇
ماست ترش ۲ پیمانه
بادمجون ۴ عدد
سیر ۱ حبه
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق
نمک وفلفل سیاه
پیاز کاراملی👇
پیاز ۳ عدد
شکر قهوه ای ۱ قاشق
سرکه بالزامیک ۲ قاشق
نمک و فلفل سیاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_مجلسی😍😋
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک/فلفل سیاه/زیره سیاه/پودرتخم گشنیز
(پلو
برنج ۲ پیمانه
رشته پلویی (کم و زیادش سلیقه خودتونه)
پیاز داغ خلالی
زردچوبه
نمک
ادویه پلویی
پودر دارچین
اول گوشت و پیاز و سیر رنده شده وادویه هارو قاطی کردم و ورز دادم وقلقلی کردم و سرخ کردم،بعدش برنج وبا رشته پلویی یکم زردچوپه و ادویه پلویی ۱۰ دقیقه اب پز کردم وآبکش کردم ،مرحله بعد باید سیب زمینی یا نون بندازید ته قابلمه بعد یک لایه برنج و رشته ویک لایه قلقلی وپیاز داغ خلالی و دارچین و ادیه پلویی ویکم نمک بزنید بذارید تا دم میگیره .من دیگه روغن استفاده نکردم چون برای تزیین هویچ وپیاز تفت دادم روغنشو کشیدم روو برنج خرما وگردو سیب زمینی ام مثل من میتونید استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون_مجلسی😍😋
سينه و ران مرغ >> ١ كيلو
مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم
مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم
پياز>> ١ عدد
رب انار ترش>> ١ پيمانه
رب انار ملس>> ١ پيمانه
آب سرد >> ١ ليتر ❄️
زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ
شكر>> ٣قاشق غ خ
نمك>> ١/٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح
پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سیب زمینی و سالاد بروکلی😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن یه غذای فوری و پرطرفداره تو دنیا که میتونید با هرچی دوست دارید درستش کنید :))😍😋
مواد لازم :
پیاز ۲ تا متوسط
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی ۱/۵
قارچ ۲۵۰ گرم
پودر سیر ۱ ق چ
پنیر پیتزا
مواد سس بشامل :
کره ۲۵ گرم
آرد سفید ۲ ق غ
۱ لیوان شیر
جوز هندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاگینه_قاشقی😍😋
مواد لازم برای ۲۵ الی ۳۰ عدد خاگینه:
تخم مرغ :۲ عدد
وانیل و پودر هل:۱ ق.چ
ماست پر چرب:۲ ق،غ
آرد:۳ ق،غ
بیکینگ پودر:۱ق.م
زعفرون
مواد لازم برای شیره:
شکر:۱ لیوان
آب:۲ لیوان
هل
گلاب
زعفرون
نکات:
شیره خاگینه رو بذارین قشنگ بجوشه تا غلیظ شه اگه خیلی آبکی باشه خاگینه هاتون خمیر میشه
⠀
و تخم مرغهارو خوب بزنید تا حجیم شه
⠀
برای اینکه شیره خوب به جون خاگینه بره شیره رو بذارین خنک شه و خاگینه هارو داغ داغ داخل شیره بندازین چند دقیقه بمونه کافیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری 🍗😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پای مرغ و کدوسبز🍲•
راحت وبی دردسر این خوشمزه رو درست کنید🤤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رو اینجوری درست کن😍
مواد لازم :
ژله آلورا ۳ بسته
ژله پرتقالی ۳ بسته
شیر ۱ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور فوری ۱۲ ساعته😍😋
مواد لازم:
خیار ریز وقلمی🥒 نیم کیلو
جعفری🍀 مقداری
سرکه 🍇۲لیوان
ابجوش🔥💧 ۲لیوان
نمک دانه درشت🧂 ۲ق غ خ
شکر🍚 ۲ق غ خ
لیمو 🍋۱عدد
سیر 🧄۱بوته
خیارها روداخل ظرفی بچینید( البته سعی کنین ظرفتون مثل من پلاستیکی نباشه چون ریختن سرکه داخل ظرف پلاستیکی برای سلامتی مضره) روش جعفری برارید دوباره خیار و حلقه های لیمو سیر خرد شده شکر ونمک وسرکه وابجوش روبریزید و۱۲ساعت درمحیط اشپزخونه استراحت بدین
به همین راحتی آماده س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاراتور،بورانی ترکی😍😋
مواد لازم:
هویج🥕
کدو سبز
شوید🌿
ذرت🌽
برای سس:
مایونز🥣
ماست چکیده 🍶
خامه🥣
برای روی تاراتور:
روغن زیتون 🫒
پولبیبر🌶
گردو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵۰۰ گرم آرد ذرت😍😋
یه قاشق چای خوری شکر
یک قاشق چای خوری نمک
دو قاشق غذاخوری روغن
داخل کاسه بریزین
۴۰۰ میلی لیتر آب ولرم رو به تدریج اضافه کنین
با دست ورز بدین تا خمیر جمع شه
مقداری از خمیر بردارین و به اینصورت بهش شکل بدین
داخل تابه مقداری روغن بریزین
خمیرها رو بچینین، در تابه رو ۱۰ دقیقه ببندین تا یک طرف نون خودشو بگیره
برگردونین و درشو ببندین تا طرف دیگه هم کمی برشته بشه
بعد از تابه خارج کنین
نوش جان😍😍
#کوکو_سیب_زمینی_پیازچه
🥔مواد لازم :
🔸سیب زمینی آب پز ۲ عدد
🔸 پیاز۱ عدد
🔸پیازچه ۲۰۰ گرم
🔸تخم مرغ۱ عدد
🔸نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
🥔روش تهیه :
🔸سیب زمینیهای آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
🔸حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
🔸پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
🔸در تابهای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
#ترفند_آشپزى
اضافه کردن برش های #لیمو ترش در زمان خیساندن حبوبات باعث هضم سریع و بهتر شدن طعم حبوبات میشه برای خیساندن حبوبات رو به مدت هشت تا ده ساعت تو آب نگه دارین بعد آبکش کنید وقتی آبش کشیده شد بسته بندی کرده و تو فریزر بذارین اگر هم قرار باشه نیم پزش بکنید زمان پخت تو آب حبوبات برگ بو بندازین
#کرم_ژله_هلو
مواد لازم
ژله هلو دو بسته
ژله الوورا دو بسته
بستنی وانیلی دو لیوان
آب جوش ب میزان لازم
ابتدا دو بسته پودر ژله هلو رو با ٣/۵ لیوان آبجوش به روش بن ماری حل کرده و کنار میذاریم.
ژله الوورا رو هم به همین ترتیب با ٣لیوان آبجوش خوب حل میکنیم بعد که از داغی افتاد بهش بستنی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه داخل قالب مورد نظر به ترتیب ابتدا از ژله هلو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده بعد لایه الوورایی رو میریزیم اینکار رو تکرار میکنیم تا قالب پر بشه. ضخامت لایه ها هم سلیقه ای هست من نازک در نظر گرفتم که خوشگلتر بشه.
قالب رو چندساعت داخل یخچال میذاریم تا حسابی خودشو بگیره بعد در ظرف سرو برمیگردونیم.
✅ تزیین فوق العاده زیبای سالاد اولویه و سالاد فصل
💥برای درست کردن این پروانه خوشگل باید از هویچ بزرگ و آبدار استفاده کرد.
اول تنه هویچ رو به شکل مستطیل نازک و بزرگ برش میدیم میزاریم تو آب سرد و کمی نمک تا بتونیم باهاش کارکنیم بعد با چاقوی نوک تیز و ابزار مخصوص شروع به کار میکنیم لبه هاشو به شکل برگ می بریم بعد داخشلو مثل تصویر خالی میکنیم چنتا به همین شکل درست میکنیم برای بال پروانه و مثل تصویر کنار سالاد میچینیم. برای بدن پروانه هم از یه هویچ کوچیک استفاده میکنیم و با ابزار روش کار میکنیم که چنتا گره رو تنش بیفته .برا شاخک هم که دوتا برش باریک هویج کافیه .
#ایده #تزیین_سالاد
✅ دسر 😋
✍ مواد لازم جهت کیک:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۱/۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل نوک قاشق
✍مواد لازم جهت کرم:
شیر ۳ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ ق غ
شکر ۱ لیوان
کره ۱ ق غ
وانیل نوک قاشق
🥣طرز تهیه:
ابتدا شکر و تخم مرغ رو در ظرفی بریزید و با همزن خوب بزنید،در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر و وانیل رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید،و با لیسک به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید،در ظرف مربعی روغنی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰دقیقه بپزید(این مدت متغییره)،در این اثنا شیر رو در ظرف مناسب بریزید و تمام مواد کرم به جز کره و وانیل اضافه کنید مدام هم بزنید تا قوام بیاد،بعد از قوام اومدن از روی اجاق بردارید و وانیل و مره اضافه کنید و با همزن بزنید.کیک خنک شده رو با دو لیوان شیر خیس میکنیم و کرم رو روش میریزیم و صاف میکنیم و پودر نارگیل فراوان روش میپاشیم،چند ساعت بزارید یخچال بمونه بعد سرو کنید.
#دسر