#تهیه #پیاز_داغ_مجلسی🧅
کار چندان سختی نیست برای اینکار بعد از اینکه پیاز رو در روغن تابه ریختین نصف استکان آب سرد به پیازتون اضافه کنید و یک در روی تابه بذارین مقدار آب بستگی به مقدار پیازتون داره آبش که کار رفت هم میتونید درش رو بردارید همچنین بهتر است فرآیند سرخ کردن نیز با حرارت ملایم صورت بگیره تا پیاز درون تابه مغز پخت شه و به طور کامل و به مرور زمان سرخ بشه ...☺️
#ژله_لیوانی ...
برای نیمه زیرین این ژله های زیبا نیمی از پودر ژله رو با نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و نیم لیوان شیر سرد بجای آب سرد اضافه میکنیم و نیمی از جام رو پر میکنیم میزاریم توی یخچال ۳ ساعت طول میکشه تا ببنده بعدش نیم دیگه پودر ژله رو بصورت ساده یعنی نیم لیوان آب جوش نیم لیوان آب سرد درست میکنیم سطح زیرین که بست از یخچال بیرون میاریم و ژله ساده رو اضافه میکنیم باز میزاریم توی یخچال بعد که بست روشونو با میوه های دلخواه تزیین میکنیم 🍓🍷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابهای که هزار و یک مدل داره توی ترکیه خیلی رایجه😍😋
ولی بهتره بدونیم که اصل و نسب آذری داره و به ایران خودمون برمیگرده
راز خوشمزگی این مدل کباب تابهای به اینه که آخر سر آبدار نباشه! پس بهش زمان بدین تا سُس کاملاً به خورد موادتون بره
برای ۴ نفر:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ دونه پیاز رنده شده
۱ قاشق چایخوری سماق
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری ترکیب فلفل سیاه و قرمز
۲ عدد بادمجون درشت خرد شده
۲ عدد سیب زمینی درشت خرد شده
۱/۲ فلفل دلمه خلالی خرد شده
۱ عدد گوجه فرنگی
برای سُس:
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱ لیموترش آب گرفته شده
۱ قاشق کره یا روغن حیوانی آب شده
زعفران به میزان دلخواه
مراحل رو طبق ویدیو انجام بدین و حدود ۴۰ دقیقه روی شعلهی ملایم بذارین تا جا بیوفته
┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت پیچ 🫔
مواد لازم:
۲۰۰ گرم گوشت
۱ عدد پیاز
۱ عدد بادمجون کبابی
۱/۴ فلفل دلمه
ادویه: پاپریکا، تخم گشنیز، فلفل سیاه، پودر سیر، پول بیبر(دلخواه)
۱۰ گرم کره
۱ ق غ روغن
نون لواش(پیتا و تافتون نازک هم خوبه)
پیاز، جعفری وسماق برای چاشنی
.
- بادمجون میتونه سرخ شده هم باشه، میتونه اصن نباشه، هرجور شما دوست دارین
شربت ژله ای🧡
پنج قاشق تخم شربتی رو با یه لیوان و نیم آب گرم بزارین تا خیس بخوره برای هر بسته ژله از یک و نیم لیوان آبجوش و دولیوان آب سرد استفاده میکنیم اول هر بسته ژله رو با آبجوش بن ماری کنین ،وقتی که شفاف شد آب سرد رو اضافه کرده و هم بزنین و بزارین یخچال تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد به اندازه دلخواه تخم شربتی بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین اگه دوست داشتین رقیقتر باشه موقع سرو کمی آب یخ بهش اضافه کنین و هم بزنین فقط یادتون باشه که تخم شربتی رو بعد از نیم بند شدن اضافه کنین اگه از اول بریزین همش ته نشین میشه🍷
#ترشی_گوجه_سبز 🍈
برای هر شیشه ترشی یک قاشق نمک دو شاخه ترخون و یک دونه فلفل قرمز و سرکه سفید تا جاییکه روی گوجه سبز را بگیره بریزید بعد در جای خنک بگذارید تا ترشی جا بیفته نوش جان 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلاتی_ترکیه😍😋
🥡آرد سفید یا قنادی ۱ استکان
🥄شکر ۱ استکان
🥄پودر کاکائو ۳ ق غ سر پُر
🥚زرده تخم مرغ ۲ عدد
🥛شیر ۱ لیتر (حدود ۴ لیوان)
🧈کره ۱ ق غ
🥄وانیل نوک ق چ (وانیل شکری ۱ پاکت)
🍫#شکلات تخته ای خرد شده ۸۰-۱۰۰ گرم (شکلات تلخ بهتره)
🧊آب یخ ۱ استکان
آرد، شکر، پودر کاکائو و زرده تخم مرغ رو داخل قابلمه ریخته، کم کم بهش شیر سرد اضافه کنین و هم بزنین تا تقریبا یکدست شه، بعد حرارت ملایم رو روشن کنین و مدام هم بزنین تا قل بزنه و غلیظ شه، زیرشو خاموش کنین بهش کره، وانیل و شکلات تخته ای خرد شده اضافه کنین و هم بزنین یکدست شه. بهش آب یخ اضافه کنین و هم بزنین، آب یخ توی بافت #دسر و براق بودنش تاثیر داره. توی ظرف سروتون بریزین و حداقل ۳-۴ ساعت بذارین تو یخچال. بعدم به دلخواه تزیین کنین.این دسر به هیچ عنوان بو یا مزه ی تخم مرغ نمیده، خیالتون راحت، مثل کیک که تخم مرغ داره اما وقتی خوب درست میشه اصلا بو نمیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابهای 😍😋
گوشت چرخ کرده ۱کیلو
پیاز ۲عدد
تخم گشنیز ۱ق م خ
دانه فلفل ۱ق م خ
نمک ۱ق م خ
زرد چوبه ۱ق م خ
زعفران دم کرده ۴ق م خ
امروز اموزش یه کباب تابه ای خیلی خوشمزه داریم
پیاز را با غذاساز رنده کنید و آبش رو بگیرید گوشت رو چرخ کنید و کنار بگذارید تخم گشنیز دانه فلفل رو آسیاب کن و با نمک و زردچوبه مخلوط کن پیاز و گوشت رو حسابی مخلوط کن ادویه رو اضافه کن و ماساژ بده زعفران دم کرده رو اضافه کن و دوباره ۱۰ دقیقه دیگه ماساژ بده تا به انسجام کامل برسه
۱ساعت استراحت داخل یخچال
یک کیسه فریزر رو باز کن ۱۰۰ گرم از گوشت را به شکل داخل ویدیو بزار روی کیسه و ۲بار دور گوشت تا بزن و گوشت رو آروم به طرفین فشار بده حالا هر طرف بزارید بپزه
تجربه کدبانو #شستن_سبزی 🌱
قبلا برای ضد عفونی کردن سبزی ها از مایع ظرفشویی استفاده میکردم یه مدت هم نمک میزدم اما فهمیدم مایع ظرفشویی مضر و نمک برگ ها رو پلاسیده میکنه تا اینکه جایی خوندم که یک پیمانه سرکه برای ضد عفونی کردن سبزی عالیه👌
شربت خنک مخصوص روزهای گرم 🌞
آب 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر به اندازه دلخواه زعفرون دم کرده به اندازه دلخواه آب لیمو ترش یک عدد یا تقریبا دو قاشق غذاخوری آبلیمو تخم شربتی یا خاکشیر به میزان دلخواه
آب و شکر رو حل کرده و تخم شربتی و خاکشیر که از قبل آماده کردید و بقیه مواد رو به آب شکر اضافه کرده و بزارید خنک بشه به همین راحتی طعمش به طعم شربت به لیمو شبیهه 😋
#نان_اندونزیایی
مواد لازم:
آرد (پروتئین بالا) : ۳۵۵ گرم
آب/شیر : ۱۸۰ میلیلیتر (اینجا از شیر استفاده شده)
شیر تغلیظ شده شیرین(شیر عسلی): ۱۱۵ گرم
مخمر: ۶ گرم
نمک: ۳ گرم
کره: ۳۰ گرم
کنجد سیاه برای روی خمیر نان
مواد فیلینگ:
فیلینگ لوبیا قرمز (میتوانید فیلینگ را حذف با با فیلینگ دلخواه مثل فیلینگ شکلاتی جایگزین کنید)
طرز تهیه:
۱- شیر مایع و شیر تغلیظ شده را با هم مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را اضافه و خوب مخلوط کنید. آرد را اضافه و ورز دهید. حالا نمک و کره را اضافه کنید و خسابی ورز دهید تا خمیر کشدار شود و تست پنجره به درستی انجام شود.
۲- روی خمیر را پوشانده و حداقل ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
۳- حالا خمیر را به ۱۲ تکهی ۵۰ گرمی تقسیم و گرد کنید.
۴- روی خمیرها را پوشانده و حداقل ۱ ساعت در دمای گرم محیط استراحت دهید. بسته به دمای محیط این زمان قابل افزایش است. بعد داخل خمیرها را با فیلینگ پر کرده و مجدد گرد کنید. روی خمیرها را با زرده تخممرغ برس زده و کمی کنجد بپاشید.
۵- حالا خمیرها را روی سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی چیده و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه لازم است از بالا و پائین بپزید.
۶- پس از پخته شدن، آن را از سینی خارج کنید. (روی نانها را پارچه مرطوب بکشید تا نرم بماند)
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت گوجه سبز 😍😋
نعنا جعفری سرخ شده: ۲۰۰ گرم
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم
نمک. فلفل. زردچوبه به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
.
ابتدا پیاز نگینی رو تو روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینگه گوشتمون یه کم با پیاز تفت خورد زردچوبه، فلفل سیاه و به کم زعفرون به گوشتمون میزنیم و بعد هم نعنا، جعفری که از قبل سرخ کردیم رو به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم و در آخر آب جوش رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم سه چهار ساعت بپزه تا خورشت جا بیفته😊
.
بیست دقیقه قبل از سرو خورشت نوبت اضافه کردن گوجه سبز و نمک هست(اگه خواستید طعمش ملس بشه دو قاشق شکر تو این مرحله بهش اضافه کنید)
خورشت گوجه سبز دلبرمون به همین راحتی آماده شد امیدواریم درست کنید و لذتشو ببر...
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ و بادمجان 😍😋
مواد لازم:
برای دونفر الی سه نفر
سینه مرغ🍗 ۱ عدد تکه شود و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک شود
بادمجان🍆 ۱ عدد متوسط(دلمه ای همیشه شیرینه و ریسک نداره)
پنیر گودا 🧀۲ ورق
قارچ🍄 ۶-۷ عدد
پنیر خامه ای🧀 ۲ قاشق غذاخوری پر
گردو ۲ عدد
نان باگت🥖 ۱ عدد بزرگ
ریحان🌱 مقداری
سیر 🧄۱ حبه
روغن زیتون🫒
گوجه🍅
مواد مرینیت مرغ:
ماست 🍶
نمک 🧂
روغن زیتون🫒
اورگانو🍃
پول بیبر🌶
ادویه مرغ مخلوط(نداشتین از مخلوط پاپریکا،پودرسیر و پیاز،فلفل تند،پودرتخم گشنیز،کمی زیره)یا ادویه های دلخواهتون رو میتونید استفاده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
این دسر زعفرونی جون میده واسه مهمونی و سفره های رنگی 😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پیسنهاد #صبحانه
یه صبحانه مقوی، خوشمزه، خوشگل و ساده درست کن 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روغن_دنبه خونگی بدون بو 👌🧈
مواد لازم:
دنبه
سرکه ی سفید🍇
ماست🍶
سیر🧄
رزماری🌿
هل
دارچین🪵
بزرگترین نعمت #سلامتی است♥️ پس به فکر تغذیه سالم باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مـرغ_سوخاری ورمیــشلی با سیبزمینی تنــــوری🍗🥔🔥
✦مواد لازم
ران مرغ : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
زعفران : به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
ورمیشل : نصف بسته
روغن برای سرخ کردن
✦طرز تهیه ️
1.ابتدا به مرغ زعفران زده ، پیاز رو خلالی درشت خرد میکنیم حالا ادویه رو اضافه میکنیم و یک ساعت استراحت میدهیم.
2.نصف ورمیشل رو با آب و کمی نمک پخته و آبکش میکنیم.
3.مرغ پخته شده رو در تخممرغ آغشته کرده و در ورمیشل میغلطانیم و سرخ میکنیم.
4.طرز تهیه سیب زمینی تنوری در ماهیتابه
به سیبزمینی خرد شده(روغن،زردچوبه نمک،فلفل قرمز،پودر آویشن،زردچوبه،پودر سیر و پاپریکا)اضافه و ترکیب میکنیم.
به مدت ۲۰ دقیقه در ماهیتابه با حرارت کم و با دمکنی آماده میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #فینگرفود راحت و خوشمزه که بشدت پیشنهاد میشه 🍘🍗👌🏻
🔹موادلازم
سیب زمینی. ۲ تا متوسط
سینه مرغ. نصف عدد
جعفری خردشده. ۲ تا ۳ ق غ
نمک و ادویه ها : پاپریکا ، فلفل سیاه و قرمز ، آویشن ، پودر پیاز و پودر سیر
🧀مواد پنیری🧀
🍕پنیر پیتزا. نصف پیمانه
☘️جعفری خرد شده ۲ ق غ
🧀پنیرخامه ای. ۱ ق غ
🍘برای سوخاری : آردسفید ، پودر سوخاری ،. یک عدد تخم مرغ با ۲ تا ۳ ق غ شیر و نمک و فلفل سیاه مخلوط بشه.
✅موقع سرخ شدن حرارت متوسط رو به بالا باشه
و بیشتر از دو سه دقیقه سرخ نشن