7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_تابه_ای
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید
پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
پودینگ خامه ای شکلاتی😍😍
چیپس های شکلاتی نصف پیمانه
شیر کم چرب یک پیمانه
پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
پودر قند یک سوم پیمانه
پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل کمی
ویفر شکلاتی ۴عدد
طرز تهیه :
چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.
پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و وانیل را در مخلوط کن هم بزنید تا نرم و یک دست شود. مخلوط شکلات را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مواد را در ۴ ظرف یک نفره بریزید
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
تزیین #کیک_😍😍
این کیک به نظرم فوق العاده اس. ژله رو خرد کرده و به کیک چسبونده. این ایده رو میشه کمی گسترش داد و از ژله به شکلهای مختلف دیگه هم در تزیین کیک استفاده کرد.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#سالاد_كلم_با_سس_ريحان:🍃😍
مقداري ريحان
سس مايونز
روغن زيتون
چندتا حبه سير
نمك - فلفل
کلم
📝طرز تهیه: همه مواد رو ميكس كردم. مقدار مواد بستگي به ذائقه شخصي داره طعمش عاليه.
👈براي تزيين هم سه تا برش خيار رو كنار هم گذاشتم سالاد رو روش ريختم و بعد رول كردم.
@Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#رول_بادمجان🍆
بادمجان را به طول برش داده و سرخ كنيد
دوتا روى هم قرار دهيد و موادماكارونى رو در ان قرار دهيد و بپيچيد.
@Ashpazy_irani
#پاناکوتا_وانیلی
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر وشیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید وبزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هماضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده.
پاناکوتا یک دسر ایتالیایی بسیاااار لذیذه👌
@ashpazy_irani
با یه دسر تپل در خدمتتون هستم، لایه به لایه محتویاتو خدمتتون عرض میکنم الان:
لایه اول بیسکوییت پودر شده
لایه دوم موز و سس کارامل
لایه سوم فرنی وانیلی با آرد ذرت
لایه چهارم خامه صبحونه
بعدش دوباره تکرار لایه ها فقط آخرش به جای خامه صبحونه خامه اسپری ایه و روشم سس کارامل
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اتاق عمل 😍💉💊
یه دیزاین متفاوت و پرکار🎂
@ashpazy_irani
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_پسرونه
آموزش کامل کیک #مینیون🎂
از برش کیک اسفنجی به شکل مینیون تا دیزاین با خمیر فوندانت😋
@ashpazy_irani
#_کدو_بِرِه
دلیل نامگذاری این غذا به این اسم رو نفهمیدم😉 ولی میدونم که یه غذای محلی مازندرانیه😋
و برای گیاهخواران هم مناسبه.
موادلازم📝
انداره ها چشمی؛
کدو سبز
گوجه فرنگی
سیب زمینی
تخم مرغ
پیاز
سیر
✍طرزتهیه:
پیاز و تفت بدید, سبک که شد سیب زمینی نگینی و سیر ریز شده رو بریزید, سیب زمینیها نیم پز که شدن, کدوی نگینی رو بریزید و در تابه رو بزارید تا بپزن, بعد گوجه فرنگی نگینی اضافه کنید,نرم که شدن, نمک فلفل زردچوبه بزنید و تخم مرغها رو که توی یه ظرف دیگه زدید تا از لختگی درومده , همه جای مواد پخش کنید و اجازه بدید ببنده. من دو سه دونه فلفل سبز قلمی رو حلقه کردم و وقتی تخم مرغ نیم بند شد, چیدم روش. به همین راحتی😋
@ashpazy_irani
#مربای_به
🔸به پوست گرفته و خرد شده= ۱ کیلو
🔸شکر= یک کیلو
🔸آب = ۶ لیوان
📝به ها رو پوست بگیرید و خرد کنید میتونید مربای به رو با پوست هم درست کنین این بستگی به سلیقه و ذائقتون داره من همیشه پوست میگیرم
به های خرد شده رو داخل قابلمه مسی بریزید ( اگه قابلمه مسی ندارید ایرادی نداره توی قابلمه های دیگه هم امتحان کردم رنگش خوب شد) و آب رو روی به ها بریزید در قابلمه رو بذارید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا نیم ساعت بجوشه بعد شکر رو بهش اضافه کنین و دوباره در قابلمه رو بذارین و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان بدین تا جایی که به ها رنگ گلبهی پیدا کنن و شیره به قوام متوسط برسه در این مرحله دم کنی بذارین و حرارت رو کم تر کنین تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بجوشه رنگش کاملا قرمز بشه و شیره به قوام برسه
زمان پخت کلی مربای به ممکنه براتون سه تا چهار ساعت زمان ببره اما حواستون باشه و مدام چک کنین
در آخر یک قاشق چایخوری آبلیمو و اگه اسانسی مد نظرتون هست اضافه کنین من چون عطر و طعم خود به رو خیلی دوست دارم هیچ اسانسی نمیزنم
حرارت رو که خاموش کردین بذارین با دم کنی داخل قابلمه خنک بشه و بعد توی ظرف مناسب داخل یخچال یا فریزر نگه داری کنین .😋
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_دسر_آفتابگردان🌻🌻
یه خلاقیت جالب و خوشمزه دیزایین دسر آفتابگردون😍👌
@ashpazy_irani