eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
168.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
29.2هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 ۴ق پودر ژلاتین با ۱لیوان آب بن ماری کن.با ۱لیوان شیر،۱لیوان خامه،۴ق شکر،۱۰۰گرم شکلات سفید،وانیل،رنگ خوراکی مخلوط کن.داخل ظرف سرو بریز بزار ببنده با خامه فرمی و نعناع تزیین کن
🍆 رول 😍😍 🌀بادمجان را به طول برش داده و سرخ كنيد،دوتا روى هم قرار دهيدموادماكارونى رو در آن قرار داده و بپيچيد. @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کرم دنت موزی 👌 مواد لازم: شیر.....2لیوان دنت موزی .....2عدد خامه صبحانه.....100 گرم پودر ژلاتین......2قاشق غذاخوری شکر....5 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا شیر، شکر و ژلاتین را روی حرارت می زاریم تا شکر کامل حل بشه.سریع هم می زنیم تا ژلاتین گلوله نشه.حرارت کم کنید تا شیر نجوشه.بعد از یکدست شدن مواد بزارید یکم خنک بشه.دنت اضافه می کنیم.یکم از مواد برداشته خامه را اضافه می کنیم .تا مواد با خامه یکدست بشه .این کار باعث میشه خامه در مواد نبرد.بعد ظرف خامه و دسر به کل مواد اضافه می کنیم.در صورت نیاز می تونید یک قطره رنگ خوراکی بزنید.می تونید مثل من حدود نصفه بسته از ژله مورد نظر داخل قالب بریزد تا خودشو بگیره بعد مواد دسر را روش بریزید.حدود 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات😋 حرف نداره دخترااااا حتما امتحان کنید😍 @ashpazy_irani
و ارده 👌 تعداد ۲۰ عدد، کالری هر توپک ۸۰ ارده ۱/۲ پ خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ وانیل ۱/۲ ق چ پودر کاکائو ۴ ق غ کنجد ۱/۴ پ برای تزئین همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گلوله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید. تمام.‌ ‌‌‌ ‌ @ashpazy_irani
(بشامل) یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+۳پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه @ashpazy_irani
سوهان توري مواد لازم شكر ٢٥٠گرم كنجد ٢٠٠گرم كره ٥٠گرم عسل ٥٠گرم پودر هل و زعفرون به دلخواه ١ق چ خامه ٢ق س آرد ١ق س طرز تهيه كره و عسل رو توي يه كاسه روي بخار كتري قرار ميديم تا به روش بن ماري كره ذوب بشه وبا عسل مخلوط بشه وقتي كره كامل ذوب ومخلوط شد آرد و پودر هل و كنجد و شكر رو اضافه ميكنيم كنجد رو ميتونيم بيشتر هم بريزيم بعد باهم مخلوط ميكنيم حالا خامه رو كمي با قاشق هم ميزنيم وبه موادمون اضافه ميكنيم ممكنه شكر كامل مخلوط نشه ولي نگران نباشيدمشكلي پيش نمي ياد حالا نوبت سيني فر كفش كاغذ روغني پهن ميكنيم اگه نگرانين كه بچسبه ميتونين كمي چربش كنين فر رو از قبل روي درجه ١٥٠گرمش ميكنيم واز مواد به اندازه يه فندوق بر ميداريم وبا فاصله توي سيني مي چينيم و در طبقه وسط به مدت ١٢الي ١٥ دقيقه اجازه ميديم تا آماده بشه وقتي دورش برشته شد از فر در مياريم واجازه ميديم تا توري ها از دما بيوفتن وبا كمك كاردك از سيني جدا شون ميكنيم نوش جان 😋😋😋 @ashpazy_irani