#دسر_خوشمزه 😍😍
۴ق پودر ژلاتین با ۱لیوان آب بن ماری کن.با ۱لیوان شیر،۱لیوان خامه،۴ق شکر،۱۰۰گرم شکلات سفید،وانیل،رنگ خوراکی مخلوط کن.داخل ظرف سرو بریز بزار ببنده با خامه فرمی و نعناع تزیین کن
🍆 #فينگرفود رول #بادمجان😍😍
🌀بادمجان را به طول برش داده و سرخ كنيد،دوتا روى هم قرار دهيدموادماكارونى رو در آن قرار داده و بپيچيد.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کرم دنت موزی 👌
مواد لازم:
شیر.....2لیوان
دنت موزی .....2عدد
خامه صبحانه.....100 گرم
پودر ژلاتین......2قاشق غذاخوری
شکر....5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر، شکر و ژلاتین را روی حرارت می زاریم تا شکر کامل حل بشه.سریع هم می زنیم تا ژلاتین گلوله نشه.حرارت کم کنید تا شیر نجوشه.بعد از یکدست شدن مواد بزارید یکم خنک بشه.دنت اضافه می کنیم.یکم از مواد برداشته خامه را اضافه می کنیم .تا مواد با خامه یکدست بشه .این کار باعث میشه خامه در مواد نبرد.بعد ظرف خامه و دسر به کل مواد اضافه می کنیم.در صورت نیاز می تونید یک قطره رنگ خوراکی بزنید.می تونید مثل من حدود نصفه بسته از ژله مورد نظر داخل قالب بریزد تا خودشو بگیره بعد مواد دسر را روش بریزید.حدود 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_خوشمزه
پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات😋
حرف نداره دخترااااا حتما امتحان کنید😍
@ashpazy_irani
#توپک_خرما و ارده 👌
تعداد ۲۰ عدد، کالری هر توپک ۸۰
ارده ۱/۲ پ
خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر کاکائو ۴ ق غ
کنجد ۱/۴ پ برای تزئین
همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گلوله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید. تمام.
@ashpazy_irani
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_توت_فرنگی🍓🍓🍓
یه ایده عالی و شیک 🥰
@ashpazy_irani
#سس_لازانیا(بشامل)
یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+۳پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه
@ashpazy_irani
سوهان توري
مواد لازم
شكر ٢٥٠گرم
كنجد ٢٠٠گرم
كره ٥٠گرم
عسل ٥٠گرم
پودر هل و زعفرون به دلخواه ١ق چ
خامه ٢ق س
آرد ١ق س
طرز تهيه
كره و عسل رو توي يه كاسه روي بخار كتري قرار ميديم تا به روش بن ماري
كره ذوب بشه وبا عسل مخلوط بشه
وقتي كره كامل ذوب ومخلوط شد
آرد و پودر هل و كنجد و شكر رو اضافه ميكنيم كنجد رو ميتونيم بيشتر هم بريزيم
بعد باهم مخلوط ميكنيم
حالا خامه رو كمي با قاشق هم ميزنيم وبه موادمون اضافه ميكنيم
ممكنه شكر كامل مخلوط نشه ولي نگران نباشيدمشكلي پيش نمي ياد
حالا نوبت سيني فر كفش كاغذ روغني پهن ميكنيم اگه نگرانين كه بچسبه ميتونين كمي چربش كنين
فر رو از قبل روي درجه ١٥٠گرمش ميكنيم
واز مواد به اندازه يه فندوق بر ميداريم وبا فاصله توي سيني مي چينيم و در طبقه وسط به مدت ١٢الي ١٥ دقيقه اجازه ميديم تا آماده بشه وقتي دورش برشته شد از فر در مياريم واجازه ميديم تا توري ها از دما بيوفتن وبا كمك كاردك از سيني جدا شون ميكنيم
نوش جان 😋😋😋
@ashpazy_irani
خانمهایی که مستاجرن یا تو خونه کوچیک زندگی میکنن بیان😘😘👇
✅چیدمان پذیرایی ال شکل
✅چیدمان پذیرایی مستطیل
✅چیدمان خواب بدون کمددیواری
✅چیدمان آشپزخونه کوچیک
✅چیدمان آشپزخونه با کابینت کم
بزن رو لینک تا مشکلت حل بشه 😍😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a