#سس_لازانیا(بشامل)
یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+۳پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه
@ashpazy_irani
سوهان توري
مواد لازم
شكر ٢٥٠گرم
كنجد ٢٠٠گرم
كره ٥٠گرم
عسل ٥٠گرم
پودر هل و زعفرون به دلخواه ١ق چ
خامه ٢ق س
آرد ١ق س
طرز تهيه
كره و عسل رو توي يه كاسه روي بخار كتري قرار ميديم تا به روش بن ماري
كره ذوب بشه وبا عسل مخلوط بشه
وقتي كره كامل ذوب ومخلوط شد
آرد و پودر هل و كنجد و شكر رو اضافه ميكنيم كنجد رو ميتونيم بيشتر هم بريزيم
بعد باهم مخلوط ميكنيم
حالا خامه رو كمي با قاشق هم ميزنيم وبه موادمون اضافه ميكنيم
ممكنه شكر كامل مخلوط نشه ولي نگران نباشيدمشكلي پيش نمي ياد
حالا نوبت سيني فر كفش كاغذ روغني پهن ميكنيم اگه نگرانين كه بچسبه ميتونين كمي چربش كنين
فر رو از قبل روي درجه ١٥٠گرمش ميكنيم
واز مواد به اندازه يه فندوق بر ميداريم وبا فاصله توي سيني مي چينيم و در طبقه وسط به مدت ١٢الي ١٥ دقيقه اجازه ميديم تا آماده بشه وقتي دورش برشته شد از فر در مياريم واجازه ميديم تا توري ها از دما بيوفتن وبا كمك كاردك از سيني جدا شون ميكنيم
نوش جان 😋😋😋
@ashpazy_irani
خانمهایی که مستاجرن یا تو خونه کوچیک زندگی میکنن بیان😘😘👇
✅چیدمان پذیرایی ال شکل
✅چیدمان پذیرایی مستطیل
✅چیدمان خواب بدون کمددیواری
✅چیدمان آشپزخونه کوچیک
✅چیدمان آشپزخونه با کابینت کم
بزن رو لینک تا مشکلت حل بشه 😍😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
#وِلش_کیک 🧇 😋
1. ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) آرد رو با ۱ عدد کَرهیِ ۱۰۰ گرمی مخلوط کنید و ورز بدین تا مثلِ تیکه هایِ بیسکوییت بشه.
2. ۸۵ گرم ( یا ۱/۳ لیوان) شکر، ۱/۳ قاشُقِ چایخوری فلفلِ تازه بهار که یکم کوبیده شده ، ۱/۲ ق چایخوری نمک، ۱ عدد تخممرغ و ۱/۳ لیوان شیر و اضافه و ترکیب کنید.
3. وقتی مواد یکدست شد، دو قاشق غذاخوری کشمش بریزید.
4. بعد بهتره بذارید ۱ تا ۲ ساعت تو یخچال بمونه.
5. مواد رو با وردنه به ضخامتِ ۱ سانت پَهن کنیدو با قالب یا فنجون به صورت دایره دایره برش بزنید.
6. حالا داخلِ ماهیتابه داغ که فقط کمی کفش چرب شده بزارید تا حرارت ببینن و بپزن. نیازی به روغن نیست. اگه خواستید بذارید داخل فر (۱۵ دقیقه تو دمایِ ۱۶۰ درجه یِ سانتیگراد) .
♦️میشه فلفلو حذف کرد ولی فلفل برای عطر بیشترش استفاده میشه ولی نمیشه بجاش دارچین زد
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اینم یک مدل اسنک خوشمزه مخصوص آشپزهایی که دستگاه ساندویج ساز ندارند 😉❤️
مواد لازم :
پنیر چدار یک پیمانه
سوسیس دو عدد( در صورت دلخواه می تونید از کالباس ، مرغ یا گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده استفاده کنید)
گوجه فرنگی یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
نان ۱۰ عدد .
کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نون ها بریزید و در با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه اجازه بدید که آماده بشن
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند کاربردی با #اسفنج😍
@ashpazy_irani
#هات_چاکلت 🍮
شکلات را ذوب کنید و داخل قالبهای یخ بریزید
وقتی کمی خودشو گرفت ولی هنوز نرمه، چوبهای بستنی رو داخلش بزارید و وقتی سفت شد از قالب خارج کنید اینجوری میتونید یه هات چاکلت یا شیر شکلات فوری داشته باشید
@ashpazy_irani
#ترشی_مخلوط
اما مواد لازم برای ترشی سبزی مرزه،جعفری،گشنیز،نعناع و سیر و فلفل سبز تند رو خرد میکنم(غذا ساز )و هویج، کرفس،خیار کوچیک و قلمی،کلم قرمز رنده شده،زیتون بدون هسته،قوره،زنجیل تازه رنده شده،ذرت، بادمجون کباب شده ساطوری،فلفل رنگی قرمز،زرد،نارنجی ،ولی سبز نمیزنم،گل کلم،قارچ،تمام اینهارو خرد میکنم و سرکه قرمزو چند قاشق رب گوجه و اب قوره رو روی تمام مواد میریزم و تو ظرف میزارم این ترشی تو یخچال نگهداری میشه بعد از سه هفته میرسه .
پ.ن. دوستان اگه دوست دارید میتونید کمی زردچوبه بزنید و اگه طعم تند دوست دارید فلفل رو بیشتر بزارید
پ.ن. دوستان اون شیشه ای که قرمزه با رب گوجه و سرکه قرمز مخلوط شده و اون شیشه کناریش فقط سرکه قرمز و کمی آبغوره بهش اضافه شده
پ.ن. ادویه مخصوص ترشی که آماده تو بازار هست و زردچوبه که به مواد زدم البته کمی هم فلفل قرمز هم بهش زدم
نکات ترشی انداختن :تمام سبزیجات باید خشک باشن یعنی آبشون گرفته شده باشه
@ashpazy_irani
#کباب_انگشتی_کشمیری
گوشت چرخ کرده300 گرم _۱پیاز متوسط_نان تست 3 تکه__۱زرده تخم مرغ
نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه
@ashpazy_irani
✅حلوا شكلاتی دورنگ😋
✍مواد لازم :
آرد سفید 125 گرم
آردنخود چی 60 گرم
روغن جامد 50 گرم
پودر قند 60 گرم
دارچین 2 ق چ
شکلات تلخ یا شیری 150 گرم
شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید
🍲طرز تهيه :
آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .
روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد.
برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .
حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید.
#حلوا_شکلاتی
@ashpazy_irani
✅پاناکوتا سه رنگ😋
✍ مواد لازم:
برای این قالب قلبی مواد نوشته شده:
۴ لیوان شیر
۱۳ قاشق غذاخوری شکر
۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
نصف لیوان اب سرد
۲۰۰ گرم خامه
🍲 طرز تهیه:
ابتدا پودرژلاتین رو با اب سرد مخلوط کنید بعد بزارید رو بخار کتری و هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا یکدست بشه..بعد بزارینش کنار تا سرد بشه..حالا شیر و شکر و بزارید رو حرارت انقدر هم بزنید تا شکر حل بشه ولی نجوشه فقط گرم بشه کافیه.
بعد حرارت رو خاموش کنید و بزارید شیر کاملا سردبشه حالا یه لیوان از شیر رو با خامه هم بزنید تا یکدست بشه بعد به کل شیر اضافه کنید.
بعد پودر ژلاتین که یکدست و سرد شده رو به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید.
به یه قسمت کمی وانیل اضافه کنید.
به قسمت دوم دوقاشق غذا خوری پودر نسکافه اضافه کنید.
به قسمت سوم ۲ غذاخوری پودر کاکایو و کمی شکلات آب شده اضافه کنید.
اگه خواستید تو قالب بریزید حتما از صافی رد کنید تا اضافات هر سه مایع گرفته بشه.
با توجه با قالب مواد رو چند برابر کنید.
قالب رو حتما قبلش چرب کنید با روغن.
#پاناکوتا_سه_رنگ
@ashpazy_irani
✅ ماقوت زعفرانی 😋
نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه.بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید..دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید .
#دسر #ماقوت_زعفرانی
@ashpazy_irani
✅ چلو گوشت😋
پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد...
در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...
#چلوگوشت
@ashpazy_irani
✅ واویشکا 😋
✍ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیر دو حبه له شده
نارنج تازه یک عدد
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه نگینی خرد شده دو پیمانه
سیب زمینی دو عدد متوسط
🍲 طرز تهیه:
پیاز رو با روغن سرخ کنید وقتی کمی طلایی شد سیر رو اضافه کنید میتونید با پودر سیر هم جایگزین کنید سیر سریع میسوزه بلافاصله زردچوبه وگوشت و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب سرخ بشه رب رو اضافه کنید و گوجه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خوب بگذارید سرخ بشن تا آب گوجه کامل جمع بشه آب نارنج و کمی پودر تخم گشنیز و پودر دارچین و نمک هم در آخر اضافه کنید سیب زمینی هم نگینی سرخ کنید و کنار مایه گوشتی بگذارید این غذا با برنج کته سرو میشود .
#واویشکا
@ashpazy_irani
براي تهيه اين ژله خوشمزه ابتدا ژله الوورا را با اب ومخلوط كرده مقداري كف داخل قالب مورد نظر ميريزيم وقتي خودشو گرفت ميوه هاي مورد نظرمون را قطعه قطعه كرده داخل قالب ميچينيم بعد ژله الوورا را كه درست كرديم روش ميريزيم داخل يخچال گذاشته تا خودش را بگيرد .
🚦نكات :
✔️براي شفاف شدن ژله از آب جوش براي حل كردن پودر ژله استفاده كنيد.
✔️اگر پودر ژله را در آب كمتري حل كنيد نيازي به استفاده از ژلاتين نيست.
✔️روش بن ماري: پودر ژله را در آب جوش ريخته و ظرف را روي كتري(حرارت غير مستقيم)قرار ميدهيم تا ذرات پودر ژله كاملا حل شوند درغير اينصورت به قالب چسبيده و مانع درراوردن ژله به صورت قالبي ميشود
✔️براي راحت دراوردن ژله از قالب اابتدا ظرف موردنظر را كمي چرب كنيد.
#ژله_میوه
@ashpazy_irani
✅كيكسيبهويج گردويي😋
✍ مواد لازم:
يك هويج متوسط
يك عدد سيب متوسط
دو ليوان آرد
٥ عدد تخم مرغ
شكر يك ليوان پر(دسته دار فرانسوي)
روغن ليوان سرخالي
وانيل يك ق چ
پكينگ پودر دو ق غ
دارچين دو ق غ
گردو مقداري،خرد شده
🍲طرز تهيه:
اول هويج رو رنده ريز كنيد،بادست فشار بديد تا كاملا آبش گرفته بشه،آبشو نگه داريد كه قراره سس روي كيك درست كنيم،سيب هم همينطور انجام بديد...
تخم مرغهارو و باشكر و وانيل مخلوط كنيد با همزن بزنيدتا كاملا كرم رنگ و كشدار بشه(دوستان من مواد رو داخل مخلوط كن ريختم )بعد روغن رو اضافه كنيد،آرد رو با دارچين و بكينگ پودر سه بار الك كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد،در آخر هم هويج و سيب رنده شده و گردو خرد شده اضافه كنيد ،كف قالب رو چرب و آرد پاشي كنيد،بزاريد فر با دماي ١٧٠ به مدت ٤٥ الي ٥٠ دقيقه.
🥧سس روي كيك:
آب هويج رو گرفتيد حدودا دو سه ق غ خوري شد با كمي زعفران دم كرده با آب و دو سه ق گلاب و دو ق شكر و دو ق آرد مخلوط كردم،همگي كلا يك ليوان شد و گذاشتم رو اجاق قوام اومد و بعد پخت كيك روي كيك دادم عالي شد.
#کیک_سیب_هویج_گردویی
@ashpazy_irani
اشکنه
موادلازم
گوجه ی اصل محلی:
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍
پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
@ashpazy_irani
یکی از این نارنجی ها کدو تنبل یا همون کدوحلوایی هستش تومنطقه ماکدو حلوایی زیادکاشته میشه ومردم یا به صورت تنوری مصرفش میکنن یا برای تهدیگ رشته پلو استفاده میکنن .این خورش خوشمزه امروزمون هم باکدو حلوایی درست میشه
طرز تهیه :
ابتدا کدو حلوایی رو بصورت ورقه ای نه خیلی نازک نه خیلی کلفت برش بزنین وبا حرارت ملایم طوری که مغز پخت بشن سرخ کنین (در تابه رو بزارین تا هم پخته وهم سرخ بشه) دو سه پیاز رو خلالی کرده خوب سرخ کنین وکمی خلال بادام خیس خورده رو هم تفت بدین بعد به اندازه خودتون گوشت چرخ کرده رو نمک وفلفل بزنین و یه پیاز توش رنده کنین و ورز بدین به اندازه یک گردوی درشت از گوشت بردارین وپهن کنین وهمه رو با حرارت ملایم طوریکه مغز پخت هم بشن هردو طرفشو سرخ کنین حالا یک ردیف کدو بچینین روش کمی دارچین واگه دوست داشتین خیلی کم شکر بپاشین اگه کدوتون شیرین بود نیاز به شکر نداره وقتی همه کدوها رو دارچین زدین گوشت رو بچین روش چند دقیقه رو شعله ملایم نگه دارین وقت سرو پیاز داغ وخلال بادوم رو لابلاش بپاشید یا کنارش بزارین وهمراه با برنج سرو کنید
@ashpazy_irani
#پیتزاخونگی
یه سلام گرم یه آرزوی زیبایه دعای قشنگ
عاشقهای پیتزادستهابالا😋 برای خمیراز خمیرجادویی استفاده کردم.نصف ق غ مایه خمیررابا نصف ق غ شکرونصف لیوان آب ولرم رامخلوط کرده وبرایش درپوش بگذاریدتا ده دقیقه عمل آید.
یک عددتخم مرغ ویک سوم لیوان روغن و نصف لیوان شیر و یک ق چ نمک را با هم مخلوط کر ه سپس آرد تا جایی به خمیر اضافه کنید که به دست نچسبد حدود سه لیوان .آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید چون بعد از پخت سفت میشود .
خمیر را کمی ورز داده و درپوش گذاشته و دوباره در جای گرم به مدت یک الی دو ساعت بگذارید تاخمیر حجیم شود.
سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر را به ضخامت دو تا یه میل درون ظرف پهن کنید. سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کرده و روی ان یک لایه سس کچاب زده کمی پنیر پیتزا و سپس مواد گوشتی را بریزید و دوباره پنیر پیتزای فراوان بریزید. برای مواد گوشتی از فلفل دلمه خرد شده و قارچ خرد شده و سوسیس می توانید استفاده کنید.
وسینی فر رادر فربادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
سپس شعله بالای فر راروشن کنید تا روی پنیر طلایی شود .
درون فر برای لطافت پیتزا یک کاسه آب قرار دهید
@ashpazy_irani
#واویشکای_مرغ
فوق العاده خوشمزه است از غذاهای سنتی گیلان
هست .واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراه با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری،
آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید من اضافه نکردم.درتابه رو بزارید باحرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته شدهمراه واویشکای مرغ ،برنج دمی ،سیب زمینی سرخ شده گذاشتم .
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تخمه_افتاب_گردان
آجیل پر طرفدار (شورک)یا تخمه شور
تخمه گرم وتازه 😉
تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم)
سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده منروی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی ۷ دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه
تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست
آب شورک باید شور باشه
کاملا خشک بشه تا کپک نزنه
___
روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه
@ashpazy_irani
سوپ کدوحلوایی آینازجون
کدوحلوایی و سیب زمینی و پیازو ریز میکنیم بهمراه آویشن و نمک و فلفل با آب مرغ میزاریم بپزه تا حدی آب بریزید تا روی موادو بگیره بمدت حدودا ۴۵ دقیقه کافیه در حدی که نصف آب مانده باشد بعد داخل میکسر میریزیم و موادو کاملا میکس میکنیم تا یکدست بشه بعد بازهم میزاریم روی شعله گاز و یک قاشق کره و یک قاشق خامه و کمی آبلیمو اضافه میکنیم یه ده دقیقه میزاریم تا ریز جوش بخورد تا قوام لازم و داشته باشه میتونید کره و خامه نزنید و میتونید این سوپ و شیرین میل کنید در هرصورت خوشمزست حتما امتحانش کنید😋😋😋😋
@ashpazy_irani
این مرغ فری ک همیشه درست میکنم.
#جوجه_فری
زعفرون و کمی آب ..
ادویه ها...
آب لیمو ترش..
چند حبه سیر...
مخلوط میشن...
رو مرغ ها ریخته میشن...
میفرستیم تو فر...
ب همین راحتی...
درجه فر مختلفه دیگه خودتون فر خودتون و بهتر میشناسین^_^
من مهمون ک داشته باشیم کمی روغن زیتون هم اضافه میکنم ب سس...
نیاز ب هیچ پوششی هم نداره...
تو حرارت ملایم فر, آب مرغ تبخیر میشه و مرغ با روغن خودش سرخ میشه..دقیقا میشه مثل اکبر جوجه..
_زعفرون هر چی بیشتر ..طعمش عالی تره..
_ رون مرغ مسلما لذیذ تره...سینه مرغ خشک میشه...
حداکثر یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان میبره...
_معجزه این غذا..اون حبه سیر ها هستن بعد پخت...عالی میشن...
_ مرغ با پوست گذاشته میشه چون از خشک شدن گوشت و سفت شدن جلوگیری میکنه و چربی خود پوست اون و برشته و طلایی میکند
@ashpazy_irani
تا حالا از این غذا درست کردین ما ک عاشقشیم😍 اسمش #بلغور_پیلاوی هست ی نوع پلوی ترکیه ک از غذاهای با اصالت همین کشور هسش و با بلغور درست میشه ک با ترشی خوشمزه ترم میشه خصوصا ترشی مشهدی اکثرا با گوشت درسته درستش میکنم این دفعه با گوشت چرخ کرده قلقلی درست کردم
اول از همه ۳ استکان بلغور پاک شده رو بشورید و ۵ استکان آب بریزید تا بلغورا بمدت یک ساعت خیس بشن
داخل قابلمه ای ۱ عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد شده را سرخ کنید سپس۳ عد گوجه بزرگ خرد شده اضافه کنید تا خوب بپزه بعد ۱ ق غ یا کمتر بهش رب و نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و عصاره گوشت یا آب مرغ اضافه کنید وقتی کامل جا افتادن بلغور خیس شدمون رو داخل همون قابلمه میریزیم وقتی بجوش اومد بهش گوشت درسته مکعبی یا ریش ریش شده یا میتونید گوشت چرخ کرده قلقلی اضافه کنید تا مث کته دم بکشه
@ashpazy_irani
#سوسیس_بندری😍😍
سوسیها رابامقدارڪمے روغن سرخ ڪرده درحد طلایے شدن
داخل تابه یک عدد پیاز درشت نگینے خردشده را_بسته به مقدار سوسیس میزان پیاز رابیشتر ڪنید من دو عدد سوسیس ڪوچیک زدم واین میزان مواد راریختم_
با ڪمے روغن درحدسبک و شیشه اے شدن تفت دهید_نیازے به تغییر رنگ نیست_دوحبه سیر ریزشده ریخته وپس ازتفت خوردن زردچوبه،ڪمی فلفل سیاه وفلفل قرمز به مقدار دلخواه بزنید یک قاشق رب، خوب تفت دهید ودوعدد گوجه پوره شده ،ڪمی سرخ ڪنید،۱/۴ لیوان آب ریخته تا سس رقیق شود،سوسیها رااضافه ڪنید و اجازه دهید تا سس جابیفتد و غلیظ
@ashpazy_irani
#فرنچ_تست_پرتقالی
دوعدد تخم مرغ رو باچنگال خوب بزنید تا کاملا یکدست شه بعد پنج قاشق شیر ترجیحا پرچرب بهش اضافه میکنیم همینطور یک قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده (یا همون زست پرتقال)؛ چندقاشق شکر، سه قطره اسانس پرتقال (اختیاری) ، نصف قاشق چ دارچین ، یه پینچ نمک هم به مخلوط فوق ا1اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا مایه یک دستی بدست بیاد .
خب یه نکته ی مهم؛ حتما از نونای تستی که بیات شدن استفاده کنین ؛ و یه چیزدیگه اینکه من همیشه نون تستارو ازشب قبل داخل فریزر میذارم و بعد قبل ازینکه یخ زدایی بشه سریعا دونه دونه نونارو کاملا به مایه ی تخم مرغی آغشته میکنم و داخل یه تابه بصورت مساوی روغن و کره میریزمو بعدم با حرارت ملایم دوطرفشو میذارم تا خوب خوشرنگ طلایی بشه و نهایتابا انواع میوه ها و سس شکلاتی یا نوتلا میزنیم بربدن😁 و همینطور میشه موقع سرو مخلوط پودرقندو دارچین یا پودر قند به تنهایی روشون الک کنید. (مقدارروغن داخل تابه هم نه خیلی زیاد باشه و نه درحدچرب کردن)
@ashpazy_irani
#کیک گوشت
سه عدد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل هم میزنیم..حالا نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست ب مواد تخم مرغیمون اضافه کرده هم میزنیم.دو پیمانه ارد و دو ق م پکینگ پودرو ب موادمون اضافه کرده هم میزنیم.
مواد میانی:گوشت چرخکرده رو همراه پیاز و کمی نمک و فلفل تف میدهیم و فلفل دلمه هم اضافه میکنیم ی کمی هم آویشین میزنیم.
حالا قالبمونو چرب میکنیم یک کمی از مایع کیکمون توی قالب ریخته بعد مواد میانی رو ریخته و از روی اون پنیر پیتزا هم میریزیم و حالا باقیمانده مایع کیکمون رو میریزیم و توی فر از قبل گرم کرده ب مدت 45دیقه با درجه حرارت185قرار میدهیم.کاری ازگندم خانم.
@ashpazy_irani