eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 نیایش صبحگاهی 🌸🍃 🌸بارالها 🤲 در این روز زیبای تابستانی زندگی را را برای من و دوستانم بابرکت و مبارک قرار بده 🌸پروردگارا 🤲 عاقبت اعمال ما را ختم به خیر بگردان که تو راز نهفته در سینه هارا می دانی و از نیت همه ی ما آگاهی 🌸آمیـــن یا قاضِیَ الْحاجات 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه🍳• یک صبحانه جدید و متفاوت که عاشق طعمش میشی🤩 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سرخ کرده🍟😍😋 عمرا با این دستور دیگه چیپس بخری😋 طرز تهيه:😋 2 عدد سیب زمینی بزرگ رو چند برش بزنید و به مدت 15 دقیقه در آب بپزید . سپس آبکش کنید و با هر وسیله ای که دارید آنرا پوره کنید و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت و 1/4 پیمانه پنیر رنده شده و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مواد را در کیسه زیپ لاک بریزید و کامل یکدست پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در فریزر بزارید و طبق ویدئو به شکل نوار برش بزنید و در روغن داغ شناور سرخ کنید.نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا آلفردو 😍😋 قارچ ۵ عدد سینه مرغ ۱ عدد پاستا خام هر مدلی ۲۰۰ گرم سیر ۳ حبه شیر ۱ لیوان پنیر پارمسان ۲ ق غ خامه ۱۰۰ گرم ادویه ها : رازیانه نصف ق چ تخم گیشنیز ۱ ق چ اورگانو ۱ ق چ فلفل سیاه ۱/۴ ق چ نمک ۱ ق چ 🦋پاستاهارو به ۹۰ درصد پخت رسید ابکش کنید و به مابقی مواد اضافه کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقیمات یا لگیمات😍😋 مواد لازم: -آرد سفید : یک ونیم پیمانه(۱۹۰گرم) -پودر نشاسته : یک سوم پیمانه -شیر خشک : دو قاشق غذاخوری(یک پنجم پیمانه)اگر نداشتید بجاش یک قاشق غذاخوری آرد بریزید -پودر مخمر : یک قاشق مرباخوری سرصاف -روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری -شربت بار یا عسل یا شکر : یک ق غ -آب ولرم : سه چهارم پیمانه (۱/۲ پ+ یک چهارم پ) -تخم مرغ : متوسط یک عدد -وانیل : نوک قاشق چ -نمک : نوک قاشق چ . مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب،تخم مرغ،روغن،شربت رو اضافه و‌خوب مخلوط کنید سپس روی ظرفو بپوشونید تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش چند برابر بشه. درتابه روغن بریزیدو بذارید رو حرارت ملایم تا خوب داغ بشه، حالا مواد خمیر روهم بزنید تا پفش گرفته شه و بعد قاشق رو به روغن آغشته کنید و با دست مثل فیلم عمل کنید. هم باعسل وهم شیره خرمامیتونیدنوش جان کنید،از شربت هم میتونید استفاده کنید🥰 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیب زمینی گوشت😍😋 مواد لازم: 400 گرم سیب زمینی🥔 200 گرم گوشت چرخ کرده🥩 1 عدد پیاز🧅 1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای قرمز🫑 100 میلی لیتر پوره گوجه فرنگی🍅 3 قاشق غذاخوری ذرت🌽 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫 70 میلی لیتر آب💧 نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و فلفل پولبیبر🌶🧂 مواد سس بشامل 350 میلی لیتر شیر🥛 1 قاشق غذاخوری کره🧈 1 قاشق غذاخوری آرد🥡 نمک، فلفل🧂🌶 پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده به اندازه کافی برای روی گراتن🧀 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ عدد تخم مرغ یه لیوان سرخالی شیر یا آب نصف لیوان روغن مایع یه قاشق نمک کمی فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری ادویه کاری یه لیوان جعفری خرد شده یه لیوان پیاز چه خرد شده یه لیوان هویج نگینی یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی ۲ لیوان آرد یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر ۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه میتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍅😍😋 گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه. برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه. نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه. نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خورشت آلو مجلسی برای کنار مرغ یا گوشت بی نهایت خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید گزینه ی همیشگیتون میشه👌. مواد لازم : آلو مجلسی:یک کاسه کوچیک زرشک: یک فنجان پباز :یک عدد کوچیک شکر : نصف فنجان (سلیقه ای ولی از نظر من حذف نشه خیلی بهتره) آبلیمو یا آب نارنج: دو قاشق طرز تهیه هم مطابق کلیپ درست کنید ولی به نکته رو بگم اخر پخت این خورشت آلو در ظرف رو نیمه باز بزارید که قوام بیاد و جا بیوفته👌مدت زمان پخت این خورشت کمتر از نیم ساعته ولی بینهایت خوشمزه ست .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نون باگت یا نون همبرگر آب رنگ خوراکی اسپری نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین 🌺مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین. 🌺من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم ولی برای رنگ‌قرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی خونگی😍😋 ۳ لیوان آب ۳ لیوان شیر نصف لیوان آرد نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر نشاسته رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنین یک قاشق مرباخوری وانیل اضافه و مخلوط کنید روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین وقتی غلظت آن به این حد رسید، شعله رو خاموش کنید داخل ظرف بریزید و اجازه بدید هم دمای محیط شه توی این فاصله، یک لیوان شیر دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای رو باهم مخلوط کنین روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مواد شکلاتی رو روی مواد قبل بریزید و همه جای ظرف پخشش کنید مقداری شکلات رنده شده روی دسر بپاشید و ۳ ساعت توی یخچال قرار بدید هر اندازه ای که دوست داشتین، برش بزنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجان به تعداد پياز دو عدد خورد نگيني سير سه حبه خورد شده گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم سيبزميني دو عدد خورد شده رب گوجه سه ق غ خ نعنا خشك پودرپاپريكا نمك فلفل سياه جعفري ساتورى اب دو ليوان گوجه به تعداد ابتدا بادمجان را راه راه پوست گرفته كمي نمك زده بعد شسته در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه گذاشته پياز را كمي تفت داده تا سبك شود بعد سير و گوشت را اضافه كرده كمي سرخ كرده تا گوشت باز شود بعد سيبزميني را اضافه ميكنيم در اخر رب و ادويه جات و دو قاشق از رب را اضافه كرده و تفت داده خامي رب كه گرفته شد جعفري را همراه يك ليوان اب به مواد اضافه كرده و در ظرف راگذاشته تا مواد كمي پخته شود بادمجان ها را از فر دراورده وسط ان را برش زده كمي فشار داده بعد با مواد پر كرده روي ان را به دلخواه گوجه چيده يك قاشق رب را با يك ليوان اب مخلوط كرده و كنار بادمجان ها ريخته مجدد در فر به مدت بيست تا سي دقيقه گذاشته .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورن داگ پنیری به ساده ترین حالت 😍😋 مواد لازم : سوسیس🌭 پنیر پیتزا🍞 تخم مرغ🥚 آرد سفید 🍚 شیر🥛 . طرزتهیه : سوسیس هامون رو به اندازه کوچیک برش میدیم و داخل سیخ چوبی فرو میکنیم پنیر‌پیتزاهامون‌ که در دمای محیط بوده با دست فشرده میکنیم و به سیخ میکشیم‌ و با یه تیکه سوسیس سیخ رو تکمیل میکنیم‌ برای مایع کورن داگ‌ مون‌ نصف لیوان شیر با یک عدد تخم مرغ ترکیب می‌کنیم به هر‌مقداری‌که ترکیب‌ شیر و تخم‌رو‌ میریزیم دوبرابرش آرد سفید اضافه می کنیم تا مایع غلیظی .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میگو.....۵۰۰ گرم پیاز .....۲عدد سیب‌زمینی ......۲عدد سیر .....۴حب رب گوجه‌فرنگی.....۲قاشق زعفران دم‌کرده زردچوبه،دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه میگوها را پاک کنید و بشویید. سپس آن ها را در یک صافی قرار دهید تا آب آن ها خارج شود. پیازها را خلالی کنید.داخل تابه تفت دهید تا سبک بشه.احتیاج به سرخ کردن زیاد نیست،بهش سیر اضافه کنید بزارید عطر سیر بلند بشه.ادویه و رب اضافه کنید.بزارید رب کامل رنگ باز کنه.تو این مرحله می تونید بهش کمی اب اضافه اضافه کنید.در تابه دیگر میگو را حدود ۵ دقیقه سرخ کنید برای طعم بهتر بهش زعفران اضافه کنید.نمک و فلفل یادتون نره سیب زمینی نگینی خرد کنید داخل تابه سرخ کنید.یکم زردچوبه داخل روغن بریزد بعد سیب زمینی اضافه کنید.در آخر میگو و سیب زمینی به پیاز اضافه کنید.بزارید حدود ۵ دقیقه روی حرارت بمونه .دوپیازه میگو را با برنج یا نان و در کنار ترشی بندری سرو کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک لوتوس😍😋 ۲ بسته بیسکویت پتی بور پودر کنید ۱۰۰ گرم کره ذوب شده را اضافه کنید رینگ کمربندی، بیسکویت ها را داخل رینگ که تلق گذاشتید بریزید و با گوشتکوب منسجم کنید ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید ۱/۳ لیوان آب سرد با ۲ ق پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کنید ۱ بسته پنیر خامه ای، ۱ بسته پنیر ماسکار پونه، ۱ بسته خامه، ۴ ق پودر قند، ۱ ق چ وانیل، ۲ ق غ کرم بیسکویت لوتوس یا لت آس با همزن بزنید تا یکدست بشه تو ۲ مرحله پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره ۲ ق کرم بیسکویت را با آبجوش مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه قالب را جدا کنید و کرم روش بریزید با بیسکویت تزئین کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای ۲۵ الی ۳۰ عدد خاگینه: تخم مرغ :۲ عدد وانیل و پودر هل:۱ ق.چ ماست پر چرب:۲ ق،غ آرد:۳ ق،غ بیکینگ پودر:۱ق.م زعفرون مواد لازم برای شیره: شکر:۱ لیوان آب:۲ لیوان هل گلاب زعفرون نکات: شیره خاگینه رو بذارین قشنگ بجوشه تا غلیظ شه اگه خیلی آبکی باشه خاگینه هاتون خمیر میشه ⠀ و تخم مرغهارو خوب بزنید تا حجیم شه ⠀ برای اینکه شیره خوب به جون خاگینه بره شیره رو بذارین خنک شه و خاگینه هارو داغ داغ داخل شیره بندازین چند دقیقه بمونه کافیه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه رو اینجوری درست کن😍😋 پارت اول مواد لازم : ۲ پیمانه برنج ۱.۵ پیمانه لپه ۲ عدد پیاز نمک و فلفل ۱ ق چ زردچوبه ۲ ق چ گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم سبزیجات خشک شامل : ترخون شوید، مرزه از هر کدام ۱ ق غ سبزی جات معطر نصف پیمانه شیره انگور ۲ ق غ زرشک ۱ لیوان برگ دلمه به تعداد لازم ۱/۴ پیمانه آب ۱/۴ پیمانه آبغوره ۱/۴ پیمانه روغن .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک عدد مرغ کوچیک دو ق غ پودر پاپریکا نصف ق غ پودر گشنیز یک ق غ زردچوبه یک ق م فلفل تند یک ق غ پودر سیر نصف ق غ نمک دو ق غ روغن زیتون دو ق غ آبلیمو دو ق غ سس کچاپ یک تا دو عدد سیب زمینی پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید. داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید. کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بزارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و شکم مرغ رو با مواد پر کنید کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴مواد لازم: ا لیوان آب ۱ ق غ و نیم نشاسته ذرت یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده جعفری خردشده نمک وادویه سماق پیازدرشت یک عدد گوشت چرخ شده ،جعفری ،نمک وادویه ،سماق باپیاز همه رومخلوط میکنیم حدوداده دقیقه ورزمیدیم بعدیکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدداخل سیخ میزنیم وداخل تابه میزاریم درتابه رومیزاریم تایک طرف اون پخته بشه بعدطرف دیگه رومیزاریم میتونیدهم بانان هم بابرنج سروکنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی خامه ای ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟ مواد لازم: روغن زیتون 🫒 پیاز🧅 سیر🧄 رب گوجه فرنگی🥫 شیر🥛 خامه گوجه گیلاسی 🍅 قارچ🍄 چند برگ رزماری🌱 اسپاگتی🍝 ادویه ها: نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا و پولبیبر🧂🌶🌿 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ پیتزایی ✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥ مواد لازم : 1عدد گوجه فرنگی 🍅 کالباس یا سوسیس🌭 فلفل دلمه ای 🫑 پنیر چدار رنده شده 🧀 شوید خرد شده 🌿 نمک🧂 2قاشق غذاخوری سس مایونز🥣 ‌ دو عدد تخم مرغ 🥚 نان پیتا یا لواش .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]