eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد: ٤٠٠ گرم پنير لبنه يا ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم كره: ١٠٠ گرم بيكينگ پودر: ٢ ق م وانيل: ١ ق م تخم مرغ: ٤ عدد شكر: ٢٩٠ گرم 📝 كره و پنير رو با همزن بزنيد تا يكدست شه بعد بهش شكر رو اضافه كنيد اينقد بزنيد تا سفيد رنگ شه و حالت فومي بگيره، حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه كنيد و براي هركدام حدودا ١ دقيقه بزنيد وانيل هم اضافه كنيد، در آخر آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد و با ليستك مخلوط كنيد. در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه آمادس اين كيك مايه سنگين تري نسبت به بقيه كيك ها دارد پس نگران نباشيد👌 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥗 😋 🔸سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. 🔸براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل، .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
‍ 🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿 طرز تهیه: چرخ کرده ی مرغ یا بوقلمون رو با گشنیز ساطوری شده،پیاز رنده شده بدون آب،پنیر چدار رنده شده،سس تند،یک هویج کوچک رنده شده،یک ق غ مایونز،یک ق غ ماست چکیده یا سفت،دو ق غ آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ترکیب کرده یک ساعت در یخچال بماند سپس توپهایی کوچک با دست درست کرده ابتدا در آرد سفید غلطانده بعد در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید. توپها را درسینی فر چیده با حرارت متوسط 45 بماند تا مغز آنها پخته شود. سیب زمینی ها را با پوست خیلی خوب بشویید و کمی خرد کنید به نمک و روغن زیتون آغشته کرده در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید تا طلایی و برشته شوند. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
از اون دست غذاهاييه كه معمولا مواد اوليه اش معمولا توي خونه پيدا ميشه .. فيله مرغ ، فلفل دلمه اي رنگي كه من رنگ قرمز داشتم ، پياز خلال شده ،سير، گوجه فرنگي نگيني خرد شده به همراه انواع و اقسام ادويه جات تند ، فلفل سياه و پاپريكا ، سس چيلي تند، زيره سياه ، نمك و زردچوبه و پودر كاري .. فيله هاتون رو با زردچوبه تفت بديد ، كنار بذاريد سبزيجات رو تفت بديد ادويه ها رو به هر اندازه ايي كه تند ميخورييد بريزيد و در آخر فيله ها رو اضافه كنيد .. قارچ و زيتون و جعفري خرد شده رو بر حسب سليقه ميتونيد در آخر اضافه كنيد .. نوش جااااان . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
(ارد سمولینا) مواد لازم ایرمیک ۲ لیوان (از لیوان دسته دار فرانسه) همون آرد سمولینا هست کره ۱۲۰ گرم روغن مایع ۱ فنجان (از کمرباریکا) گردو ریز خورد شده (هر مغزی دوست دارید فندق یا بادام میتونید بریزید ) یه فنجان از کمرباریکا شربت حلوا شیر ۲ لیوان شکر ۲ لیوان (برا خوش طعم کردن حلوا میتونید زعفران دم کرده هل هم اضافه کنید موقع شیر رو اضافه کردن به حلوا) طرز تهیه شیر و شکر رو درون قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا شکر‌ در آب حل بشه دو سه دقیقه بجوشه خاموش کنید نزارید قوام بیاد (غلیظ بشه)شربت آماده شده رو بزارید کنار سرد بشه بریم درست کردن حلوای خوشمزه اول کره و روغن رو تابه بریزید آب بشه، آب که شد ایرمیک رو اضافه کنید خوب تفت بدید رنگش قهوه‌ای بشه ( حرارت باید ملایم باشه ) بعد یه ربع تفت دادن گردو خرد شده رو اضافه کنید تفت بدید حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میبره رنگش تیره بشه بعد شربتش رو تو چند مرحله اضافه کنید تا کمی شل بشه شروع به جوشیدن کرد مدام هم بزنید تا از شلی در بیاد و به غلظت مناسب برسه به غلظت که رسید خاموش کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
سینه ی مرغ ۳ عدد قارچ ۲۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم آب مرغ ۱.۵ لیوان کره ۵۰ گرم پنیر پارمزان ۵۰ گرم سیر دو حبه آویشن یک ق چ پاپریکا یک ق چ پودر پیاز یک ق چ آبلیمو یک ق غ نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا سینه های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده تا ضخامت آن کمتر شود و در مراحل پخت راحت تر بپزد و آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید . آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در تابه را ببندید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۰۰ گرم ژامبون ۲ عدد تخم مرغ ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان ۲ ق غ سس مایونز ۲ ق غ خامه ترش ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
چلو گوشت مجلسی خوشمزه گوشت گوسفندى 4 تكه زعفران دم كرده :2 ق غ خ چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك نمك و زردچوبه به ميزان لازم پياز :1 عدد روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ فلفل قرمز یا فلفل سیاه پاپريكا :1 ق چ خ اول گوشت رو با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين بعد يك استكان  آب  ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته  تا جا بيافته .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
كره ذوب و سرد شده ٣/٤ پيمانه آرد يك پيمانه تخم مرغ دو عدد شكر دانه ريز يا آسياب شده ٢/٣ پيمانه آب ليموي تازه يك قاشق مرباخوري رنده پوست ليموترش يك عدد بكينگ پودر ١/٢ قاشق چايخوري وانيل ١/٤ قاشق چايخوري مادلين نوعي شيريني فرانسويه كه مثل كيك اسفنجي نرمه و به شكل صدفهاي كوچك تو قالب مخصوص پخته ميشه و به همراه چاي سرو ميشه آموزش امروز مادلين با طعم ليمو هست كه مطمئنا از طعمش خوشتون مياد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 👈آموزشهاي بيشتر👇👇👇 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]