eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد: ٤٠٠ گرم پنير لبنه يا ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم كره: ١٠٠ گرم بيكينگ پودر: ٢ ق م وانيل: ١ ق م تخم مرغ: ٤ عدد شكر: ٢٩٠ گرم 📝 كره و پنير رو با همزن بزنيد تا يكدست شه بعد بهش شكر رو اضافه كنيد اينقد بزنيد تا سفيد رنگ شه و حالت فومي بگيره، حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه كنيد و براي هركدام حدودا ١ دقيقه بزنيد وانيل هم اضافه كنيد، در آخر آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد و با ليستك مخلوط كنيد. در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه آمادس اين كيك مايه سنگين تري نسبت به بقيه كيك ها دارد پس نگران نباشيد👌 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥗 😋 🔸سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. 🔸براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل، .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
‍ 🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿 طرز تهیه: چرخ کرده ی مرغ یا بوقلمون رو با گشنیز ساطوری شده،پیاز رنده شده بدون آب،پنیر چدار رنده شده،سس تند،یک هویج کوچک رنده شده،یک ق غ مایونز،یک ق غ ماست چکیده یا سفت،دو ق غ آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ترکیب کرده یک ساعت در یخچال بماند سپس توپهایی کوچک با دست درست کرده ابتدا در آرد سفید غلطانده بعد در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید. توپها را درسینی فر چیده با حرارت متوسط 45 بماند تا مغز آنها پخته شود. سیب زمینی ها را با پوست خیلی خوب بشویید و کمی خرد کنید به نمک و روغن زیتون آغشته کرده در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید تا طلایی و برشته شوند. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
از اون دست غذاهاييه كه معمولا مواد اوليه اش معمولا توي خونه پيدا ميشه .. فيله مرغ ، فلفل دلمه اي رنگي كه من رنگ قرمز داشتم ، پياز خلال شده ،سير، گوجه فرنگي نگيني خرد شده به همراه انواع و اقسام ادويه جات تند ، فلفل سياه و پاپريكا ، سس چيلي تند، زيره سياه ، نمك و زردچوبه و پودر كاري .. فيله هاتون رو با زردچوبه تفت بديد ، كنار بذاريد سبزيجات رو تفت بديد ادويه ها رو به هر اندازه ايي كه تند ميخورييد بريزيد و در آخر فيله ها رو اضافه كنيد .. قارچ و زيتون و جعفري خرد شده رو بر حسب سليقه ميتونيد در آخر اضافه كنيد .. نوش جااااان . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
(ارد سمولینا) مواد لازم ایرمیک ۲ لیوان (از لیوان دسته دار فرانسه) همون آرد سمولینا هست کره ۱۲۰ گرم روغن مایع ۱ فنجان (از کمرباریکا) گردو ریز خورد شده (هر مغزی دوست دارید فندق یا بادام میتونید بریزید ) یه فنجان از کمرباریکا شربت حلوا شیر ۲ لیوان شکر ۲ لیوان (برا خوش طعم کردن حلوا میتونید زعفران دم کرده هل هم اضافه کنید موقع شیر رو اضافه کردن به حلوا) طرز تهیه شیر و شکر رو درون قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا شکر‌ در آب حل بشه دو سه دقیقه بجوشه خاموش کنید نزارید قوام بیاد (غلیظ بشه)شربت آماده شده رو بزارید کنار سرد بشه بریم درست کردن حلوای خوشمزه اول کره و روغن رو تابه بریزید آب بشه، آب که شد ایرمیک رو اضافه کنید خوب تفت بدید رنگش قهوه‌ای بشه ( حرارت باید ملایم باشه ) بعد یه ربع تفت دادن گردو خرد شده رو اضافه کنید تفت بدید حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میبره رنگش تیره بشه بعد شربتش رو تو چند مرحله اضافه کنید تا کمی شل بشه شروع به جوشیدن کرد مدام هم بزنید تا از شلی در بیاد و به غلظت مناسب برسه به غلظت که رسید خاموش کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
سینه ی مرغ ۳ عدد قارچ ۲۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم آب مرغ ۱.۵ لیوان کره ۵۰ گرم پنیر پارمزان ۵۰ گرم سیر دو حبه آویشن یک ق چ پاپریکا یک ق چ پودر پیاز یک ق چ آبلیمو یک ق غ نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا سینه های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده تا ضخامت آن کمتر شود و در مراحل پخت راحت تر بپزد و آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید . آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در تابه را ببندید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۰۰ گرم ژامبون ۲ عدد تخم مرغ ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان ۲ ق غ سس مایونز ۲ ق غ خامه ترش ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
چلو گوشت مجلسی خوشمزه گوشت گوسفندى 4 تكه زعفران دم كرده :2 ق غ خ چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك نمك و زردچوبه به ميزان لازم پياز :1 عدد روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ فلفل قرمز یا فلفل سیاه پاپريكا :1 ق چ خ اول گوشت رو با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين بعد يك استكان  آب  ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته  تا جا بيافته .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
كره ذوب و سرد شده ٣/٤ پيمانه آرد يك پيمانه تخم مرغ دو عدد شكر دانه ريز يا آسياب شده ٢/٣ پيمانه آب ليموي تازه يك قاشق مرباخوري رنده پوست ليموترش يك عدد بكينگ پودر ١/٢ قاشق چايخوري وانيل ١/٤ قاشق چايخوري مادلين نوعي شيريني فرانسويه كه مثل كيك اسفنجي نرمه و به شكل صدفهاي كوچك تو قالب مخصوص پخته ميشه و به همراه چاي سرو ميشه آموزش امروز مادلين با طعم ليمو هست كه مطمئنا از طعمش خوشتون مياد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۴۰۰_۴۵۰ گرم ترشی لبو یا ۲_۳عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده) ۱.۵ فنجان ماست (تقریباً ۳۰۰ گرم) ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۱ حبه سیر ۱ مشت گردو (خرد شده) ۳_۴ شاخه شوید (ریز خرد شده) ۳_۴ قاشق غذاخوری ذرت ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
سلام گرم در طلوع زیبای یک صبح سرد پاییزی تقدیم شما مهربانان آرزو میکنم پنجره دل تون همیشه روبه خوشبختی باز بشه صبح پاییزی تون بخیر و خوشی روزتون شاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شب یلدا هم حرف نداره 😍 آب انار : 3 لیوان. پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ شکر : 100 گرم. وانیل : 1/4 ق چ. کره : 1 ق غ. پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم. نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 7 عدد سیب زمینی ریز 9 عدد قارچ پیاز کره 1 قاشق غذا خوری آرد 200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر 150 گرم پنیررنده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سینه مرغ تخم مرغ 2 عدد نمک فلفل سیاه آرد پودر سوخاری قارچ پیاز مخلوط مساوی شیر و خامه پنیر پیتزا پیازچه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم ژله اناناس 2 بسته ميوه ها موز 1 عدد توت فرنگی تعدادی كمپوت آناناس 1 قوطی دستور تهیه ابتدا توت فرنگي ها را دو نیم کرده و كف قالب میچینیم ژله آناناس را طبق دستوری که روی جعبه نوشته آماده کرده و دقت كنيد پودر ژله اي كه انتخاب ميكنيد حتما بايد به رنگ روشن و شفاف باشد تا ميوه ها كاملا ديده شوند سپس مقداري از ژله را با قاشق و به آرامی روي توت فرنگي ها ریخته در حدي كه روي توت ها را نگیرد بعد قالب را داخل يخچال قرار داده تا نیم بند شود ، مرحله بعد حلقه های آناناس را به دیواره قالب تکیه داده و مقداري از مايع ژله را با قاشق داخل قالب ریخته فقط در حدی که حلقه های آناناس حرکت نکنند و مجدد قالب را داخل يخچال گذاشته تا ژله نیم بند شود و اناناس ها با ژله محکم شوند در مرحله بعد موز را اسلایس کرده و داخل قالب چیده و مقداري از مايع ژله را روی موزها ریخته و قالب را داخل يخچال قرار میدهیم ؛ بعد از اينكه تکه های موز در جاي خودشان محکم شدند ؛ توت فرنگی های باقیمانده و مايع ژله را در قالب ریخته و داخلi يخچال میگذاریم و چند ساعت زمان میدهیم تا ژله کاملا بسته شده و آماده شود .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍊 😋 ▫️پرتقال 3 عدد ▫️شکر 2 لیوان ▫️آب 1 لیوان ▫️آبلیمو 1 قاشق چایخوری ▫️برای تزئین ▫️شکلات 200 گرم 🔸پوست پرتقال را گرفته به عرض چهار در چهار تقسیم کنید آن را به صورت نواری برش بدید. درون قابلمه آب بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشونید تا تلخیش گرفته شه سه بار آن را به مدت 10 دقیقه بجوشونید و هر بار آب آن را عوض کرده و با آب سرد بجوشونید. بار آخر که انجام دادید دوباره روی آن یک لیوان آب به همراه شکر بریزید و بذارید بپزه تا پوست ها شفاف بشن در دو دقیقه آخر پخت 1 قاشق چای خوری آب لیمو را اضافه کنید. سپس پوست های پخته شده را درون آبکش بریزید. به مدت یک ساعت در دمای اتاق بذارید تا خشک شوند. شکلات را ذوب کرده و یک سمت پوست پرتقال را درون شکلات فرو ببرید. روی کاغذ روغنی بذارید درون یخچال گذاشته وقتی خنک شد میل کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا امپراطور بادها گل کلم روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری پیازچه ⅓ پیمانه سیر ۳ حبه له شده ریحون خشک یا سبزی معطر ۱ قاشق نمک و فلفل پنیر پارمزان ½پیمانه نداشتید یه ذره آرد بزنید تخم مرغ ۲ عدد گل کلم رو رنده کنید و با یه قاشق نمک مخلوط کنید و بزارید ۲۰ دقیقه بمونه بعد آبشو بگیرید با بقیه مواد مخلوط کنید سینی فر را پشت و رو بزارید کتلتی بچینید کنار هم و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۲۰۰درجه سانتیگراد بپزید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶ حبه سیر و دو عدد تخم مرغ را میکس میکنیم ۲ قاشق ماست و نصف قاشق نمک و یک قاشق بکسنگ پودر را اضافه میکنیم و در پایان جعفری و ۳۰۰ گرم آرد را میریزیم و مخلوط و قالب میزنیم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۱ لیتر شیر ۵ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ۱ عدد زرده تخم‌مرغ ۱ لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق چایخوری وانیل برای کارامل : ۱ لیوان شکر ۱ بسته خامه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌.👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]