#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
🍩 #شوکوبیس😍
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سماق_پلو_آذری
🥳🥳🥳🥳
سماق پلو یکی از غذا سنتی و اصیل ایرانی
که اصالت اردبیلی داره سماق پلو رقیب سرسخت کوبیده است وقتی که با برنج ایرانی طبخ بشه طعم و عطر بی نظیری می گیره
مواد لازم برای ۴ نفر :
برنج خوش عطر و طعم امیریان ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
زعفران دم کرده
سماق دو قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
سیب زمینی برای تهدیگ یک عدد
ادویه ها شامل :
زردچوبه
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
پودر سیر
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_سوهان
زرده تخم مرغ ٣عدد
آردگندم ١٠٠گرم
پودرجوان گندم ٣٠گرم
پودر شكر ١٠٠گرم
آب سرد ٢پيمانه
زعفران دوقاشق دم كرده
پودر هل يك قاشق مربا خوري
كره ذوب شده ١٠٠گرم
ابتدا تخم مرغ كمي باهمزن هم ميزنيم بعد پودر شكر و باكره ذوب شده روبهش اضافه ميكنيم و كنار ميزاريم بعد داخل ي كاسه بزرگ دو ليوان آب ميريزيم بعد آرد و جوان گندم بهش اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تايك دست بشه بعد داخل تابه ميريزيم و روي حرارت ميزاريم و مرتب هم ميزنيم تا كمي غليظ بشه بعد زعفران اضافه ميكنيم ودرآخر مواد كه كنار گذاشتيم اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم و پنج دقيقه قبل اينكه آماده بشه پودر هل اضافه ميكنيم
نكات مهم -زمان آماده شد نيم ساعت
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کلوا_سنتی_بروجرد
موادلازم
3 کیلو آرد
1 کیلو شکر
1/2 کیلو روغن جامد
1 لیتر یا بیشتر شیر یا آب
زرده تخم مرغ
کنجد
مراحل20 دقیقه
شیر رو کمی گرم میکنیم تا جایی که دستمون توش دووم بیاره و نسوزه با شکر مخلوط میکنیم بعد روغنو میریزیم
بعد آردو و در آخر خمیر مایه عمل اومده رو ورز میدیم اگه خمیر سفت بود کمی دیگه شیر میزنیم آخه بعضی آردا نیاز بیشتری به آب یا شیر دارن وقتی خوب خمیر مخلوط شد روش یه نایلون چرب میندازیم و جای نسبتا گرم قرار میدیم و روشو میپوشونیم تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه
بعد چونه میگیریم روش طرح میزنیم و با چنگال چندتا سوراخ میزنیم که پف نکنه
و رو مال زرده تخم مرغو کنجد میکنیم یا در تنور و یا در فر از قبل گرم شده میپزیم تا روش طلایی بشه
رازیانه سیاهدانه زیره فراموش نشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ویفر_شکلاتی_مغزدار
300 گرم بیسکویت پتی بور
ا پیمانه شیر یا آب
۱ پیمانه شکر دانه ریز
۲۰۰ گرم کره
۲۵۰ گرم شکلات تخته ایی
به اندازه دلخواه مغز پسته و فندق
طرز تهیه:
آب یا شیر و شکر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا شکر کاملا حل بشه بعد شکلات تخته ایی رو اضافه کنید و حرارت رو کم کم کنید تا آب نجوشه و فقط گرم بمونه بعد اروم اروم هم بزنید تا شکلات آب بشه.دراهر کره رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و کنارمیزاریم تا کره آب بشه.
وقتی این سس خنک شد بیسکوییت خردشده و آجیل رو اضافه میکنیم و خوووب مخلوط میکنیم،
داخل سلفون میپیچیم و رول میکنیم ،
و میزاریم یخچال برای ۲ ساعت تا خوب سفت بشه.
و بعد برش میدیم اگه دوست داشتید برای ازینش داخل شکلات تخته ایی بن ماری شده بزنید و سرو میکنیم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترشی
گل کلم .کلم . هویج. سیر. کرفس .فلفل تند.و ... میشوریم ریز میکنیم میریزیم رو پارچه تمیز تا خشک بشه آب گوجه رو میگیریم میزاریم کمی کنار جوش بشه وکمی سرکه تو آب گوجه مخلوط میکنیم نمک ادویه ترشی دوست داشتی میزنی نداشتی نزن ولی خوش عطر میکنه. سیاه دانه من میریزم بادمجون رو میزاریم رو گاز کمی زردچوبه میزنم برا خوش رنگیش کمی نرم شد میریزیم تو سبد تکه تکه میکنیم میریزیم همه رو داخل دبه برا عطرش من لابلاش سبزی جعفری خشک ریختم یه شب در دبه باز باشه برا سر نره یا هرچی نمکشو تست میکنی درشو میبندی و منتظر آماده شدنش میشی ببخشید اگه واضح تر توضیح ندادم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#تیتاب
تخم مرغ۴ عدد
آرد ۱ و نیم پیمانه
روغن ۱/۳پیمانه
شکر۲/۳پیمانه
ماست۱/۲پیمانه
پکینگ پودر۱ ق چ خ
وانیل۱ /۲ ق مرباخوری
مواد میانی:
شکر قهوایی۱/۲پیمانه
پودر کاکائو۱ ق غ خ
اول از همه آرد و پکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.بعد تخم مرغ،وانیل و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.مخلوط آرد و پکینگ پودر ر کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم .کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و یک لایه از موادمون رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰دقیقه میپزیم و بعد مخلوط مواد میانی را روی کیک پخش میکنیم و ۵ دقیقه با گریل میزاریم توی فر و بعد لایه دوم رو میریزم و کمی از موادمون رو کاکائویی میکنیم و باهاش روی کیکمون رو طرح میندازیم .میزاریم توی فر تا کاملا بپزه و روش طلایی بشه.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥠بلینی روسی
🔸 مواد لازم
۴ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه شیر
۱ پیمانه آب
۲ پیمانه آرد
۶ قاشق غذا خوری کره آب شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #پیراشکی_مارپیچ
این پیراشکی متفاوت و جذاب سیو کن
.
شیر ۲۵۰ گرم
خمیرمایه یک ق چ سرپر
شکر ۲ ق غ
نمک ۱/۴ ق چ
تخم مرغ یک عدد
کره ۴۰ گرم
بکینگ پودر ۴ گرم
آرد حدودا ۵۰۰ گرم
.
تمام مراحل تو فیلم توضیح داده
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ميني_لازانيا_فنجاني
موادلازم:
435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
453 گرم سوسیس خرد شده
١/٣ فنجان پنیر خامه ای
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
١/٢ فنجان پنیر خرد شده
24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا)
1 فنجان سس گوجه
فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_ساندویچ_بستنی_توت_فرنگی
موادلازم📝
12 عدد بیسکوییت یا 12 اسلایس کیک
حدود 397 گرم بستنی توت فرنگی
2 پیمانه شکلات چیپسی سفید
1 قاشق سوپخوری روغن مایع گیاهی
✍طرز تهيه:
بستنی رو از فریزر دربیارین و 5-10 دقیقه بزارین یکم نرم شه و بعد با استفاده از اسکوپ بزرگ بردارین و روی بیسکوییت بزارین و روش بیسکوییت دیگه بزارین و خیلی کم فشار بدین، ولی نه زیاد که بیسکوییت بشکنه.
شکلات های چیپسی سفید و روغن مایع رو داخل کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزید و 30 ثانیه بزارین مایکروویو، اگه آب نشه 15 ثانیه دیگه بزارین ولی زیاد نه، چون میسوزه.نصف ساندویچ هارو داخل شکلات آب شده کنین و روی کاغذ روغنی بچینین و 30 دقیقه بزارین فریزر.ساندویچ هارو میتونین تا یکماه داخل کاغذ روغنی یا فویل و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_ماست
مواد لازم:
ژله دلخواه 2بسته
ماست خامه اى 1/5 ليوان
آب 3/4 پيمانه براى هر بسته ژله
طرز تهیه:
هر بسته ژله را با 3/4 ليوان آب ميزاريم بجوشه تا ژله حل بشه بعد وقتى ژله کاملا خنک شد و ماست به دماى محيط رسيد باهم مخلوط ميکنيم تا اين رنگ بدست بياد پس اين رنگ مخلوط سه رنگ آبى بلوبرى و قرمز شاتوت و سفيد ماست ميباشد نوش جان
پ.ن من براى اينکه رژيمى تر باشه با ماست معمولى درست کردم ولى تو دستور ماست خامه اى هست.
🍮نوش جان🍮
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
✅ دسر آلبالو با مغز فروتفیل آلبالو 😋
برای این دسر خوشمزه من دو بسته پودر ژله آلبالو رو بن ماری کردم با ۲ لیوان آب جوش و وقتی خنک شد بهش 1 لیوان پوره آلبالو که از قبل توی فریزر داشتم اضافه کردم همراه با یه پاکت خامه و یه کوچولو رنگ خوراکی و کااااملا مخلوط کردم و ریختم توی قالب و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد با یه ق مرباخوری آهسته وسط ژلمو خالی کردم اندازه ای که به ته قالب نرسه. و بعد فروتفیل ریختم تا نصفه. ژله باقیمانده رو هم بعد از بن ماری و از داغی افتادن ریختم روش و گذاشتم یخچال. در نهایت هم به اندازه دو ق روش سس براق فرانسوی (آینه ای) ریختم که براق تر بشه.
پ.
🚦نکته : شما اگه خامه دوس نداشتین میتونین عوضش بستنی آلبالویی بریزین که اونم خیلی خوشمزه میشه.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
✅ مرغ پرتقالی
مرغ ها رو در 50 گرم کره یا روغن خوبِ خوب سرخ کنید تا برشته بشه داخل همون تابه که مرغهارو سرخ کردید 2 لیوان آب پرتقال طبیعی رو اضافه کنید(اب پرتقال ترجیحا ترش باشه) حرارت رو زیاد کنید جوش که اومد حرارت رو ملایم کنید تا مرغها کامل بپزه نیم ساعت به سرو مونده، 70 گرم زست پرتقال( پوست نارنجی پرتقال بدون قسمت سفیدش) 2ق.غ زعفرون غلیظ رو اضافه کنید
برشهای کامکوات رو هم در این مرحله روی مرغها بگذارید تا نرم بشه.
ده دقیقه مانده به سرو 2ق.غ آرد ذرت رو با نصف لیوان آب سرد حل کنیدو به سس مرغ اضافه کنید تا سسمون غلیظ بشه.
🚦نکات:
۱.اگر آب پرتقالتون شیرین بود با آب لیمو ترش، ترشیِ مطلوبی به سستون بدید .
۲.از ادويه خاصي استفاده نكنيد تاعطر پرتقال محسوس باشه
#مرغ_پرتقالی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کیک_شیفون_پرتقال_لیمو
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر شکر: 170 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 ق غ
رنده پوست لیمو: 1 ق غ
آب پرتقال: 100 میلی لیتر
آب لیموترش: 50 میلی لیتر
روغن مايع: 60 میلی لیتر
آرد سه صفر: 180 گرم
بیکینگ پودر: 10 گرم
کرم تارتار: 4 گرم
نمک: 1 پنس
طرز تهیه:
ابتدا در يک ظرف بزرگ ،آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یکدست شوند.
حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط میکنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن میزنیم. در اين مرحله سفیدها رو کم کم به مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله
حالا داخل قالب شیفون رو با کره چرب و آردپاشی میکنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.ابتدا با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه، بعد بدون اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه میذاریم کيک بپزه. پس از اینکه کيک پخت ،بلافاصله از فر خارج نکنين چون پفش میخوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید. وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب دربیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
**#پنکیک_شیره_وسویق 🥞🥞
🥞تخم مرغ ۱عدد
🥞روغن مایع ۲قاشق غذاخوری
🥞شیر نصف لیوان
🥞شیره انگور یا هر شیره دیگه ای ۲.۵ قاشق غذاخوری(طبق ذائقه شخصی کم و زیاد کنید)
🥞 آرد ۳/۴ لیوان
🥞سویق ۱ قاشق غذاخوری
🥞بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ و خوب بزنید از حالت لختگی که در اومد شیر و روغن مایع اضافه کنید هم بزنید سپس آرد و سویق و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه موادمون سپس در آخر شیره انگور رو اضافه کنید و هم بزنید در ماهی تابه کوچیک داغ شده بدون روغن روی حرارت ملایم مقداری از مواد و بریزد روی مواد که حباب زد برگردونید طرف دیگه هم سرخ بشه (من قالب و چرب کردم گذاشتم تو ماهی تابه از موادم به اندازه ۲ قاشق ریختم داخل قالب و وقتی روی مواد حباب زد از قالب جدا کردم و برگردوندم )
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
• من اومدم با یه خلاقیت راحت، که می تونید کلی دسر رو راحت برای مجالس و مهمونی هاتون درست کنید.
بریم برای دستورش👇
2 لیوان شیر
یک سوم پیمانه شکر
دو قاشق پودر کاکائو
یک و نیم قاشق پودر ژلاتین
همرو بریزین تو قابلمه و روی حرارت متوسط هم بزنین تا شکر و ژلاتین حل بشن
200 گرم خامه رو بنماری کنین و مقداری از مواد شیری گرم به خامه شل شده اضافه کنین هم بزنین تا یکدست بشه
خامه رو به مواد شیری اضافه کنین و از صافی رد کنین
مایه دسر رو تو لیوانای کاغذی بریزین و بذارین حدودا 3،4 ساعت تو یخچال بمونه
لیوان رو قیچی کنین و دسر رو خارج کنین و برش بزنین توی پودر نارگیل بغلتونید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
✅ فروماژ پرتقال
✍مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 1 پیمانه
آب پرتقال : 2 پیمانه و نیم
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
وانیل :1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : دوقاشق چایخوری سر پر
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری
پالپ پرتقال : دوقاشق غذاخوری(پرتقال بدون پوست خرد شده)
🍜طرز تهیه :
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود.سی دقیقه روی بخار کتری بن ماری کنید و هر چند دقیقه یکبار مخلوطش کنید، اینجوری خیالتون کاملا از بابت پخته شدن زرده راحته
پودر ژلاتین رو با ۱/۴ آب به روش بن ماری حل می کنیم.
زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم .
در این مرحله پوست پرتقال و پالپ پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ،
مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۴ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.
#فروماژ_پرتقال
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مدرسهای😊
اینم مدل دومش که قولش داده بودم :))
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
آرد ۱۴۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
شیر ۷۵
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
✅ شیرین پلو
برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرمبشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادامو خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنجمخلوط کردمو بقیه رو هم روش ریختم.
#شیرین_پلو
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#فیله_سوخاری 🍗
🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه.
به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد.
فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید.
مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کشمش گردو
🥐🫓🥐🫓🥐
مواد لازم
ارد فانتزی یک و نیم لیوان دسته دار
شکر ۲۰ گرم
خمیر مایه ۱ ق م
تخم مرغ ۱ عدد سفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال
کره نرم ۳۵ گرم
شیر یا اب ولرم ۹۰ میلیلیتر،نصف لیوان
نمک یک هشتم ق چ
کشمش و گردو ۴۰ گرم
#نان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کیک_هلو
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع 3/4 لیوان
پوره هلو 1 لیوان
آرد 1و 3/4لیوان
وانیل 1قاشق چ
پکینگ پودر 1/5قاشق چ
دارچین 1/5قاشق چ
گردو خرد شده هرچقد که کرمتونه
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و پوره هلو و دارچین رو اضافه میکنیم .در نهایت آرد و پکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و 2 بار الک میکنیم و با همزن دستی قاطی مواد میکنیم. در آخر هم گردو خرد شده رو اضافه میکنیم
مواد رو داخل قالب چرب شده میریزیم و تو فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 درجه میذاریم بپزه.وسط کیکتونم میتونید تکه های هلو بذارین.
این کیک فوق العاده خوشمزست.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]