eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣⠀ مواد تشکیل دهنده: بیسکوییت خامه دار 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 250 میلی لیتر (1 فنجان) شیر گاناش شکلاتی 📝 بیسکوییت ها را در مخلوط کن خرد کنید. بیکینگ پودر را به خرده اضافه کنید و مخلوط کنید. شیر ، خامه کلوچه را اضافه کرده و هم بزنید. فرم را با روغن چرب کرده و پایین آن را با مواد روغنی آغشته کنید. مخلوط را در قالب بریزید. قابلمه را با مخلوط داخل تابه قرار دهید. به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. کیک آماده شده را با گاناش تزیین کنید😋 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
که با خرما پرمیشه مواد لازم👇 آرد ۱ پیمانه پودر قند ۱/۴پیمانه کره ۱۰۰گرم پنیر کیبی ۳ عدد وانیل نوک ق چ پکینگ پودر ۱/۴ ق چ خرما ۱ لیوان پودر هل ۱ق چ پودر تخم گشنیز ۱/۴ق چ کنجد مقداری طرز تهیه 👇 کره وپودر قند را باهم مخلوط کرده وخوب بزنید وبعد پنیر کیبی و وانیل را اضافه کنید وباهم زن مخلوط کنید آرد را الک کنید ودر چند مرحله به مواد بالا اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف به دست بیاد . پوست وهسته خرما را بگیرید وبا ته قاشق خوب له کنید وبعد در مقداری کمی کره تفت بدین حرارت باید کم باشه وبعد بهش کنچد وپودر تخم گشنیز و پودر هلرا اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد از این مواد به اندازه یک فندق بزرگ بردارید و گرد کنید وآماده بزارید . حالا از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید و وسط خمیر را گود کنید ویک گردی از خرما را در وسط خمیر بزارید وخمیر را ببندید و قالب بزنید ودر سینی فر بچینید . فرا را بادرجه حرارت ۱۲۰ از یک ربع قبل روشن کنید وسینی فر را در فر بزارید وتا وقتی ته معمول طلایی شد از فر خارج کنید.وبا پودر پسته ویا پودر قند تزیین کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم :👇 آرد۴ پیمانه تخم مرغ۳ عدد نشاسته ذرت ۱پیمانه پودرشکر۱پیمانه روغن مایع ۱پیمانه رنده پوست لیمو ترش ۱ق م پودر کاکائو۱ق غ وانیل ۱ق چ نمک ۱پنس پکینگ پودر ۱ ق م طرزتهیه 👇 تخم مرغ و رنده پوست لیمو و وانیل وپودر شکر و نمک رو باهم خوب می زنیم تا کرم رنگ بشهروغن مایع رو به مواد بالا اضافه کرده وهم می زنیم وبعد آرد و پودر نشاسته ذرت وپکینگ پودر رو الک وبه موادمون کم کم اضافه میکنیم وخمیر رو ورز میدیم ویک سوم از خمیر جدا کرده وپودر کاکائو می زنیم ومخلوط میکنیم تاخمیر یکدست قهوه ایی داشته باشیم ازخمیر کرم رنگ به اندازه یک گردو برمیداریم وگرد میکنیم ازخمیر قهوه ایی کمی برمیداریم و به شکل لول وباریک باز میکنیم حالا این لول نازک رو از بالای خمیر وصل میکنیم وبه شکل مارپیچ میپیچونیم وبعد بهش یک فشار میدیم که خوب به هم وصل بشه وسطش یک گودی کوچک ایجاد میکنیم و بعد باچاقوروی خمیر شیارهای ایجاد میکنین حالا در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم واین کوکی ها رو در سینی میچینیم ودرفر از قبل روشن شده بادرجه حرارت۱۸۰به مدت ۱۵دقیقه قرار میدهیم وقتی از فردر اوردیم و خنک شد وسطش رو پر میکنیم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
‍ 🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿 مواد لازم: كنسرو ذرت يك قوطي میگو پخته خرد شده يك فنجان خيار شور۲ عدد نخود فرنگي نصف فنجان هويج آب پز 3 عدد كرفس خرد شده يك فنجان گوجه فرنگي خرد شده يك فنجان آب ليمو 3 قاشق سوپخوري روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري سس مخصوص گوشت نصف فنجان نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه: خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي كنيم . سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگي ، هويج ، نخود فرنگي ، كرفس و خيار شور را باهم مخلوط مي كنيم. آب ليمو ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم . در يك ديس گرد چند برگ كاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ كاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم. مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزيين كنيم . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم 👇 ارد ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پکینگ پودر ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ نشاسته ۱ ق غ نمک ۱ پنس رنگ خوراکی روغن مایع ۱/۴پیمانه شیر ۱/۴پیمانه رنده پوست لیمو ۱ عدد شیر یک پیمانه پودر خامه ۱ عدد طرز تهیه 👇 آرد ونشاسته ونمک وپکینگ پودر رو باهم مخلوط والک میکنیم . زرده وسفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم . زرده و وانیل و نصف شکرررو با هم می زنیم وبعد روغن مایع وشیر رو اضافه وهم می زنیم سفیده و نصف شکر رو اینقدر باهم می زنیم تا پف کنه و وقتی برمی گردونیم از ظرف برنگرده حالا مواد خشک رو به مواد زرده اضافه میکنیم وهم می زنیم وبعد رنده پوست لیمو ورنگ زرد خوراکی و سفیده زده شده رو اضافه کرده وبه حالت دورانی وبه آرامی بالیسک هم می زنیم .در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم مواد رولت رو ریخته وسطحش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل روشن شده بادرجه حرارت ۱۸۰وبه مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم . بعد که رولت پخت از فر بیرون میاریم و اون رو رول میکنیم ویک حوله تمیز روش میزاریم و وقتی خنک شد کاغذ روغنی رو جدا کرده . شیر وپودر خامه رو باهم اینقدرمی زنیم تا خودش رو بگیره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
1🥃 آب پرتقال طبیعی رو با4ق شکر ونصف🥃 نشاسته گل مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم بعد1ق پودر ژلاتین با3ق آب سرد روی بخاری میزاریم تا دانه های ژلاتین باز بشه وبعد به مواد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم وبعد که کمی سفت شد۱/۴🥃 گلاب و۱/۴🥃 روغن مایه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم که سفت سفت بشه بعد که آماده شد کف ی ظرف پودر نارگی می ریزیم وبعد مواد رو داخلش می ریزیم و دوباره روش پودر نارگیل می ریزیم وبه مدت1ساعت داخل یخچال میزاریم بعد1ساعت بیرون میاریم وقالب میزنیم و دوباره داخل پودر نارگیل میزاریم
زندگی موسیقی گنجشک هاست زندگی باغ تماشای خداست… زندگی یعنی همین پروازها صبح ها،لبخندها،آوازها… سلام صبح بخیر
🍵 فوت و فن قورمه سبزى👇🏻 🔅موقع تفت گوشت خیلی کم از شنبلیله خشک استفاده کنید خورش خوش عطر میشه 🔅برای سرخ کردن سبزی اونو ریز خرد کنید بزارید روی حرارت اب سبزی کشیده شد روغن اضافه کنید(روغن جامد) وسرخ کنید با شعله کم ومرتب هم بزنید تا سبزی به پرش بیفته ومواظب باشید نسوزه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
📝مواد لازم : ▫️فیله مرغ ۱۰ عدد ▫️پنیر گودا ۵ ورق ▫️نمک ،فلفل، ادویه زعفران کمی ▫️پودر سوخاری درشت ۱ بسته ▫️تخم مرغ ۳ عدد ✍️ ابتدا فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با قسمت پهن چاقو بزنید تا باز شود . دقت کنید نباید بافت فیله از هم جدا شود بعد پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید فیله را لوله کرده وبا خلال دندان آن را ثابت کنید .مخلوط نمک و زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید بعد تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید فیله را داخل تخم مرغ غلتانده و درون پودر سوخاری درشت بغلتانید و در نهایت فیله را درون روغن سرخ کنید این فیله را میتوانید با سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
با تازه تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید. نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین. ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍫🍱 📝مواد لازم برای ۵ نفر : خرما بدون هسته : یک پیمانه گردو : یک پیمانه پودر نارگیل : یک پیمانه گلاب : ۳ قاشق غذاخوری شکلات : ۵۰ گرم بیسکوییت کاکائویی : یک بسته ۱- بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. ۲- شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌ و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. ۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍹🥒 خیار 2 عدد عسل 2 ق غ آبلیمو ½ پیمانه یخ 5 عدد نعناع 1 پیمانه 🔹همه مواد رو تو مخلوط کن ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد. 👈اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥘 💢ميتونيد زرشك پلو رو بعد از پخت كامل سرخ كنيد تا مزه ى بهترى پيدا كنه البته فراموش نكنيد كه حين سرخ كردن حتما مرغ رو ادويه بزنيد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🧇 😋 ▫️پودر ژلاتین یکونیم قاشق غذاخوری ▫️پودر ژله آناناس یک بسته ▫️خامه فرم گرفته ۱ لیوان ▫️بستنی وانیلی شل شده ۱ لیوان ▫️شیر پاستوریزه ۱استکان ▫️کمپوت آناناس خرد شده ۱ استکان ▫️آب کمپوت آناناس ۱استکان ▫️گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری ▫️ پسته خورد شدە ۲قاشق غذاخوری ▫️شکر به دلخواه ۴ قاشق غذاخوری 🔸پودر ژلاتین و پودر ژله ی آناناس و شکر را در آب کمپوت آناناس حل میکنیم و روی گاز یا کتری در حال جوش بن ماری میکنیم تا ذراتش کاملا حل شود،در ظرف دیگری خامه قنادی رو با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیرد بعد بستنی شل شده و شیر پاستوریزه را اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم سپس کمپوت آناناس خرد شده و گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم و ژلاتین شفاف شده که کاملا خنک شده را به دسر اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس قالب مورد نظرو چرب میکنیم و مواد دسرو توش میریزیم و بمدت 2ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد بعد از قالب درمیاریم و قسمت خالی قالبو با ژله ی آناناس یاالورا و برشهای کمپوت آناناس پر میکنیم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر ۲ لیوان آب انار ۱ لیوان پودر ژلاتین ٢ ق غ پر شکر نصف لیوان پودر نشاسته ی ذرت ۳ ق غ پر ژله انار ٢ بسته آب جوش ٢ لیوان انار دون شده ١ لیوان وانیل ۱ ق چ طرز تهیه اول یه بسته ژله ی انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید بزارید سرد بشه، سرد که شد قالب مورد نظر رو چرب کنید ژله رو بریزید قالب بزارید یخچال تا کامل ببنده ،کامل که بست انار دون شده رو بریزید بعد یه بسته از پودر ژله ی انار رو بازم با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید بزارید سرد بشه آروم بریزید تو قالب بزارید یخچال کامل ببنده سفت بشه (بریم سراغ دارست کردن دسرمون) ابتدا شکر، نشاسته ی ذرت ، پودر ژلاتین، وانیل رو با هم مخلوط کنید بعد شیر و آب انار را اضافه کنید مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی نشه وقتی دسر قوامش مثلی فرنی شد خامه را اضافه کرده به مدت یه دقیقه مدام هم بزنید تا خامه خوب مخلوط بشه سپس آن را از روی حرارت برداشته کنار بزارید سرد بشه وقتی که کامل سرد شد آروم بریزید روی ژله که کامل بسته بزارید یخچال حدود ۸ تا ۱۲ ساعت تا کاملا خودش رو بگیره. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
آرد: ٤٠٠ گرم پنير لبنه يا ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم كره: ١٠٠ گرم بيكينگ پودر: ٢ ق م وانيل: ١ ق م تخم مرغ: ٤ عدد شكر: ٢٩٠ گرم 📝 كره و پنير رو با همزن بزنيد تا يكدست شه بعد بهش شكر رو اضافه كنيد اينقد بزنيد تا سفيد رنگ شه و حالت فومي بگيره، حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه كنيد و براي هركدام حدودا ١ دقيقه بزنيد وانيل هم اضافه كنيد، در آخر آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد و با ليستك مخلوط كنيد. در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه آمادس اين كيك مايه سنگين تري نسبت به بقيه كيك ها دارد پس نگران نباشيد👌 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥗 😋 🔸سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. 🔸براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل، .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
‍ 🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿 طرز تهیه: چرخ کرده ی مرغ یا بوقلمون رو با گشنیز ساطوری شده،پیاز رنده شده بدون آب،پنیر چدار رنده شده،سس تند،یک هویج کوچک رنده شده،یک ق غ مایونز،یک ق غ ماست چکیده یا سفت،دو ق غ آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ترکیب کرده یک ساعت در یخچال بماند سپس توپهایی کوچک با دست درست کرده ابتدا در آرد سفید غلطانده بعد در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید. توپها را درسینی فر چیده با حرارت متوسط 45 بماند تا مغز آنها پخته شود. سیب زمینی ها را با پوست خیلی خوب بشویید و کمی خرد کنید به نمک و روغن زیتون آغشته کرده در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید تا طلایی و برشته شوند. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت چرخ کرده در فر 🥪 یه خوشمزه دیگه باگوشت چرخکرده😋 باعطر و طعم بسیار عالی 250 گرم گوشت چرخ شده قارچ پخته شده پیازچه خرد شده گوجه فرنگی پنیر چدار رنده شده با دمای 180 درجه و زمان 45 دقیقه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بادکنکی شکلاتی🤤 مواد لازم : آرد ۲۷۰ گرم شیر ۱۲۰ گرم آب ۵۰ گرم روغن ۲۲ گرم شکر ۲۷ گرم نمک ۴ گرم مخمر فوری ۵ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌 ،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊 🔻اینارو لازم دارید... 1️⃣گوشت چرخکرده 2️⃣پیاز 3️⃣جعفری 4️⃣نمک و فلفل 👩‍🍳👩‍🌾👉 🍒