سیب زمینی سوخاری رستورانی
سیب زمینی
پودرسوخاری یا پانکو
زردچوبه
روغن
نمک
آب ویخ
تخم مرغ
شیر کمی
ابتدا سیب زمینی ها رو خلالی درشت خرد میکنیم .میریزیم توی آب جوش و کمی نمک چند دقیقه بپزه بعد آبکش میکنیم و میریزیم توی آب و یخ سه دقیقه بمونه . بعد آبکش کرده و میزاریم لای دستمال که آبش گرفته بشه . بعد سیب زمینی ها رو توی آرد میریزیم برمیدارن توی تخم مرغ و کمی شیر میریزیم بعد درمیارع توی آرد سوخاری یا پانکو میریزیم . در آخر هم توی روغن و زرد چوبه سرخ میکنیم . وروش سس تند میزنیم .
میتونید روی سیب زمینها پنیر پیتزا هم بزنبد
نکته ... میتونید پیاز و مرغ هم همین مدلی بپزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سه_رنگ_تابه_ای
تخم مرغ ۲عدد
شیریک لیوان
شکر یک لیوان
روغن یک سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر۲قاشق چایخوری
آرد حدودا ۲ونیم لیوان(تقریبی)
زعفران غلیظ یک قاشق مرباخوری
پودرکاکائو ۲قاشق چایخورخوری
تخم مرغ وشکرووانیل روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بهش روغن وشیررواضافه میکنیم ازمقدارآرددوتاسه قاشق برمیداریم مابقی آردوبکینگ پودرروطی چندمرحله الک میکنیم وهم میزنیم موادروبه سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی پودرکاکائو،به یکی زعفران اضافه میکنیم آردی روکه کنارگزاشتیم یکی به زعفرانی ویکی به ساده اضافه میکنیم
کف تابه روچرب میکنیم وازموادمطابق فیلم قاشقی میریزیم وتاانتها ادامه میدیم بعدازاتمام درب تابه رومیزاریم روی حرارت ملایم بمدت حدودی ۴۰دقیقه بپزه
#كرانچى_نارگيل
▫️پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم
▫️شکر 250 گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️زرده تخم مرغ 1 عدد
▫️کمی پودر پسته
🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
💖💖
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بسته خمیر هزار لای شیرین
چند قاشق شکر و دارچین
🌸👩🍳
#نان_حلوایی🧇
طرز تهیه
❌برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم
✨یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد،
✍🏻دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم
❌خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه
آب کردن شکلات تخته ای🍜
👌 راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه ی داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود. راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم .
🍫 شکلات را در یک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود. سالم آب پز کردن سیب زمینی برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.
#کیک_کدو_حلوایی
۱🥛شكر و۲تخم مرغ باهم مخلوط ميكنم خوب هم ميزنيم تا كرمي بشه ۱/۳پیمانه روغن و۱🥛پوره كدو رو اضافه ميكنيم وبعد ۱🥛ارد نصف ق چ بکینگ پودر دارچین و پودر هل اضافه ميكنيم ودر آخر نصف🥛گردو اضافه ميكنيم وهمه مواد خوب هم ميزنيم تايك دست بشه بعد تابه رو ميزاريم روي حرارت گرم بشه وچرب ميكنيم و مواد داخلش ميريزيم ودر تابه رو ميزاريم واجازه ميديم تا كيك آماده بشه زمان ٢٠دقيقه بعد برميگردونيم تا طرف ديگه هم پنج دقيقه طلايي بشه
🍗جوجه زنجبیلی🍗
سیر خرد شده / 3 حبه
زنجبیل / یک قاشق چایخوری
آب لیمو / 8- 6 قاشق غذاخوری
زیره / 7 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز / یک قاشق غذاخوری
فیله جوجه که به قطعات مربع شکل 8 سانتیمتری تقسیم شده باشد/ یک کیلوگرم
فلفل سیاه /به مقدار لازم
🍱🍱🍱🍱
🧄- سیر، زنجبیل، آبلیمو، روغن زیتون، زیره و تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید.
2- تکههای جوجه را با مخلوط سیر، ترکیب کنید به صورتی که مخلوط سیر روی کل تکههای جوجه را بپوشاند و 30 دقیقه در این حالت جوجهها را بخوابانید.
3- جوجهها را کباب کنید یا در ماهی تابه بزرگی با کمی روغن هر طرف آنها را به مدت 5 دقیقه با حرارت کم سرخ کنید تا درون آنها کاملا پخته شود.
4- جوجهها را تا داغ هستند، میل کنید.
دسر شیرموز🌸
۲و۱/۲ق.غ پودر ژلاتین را داخل۱استکان آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا به صورت غیر مستقیم حرارت ببیند (روش بن ماری). وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذارید.۲🥛شیر را در داخل۱۲۰گرم شکر ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر در شیر حل شود ولی نجوشد. خنک که شد آن راداخل مخلوط کن بریزید موز و۱/۲ق.چ وانیل ونصف پاکت خامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید وبزنید تا یکدست شه.داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با موز وخلال یاپودر پسته ومغز دلخواه تزیین ونوش جان کنید.برای خوشرنگ شدن میتونید کمی زعفران اضافه کنید.
نکته؛داخل دسر میتونید انواع مغزیجات هم بریزید ومخلوط کنید.بجای شکر میتونید عسل جایگزین کنید.
#شیرینی_کیک_دسر