فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سینه_مرغ_با_پنیرواسفناج
مواد لازم:
اسفناج
پنیر لبنه
سینه ی مرغ
تخم مرغ
آرد گندم
پودر پانکو یا پودر سوخاری
🌟
#شیرینی_شکلاتی_با_رویه_نارگیلی😍😋
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
وانیل یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ارد یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل یک دوم پیمانه
شکلات سفید ذوب شده ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل اضافی یک پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی کره و پودر شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا به شکل کرم در آید سپس تخم مرغ را به ان اضافه و هم می زنیم و پودر نارگیل را افزوده و پس از مخلوط کردن مواد ارد آمیخته با پودر کاکائو را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و ابتدا با قاشق کمی هم بزنید تا ارد به خورد مواد برود سپس با دست تا اندازه ای که مواد خمیری شکل شود و خمیر یکدستی به دست آید ورز دهید (از ورز زیاد بپرهیزید)سپس از خمیر گلوله های کوچکی برداشته گرد کنید و در قالب چیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها رنگ بگیرد بعد از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن شیرینی ها اول به شکلات سفید ذوب شده و بعد به پودر نارگیل آغشته کن
#کیک_موزی 🍰
▫️آرد 140 گرم(1پیمانه)
▫️بیکینگ پودر 1ق مربا خوری
▫️شکر 140 گرم(3/4 پیمانه)
▫️کره 140 گرم(2عدد 50 گرمی ونصفي)
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️وانیل 1/2 ق مربا خوری(پیمانه)
▫️موز 1عدد له شده
▫️گردو خردشده مقداری
🔸ابتدا اردو بیکینگ پودر وباهم الک کنید بزارید کنار. بعد کره و شکرو باهم خوب مخلوط کنید، وقتی کرمی شد. تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و دراخر وانیل بریزید. موزله شده و اضافه کرده و دراخر ارد اضافه کنید، خمیرش کمی سفته، وتوی قالب لوف که کاغذروغنی انداختیم و چرب کردیم. مایه کیک و میریزیم کمی گردو میریزیم و ب مدت 35 دیقه توی فراز قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم بپزه.
💜💙💚💛🧡❤️🖤🤍🤎💜💙💛
#کیک_قاشقی 🥯
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آرد ۱ پیمانه
▫️شکر ۱/۲ پیمانه
▫️ماست ۱/۲ پیمانه
▫️گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
▫️پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
▫️بکینگ پودر ۱ ق چ
🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیرامیسو_وانیلی
🌱خب بریم برا مواد اولیه؟
𒊹︎بیسکوییت لیدی فینگر یکبسته
𒊹︎خامه صبحانه نصف بسته«۱۰۰ گرم»
𒊹︎پنیرماسکارپونه یا خامه ای « ۲۰۰ گرم»
𒊹︎شکر ۴ ق غ
𒊹︎وانیل نوک ق چ
𒊹︎قهوه ی دمکرده یا نسکافه ی اماده ی فوری یک لیوان
🌱برای درست کردنش اول باید کرم رو حاضر کنیم
پنیر و خامه و وانیل و شکر رو بزنین تا شکر حل شه بعد بهش یکم قهوه ی دمکرده ی غلیظ « حدودا ۴ق م اضافه کنین تا یکم رقیقتر شه» بعد بزارید کنار
بیسکوییت هارو بزنین داخل قهوه ی خنک و زود درشون بیارید و بعد یک لایه خامه بزنین
به همین ترتیب ادامه بدید تا بیسکوییتا تموم شه🌱
من وسطش سسکاراملم ریختم که محشر شد
#کارامل 😍😍
مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ
2/3 پیمانه شکر
1/8 قاشق چای خوری نمک
3 پیمانه و 3/4پیمانه شیر داغ
1/2 قاشق چای خوری شکر
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با میزان اول شکر یعنی دو سوم پیمانه و نمک با همزن میزنیم. فقط در حدی که با هم مخلوط بشن و تخم مرغ کف نکنه
شیر داغ و وانیل رو قطره قطره با مواد بالا مخلوط میکنیم.
میزان دوم شکر رو روی حرارت میذاریم با شعله کم, تا جایی که رنگش طلایی بشه
کف قالب میریزیم و تکان میدیم تا دیواره ها هم کاراملی بشه.
#كيك_سيب_زميني
❄️تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان روغن مايع 1ليوان ماست1 ليوان نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم سيب زميني3 عدد متوسط جعفري خرد شده 4 ق غ بكينگ پودر2 ق م كنجدبميزان لازم سيب زميني هارو پوستشو گرفته و نگيني خرد ميكنيم ميشوريم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه درظرفي تخم مرغ رو با همزن دستي همزده ب تدريج روغن مايع ،ماست،نمك،فلفل و زرد چوبه (من بجاي زردچوبه زعفران دمكرده)رو اضافه كرده و همزده ارد رو بهمزاه بكينگ پودر الك كرده اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سيب زميني و جعفري خرد شده را مخلوط كرده و خوب قاطي كرده داخل ظرف مورد نظر را چرب كرده و مواد را توي قالب ريخته روشو كنجد ميباشيم داخل فر که از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_لذیذ
_سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد
_گوجه دو عدد
_پنیر ۱۵۰ الی ۲۰۰۰ ( ، موتزارلا ، چدا و... )
_نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
_تخم مرغ دو عدد
_آرد یک پیمانه
_پودر سوخاری یک پیمانه
در ابتدا سینه های مرغ را از وسط نصف کرده و بین دو پلاستیک ( فریزر) قرار داده و با استیک کوب کمی به آن ضربه بزنید تا بافتی تقریبا یک دست پیدا کند و ضخامت آن نیز کمتر شود سپس به آن نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کرده و گوجه و پنیر را در بین آن قرار داده و مجددا به لبه های آن با استیک کوب ضربه زده سینه های مرغ را کاملا به آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ و نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_پنیری_مارپیچ
موادلازم خمير
شیر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر خمير مایه یک ق م
آرد 3/5 لیوان
شکر یک ق چ
نمک کمی
مواد بالا را مخلوط و یکساعت استراحت بدید پنیر و جعفری یا اسفناج پخته و پیاز تفت خورده( برای وسط بورک) برای روی خمیرها 200 گرم کره را آب کرده با یک استکان روغن مایع مخلوط و هر خمير را که با وردنه باز کردید بریزید
در آخر کمی روغن و زرده روی همه بمالید و کنجد بزنید در فر 180 درجه بپزید.
#ترفند_آشپزی
نکاتی در مورد پخت مربا👇
* میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.
* مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، به غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.
* موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.
#کرم_کارامل
#کرم_کارامل
برای این سایز قالب 3 بسته کرم کارامل دراژه رو با سه لیوان و نیم شیر سرد و یک بسته خامه صبحانه کوچک خوب هم میزنیم تا خامه با شیر یکدست بشه، بعد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی بعد وقتی قل زد از روی حرارت برمیداریم.
کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد مایع کرم رو همونجوری داغ توی قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.
کمی که از حرارت افتاد توی یخچال گذاشته، چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده.
به راحتی از توی قالب برمیگرده و نیازی به آب جوش نیست.
گل وسط دسر قند تزیینی هستش.
#چیپس_طعمدار_درماکروفر
سیب زمینی به اندازه دلخواه
ادویه های دلخواه
من از نمک،فلفل،پودر سیر و کمی شبت خشک استفاده کردم
روغن خیلی کم
کاغذ روغنی
ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته سپس به نازک ترین شکل ممکن اسلایس کرده ، کف سینی ماکروفر کاغذ روغنی انداخته و با روغن مایع کل کاغذ را چرب میکنیم. اسلایس های سیب زمینی را روی کاغذ چیده ، نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را روی سیب زمینی ها میریزیم و مدت ۶ تا ۷ دقیقه ، با دکمه استارت ماکرو داخل ماکرو گذاشته تا کاملا کریسپی و ترد شود.😋
سپس با کمی کچاپ نوش جان میکنیم.
اگر مساله ی رژیمیش براتون مهم نیست روی سیب زمینی هارو هم با یه براش روغن بمالید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید. انقدر خوشمزه و ترده که به چشم به هم زدنی تموم شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_خوشمزه_همینه🍗🍢
مواد لازم به ازای هر دو کیلو مرغ برای جوجه زعفرانی،سینه یا ران مرغ دو کیلو
پیاز یک عدد ،فلفل دلمه ای نصف عدد
سس مایونز دو...
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_کبابی
موادلازم:
تخم مرغ دو عدد
گوجه
پیاز
کره
رب به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ جذاب🤩
مواد لازم :
مرغ
پیاز ۱ عدد
رب انار ۲ ق غ
رب گوجه ۱ ق غ
جعفری و نعنای خشک
گردو ۱ فنجان
زردچوبه
🍗
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_پخت_کیک
وقتی قالب کیک رو میکوبی علاوه بر هوای اضافه هوای غیر اضافه هم خالی میشه🥴
.
✅نکته مهم:👇🏻
بجای اینکه بکوبیش رو زمین با استفاده از سیخ چوبی بددددون اینکه به دیواره قالب یا ته قالب کشیده بشه از اطراف به سمت مرکز بیارید🙊
❌اینجوری باعث میشه کمک کنی کیکت گنبدی هم نشه❌
کباب_تابه_ای_مرغ
من برای این کباب، ۱ کیلو ران و سینه بدون استخوان مرغ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه مرغ، از ران هم استفاده کردم چون سینه مرغ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه. بعد به مرغ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری، فلفل دلمه نگینی ریز و زعفران دم کرده اضافه کردم. مواد رو بعد از ورز دادن، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده درآوردم و داخل روغن سرخ کردم.
نکات:👇👇
◽این غذا بهمراه برنج یا نان سرو میشه.
◾می تونید درکنارش از آب لیموترش تازه استفاده کنید که فوقالعاده خوشمزش میکنه.
◽میتونید در روغنی که کباب رو داخلش سرخ میکنید، از مقداری کره برای خوشطعم و خوشعطر شدن کباب استفاده کنید.
لواشک آلبالو و آلوچه و سیب🍒🍏🍒
اول میوه هامو شستم بعد ریختم داخل قابلمه تا بجوشه (من آب نریختم حتی یک استکان چون میوه هام خیلی رسیده بودن و سریع خودشون آب پس دادن)اینم بگم سیب هارو به چهار قسمت تقسیم کردم بعد انداختم داخل قابلمه
وقتی خوب همه له شدن زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشن سپس از آبکش گوشت میوه هارو از هسته جدا کردم با دست زیرش آبکش ی ظرف گذاشتم تا گوشت میوه ها تو اون بریزه و هسته ها توی آبکش باقی بمونه بعد دوباره گوشت میوه هامو ریختم تو قابلمه تا آب اضافیش کشیده بشه حدود یک ساعت گذاشتم تا جوشید و تقریبا آبش تبخیر شد ،بعد از سرد شدن داخل سینی هام کیسه فریزر انداختم و لواشک پهن کردم توی سینی ،بعد گذاشتم تو بالکن جلوی آفتاب تا زمانی که خشک شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی فووووق العاده خوشمزه
مواد لازم
خمیر هزارلا یک بسته
کنافه (کادایف)یک سوم بسته
کره آب شده نصف لیوان
شیر یک لیوان
پنیر خامهای سه ق غ(۵۰گرم)
خامه قنادی ۱۵۰گرم
وانیل
طرز تهیه
خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید
خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید وبا دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم
برای خامه پنیری
خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم
مواد لازم برای تهیه کیک بدون فر🥧
🔸آرد ⇐ 2 پیمانه
🔸شیر ⇐ 1 پیمانه
🔸تخممرغ ⇐ 3 عدد
🔸بکینگ پودر ⇐ 2 قاشق غذاخوری
🔸 شکر ⇐ 1 پیمانه
🔸 وانیل ⇐ نصف قاشق چاییخوری
🔸روغن مایع ⇐ 1 پیمانه
🔸نمک ⇐ 1/4 قاشق چاییخوری
🦋آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کرده و از یک الک عبور میدهیم.
🦋تخممرغها را در یک ظرف شکسته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
🦋سپس شیر و روغن را هم اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کف کند.
🦋آرد و بکینگ پودر را به آرامی به مخلوط تخممرغها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.
🦋در مرحله آخر قابلمه تفلون را روی حرارت گاز قرار دهید و با مقداری روغن اطرافش را چرب کنید.
حدود 40 دقیقه برای پخت کیک زمان دهید و در این زمان بهتر است از دم کنید.
کیک خوشمزه شما آماده است، نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات مرغ 🥨🍗
مواد لازم :
سیب زمینی ۱ عدد
سینه درسته ۱ عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۲ حبه
آویشن
پودر سوخاری
پودر پانکو
تخم مرغ
❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی😍😋
موادلازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
شوید نیم کیلو
ادویه پلویی به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه مقداری
آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه
نوش جان
.