eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 مواد لازم :  شکر ۲ فنجان آب  یک فنجان آب میوه یا نوشابه  یک فنجان  پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری اسانس یا رنگ خوراکی  به میزان لازم طرز تهیه : پودر ژلاتین رابا آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس ازآن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده رابه آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب هاي شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی انها بریزید و از قالب درآورید ودر یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل رابا طعم هاي مختلف می توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید. @Ashpazy_irani
🔷⁣ آرد نخودچے 1 پیمانه (130 گرم) ڪره 70 گرم پودرقند 1/3 پیمانه هل ساییده 1 قاشق چایخوری شڪلات تخته اے یا چیپسے 50 گرم روغن مایع 1 قاشق غذاخوری 👇 1- آرد نخودچے را الک ڪنید تا ڪاملا نرم شود. آرد را در تابه اے متوسط ڪمے تفت دهید تا بوے خامے آن گرفته شود. آرد تفت خورده را از روے حرارت بر دارید تا خنک شود. آرد را الک ڪنید و دوباره در تابه بریزید و روے حرارت قرار دهید. 2- ڪره را به آرد اضافه ڪنید و اجازه دهید به اندازه اے آرد سرخ شود ڪه به رنگ دارچین آسیاب شده در آید و بعد از روے حرارت بر دارید. 3- پودرقند و هل را به آرد سرخ شده بیافزایید و خوب مخلوط ڪنید. مایه برشتوک را ڪنار بگذارید. 4- شڪلات را همراه روغن مایع به روش بن مارے ذوب ڪنید. قالب سیلیڪونے را ڪمے چرب ڪنید و آن را داخل سینے قرار دهید. مقدارے از شڪلات ذوب شده در قالب بریزید. شڪلات ڪه ڪمے خنک شد باقے قالب را با مایه برشتوک پر ڪنید. بهتر است مواد را لب به لب در قالب نریزید. قالب را با سینے در یخچال قرار دهید و پس از یک یا دو ساعت شیرینے را به آرامے و با فشار دست از قالب خارج نمایید. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه خمیر📝 ارد ۵۳۰ گرم، اب ۳۰۰ گرم، مایه خمیر ی ق چ، شکر یک ق چ، نمک ی ق م، روغن مایع ۲ ق غ در اخر 10 دقیقه تو فر دمای 180 درجه بذارید. @ashpazy_irani
تزیین حلوا @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای کیک شیر تخم مرغ 4 عدد شکر 2 فنجان اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری آرد ساده 2 و 1/4 فنجان بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری شیر 1 و 1/4 فنجان کره نرم شده 10 قاشق غذاخوری کیک شیر کیک شیر، کیکی آسان و خوشمزه است که در کنار یک لیوان چای یا شیر داغ، عصرانه ای دلچسب ولذتبخش خواهد بود. طرز تهیه این کیک بسیار راحت است و براحتی می توانید این کیک نرم و خوشمزه را تهیه کنید.   طرز تهیه: فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت بالای همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا تخم مرغ غلیظ و رنگ آن لیمویی شود. کم کم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدست شود. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید شیر و کره را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملا آب شود. شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و روان حاصل شود. کف قالب را با کمی کره چرب کنید. سپس خمیر را در قالب بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. کیک را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود، سپس همراه با عزیزانتان نوش جان کنید. @ashpazy_irani
طرز تهیه: @ashpazy_irani 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه: #کیک_شیفون_شکلاتی @ashpazy_irani 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
مواد لازم برای تهیه کیک شیفون شکلاتی زرده تخم مرغ ۵ عدد وانیل۱ قاشق چای خوری روغن مایع۴۰گرم شیر۸۵گرم آرد سفید سه صفر۶۵گرم پودر کاکائو۲۰گرم نمک۱/۸ قاشق چای خوری سفیده تخم مرغ ۵ عدد شکر سفید دانه ریز۷۰ گرم پودر تارتار۱/۴ قاشق چای خوری نکات قبل از شروع : ✔قالب ۲۰ سانت به ارتفاع۷ سانت که نیازی به چرب کردن و یا کاغذ نیست. ✔وزن هر تخم مرغ بین ۵۷ الی ۶۰ گرم باشه. ✔فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی میتونید تمامی مراحل رو در ویدیو زیر مشاهده کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید کف که کرد تار تار را اضافه کنید. سپس شکر را در سه مرحله اضافه کرده و اجازه دهید تا سفیده کاملا سفت شود. در ظرف دیگری زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی تقریبا سه چهار دقیقه بزنید. روغن و شیر اضافه کنید کمی بزنید و بعد آرد، پودر کاکائو و نمک را روی مواد الک کرده و با مواد مخلوط کنید.حالا یک سوم از سفیده را اضافه و با همون همزن دستی یا ویسک به هم بزنید. حالا ویسک را کنار گذاشته یک سوم دیگه از سفیده را با کمک لیسک در مواد فولد کنید یعنی خیلی آرام با حرکت دورانی با مواد مخلوط کنید.حالا این مواد رو روی بقیه سفیده تخم مرغ بریزید و فولد کنید. مواد خمیری رو درون قالب ریخته و روی اونو صاف کنید.قالب رو سه بار به سطح صاف بکوبید تا حباب داخل خمیر خارج شود. سپس قالب را درون فر بذارین و دمای فر رو به ۱۶۰ درجه کاهش داده برای مدت ۲۰ دقیقه تنظیم کنید این مدت بیست دقیقه ثابت نیست و ممکنه برای هر فری بین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه متفاوت باشه. باید تا زمانی که یه لایه روی کیک ببنده و اون براقی روی خمیر از بین بره کیک تو فر باشه من ۱۸ دقیقه که شد از فر بیرون آوردم. روی کیک رو با چاقوی تیزی برش بزنید. این مرحله نباید بیشتر از یک دقیقه طول بکشه حالا قالب رو مجددا بذارین در فر و دمای فر رو برای مدت ۴۵ دقیقه روی ۱۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید پس از این مدت فر را برای ۱۵ دقیقه روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید در تمام مدت به هیچ عنوان درِ فر نباید باز شود پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و بلافاصله قبل از اینکه تغییر شکل دهد قالب را وارونه روی سه تا لیوان یا کاسه که به شکل سه پایه قرار دادین برگردونید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه بعد اطراف کیک رو با کاردک از قالب جدا کرده و کیک رو درون ظرف سرو برگردونید.با چاقوی تیزی برش زده و نوش جان کنید بافت کیک کاملا نرم و پنبه ایه و اگه دوست داشته باشین میتونید با خامه فرم گرفته و یا گاناش تزیین کنید. @ashpazy_irani
🍨 موس شکلاتی گلدانی 😍😍 لیوان رو تا نصفه با دسر شکلاتی پر کن بزار یخچال خودشو بگیره.روش کیک شکلاتی خرد کن بریز و توش برگ.ریحون یا نعنا بزار تا یه گلدونه خوشمزه داشته باشی @ashpazy_irani
سس براق فرانسوی ۱۰۰گرم پودر ژلاتین با ۵۰۰گرم آب ۲۰دقیقه روی حرارت بن ماری کن.بزار ۱روز داخل یخچال بمونه. ۳۰۰گرم شکر، ۳۰۰گرم گلوکز، ۱۵۰گرم آب مخلوط و روی حرارت بزار. وقتی دورش حباب‌های ریز دیدی بردار. ۳۰۰گرم شکلات سفید خردشده، ۲۰۰گرم خامه صبحانه، کمی رنگ خوراکی اضافه و با همزن ۲دقیقه مخلوط کن. ۱۰۰گرم از ترکیب ژلاتینی که یه روز قبل آماده کردی اضافه کن و آروم هم بزن تا هوا داخل مواد نشه و ژلاتین حل بشه سس رو از صافی رد کن تا یکدست بشه کیک رو خامه کشی کن و ۲ساعت داخل فریز بزار منجمد بشه بعد سس رو بریز روی کیک و صاف کن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خانمایی مستاجرن! یا تو آپارتمان قدیمی زندگی میکنن بیان😍👇 چیدمان چیدمان پذیرایی 😩 چیدمان خانه 😍 تکنیک چیدمان خانه 😉 نظمدهی 😀 وقتشه یه تحولی توچیدمان خونت ایجادکنی بیا😌👇 http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
ایده خوشگل 😍😍 سالاد شيرازي رو داخل ظروف تك نفره لاي به لاي بريز و با برگ هاي نعنا تزيين كن🍃 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
دوتا تخم مرغ + ماست 4 ق غ + روغن مایع نصف استکان + پکینگ پودر1ق چ + پنیر + جعفری خرد شده + شوید خرد شده + کدوی سبز رنده شده + پاپریکا + نمک + خمير یوفکا دو عدد خمير را رشته ای خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده در قالب کیک و در فر 180 بپزید و 5 دقیقه هم گریل کنید و یا در تابه چرب بریزید و روی گاز وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و برش بزنید و نوش جان کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥒 😋 ▫️هویج(دوعدد) ▫️سیب زمینی(دو عدد) ▫️فلفل دلمه ای(یک عدد) ▫️کدو(دوتا سه عدد) 🔸همه این مواد را مکعبی خرد کنید دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده تا سبک شود سپس دو تا سه حبه سیر هم ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه کنید حالا هویج وسیب زمینی وکدو وفلفل هارا افزوده وده تا پانزده دقیقه تفت دهید یکی دو عدد گوجه را رنده یا ریز کرده به مواد اضافه کنید کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید نمک وفلفل افزوده یک استکان اب جوش اضافه کرده وبا حرارت کم بذارید تا خوراک جا بیفته ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @Ashpazy_irani
🍫 😋 ▫️شیر : ۲ لیوان ▫️آرد سفید : نصف لیوان ▫️نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکر : نصف لیوان ▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان ▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد ▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری . 🔸شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦🍦🍦 یه روش جالب 🙌😉 با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🌱 💢پایه سالادمون کاهو روش فلفل دلمه رنگی، سينه مرغ گريل شده و نون تست سير دار و قارچ ریختم و تزیین کردم، خیلی خوشمزست پیشنهاد من به اونایی که عاشق سالاد هستن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
یه دسر راحت وخیلی خیلی خوشمزه 😍عالیه برای مهمانی ها ومراسم که ازقبل میتونید درست کنید👌 🍧🍓 نصف لیوان اب جوش را در نصف بسته پودر ژله توت فرنگی بریزید روی حرارت کتری بزارید خوب که حل شد اونو دوقسمت کنید. تویکی یک چهارم لیوان اب سرد و در یکی دیگه یک چهارم لیوان بستنی وانیلی ریختم. بعد هم توت فرنگی ها ی اماده شده را در قالب گذاشتم وداخل اونا از ژله یا ژله بستنی ریختم ودو ساعت تو یخچال گذاشتم.🍧 💥برای درست کردن توتها قسمت سبز را با چاقو ببرید وبعد توشو کمی خالی کنید حواستون باشه خیلی خالی نکنید که به ته برسه برای ایستادن توتها کمی از ته توتو هم با چاقو ببرید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @Ashpazy_irani
ترفندهای درست کردن 👇 🔅اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست وسس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد. 🔅خیارشور را رنده نکنید نگینی خرد کنید و آب آن را بگیرید که سالاد شما آب نیندازد . 🔅میتوانید سیب زمینی را پوست گرفته واجازه دهیددر کنار مرغ بپزد با این روش سیب زمینی طعم خوبی پیدا میکند . 🔅میتوانید مقدار کمی از آب مرغ را به سالاد اضافه کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @Ashpazy_irani
✍️مواد لازم: هویج 350 گرم شکر 250 گرم شیره انگور 1 پیمانه گردو 1 پیمانه پودر هل 1/2 قاشق چایخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری ♨️روش تهیه: 1- هویج ها را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. شکر را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید. اجازه بدهید که حدود نیم ساعت بماند تا مقداری آب بیاندازد. 2- روی حرارت ملایم قرار بدهید و در قابلمه را ببنید تا حدود نیم ساعت به آرامی بپزد. 3- بعد از اینکه هویج ها پخته شدند، شیره انگور را هم اضافه کنید و از اینجا به بعد همچنان روی حرارت ملایم اما بدون در اجازه بدهید که رطوبت مخلوط تبخیر شود. 4- گردو و پودر هل را کمی قبل از اینکه همه رطوبت حلوا تبخیر شود اضافه و مخلوط کنید. زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی دو قاشق شربت مانده بود، گلاب را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد، در ظرف بکشید و سرو کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
💕💕 🍴 🔸دم کردن زعفران با یخ در این روش عطر و طعم زعفران محفوظ میمونه ولی رنگ خوبی پس نمیده 🔸مگردر کنار منبع گرما بزارین آهسته آهسته که یخ آب میشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ ✅شيريني عسلي مناسب نوروز 😍😍 ✍مواد لازم آرد 75 گرم( اگر چسبناك بود تا 5 گرم ديگه آرد اضافه شود) ب پ 1 ق چ پودر کاکائو یک ق غ کره 13 گرم عسل 2 ق غ ( 30 گرم) شير حداكثر چند قاشق( در صورت نياز) 🍜طرز تهیه کره نرم شده و عسل و آرد و ب پ وپودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم،شير رو ذره ذره اضافه كنيد تا خمير يكدستي بشه.بعد خمیر رو بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه قالبش بزنید بعد بچینید تو سینی و بگذارید تو فر با دمای 170 درجه حدود 12 دقیقه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ماست یک قاشق شیر نصف لیوان جوش شیرین نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چای خوری نمک کمی شربت بار 1قاشق غدا خوری روغن جامد 2 قاشق غدا خوری ارد تا اندازه ای که خمیر با دست نچسبدهمه مواد رو با هم مخلوط کرده ارد رو کم کم میریزیم تا خمیر خوبی به دست بیاد کمی ورز میدیم 2ساعت استراحت میدیم سطح رو ارد پاشی کرده خمیر رو 3میل باز میکنیم به هر شکل دوس دارین برش بزنین تو روغن داغ سرخش کنین وقتی از روغن خارج کردین سریع تو شهد ولرم بندازین 1دقیقه صبر کنین و از شهد خارج کنین تو سبد بزارین تا شهد اضافیش خارج بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
حدود دوليوان لوبياي خورد شده و پخته چهار قاشق پياز سرخ شده ،سه قاشق غذا خوري آرد،يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر،كمي زعفران دم كشيده و نمك و فلفل و كمي دارچين و چهار عدد تخم مرغ رو مخلوط كردم و تو تابه ريختم تا سرخ بشه . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @Ashpazy_irani