#موس_نسکافه_فندقی😍😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
شکر نصف پ
شیر داغ داغ نصف پ
خامه ی فرم گرفته ۱ پ
نسکافه 1 ق، غ
وانیل 1/4 ق، چ
پودر زلاتین ۱ق،غ
فندق بلغور شده نصف پ
طرز تهیه : زرده و سفیده را جدا کرده، زردها راباشکر و وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، شیررا روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم هم پخته میشوند و خام نیستن.
پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم.
سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅ کیک شکلاتی فندقی دوبل 🍰
✍مواد لازم:
2عدد تخم مرغ
1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
3ق غ پودر کاکائو
1/5لیوان آرد
1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
🍜طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
میخوام بهتون به کانالی معرفی کنم
کانال محصولات بهداشتی با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت 👌😎
همه کارا آف خورده😍
#کرم_سافت
#کرم_مرطوب_کننده
#کرم_دست_زد_پیری
#مام_رول (#زنانه و #مردانه)
https://eitaa.com/joinchat/2348154919C1abdf25e59
با این محصولات مراقب پوست خود باشید👌
ميگوى پلويى ٢٠٠ گرم پیاز نگینی خرد شده 2 عدد گوجه فرنگی دو عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم بادمجان يك كيلو آرد ٢قاشق سوپ خوری سرپر شیر یک لیوان پنیر موزارلا 100 گرم
سير رنده شده بمقدار دلخواه
كره دو ق غ
بادمجانهارو كبابى كرده پوست بكنيد و ساطورى كنيد و كنار بگذاريد جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری
پيازهارو خرد كرده داخل ماهيتابه تفت دهيد، كمى كه نرم شد سه حبه سير رنده شده را بيفزاييد و پس از آن ميگوهارو داخل دستور ريخته و سرخ كنيد،
نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار كافى افزوده و پس از آن يك قاشق رب گوجه فرنگى و گوجه هاى رنده شده را اضافه و ده دقيقه اجازه پخت دهيد
در طرفى جداگانه آرد را با دو ق غ كره تفت دهيد وقتى خامى آرد گرفته شد يك ليوان شير را كم كم اضافه كنيد و پس از آن بادمجانها رو بيافزاييد، و مرتب هم بزنيد نمك و فلفل به اندازه كافى بزنيد و پنير موزارلاى رنده شده رو هم اضافه كنيد ( من دوتا حبه سير رنده شده هم به بادمجونها زدم)
بادمجانهارو داخل بشقاب سرو ريخته ميگوهارو هم روى بادمجانها بريزيد و جعفرى خرد شده رو هم روى غذا ريخته و به همراه نان نوش جان كنيد،
بجاى ميگو از گوشت خورشتى يا چرخكرده هم ميتوان استفاد
#فوری
سریعا! با شرکت در کمپین فارس نیوز در #حمایت از پیامرسان ملی #ایتا ، اعتراض خود را به وزیر ارتباطات منتقل نمایید.
آقای آذری جهرمی سِرورهایی که با پول بیت المال تهیه شده را در اختیار تلگرام و اینستاگرام قرار داده ولی اونها رو از پیامرسان پاک و مستعد #ایتا دریغ میکند. نتیجه می شود همین قطعی چندساعته دیروز
عزیزان؛ ایتا از نظر نرم افزاری قوی است، لکن سِروِر (برای پردازش اطلاعات) و هاست (نگهداری داده ها) کافی در اختیار ندارد زیرا به آقایان #باج_نمیدهد . قطعی امروز نتیجه عدم پیگیری من و شماست.
لینک کمپین فارس نیوز:
https://my.farsnews.ir/c/20105
ثبت نظر و ثبتنام در آن 30 ثانیه طول میکشه...
#ترفند_جوجه_کباب_خوشمزه
یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران آن هم به مقدار زیاد دارد.
منتها مشکلی که وجود دارد این است که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) را به جوجه ها اضافه می کنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخل آن ریختیم طعم زعفران می گیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته می شود که به نظر من خسارت است. خوب پس چه کار می کنیم؟
قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ...) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت 1 ساعت (یا بیشتر) استراحت می دهیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد به آن سایر مواد را اضافه کنید.
@ashpazy_irani
#پفکی_گردويی😍😍
زرده تخم مرغ ٣ عدد__پودر قند ٧٥ گرم__هل ١/٨ ق چ__آب ليمو ١/٨ ق چ__وانيل ١پنسه__گردو ٨٠ گرم
زرده و پودر قند و وانيل را انقدر بزنين تا سفيد و كشدار شود.
پودر هل و آبليمو رو اضافه كنين.
گردو خرد شده را اضافه كنين مخلوط كنين بعد با قاشق روي سيني كه با كاغذ روغني پوشيده شده قرار دهيد.
دماي فر ١٥٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شیرینی_بدون_پخت😍😍
كره بادامزميني و پودر قند
از هر کدام يك پيمانه
بيسكويت پودرشده
يك و نيم پيمانه
كره يا مارگارين نرمشده
50 گرم
ترافل رنگي براي تزئين
كره را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت پودرشده را كمكم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
بیسکوییت بستنی توت فرنگی❤️😍
مواد اولیه :
برای ۸ نفر
خامه به میزان لازم
توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده)
بستنی وانیلی به مقدار لازم
بیسکویت ۱بسته (ساقه طلایی یا کرمدار)
طرز تهیه:
یک قالب کیک (گرد) ۲۰ سانتیمتری را با کاغذ روغنی یا فویل میپوشانیم و بمدت ۱۰ دقیقه در فریزر میگذاریم تا سرد شود.
بستنی را در یک کاسه با همزن برقی حدودا ۲ دقیقه میزنیم تا نرم شود اما همچنان حالت خودش را حفظ کند.
نصف توت فرنگی های خرد شده را به بستنی اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ شود. سپس بستنی را با توت فرنگی های له نشده مخلوط میکنیم و به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش را صاف میکنیم. بیسکویت را خرد کرده و با نصف خامه مخلوط میکنیم و روی بستنی میریزیم و حداقل ۲ ساعت در فریزر قرار میدیم تا حالت بگیرد. (اگر بیش از ۲ ساعت در فریزر میگذارید باید روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا یخ نزند
بعد از آماده شدن بیسکویت بستنی بقیه خامه را میزنیم تا فرم بگیرد. بستنی را از قالب بیرون می آوریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞
#صبحانه ای به شكل گل رز با نوتلا و توت فرنگی🍓
@ashpazy_irani
🔷#کیک_شیر_داغ
شکر 2پیمانه
آرد4 پیمانه
تخم مرغ درشت 4 عددیا ریز 5 عدد
شیر داغ 1پیمانه
روغن مایع 1پیمانه
بکینگ پودر 3ق چ
وانیل 1ق چ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن زده حدود 4 دقیقه بعد وانیل اضافه کنید کمی زده بعد روغن و شیر داغ را اضافه کرده کمی که هم خورد آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم در حد مخلوط شدن نه بیشتر.
چون حجم این کیک زیاد هست بهتره داخل قالب میان تهی پخته شود.
در دمای 170 درجه حدود یک ساعت
درست کنید و لذت ببرید😊
نکته:فر رو حدود نیم ساعت قبل روشن کنید تا کاملا داغ باشه
نکته: مواد حتما به دمای محیط رسیده باشند.
@ashpazy_irani
🔷#نان_کتویی_رژیمی
مواد لازم :
۲ تا تخم مرغ
۳ق پودر نارگیل
۱ق تخم کتان
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
۱ ق غ روغن زیتون یا نارگیل
۱ ق غ پنیر خامه ای
خیلی کم نمک
در صورت تمایل برای روش سیاه دونه یا کنجد
🔊طرز تهیه :
اول از همه فر و روشن کردم رو درجه ۱۵۰ درجه و سینی فرو قسمت وسط گذاشتم تا فر گرم شه 😊
سفیده ها رو از زرده جدا کردم و سفیده ها رو با همزن برقی تا وقتی که از ظرف نریزه زدم .(البته غذا ساز زحمتشو کشید😬😅)
زده ها رو جدا هم زدم بهش بقیه مواد رو اضافی کردم و تخم کتانم اسیاب کردم و اضافی کردم به مواد یه ماده تقریبا سفتی شد که این مواد رو به ارومی به سفیده هایی که کاملا پف کرده اضافی کردم جوری که پفش نخوابه بعد من تو ۴ قسمت ظرفای مافین ریختم رو ۲ تاش سیاه دونه ریختم خیلی کم 🤗 حالا نوبت فر : به مدت ۲۰ دقیقه گزاشتم تو فر بعد به مدت ۱۰ دقیقه رو درجه ی خیلی کم بالای فرو روشن کردم و گزاشتم روشم برشته شد
@ashpazy_irani
🔷#سوپ_رشته_فرنگی
#پیش_غذا
سینه مرغ رو برش میزنیم(مکعبی یا خلالی و یا حتی بعد از پخت میتوان ریش ریش کرد)
با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و زعفرون میپزیم و بعد تکه های مرغ رو جدا میکنیم و کنار میگذاریم....
سه عدد هویج و سه عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد میکنیم (البته من این بار چون هویج ها کوچک بود حلقه ای برش زدم)و یک عدد پیاز رنده شده ریز رو به عصاره مرغ اضافه میکنیم،مقدار نخود فرنگی دلخواه هست(من حدود یک لیوان ریختم)وقتی که سبزیجات پخت،سینه های مرغ رو اضافه میکنیم و یک تا دو قاشق غذاخوری رب گوجه(میتوان از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد)رو اضافه میکنیم(اگر دوست داشتین میشه رب رو تفت داد و بعد اضافه کرد،من این کار رو نمیکنم)و در آخر رشته فرنگی ها رو اضافه میکنیم...
نمک و فلفل هم به میزانی گه تمایل دارید در انتها اضافه کنید .
جعفری خرد شده هم در آخر میشه به سوپ اضافه کرد و چند دقیقه اجازه بدیم که پخته بشن ،من فقط برای تزیین استفاده کردم.
از قارچ،کرفس،ذرت،و سبزیجات دیگه هم میشه تو این سوپ استفاده کرد .
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_آسان_فوری
این غذای لذید و از دست ندید😍😋
برای کدبانوها ارسال کنید 😎
@ashpazy_irani
#بادمجان_پلو
مواد لازم:
بادمجان:3عدد
پیاز :2عددمتوسط
برنج:سه پیمانه
گوجه فرنگی:3عدد
رب گوجه:1ق غ
سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم)
سیر :2حبه
نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم
گوشت چرخ شده300 گرم
طرز تهیه:
بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگر فود ساده و خوشمزه😋😋😍
۲۴ عدد نان تست
۲۴ عدد پنیر موزارلا کوچک
یک چهارم فنجان آرد
یک چهارم فنجان آب
۲ فنجان پنیر پارمسان
پودر سیر
جعفری یک قاشق غذاخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام صبح بخير❤️ فوروارديادتون نره🥰
ببينيد براتون چى آوردم، نان سيب زمينى!!
#نان_سيب_زمينى
مواد لازم👇🏻
١ كيلو سيب زمينى
١٥٠ تا ٢٠٠ گرم پنير
٢ فنجان آرد
نمك و فلفل
كره
طرز تهيه👇🏻
بعد از اينكه سيب زمينيها رو با نمك و فلفل و پختيد، پورشون كنيد و بهش پنير رو اضافه كنيد روى حرارت، وقتى كه پنير ذوب شد مواد رو به كاسه منتقل كنيد و بهش آرد رو اضافه كنيد. خميرتون خيلى لطيف ميشه و به دست نميچسبه. در نهايت پهنش كنيد و به ٦ يا ٧ قسمت تقسيمش كنيد. ضحامتش بيشتر از ٥ ميل نشه.
نوش جان😋
@ashpazy_irani
😍مرغ و بادوم هندی 😋
سلام دوستان عصرتون بخیر 🙋♀️
مواد لازم :
_ مرغ ۵۰۰ گرم
_آویشن یک ق چایخوری
_ریحان خشک یک ق چایخوری
_پاپریکا نصف ق چایخوری
_پودر سیر نصف ق چایخوری
_پودر پیاز نصف ق چایخوری
_نصف قاشق چایخوری سماق
_روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
_پیازچه ۱۵۰ گرم
_آب مرغ یک لیوان
_بادوم هندی یا زمینی ۱۵۰ گرم
_سس کچاب ۲ ق غ
_سس یا سرکه بالزامیک
_آبلیمو ۳ ق غذاخوری
_ عسل نصف ق چ
_نمک و فلفل ۱ ق غ
_سیر دو حبه
در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و در انتها پیازچه ،بادوم زمینی یاهندی بر روی مرغ ها ریخته وبه همراه سبزیجات یابرنج نوش جان کنید😋
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات باطعم زنجبیل ودارچین
خیلی آسونه پیشنهادمیکنم درست کنید
موادلازم
یک فنجان شکر
نصف فنجان آب
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل
یک قاشق چایخوری پودردارچین
یک قاشق عسل
چندعددمیخک
همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم
تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید
سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود
پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم
ترجمه
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به 😍😍😍😍
.
جوجه کباب ران
مواد لازم:
سینه مرغ
پیاز
فلفل دلمه
نمک و فلفل قرمز
ماست سون
سس خردل
روغن مایع
آبلیمو تازه
زعفران
.
مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بیست دقیقه داخل یخچال قرار بدید. ماست و سس خردل رو به نسبت برابر هم بزنید و به مرغ اضافه کنید. پیاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و به مرغ اضافه کنید. روغن مایع و سپس آبلیمو تازه بزنید. پیشنهاد میگم پودر تخم گشنیز و یکم زنجبیل هم بزنید. عاااالی میشه 😍😍😍😍
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون😘
من اومدم با یه آموزش خفن
املت سبزیجات 🍅🥦🥕
بریم سراغ مواد لازم برای هشت نفر🏃🏼♀️:
-فلفل دلمه ای رنگی ۳عدد از هر کدوم یدونه
-پیاز یدونه
-سیب زمینی آبپز دوتا
-قارچ ۸۰گرم
-ذرت پخته ۴قاشق غذاخوری
-تخم مرغ ۸عدد -پنیر پیتزای کم چرب رژیمی ۸۰گرم
-نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا و روغن به میزان دلخواه
عاشقتونم❤
@ashpazy_irani
اینم از #خورشت_کنگر که جزو خوشمزه های این فصلِ .
بهتون میشنهاد میکنم حتما درست کنید . عالیه 👌
اول از همه گوشت و پیاز رو تفت دادم بهش زردچوبه و رب گوجه و لپه و آب اضافه کردم و گذاشتم یک ساعت بپزه. بعد کنگر هارو که پاک کردم تفت دادم و به خورشت اضافه کردم . آخرای پخت هم بهش نمک و یکم آبغوره به عنوان چاشنی اضافه کردم .
من همیشه یک ساعت آخر پخت کنگر رو اضافه میکردم . یسری از آشناها میگفتن که کنگر و گوشت رو باید با هم بپزی چون دیر پخته میشه. یبار امتحان کردم کاملا لِه شد . پس تو این مورد اشتباه نکنید 😊
@ketab_ashpazi
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
کانال دوم ما رو از دست نده رژیم غذایی 😍 👇
@ashpazy_irani