eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرهم گلو😋 ترکیب کدو حلوایی و عدس از زمان های دور در ایران طرفدار داشته البته این روزها داره به فراموشی سپرده میشه برای همین با خودم گفتم این پست رو درست کنم تا دوباره از این ترکیب که به مرهم گلو معروف بوده به سفره ها برگرده. برای درست کردن این مرهم نیاز به کدو حلوایی، عدس و پیاز داغ داریم. ادویه ها هم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه هستند. اول کدو ها را همونجور که تو ویدیو دیدید خرد کنید و با کمی روغن تفت بدین و بعد بهش پیاز داغ ها رو اضافه کنید میتونید پیاز تازه رو خرد کنید بعد که سرخ شد کدو ها رو بهش اضافه کنید. بعد از اون کمی آب (خیلی کم) بهش اضافه کنید و درب ظرف و ببندید تا کدوها کمی نرم بشه. عدس ها رو کمی خیس کنید و بعد بزارید تا بپزه وقتی پخت و آبش تموم شد به ترکیبمون اضافه اش کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با پنیر پارمسان😋 مواد لازم🔻 سینه مرغ ۲ تکه تخم مرغ ۱ عدد سیر خردشده مقداری پنیر پارمسان ۱/۵لیوان کره و روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل سیاه طرز تهیه🔻 ابتدا سینه های مرغ را از پهنا برش می دهیم ،در کاسه ای تخم مرغ را با نمک و فلفل می زنیم . ابتدا تکه های مرغ را به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در پنیر پارمسان می زنیم و کمی فشار می دهیم تا قشنگ پنیر به آن بچسبد. سپس در ماهیتابه مخلوط کره و روغن میریزییم. مرغ ها را با شعله ملایم هر دوطرف می گزاریم سرخ شود . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نون روغنی بسیار عالی و بدون جذب روغن با وجود اینکه در روغن سرخ میشه،ولی اصلا روغن جذب نمیکنه.حتما روی نونها پودر قند بپاشید و میل کنید. 3 یا 4 قاشق ماست 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین نزدیک به لیوان آرد ( کنترل شده ارد اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم باشد و به دست نمی چسبد) برای باز کردن خمیر مقدار پودر نشاسته ذرت روغن برای سرخ کردن مقداری پودر شکر یا پودر قند برای تزیین تخم مرغ و ماست را کمی مخلوط کنید. سپس جوش شیرین را درون یک کاسه بریزید ، سرکه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید، بگذارید کف کند، و جوش شیرین و سرکه را به تخم مرغ و ماست اضافه کنید و با هم مخلوط می کنیم . بعد آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم و یک خمیر نرم درست کنیم که به دست نچسبد. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید سپس خمیر را به تکه های کمی بزرگتر گردو تقسیم کنید ، نشاسته را روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید قطر نیم سانت ​​. نان را در روغن داغ بیندازید. اگر خمیر کلفت باشد ، پف نمی کند. بعد روی نانها پودر قند بپاشید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزی پلو با ماهی😋 مواد لازم🔻 برنج: ۸۰۰ گرم سبزی باغی: ۴۰۰ گرم سیب زمینی: ۴ عدد سیر: ۲ بوته ماهی سفید: ۱ کیلوگرم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم آرد: ۵ قاشق غذاخوری پودر‌ سیر: ۲ ق م آب نارنج: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 ابتدا ماهی ها را آغشته به نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می کنیم و برای چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش می زنیم. سیرها را پوست کنده و به دو تا سه قسمت برش می زنیم. برنج داخل آب جوش و نمک ریخته و قبل آبکش کردن، سبزی باغی رو اضافه می کنیم، بعد از جوش آمدن آب، برنج و آبکش می کنیم. کف قابلمه‌ کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را قرار می دهیم، برنج و سبزی آبکش شده را به همراه سیرهای ریز شده داخل قابلمه می ریزیم و برنج و با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. آرد با فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و پودرسیر مخلوط می کنیم. ماهی ها را با مخلوط بالا به خوبی آغشته کرده و دو طرف ماهی ها رو داخل روغن سرخ می کنیم، در انتها و قبل سرو ماهی ها، آب نارنج می ریزیم. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب با عطر گلاب و دارچین اونم با یه ظاهر شیک و دلبر 😍یه گزینه ی عالی تو همه ی مواقع می تونه باشه😍 سیب متوسط ۳ عدد که برش می زنیم و با کمی پودر قند یا شکر و گلاب روی حرارت ملایم می زاریم تا نرم بشه ( 4_5 دقیقه) بعد می زاریم خنک بشه آرد ۲ پیمانه، شکر یا پودر قند 1 پیمانه، بکینگ پودر ۲ ق چ، کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، وانیل نصف ق چ، پودر دارچین 1ق م، سیب رنده شده 3/4 پیمانه،مقداری خلال پسته در صورت تمایل، عسل رقیق شده کمی برای رومال زدن سطح کیک بعد از پخت کامل دمای فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده مدت پخت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک پخته است مواد همه همدمای محیط باشن قالب رو از قبل با کمی ارده چرب کنید بزارین یخچال یا با کمی روغن چرب کنید داخلش رو آرد پاشی کنید و آرد اضافی رو خارج کنید بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد به کمک دو تا بشقاب کیک رو برگردونین .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ازقبل 1لیوان سویا رابا آب گرم خیسوندم وگذاشتم یکساعت بمونه تا خوب سویا خیس بخوره وبعد از صافی ردکردم وخوب آبش رو گرفتم وچرخ کردم. 4عدد سیب زمینی راهم آبپز کردم وبعد خنک شدن رنده ریز زدم. 1عدد پیاز متوسط راهم رنده درشت زدم وآب پیاز روگرفتم. حالا درظرف همه مواد رامخلوط کردم، که شامل سیب زمینی وپیاز وسویاو2قاشق غذاخوری پودرسوخاری(من پودرپانکو راآسیاب کردم واستفاده کردم) 1عددتخم مرغ وادویه جات که از هرکدام 1قاشق چایخوری ریختم(پودر تخم گشنیز +فلفل قرمز +پودر سیر+زنجبیل+زیره+زردچوبه+پاپریکا) وکمی نمک وکمی هم جعفری خرد شده (من فریز شده ریختم) همگی راخوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند (اگه دیدین کمی مایه چسبندگیش کمه، یک قاشق آردنخودچی بریزید). بزارید ماهیتابه گرم شود بعد روغن بریزید چون اگه همون اول روغن بریزید زود روغن میسوزه، بعد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید وبه شکل دلخواه شکل بدین وسرخ کنید. درآخرکتلتها را بزارید روی دستمال کاغذی آشپزخونه تاروغن اضافه آن گرفته شود .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری😍😋 لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰 مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید من از مواد گوشتی استفاده کردم یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم به همین راحتی نوش جونتون 🌺 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کرانچی_سیبزمینی🥔😋 1 کیلو سیب زمینی 2 عدد. زرده تخم مرغ نصف قاشق چای خوری جوز هندی نمک و فلفل برای طعم دادن 100 گرم پنیر پارمسان. جعفری خورد شده برای سرخ کردن؛ 2 عدد تخم مرغ؛ پودر سوخاری سیب زمینی ها را آبپز کنید ، پوست گرفته ومیکس کنید. تخم مرغ ، نمک ، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کنید.از مواد بردارید و با دست شکل بدین و داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید😍😋 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فر🍰🍰🍰 مواد لازم : سه عدد تخم مرغ ارد یک پيمانه شیر سه چهارم پيمانه روغن مایع سه چهارم پيمانه شکر سه چهارم پيمانه بکینگ.پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق س طرزتهیه : تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید .. (میتونید بجای خامه شکر و پودر کاکائو را کمی رو گاز بزارید تا حالت کاراملی پیدا کنه من چون کیکم قهوه ای بود از خامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده فقط باید نکته به نکته پیش برین تا نتیجه بگیرین ولی خیلی ساده و راحت 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون قرمه سبزی با این معجون قرمه سبزی، دستپختت تک و زبانزد میشه🤩💚 دو قاشق غذاخوری رب انار ،سه قاشق غذاخوری آب نارنج،سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش،یک قاشق چایخوری شکر ،یک قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری فلفل سیاه،نصف قاشق غذاخوری رب ،مقدار ی کمی آب 🌟
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک از خوشمزه ترین تنقلاته بخصوص اگه خونگیش باشه.😍😋👌👌 💚من برای طعم بهتر و ملس شدن این لواشک بهش کمی شکر و نمک زدم که اندازه ش کاملا سلیقه ایه و بستگی به ذائقه تون داره.شما هم اگه دوست داشتید یه مقدار بهش اضافه کنید و بعد از چند جوش ، مزه شو بچشید اگه نیاز بود مقدارشو زیادتر کنید. ✅من حدود ۳ ق غ شکر و ۲ ق چ نمک زدم. ✅من هیچ وقت کف سینی یا ظرفم مشما نمیندازم و فقط چربش میکنم و خیلی راحت از ظرف جدا میشه. ✅۳ تا ۴ روزه جلوی نور مستقیم خورشید خشک میشه.اگه نور مستقیم نداشتید لایه نازک تر از موادتون توی ظرف بریزید که زودتر خشک شه و جلوی باد پنکه یا کولر قرار بدید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو شوشتری برنج ۴پیمانه لوبیاچشم بلبلی یک لیوان سینه مرغ یک عدد پیازیک عدددرشت سیر۲حبه نمک وادویه به میزان لازم شویدخشک یاتازه به میزان دلخواه زعفران به میزان لازم لوبیاروازچندساعت قبل خیس کرده وبعدبامقداری آب میزاریم یکساعت تاپخته بشه پیازرونگینی ریزمیکنیم داخل روغن تفت میدیم بهش سیرخردشده رواضافه کرده بعدسینه مرغ روبه همراه ادویه ها اضافه میکنیم اجازه میدیم تا تفت بخورن بهش زعفران ودرآخرلوبیا چشم بلبلی که پخته شده رواضافه کرده وازروی حرارت برمیداریم برنج رودون ترآب کش میکنیم ته دیگ دلخواه رومیزاریم یک لایه برنج ،شویدخشک ،موادمیانی همه رولابه لامیریزیم ودم میزاریم میتونیدمرغ روجداگانه کناربرنج سروکنیدومخلوط برنج نکنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ترد🍟 عزیزان برای رشته کردن سیب زمینی از رنده المانی استفاده کردم بعد از رشته کردن با اب سرد خوب شسته داخل آب ویخ به مدت یکساعت بزارید مثل چیپس تا ترد وخوشمزه بشه بعد از یکساعت داخل ابکش بریزید تا ابش کاملا جمع بشه داخل روغن داغ سرخش کنید موقع سرخ کرون رو هم انباشه نشه آب یخ باعث میشه سیب زمینی ترد بشه هرچند ساعت هم بعد از سرخ کردن بمونن نرم نمیشه برای خلالی سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کردم رنده ندارید طبق فیلم با کارد برش بزنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یکی از سریعترین و خوشمزه‌ترین دسرهایی که می‌تونید با سه‌ ماده غذایی درست کنی،شیر، تخم مرغ و شکر -‌تخم مرغ ۳ عدد -زرده تخم مرغ ۲ عدد -شکر ۸۰ گرم -شکر برای کارامل ۱۰۰ گرم -شیر ۴۰۰ میلی لیتر -آب ۳ قاشق غذاخوری -وانیل ۱ قاشق چایخوری 🌺🍃
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار😍😋 مواد لازم: کاهو رسمی 🥬۱ عدد نان تست 🍞۳-۴ عدد سیر 🧄۳ حبه پنیر پارمزان 🧀۴ ق غ زرده تخم مرغ🥚 ۱ عدد سس خردل🥣 نصف ق چ مایونز🫔 ۳ ق غ روغن زیتون🫒 ۵-۶ ق غ لیمو ترش🍋 ۲ ق غ سرکه🍇 ۱ ق غ طرز تهیه: ۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کن پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون بزن و رو تابه گریل کن سس: ۱ عدد زرده، نصف ق چ سس خردل، ۱ ق سرکه بریز و خوب قاطی کن و کم کم ۵-۶ ق غ روغن زیتون اضافه کن و خوب قاطی کن و بعد سس مایونز، سیر له شده، پنیر پارمزان و لیمو ترش ۲ ق غ و ۱ ق غ آب اضافه کن و هم بزن نون تست برش بزن با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون تو تابه تفت بده کاهو و سس با هم قاطی کن و روش نون برشته شده و مرغ کبابی بذار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو شکم پر رو برای یک سالت بزار کنار مطمئنم از طعم ملسش خوشت میاد😋 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز داغ مجلسی🧅 اینطوری پیاز داغ خوشگل و مجلسی درست کن و برای تزئین غذات استفاده کن 🌟
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥐🥐 فیلینگ دست پیچ اسفناج: ۷۰۰ گرم اسفناج ۱ عدد پیاز ۱ قاشق روغن زیتون نمک و فلفل به میزان لازم ۳ قاشق غذاخوری گردو خرد شده برای اسفناج پنیری: ۵۰ گرم پنیر (فتا یا لیقوان پیشنهاد میکنم) برای اسفناج اناری: یک قاشق رب انار برای اسفناج پنیری شکر برای اسفناج پنیری سماق 🌺🍃
19.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگر فود جامبو شلز پنیری😍😋 مواد لازم: جامبو شلز: ۱ بسته گوشت چرخکرده:🥩 ۴۰۰-۵۰۰ گرم قارچ خورد شده:🍄 ۳۰۰ فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد پیاز بزرگ: 🧅۱عدد رب:🥫 ۱-۲ ق غ پنیر پیتزا:🧀به مقدار لازم ادویه: نمک🧂، فلفل🌶، زردچوبه، پودر تخم گشنیز☘️، پودرسیر🧄 یا هر ادویه دلخواه نکات مهم: -دقت کنید جامبوهارو داخل یک قابله بزرگ با آب فراوان بپزید تا بهم نچسبن و اینکه زیاد نجوشونید و مدام قاشق نزنید تا له و پاره نشن.بعد از آبکش کردن هم با آب سرد بشورید(کمی نمک و روغن هم داخل آب بریزید) -دقت کنید نباید زیاد داخل فر بمونه تا خشک نشه. -بهتره بعد از چیدن جامبوها دور ظرف فویل بکشید و فقط دو دقیقه آخر فویل رو بردارید و گریل بزنید تا پنیر طلایی بشه. اینطوری دیگه جامبو خشک نمیشه
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ😍😋 مواد لازم : پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل دلمه کره ۱۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد آرد سوخاری ۱ ق غ مخلوط ران و سینه ۲۵۰ گرم آرد نخودچی ۱ ق غ سس خردل ۱ ق غ نمک ۱.۵ ق چ ادویه‌ها : پودر گشنیز فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه پاپریکا
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک و پنینی😋 ‏ مواد لازم🔻 * نان تست * ژامبون * سس پیتزا * سس کچاپ * سس هزار جزیره * پودر سیر * آویشن * پنیر ورقه ایی گودا * پنیر پیتزا * سیب زمینی آب پز * پیاز * جعفری * کره * روغن مایع * سیر * جعفری تازه ‌
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۲ عدد سوسیس آلمانی ۳ عدد پیازچه ریز خرد شده یک چهارم پیمانه خیارشور ۲ عدد برای سس: مایونز به مقدار لازم ماست ( خیلی کم) لیمو ترش تازه یا آبلیمو نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه وقت نداری امادلت یک غذای خوشمزه میخوادحتمااین غذای فوری رودرست کن پیازیک عدد گوجه ۲ عدد قارچ ۶عدد فلفل دلمه یک عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری رب فلفل دلمه نصف قاشق غذاخوری نمک وادویه نودل نودل دوبسته پیازروباروغن یکمی تفت میدیم بهش گوجه خردشده رواضافه کرده وقتی آب گوجه کشیده شد بهش قارچ خردشده رواضافه میکنیم یکمی که تفت خورد رب گوجه ،رب فلفل دلمه،فلفل دلمه سبز،ادویه نودل ویکمی نمک اضافه میکنیم وهمه موادروباهم مخلوط کرده حالابهش دوبسته نودل باطعم دلخواه اضافه میکنیم یکمی آب میریزیم ونودل هاروزیررومیکنیم درشومیزاریم یکمی که نرم شده هم میزنیم ودرآخربه دلخواه پنیرپیتزاویکمی جعفری خردشده میریزیم به همین راحتی وبه همین خوشمزگی😋😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با آرد گندم آرد قنادی بپز😳کلی شیرینی و کیک راحت بپز و نوش جان کن. آرد گندم از یک لیوان ۳ قاشق کمتر، بیکینگ پودر ۱ ق غ، نمک ق چ ✅️خوب الک کنید، هم بزنید و هوادهی کنید. . 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با ماهیچه ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گازبرنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره حالا نوبت آبکش کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگ‌بزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه برنج و بزارید دم بکشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اندازه : لیوان دسته دار فرانسوی سینه مرغ خرد شده 2 لیوان آب 1 ق جوش‌شیرین(اگر نبود بکینگ‌پودر بزنید) برای سس: آب معدنی گازدار 1 لیوان آرد 1 ق نمک 1 ق پودر فلفل قرمز 1 ق فلفل‌سیاه 1 ق آویشن 2 حبه سیر رنده شد آرد 2 لیوان آب و جوش‌شیرینیا بکینگ‌پودر را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس مرغ‌های خرد شده را اضافه کرده دوباره هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید‌. سپس داخل آبکش بریزید تا خیس نماند. سس آرد، سیر رنده شده و ادویه را داخل بشقاب مناسبی ریخته خوب هم بزنید. یک شیشه آب گاز دار را اضافه کنید برای اینکه گلوله نبندد خوب هم بزنید.مرغ‌هایی که کاملاً آبشان خارج شده به سیخ بکشید بصورتیکه زیاد به هم فشرده نباشند. سپس داخل یک بشقاب دیگر آرد بریزید. سیخ مرغ‌هایی که حاضر کرده‌اید ابتدا پشت ‌و رو به آرد آغشته کنید. سپس به سس آغشته کنیدسیخ‌ها را داخل روغن داغ بذارید‌ و بصورت پشت ‌و رو کاملاً سرخ کنید 🌟
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2/3 لیوان آب گرم، پودر مایه خمیر ۲ ق چ، تخم مرغ ۱ عدد، شکر ۲ ق غ، روغن مایع ۲ ق غ، رنده پوست پرتقال 1 ق م، آرد ۳۶۰ گرم یا 2 و 1/3 لیوان،بکینگ پودر نصف ق چ، نمک 1/4ق چ، کره1ق چ 🔴 خمیر مایه رو با کمی شکر داخل آب گرم ریخته روشو میپوشونیم تا عمل بیاد تخم مرغ و شکر و روغن مایع و پوست پرتقال رو کمی هم میزنیم و خمیر مایه رو اضافه میکنیم آرد رو طی دو مرحله با نمک و بکینگ پودر اضافه و ورز میدیم تا خمیری لطیف بدست بیاد و به دست نچسبه کره رو اضافه و ورز میدیم و روی خمیر رو پوشانده1 ساعت استراحت میدیم خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و بعد به ۸ قسمت تقسیم کرده و دوباره روشون رو پوشانده ۴۰ دقیقه بعد در روغن داغ و حرارته کم سرخ میکنیم ⭕️ اگر خمیر به کاغذ چسبیده بود با کاغذ بندازید داخل روغن بعد از پخت ، ازش جدا کنید یا میتونید اول کاغذتون رو چرب کنید تا خمیر راحت جدا شه 🌟