eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
مواد لازم: كره ٦٥ گرم روغن جامد لادن طلايي صاف شده ٧٠ گرم پودر قند ٣٠ گرم زرده تخم مرغ ١ عدد پودر بادام ٢٠ گرم آرد ٢٥٠ گرم وانيل نوك ق چ مارمالاد توت فرنگي به مقدار لازم پودر پسته يا كنجد به مقدار لازم ابتدا كره و روغن رو كمي با همزن ميزنيم تاباز بشه بعد پودر قندو اضافه ميكنيم و به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيم تا پفكي و كرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانيل رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مايه يكدست بشه بعد پودر بادام رو اضافه ميكنيم و يك دور هم ميزنيم و همزن رو خاموش ميكنيم و آرد رو كه الك كرديم كم كم اضافه ميكنيم و با ليسك هم ميزنيم تا خمير جمع بشه و چسبناك نباشه بعد خمير رو داخل نايلون ميزاريم و به مدت ١الي ٢ ساعت استراحت ميديم،من بعد از ١ ساعت قالب زدم، اگر خميرتون منسجم نبود كمي دستتون رو با روغن جامد چرب كنين بعد يه ورز كوچولو بدين (زياد ورز ندين چون خميرتون به روغن ميوفته)و بعد خميرو بين دو تا نايلون به قطر ٢ ميل باز ميكنيم و كاتر ميزنيم براي هر شيريني دوتا كاتر ميزنيم يكيش توخالي و يكيش هم كامل باشه ، يادتون باشه كه شيريني هاي كامل تو يه سيني باشه و توخالي ها هم توي يه سيني ديگه باشه ،چون تو خالي ها زودتر پخته ميشن،و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ به مدت ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم ،دماي فرها فرق داره من توي توستر درست كردم مال من كاملش ٣٠ دقيقه رو ١٦٠ پختم و توخالي ها ٢٠ دقيقه شد وقتي از فر در آوردين بهش دست نزنين چون اين شيريني ها خيلي ترد و شكننده هستند بزارين كامل سرد بشن بعد توشونو با مارمالاد يا مرباي كه دوست دارين پركنين و روشو هم با يه ق مرباخوري عسل و يه ق م آب جوش حل كنين تا رقيق بشه و روشو با قلمو بكشيد و پودر پسته يا كنجد يا .......بريزيد ،حتي ميتونيد شكلات سفيد و تلخ آب كنين و روش بريزين 😍 @ashpazy_irani
‍ ‍ ✅دسر شانامو😋 ✍مواد لازم شیر عسلی نصف قوطی بستنی لیوانی وانیلی یک عدد پنیر لبنه 200گرمی خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری ژله الو ورا یا هر طعمی دوست داشتید یه بسته 🍜طرز تهیه ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم وکمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله آلوئه ورا یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید. 🍮 @ashpazy_irani
سلام🙋‍♀️ شام دیشب خونه ما یه غذای_نونی خوشمزه بود 😋 ما که خیلی دوست داریم 😍 هر چند وقت یه بار درست میکنم😊 . میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ... . . من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇👇👇 . . کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار  بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار  قارچ هم همینطور حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه) یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم  میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋 @ashpazy_irani
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_مرغ _سیب زمینی 🥔🍗 برای درست کردن این کروکت ها ی خوشمزه ابتدا ی پیاز رو نگینی ریز کرده و کمی تفت میدیم در صورت تمایل کمی سیر خرد شده هم بهش اضافه می کنیم. حالا نصف سینه ی مرغ ریز شده رو هم با پیازها تفت میدیم و کمی نمک، ادویه و ی قاشق غذاخوری هم رب گوجه فرنگی و کمی هم جعفری ساطوری شده رو هم اضافه و همه ی مواد رو تفت میدیم. سه عدد سیب زمینی متوسط رو پخته و پوره می کنیم، سپس‌ کمی نمک و فلفل هم اضافه و مخلوط میکنیم، یک پیمانه پنیر پیتزا ی رنده شده رو با موادی که قبلا تفت داده بودیم را پس از کمی خنک شدن به پوره ی سیب زمینی ها افزوده و مخلوط می کنیم، کمی از مواد را برداشته با دست به شکل بیضی فرم می‌دهیم، بعد به ترتیب ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری می غلتانیم و سپس در تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم، پس از سرخ شدن روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود. سسپس با سس دلخواه سرو می کنیم. امیدوارم این پست مورو توجه تون قرار گرفته باشه. ممنون از دوستان و عزیزانی که باهمراهیشون به من انرژي میدن 😘😘. @ashpazy_irani
سلام همراهان عزیزم بعد از مدتها یه خوراک ناسالم خیلی خوشمزه میشه جاتون سبز . سوسیس_بندری  نیم کیلو سوسیس رو حلقه ای کردم و سرخشون کردم و گذاشتم کنار سیب زمینی مکعبی ریز کردم و سرخ کردم و گذاشتم کنار. نیم کیلو پیاز رو خلال کردم و سرخشون کردم بهشون زردچوبه و ادویه زدم و موارد سرخ شده رو به پیاز اضافه کردم و دو قاشق رب گوجه رو به همه مواد زدم و تفت دادم و اگه دوست داشتید بهش فلفل قرمز که تند بشه و کمی هم فلفل سیاه و یک استکان آب به مواد اضافه کردم تا بجوشه و مواد بخورد هم برن و نوش جان کنید. پ.ن. دوستان خوشمزگی سوسیس بندری به پیاز فراوونه شما میتونید با یکی دو عدد هم پیاز این خوراک رو آماده کنید ولی من خیلی پیاز استفاده میکنم😉 @ashpazy_irani
ابتدا دستکش یکبارمصرف پوشیدم و تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم. بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم. بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره. کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون) نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته😋 نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره😋 همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد. مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا‌_باگت 🍕😋🥖❤️ مواد لازم: نان_باگت : ۴-۳ عدد  سینه_مرغ آبپز شده: ۱ عدد سیب_زمینی نگینی آبپز شده: ۱ عدد هویج نگینی آبپز شده: ۱ عدد نخود_فرنگی آبپز شده: به مقدار لازم مواد سس : کره : ۱ قاشق غذاخوری سرپر آرد : ۱ قاشق غذاخوری سرپر شیر : ۲ لیوان (می توانید ۱ لیوان شیر و ۱ لیوان آب سینه مرغ رو اضافه کنید) نمک : ۱ قاشق چایخوری  فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری  پنیر_پیتزا برای روی نان ها: به میزان لازم طرز تهیه:  داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید.  شیر را کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و بعد از بجوش آمدن زیر گاز را خاموش کنید.  در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید.  اگر بخواهید داخل نان ها می توانید سس گوجه بمالید.  مواد آماده شده را داخل نان بریزید و رویش پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان ها سرخ شود بپزید. نوش جان 😄😍 @ashpazy_irani
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم نوش جان @ashpazy_irani
براي خوردني عصرانه ميتونين بيسكوييت رو با شكلات بن ماري شده و پسته-گردو يا نارگيل تزيين كنين مناسب تولد بچه ها و تنقلات عصرانه ☕️ @ashpazy_irani
طرز تهیه: "کباب_ترش فیله مرغ:۶۰۰ گرم‌ پیاز نگینی شده:۲ عدد‌ رب انار:یک دوم پیمانه‌‌‌ گردو آسیاب شده:یک پیمانه نمک و فلفل:به مقدار لازم‌‌ روغن زیتون:یک چهارم پیمانه‌ روغن سرخ کردنی: ۲ ق س طرز تهیه:‌‌‌ از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‌‌ یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.‌ حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.‌ ‌ ‌ نوش جان غذای شما آماده است.‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌‌‌‌ ‌‌ ‌  توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.‌‌‌ ‌ @ashpazy_irani