ابتدا دستکش یکبارمصرف پوشیدم و تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم.
بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم. بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره.
کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون)
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته😋
نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره😋
همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد.
مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید.
@ashpazy_irani
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا_باگت
🍕😋🥖❤️
مواد لازم:
نان_باگت : ۴-۳ عدد
سینه_مرغ آبپز شده: ۱ عدد
سیب_زمینی نگینی آبپز شده: ۱ عدد
هویج نگینی آبپز شده: ۱ عدد
نخود_فرنگی آبپز شده: به مقدار لازم
مواد سس :
کره : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
آرد : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر : ۲ لیوان (می توانید ۱ لیوان شیر و ۱ لیوان آب سینه مرغ رو اضافه کنید)
نمک : ۱ قاشق چایخوری
فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری
پنیر_پیتزا برای روی نان ها: به میزان لازم
طرز تهیه:
داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید.
شیر را کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و بعد از بجوش آمدن زیر گاز را خاموش کنید.
در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید.
اگر بخواهید داخل نان ها می توانید سس گوجه بمالید.
مواد آماده شده را داخل نان بریزید و رویش پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان ها سرخ شود بپزید.
نوش جان 😄😍
@ashpazy_irani
#نان_شکم_پر
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم
نوش جان
@ashpazy_irani
براي خوردني عصرانه ميتونين بيسكوييت رو با شكلات بن ماري شده و پسته-گردو يا نارگيل تزيين كنين مناسب تولد بچه ها و تنقلات عصرانه ☕️
@ashpazy_irani
طرز تهیه:
"کباب_ترش
فیله مرغ:۶۰۰ گرم
پیاز نگینی شده:۲ عدد
رب انار:یک دوم پیمانه
گردو آسیاب شده:یک پیمانه
نمک و فلفل:به مقدار لازم
روغن زیتون:یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی: ۲ ق س
طرز تهیه: از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم. یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.
حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.
نوش جان غذای شما آماده است.
توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.
@ashpazy_irani
#ماهیچه_پلو
#زرشک_پلو
#قورمه_سبزی
#تهچین_مرغ
طرز تهیه ماهیچه:ابتدا دووسه عدد پیاز بزرگ رو خلالی کنید و سرخ کنید بهش زردچوبه و ادویه بزنید و بعد ماهیچه رو بهش اضافه کنید و بزارید کمی دو طرفش سرخ بشه و روی ماهیچه آب میریزیم طوری که تا روی ماهیچه رو بگیره.و میزاریم با شعله کم پخته بشه در اوسط یک استکان زعفران دم شده بهش اضافه کنید و بزارید جا بیوفته.من کمی دارچین هم زدم ولی یادتون باشه دارچین زیادی ماهیچه رو تیره میکنه.
پ.ن. وقتی ماهیچه آماده شد فقط در حد یک لیوان باید آب داشته باشه
.
.
#سالاد_مرغ_کرفس
اینم سالاد مرغ و کرفس که البته بهش سس نزدیم تا ترکیباتشو مشاهده کنید .مرغ رو با پیاز و ادویه پختم گذاشتم آب مرغ خیلی کم بشه و بخورد مرغ بره خردش کردم، ساقه های ظریف کرفس رو خرد کردم خیارشوروذرت و تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز رو خرد کردم و یکعدد پیاز بنفش رو هم بهش اضافه کردم. چاشنی این سالاد خوش عطر و بو سس مایونز سس خردل و کمی آبلیمو و روغن زیتونه البته جعفری خرد شده هم میتونید به این سالاد اضافه کنید که اختیاریه. سالاد مرغ و کرفس انواع مختلف داره.میتونید این سالاد رو با سس مخلوط کنید و قالب بزنید .نوش جان
@ashpazy_irani
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مچبوس مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم.
@ashpazy_irani
#پاپ_كورن_مرغ خوشمزه
سينه يا فيله مرغ رو بصورت مکعبی برش میزنیم و واسه چند ساعت در نمك و فلفل سیاه پیاز آبلیمو پاپریکا مزه دار میکنیم(ترکیبات دلخواه) بعد از زمان طی شده در سه ظرف به ترتیب آرد سفید.تخم مرغ و آرد سوخاری میریزیم ...
حالا مرغها رو یکی یکی به آرد سفید آغشته میکنیم و سپس در تخم مرغ و در نهایت در ظرف سوم به پودر سوخاري آغشته میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم و یا( بچينين روي سيني فر روشون اسپري روغن بزنين و بذارين توي فر با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه) به همين راحتي ☺️
🛑 من به تخم مرغ نمک و زعفرون هم میزنم(میتونید به جای تخم مرغ از شیر پرچرب استفاده کنید)
🛑آرد سوخاری رو با پودر سیر.نمک.فلفل و سبزی معطر مخلوط کنید که طعم دار باشه
@ashpazy_irani
رنگ های طبیعی برای تزیین غذا👌
بنفش کلم + آبلیمو = #صورتی
بنفش کلم + بکینگ پودر = #آبی
رنگ آبی + زرد زعفران = #سبز
رنگ آبی + صورتی = #بنفش_پررنگ
صورتی + زرد زعفران = #نارنجی
کلی ایده خوشگل داریم با ما باشید😉
@ashpazy_irani
#مرغ_شكم_پر_قابلمه_اي
مرغ ا عدد كوچك
نمك ١/٥ قاشق غذاخوري
سركه نصف ليوان
روغن و كره و زعفران مقداري
(مواد داخل شكم مرغ):
پياز داغ
گردو خرد شده
رب انار ملس
سير پوره شده
نمك و فلفل
طرز تهيه:اول مهمترين چيزي كه بايد انجام بدين اينه كه بوي زهم مرغ را بگيريد،به دو روش ميتونيد انجام بدين اول: ظرفي برداريد و مقداري آب توي ظرف بريزيد و بعد نمك و سركه و اجازه بديد چند ساعت يا شب تا صبح مرغ توي آب بمونه و روش دوم: مرغ را با آب بپزيد به مدت كوتاه و بعد آب مرغ رو دور بريزيد ،هر دو روش خوبه، من روش اول رو اين سري انجام دادم و مرغ رو يه شستشوي كوچيك دادم و بعد خشك كردم و بعد حتما قبل از سرخ كردن مرغ را با خلال دندان فيكس كردم و توي مخلوط روغن و كره حسابي سرخ كردم ،تمام اطراف مرغ بايد سرخ بشه،تا مرغ توي قابلمه داره سرخ ميشه ما مواد مياني رو درست ميكنيم،به اين صورت كه اول مقداري پياز داغ ميگيريم بعد به پيازها گردوي پودر شدع و سير پوره شده را اضافه و تفت ميديم تا بوي خاميشون از بين بره بعد بهش رب انار و اضافه كرده و تفت ميديم اين موادي كه حاضر شدن رو بعد از سرخ شدن كامل مرغ ميريزيم توي شكم مرغ و دوباره مرغ رو ميزاريم توي قابلمه تا با شعله ملايم كاملا بپزه؛ اوسط پخت مدام از تركيب كره و زعفران روي مرغ رو براش ميكنيم من يخورده ليموترش
تازه هم اضافه كردم به مواد زعفران و كره.. پ ن: عكس از مراحل تهيه ش گرفته بودم كه به طرز عحيبي از توي گوشيم پاك شد😩
يه دونه عكس مونده كه نشون ميده چطوري بال و ران ها را با خلال به مرغ فيكس كردم
@ashpazy_irani