7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت نان بربری درخانه👌👌
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه بیگ مک
در ماهی تابه ای ۲ ق چایخوری روغن
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ریخته و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر. کند
۱/۴ پیمانه سس #کچاپ
۱/۴ ق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده
#خیارشور ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد بپزند
۱۶ عدد نان #ترتیلا(یا هر نان مورد نظر)
از وسط نصف کرده
بر. روی هر. نیم دایره یک ورقه پنیر#چدار که به شکل مثلث بریده شده میگذاریم
با ۱/۴ پیمانه آرد و ۱/۴ پیمانه آب مایه ای درست میکنیم تا به عنوان چسب نان استفاده شود
نان را در دست به شکل قیف درست کرده از مواد پر میکنیم و قسمت بالایی نان را میبندیم
سمبوسه ای آماده شده را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ته چين
اكثرا مرغ ته چين و خام نگيني با سرخ شده تفت ميدم
نمك و فلفل و زعفرون كمي ابليمو ميزنم مرغ وسط ته چين مزه دار تر و خوشمزه تر ميشه😋😋
اين از مرغش😇😇
سه پيمانه برنج و خيس كردم
و يك كمي دون تر ابكش كردم
سه تا زرده تخم مرغ و يك سفيده تخم مرغ و با 9 قاشق ماست و سه قاشق روغن جامد يا دوست داشتين كره
من روغن زدم
زعفرون و فلفل و كمي پودر هل يا عرق هل كه حتما ميزنم (ته چين بو تخم مرغ نده😷)
همه مواد و مخلوط و برنج ابكش شده رو بهش اضافه كردم
و هم زدم
قابلمه هاي من سايز ريز داره
تو سه تا قابلمه كمي روغن ريختم و كف هر كدوم مخلوط برنج و ويختم و مرغ هاي مزه دار شده و سرخ شده رو روي سطح برنج ريختم ميتونيد كمي زرشك تفت داده شده يا قارچ تفت داده شده يا بادمجون حلقه اي سرخ شده هم روي مرغ بچينيد
من امشب كمي زرشك روي مرغ ها ريختم
با بقيه مخلوط برنج روي مرغ ها رو پوشوندم
و هر طرف و حدود نيم ساعت رو شعله كم گذاشتم دم كشيد و طلايي شد
.
روي هم چيدم و روش مخلوط برنج و زرشك ريختم دورش هم ماست چكيده ماسوره زدم
اين مقدار مواد براي ته چين يك يا دو طبقه مناسبه
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#خورشت_گوجه_سبز
اول یک پیاز درشت نگینی خرد شده رو تفت دادم تا کمی سبک و طلایی بشه. کمی زردچوبه هم بهش زدم. بعد حدود ۳۰۰ گرم سبزی شامل جعفری و نعنا خرد شده بهش اضافه کردم.
👈👈لبته مقدار جعفری حدود دو نیم برابر نعنا باشه. چون نعنا اگه زیاد بشه کمی تلخ میشه.
سبزی که کمی تفت گرفت، گوشت خورشتی رو اضافه کردم و باهم تفت دادم. کمی فلفل هم موقع تفت دادن زدم. بعد به اندازه ای که گوشت بپزه آب به خورشت اضافه کردم. (کلا آب زیادی نریزید چون خورشتش لعاب نداره و خیلی آبکی میشه)
بعد که گوشت تقریبا پخت، نمک و یک قاشق زعفرون دم کرده بهش اضافه کردم. گوجه سبزهای شسته شده رو هم به خورشت اضافه کردم. من خیلی کم آب نارنج هم اضافه کردم. ولی لازم نیست چون خود گوجه سبز ترش هست و در کل خورشت ملس میشه.
حدود نیم ساعت میذاریم خورشت با گوجه سبز بپزه و جا بیفته.
کلا باید کم آب باشه این خورشت.
اگر یه وقت خیلی ترش شده بود، خیلی کم شکر یا شیره بعنوان چاشنی اضافه کنید ترشی اش کم بشه.
برای من ملس شده بود. .
@ashpazy_irani
#باقالی_پلو
باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روش🙃
من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره.
موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد.
گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. نیم ساعت آخر بهش چند قاشق زعفران غلیظ و کمی آبلیمو، نمک ،فلفل ودارچین اضافه می کنم و تمام.
@ashpazy_irani
#پيتزا تُست
.
اگه دوست دارید #پیتزا درست کنید ولی حوصله خمیر درست کردن ندارید و ترجیح میدید خیلی سریع پیتزاتون آماده بشه،اين دستور به دردتون ميخوره👌🏼
مامانايي هم كه بچه هاي بد غذا دارن ميتونن از اين روش براي تهيه غذاي جذاب براي كوچولوهاشون استفاده كنن.
طرز تهيه:اول فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد.
نون تست ها رو داخل سيني فر بچينيد و روشون سس كچاپ (سس گوجه فرنگي) بزنيد و بذاريد كنار تا سس به خورد نون بره و نرم بشه(اين كار باعث ميشه نون تست داخل فر خشك نشه).
حالا مواد رويه : ميتونيد از هر موادي دوست داريد استفاده كنيد مثل سبزيجات تفت داده شده،مرغ پخته،قارچ و ژامبون و سوسيس، گوشت چرخكرده تفت داده شده يا حتي براي بچه ها از ماكاروني كه از شب قبل مونده.روي نون ها يكم پنير موزارلا يا پنير پيتزا بريزيد،مواد دلخواهتونو روي پنير بريزيد،يكم آويشن بپاشيد و دوباره پنير.طبقه وسط فر براي پنج تا ده دقيقه بپزيد و چند دقيقه هم گريل رو روشن كنيد تا روشم برشته بشه.زياد داخل فر نمونه تا خشك نشه.
مایکروفر:کانوکشن،دما صد و هفتاد،سینی رپی سه پایه کوتاه
نوش جان 🌹
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ته چين
اكثرا مرغ ته چين و خام نگيني با سرخ شده تفت ميدم
نمك و فلفل و زعفرون كمي ابليمو ميزنم مرغ وسط ته چين مزه دار تر و خوشمزه تر ميشه😋😋
اين از مرغش😇😇
سه پيمانه برنج و خيس كردم
و يك كمي دون تر ابكش كردم
سه تا زرده تخم مرغ و يك سفيده تخم مرغ و با 9 قاشق ماست و سه قاشق روغن جامد يا دوست داشتين كره
من روغن زدم
زعفرون و فلفل و كمي پودر هل يا عرق هل كه حتما ميزنم (ته چين بو تخم مرغ نده😷)
همه مواد و مخلوط و برنج ابكش شده رو بهش اضافه كردم
و هم زدم
قابلمه هاي من سايز ريز داره
تو سه تا قابلمه كمي روغن ريختم و كف هر كدوم مخلوط برنج و ويختم و مرغ هاي مزه دار شده و سرخ شده رو روي سطح برنج ريختم ميتونيد كمي زرشك تفت داده شده يا قارچ تفت داده شده يا بادمجون حلقه اي سرخ شده هم روي مرغ بچينيد
من امشب كمي زرشك روي مرغ ها ريختم
با بقيه مخلوط برنج روي مرغ ها رو پوشوندم
و هر طرف و حدود نيم ساعت رو شعله كم گذاشتم دم كشيد و طلايي شد
.
روي هم چيدم و روش مخلوط برنج و زرشك ريختم دورش هم ماست چكيده ماسوره زدم
اين مقدار مواد براي ته چين يك يا دو طبقه مناسبه
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_نونی
نونهارومربع یامستطیل برش میزنیم ودولایه دولایه میزاریم کنارهم کف قابلمه،بعدیه لایه نون روشون میزاریم،بعدازدم کشیدن برنج ته دیگ روازقسمتهای برش خورده خودش جدا میکنیم وسرومیکنیم.
@ashpazy_irani
بسم الله الرحمن الرحيم
🔴 اگر خانه شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود ، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین می توانید کاملا بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.
@ashpazy_irani
#کراکت_سیبزمینی🍟🍟
4 عدد سیب زمینی آبپز رنده شده
اندکی گوشت چرخ کرده(سه بار چرخی) مرغ
1عدد سیر له شده
2 ق غ پنیر پارمزان
1 ق غ ریحان ریز شده
2 ق غ خامه
1 عدد زرده
هویج ابپز 1 عدد متوسط
نخود فرنگی پخته 2 ق غ
فلفل دلمه ای نصف 1 عدد
همه مواد به اضافه نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد داخل دست بشکل مورد نظر درمیاریم و در انتها توی زرده تخم مرغ و ارد سوخاری میزنیم و بعد از 1 ساعت داخل روغن سرخشون میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani