فصلِ #هلو هاى خوشمزه اومده😋
اينم از يك #دسر_هلويي خوشمزه براى مهمانى هاى شما عزيزان👇
شیر.......... ۱ پیمانه
شکر..........۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین....۲ ق غ
هلوی پوست گرفته و پوره شده. ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی یا خامهیصبحانه.....۱ پیمانه
🌀طرز تهیه: پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب ریخته روی گاز با دمای کم گذاشته و هم بزنید تا در آب حل شود.
همهی مواد بالا را درون مخلوطکن ریخته و هم زده تا یکدست شود.
ژلاتین خنک شده را به مواد افزوده و باز هم بزنید.
مایهی دسر را در قالب ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی بسته و سفت شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_فلفل_دلمه_ای
ژله موز یک بسته
ژله پرتقال یک بسته
ژله طالبی یا کیوی یک بسته
رنگ خوراکی 🍜طرز تهیه:
پودر ژله در سه رنگ فلفل دلمه ای را هر کدوم از این پودر ژله هارو جدا با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم کاملا حل میکنیم ومیگذاریم کاملا سرد بشه وبعد از اینکه سرد شد سه چهارم لیوان شیر بهش اضافه میکنیم ودرقالبمون که ته بطری نوشابه خانواده است میریزیم ودر یخچال به مدت 4تا5ساعت قرار میدهیم.دورنگ دیگر را هم باهمین روش آماده میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فريز_كردن_كلم_بروكلی
براي شستن كلم بروكلي آنرا در آب سرد با كمي نمك خيس كنيد. بعد آنرا شسته و بزاريد در آبكش آب اضافي آن خارج شود.
كلم بروكلي را به اندازه دلخواه خرد كنيد.
بروكلي ها به مدت ٣ دقيقه در آبجوش بجوشانيد.آبكش كرده و ٣ دقيقه هم داخل آبسرد قرار دهيد و مجددا آبكش كنيد.
وقتي كلم بروكلي ها خشك شد. يك لايه داخل كيسه زيپ كيف بچينيد. فقط دقت كنيد كه كلمها روي هم قرار نگيرند، بعد آنرا داخل فريزر قرار دهيد، در هر بار ميزان مورد نياز خود را به راحتي از زيپ كيف خارج كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خورشت_مرغ_و_زرشک
مرغ و نیمپز کردم بعد تو روغن کم سرخش کردم یکمسرخ بشه کافیه نباید خشکبشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍😍
با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتیکه دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم
بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای 🍧
کافیه هر میوه ای رو که دوست دارید میکس کنید و بعد توی لیوان یکبار مصرف بریزید. وقتی میوه اول یخ زد میوه دوم رو بریزید. اگه دوست داشتید می تونید شکر هم اضافه کنید. چوب بستنی رو وقتی لایه آخر کاملا یخ نزده بذارید و مجدد بذارید یخچال .با قالب بستنی هم می تونید درست کنید. .
خیلی آسونه😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده جالب برای دسر خوشگل😍😍
داخل گریپ فروت رو خالی کنین و ژله انار بریزید بعد تخم هندوانه رو برای تزیین بهش اضافه کنید 🍉😍
#فیلم_آموزشی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پاناکوتا_با_ژله_آلبالو
ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده.
۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مربا_گلابی
نیم کیلو گلابی پوست گرفته با ۴۰۰ گرم شکر با ۲ لیوان اب و چند دونه هل سالم گذاشتم روی حرارت نیم ساعت با حرارت کم تا گلابی ها بپزه ( بسته به سفتی و نرمی شاید کمتر یا بیشتر طول بکشه ) بعدگلابی هارو بیرون اوردم و کمی زعفرون ریختم و گذاشتم تا شربت قوام بیاد
در انتها گلابی هارو اضافه کردم با ۲ ق غ گلاب و ۱ ق چ ابلیمو در حد ۵ دقیقه جوشید و خاموش کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سیب_زمینی_بامیه_ای 😋
آرد 3/2 پ
آب 3/2 پ
تخم مرغ 1 عدد
کره 15g
نمک 1ق چ
پکینگ پودر 2/1 ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g
🔸سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم
مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#لونگی_بادمجان 🍆🍅 و گوجه فرنگی (بادمجان کباب )
گردو ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر چند حبه
گوجه فرنگی ۱ عدد
رب انار ۱ ق غ به اندازه ترشی دلخواه
سبزی معطر ( چوچاق ) کمی . نعناع و گشنیز هم میشه ریخت بادمجان و گوجه فرنگی از هر کدام چهار یا پنج عدد
مواد مون رو مثل مواد فسنجون با مولینکس کاملا خرد میکنیم وبعد همراه با رب انار و ۱ استکان آب کمی تفت می دهیم تا بوی خامی مواد گرفته شود .ما همیشه یه قاشق مرباخوری رب آلوچه هم داخل مواد میریزیم که خیلی خوش طعم ترش میکنه
بادمجان رو پوست میگیریم و همراه با گوجه فرنگی کمی سرخش می کنیم تا حدی که کمی براق بشن کافیه سپس شکم بادمجان و گوجه را خیلی با دقت خالی می کنیم طوری که جداره سوراخ نشه و از مواد میانی داخلشو پر می کنیم و بعد در ظرف پیرکس چرب شده میذاریم اگر از آب گوجه فرنگی و بادمجان چیزی مونده بود کنارش می ریزیم و داخل فر ۲۰۰ درجه میذاریم. تا وقتی که غذا جا بیفته تو فر نگهش میداریم و بعد از ۱ تا ۱/۵ ساعت غذا مون برای سرو آماده ست
🌹🌹🌹
رنگ سیاه مواد بخاطر کیفیت خوب رب اناره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_یونانی
فیله مرغ
نخود فرنگی
هویج
سیب زمینی
برنج
نمک+فلفل+زردچوبه
برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نارگیل_و_آناناس با کرم نارگیل🍰🍍
بعد از اینکه کرم رو درست کردید؛اجازه بدید خنک بشه و بعد آماده شدن کیک؛ روی اون بریزید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅پخت #ماهی_قزل_آلا...🐟
🔸با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ...
و بعد سرخ کتید😋
🔸ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه...
🔸فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_انبه
دو بسته ژله انبه رو با دولیوان سرخالی آب جوش حل می کنیم تا خوب مخلوط و شفاف بشن. میزاریم تا خوب خنک بشه.بستنی های زعفرانی رو قبلا از فریزر بیرون میاریم تا کاملا آب بشه. حالا بستنی و ژله رو با هم مخلوط می کنیم. علت اینکه از بستنی زعفرانی استفاده می کنیم اینه که رنگ ژله با ریختن بستنی وانیلی کمرنگ میشه. اگه ژله خوب خنک نشه ویا بستنی شل نباشه در نهایت ژله ما دو طبقه میشه یعنی بستنی رو میمونه و ژله زیر. حالا ژله رو توی قالب بریزید. طوری که جا هم برای ژله سفید بمونه.
ژله سفید رو به همین روش با ژله آلورا و بستنی وانیلی درست کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani