eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا سینه مرغ و چرخ کنید ،بعد لپه و برنج و نیم پز کنید ،بعد تمام مواد و بریزید تو کاسه و ورز بدید وبعد با گوشکوب برقی یا سنتی خوب بکوبید تا مواد چسبنده بشه،بعد تو قابلمه سس و درست کنید ،ابتدا پیاز داغ کنید و بهش رب و نمک و زردچوبه اضافه کنید و دو لیوان آب بریزید و بعد اینکه قل زد،از مواد کوفته به اندازه دلخواه بردارید و تو دست گرد کنید و بذارید تو سس تا بپزه،میتونید از زرشک و آلو هم برای ترش شدن طعم سس هم استفاده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیح کاملش درفیلم هست👆 بازهم میگم این غذابایدتندباشه اما میتونیدتندش نکنیدمقویه وبانون وبرنج سرومیشه.امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید. @ashpazy_irani
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 1 لیوان کنجد 1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید) 1 قاشق چایخوری کره طرز تهیه: ابتدا برای5تا6دقیقه کنجد را تفت بدید. . 1لیوان شکر را در تابه بریزید وبزارید روی حرارت ملایم تا شکر کاراملی شود (تا موقع آب شدن شکر لازم نیست شکر همزده شود)بعد کره را اضافه کنید وهم بزنید و در آخر هم کنجد را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی که با هم مخلوط شدن سریع روی یک کاغذ روغنی ویا سلفون که کمی چرب شده بریزید ویک کاغذ روغنی دیگر بزارید روش و به قطر دلخواه پهن کنید وبا چاقو برش بزنید وبرای15_20دقیقه بزارید فریزر ویا یخچال تا سوهان سفت شود و سپس تکه کنید ودر ظرف سرو بریزیدو با یک استکان چای نوش جان کنید⁦☺️⁩😋 @ashpazy_irani
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت مرغ و ماست هندی (چیکن کاری) مواد لازم :👇 مرغ به میزان لازم ماست پرچرب نصف لیوان پودر زنجبیل ، پودر زیره ، پودر تخم گشنیز ، کاری مرغ ، نمک ، فلفل ، پودر سیر آبلیمو پیاز و سیر نصف لیوان آب ۱ قاشق رب گوجه . دستور تهیه :👇 خب اول مرغ رو با ادویه ها و ماست و ابلیمو مخلوط و چند ساعت توی یخچال استراحت بدین. پیاز نگینی رو تفت بدین تا سبک بشه. ۲ حبه سیر اضافه و تفت بدین رب گوجه و ادویه ها رو اضافه و تفت بدین. بعد مرغ ها رو به همراه ماست اضافه کنید و کمی تفت بدین و در آخر آب رو اضافه کنید و در تابه رو بزارید تا مرغ ها بپزن با چلو ، سیب زمینی ، سالاد و مخلفات مختلف سرو کنید. به همین راحتی😍😍 . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 حبوبات خام ۱ لیوان (ترکیبی از نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید) ۱ عدد سیب زمینی نگینی، ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق م روغن، ادویه های دلخواه و آبلیمو پیاز رو در روغن تفت میدیم، رب و ادویه هارو اضافه کرده و پس از رنگ باز کردن رب، حبوبات خیس خورده رو همراه آب جوش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا بپزه. اواخر پخت هویج و سیب زمینی رو افزوده و اجازه میدیم تا جا بیفته. با آبلیمو نوش جان کنید. این مقدار برای سه نفر مناسبه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شڪر ۱ق.غ قهوه دم ڪرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسڪوئیت تیرامیسو ۱بسته شڪلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه: ابتدا شڪلات سفید را به روش بن مارے آب مے ڪنیم و با خامه خوب مخلوط مے ڪنیم.در ظرفے شڪر و قهوه را مخلوط ڪرده بیسڪوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف مے چینیم ڪمے پرک بادام ریخته سپس ڪمے از ڪرم شڪلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با ڪِرم بیسڪوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین مے ڪنیم و آماده سرو است. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 موادلازم شیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ طرزتهیه: ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
كنسرو لوبيا رو با تن ماهى بعد از اينكه بيست دقيقه جوش داديد باهم مخلوط كنيد، مقدارى ادويه و فلفل بزنيد و١٠ دقيقه بزاريد روى شعله متوسط و بعد سرو و ميل كنيد😊 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
✅اگر فر ندارید و میخواهید شیرینی بپزید مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین. مامان من زمستونا تو تابه درست میکرد... ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😍 طرز تهیه ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب کرده توت فرنگیها رو شسته و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم و بعد اونهارو در شکلات آب شده زده و روی آن را با ترافل یا شکلات سفید تزئین می کنیم و در ظروف کاپکیک های کوچک قرار داده و آنها رو با روبان تزئین میکنیم برای این کار بهتر هست که از توت فرنگیهای بزرگ استفاده کنید . این دسر خوشمزه برای جشن تولد ها و برای عید نوروز ایده بسیار زیبا و جالبی هست @ashpazy_irani