eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شڪر ۱ق.غ قهوه دم ڪرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسڪوئیت تیرامیسو ۱بسته شڪلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه: ابتدا شڪلات سفید را به روش بن مارے آب مے ڪنیم و با خامه خوب مخلوط مے ڪنیم.در ظرفے شڪر و قهوه را مخلوط ڪرده بیسڪوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف مے چینیم ڪمے پرک بادام ریخته سپس ڪمے از ڪرم شڪلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با ڪِرم بیسڪوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین مے ڪنیم و آماده سرو است. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 موادلازم شیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ طرزتهیه: ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
كنسرو لوبيا رو با تن ماهى بعد از اينكه بيست دقيقه جوش داديد باهم مخلوط كنيد، مقدارى ادويه و فلفل بزنيد و١٠ دقيقه بزاريد روى شعله متوسط و بعد سرو و ميل كنيد😊 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
✅اگر فر ندارید و میخواهید شیرینی بپزید مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین. مامان من زمستونا تو تابه درست میکرد... ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😍 طرز تهیه ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب کرده توت فرنگیها رو شسته و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم و بعد اونهارو در شکلات آب شده زده و روی آن را با ترافل یا شکلات سفید تزئین می کنیم و در ظروف کاپکیک های کوچک قرار داده و آنها رو با روبان تزئین میکنیم برای این کار بهتر هست که از توت فرنگیهای بزرگ استفاده کنید . این دسر خوشمزه برای جشن تولد ها و برای عید نوروز ایده بسیار زیبا و جالبی هست @ashpazy_irani
برش گوشت را از فریزر در آوردم از شب قبل تو یخچال گذاشتم بعد از یخچال در آوردم ونیم ساعتی گذاشتم تا هم دمای محیط بشه کمی با بیفتک کوب روش ضربه زدم ودو طرف گوشت را نمک زدم بعد کف تابه را چرب کردم ‌تابه که داغ شد گوشت را داخل اون گذاشتم یه طرف که سرخ شد طرف دیگه را سرخ کردم تقریبا پنج شش دقیقه زمان برد در آخر هم کمی فلفل زدم سس قارچ۲۵۰gقارچ ریزکردم با کره وکمی نمک تفت دادم بعد در ظرفی1 ق م سیر له شده را با کمی کره تفت داده و2ق غ آرد اضافه کردم خوب که مخلوط شد1لیوان شیر ریختم و هم زدم تا سس غلیظ بشه ودر آخر قارچها را به سس اضافه کردم وکمی بعد از روی حرارت برداشتم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍 طرز تهیه ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب کرده توت فرنگیها رو شسته و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم و بعد اونهارو در شکلات آب شده زده و روی آن را با ترافل یا شکلات سفید تزئین می کنیم و در ظروف کاپکیک های کوچک قرار داده و آنها رو با روبان تزئین میکنیم برای این کار بهتر هست که از توت فرنگیهای بزرگ استفاده کنید . این دسر خوشمزه برای جشن تولد ها و برای عید نوروز ایده بسیار زیبا و جالبی هست @ashpazy_irani
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات ده سال از سنت کمتر باشه زن باید تو هر سنی 👑 آقاشون بمونه،💃 خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑 عضو این کانال شو 😍😉 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e 👒 @mallakebash 💄 خانوم ها جوین بشید👆👆
🔷‍ اگر از قبل ماكاروني در يخچال داريد و ميخوايد بهش تنوع بديد ،مخصوصا براي كوچولوها،اين يك پيشنهاد خوبه. طرز تهيه: سه ليوان ماكاروني پخته(اگر رشته ايه،با چاقو يكم خردش كنيد)+دو تا تخم مرغ(خيلي درشت نباشه)+يك سوم ليوان پنير پيتزا يا چدار+حدود نصف ليوان آرد سوخاري دانه درشت مثل پانكو+نمك و فلفل همه رو مخلوط كنيد.در تابه دو ق روغن بريزيد و با قاشق از مواد در تابه بريزيد و هر دو طرفش رو سرخ كنيد يا يكجا بريزيد(خيلي ضخيم نباشه و درِ تابه رو بذاريد تا يكطرفش كامل سرخ بشه) .در فر هم ميتونيد بذاريد ،حدود بيست دقيقه ،صد و هفتاد و پنج درجه،در آخر هم كمي گريل رو روشن كنيد تا روشم برشته بشه. براي سرخ كردن،روغن زيادي لازم نداره،همون دو ق كافيه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 يكي از انواع سالاد هاييه كه با مرغ تهيه ميشن و بنظر من يكي از خوشمزه ترينهاشونه. مواد لازم:سينه ي مرغ پخته و خرد شده سه ليوان،لوبيا قرمز پخته شده يك ليوان،ذرت كنسروي يا پخته شده يك ليوان،پيازچه خرد شده پنج عدد،گوجه فرنگي سفت نگيني خرد شده دو عدد متوسط،فلفل دلمه قرمز نگيني خرد شده يك عدد بزرگ،ماست چكيده ساده يك تا يك و نيم ليوان،پودر فلفل قرمز يك ق چايخوري،پودر سير يك ق چايخوري،پودر پياز نصف ق چ،نمك طرز تهيه:مرغ+پيازچه+فلفل دلمه+ذرت و لوبيا رو مخلوط كنيد. مواد سس رو در يك كاسه مخلوط و به سالاد اضافه كنيد. حداقل يك ساعت بذاريد داخل يخچال بمونه و مزه دار بشه و بعد نوش_جان بفرماييد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani