eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
20.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی😍 مواد لازم : خمیر هزارلا شکلات تخته‌ای ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت • بدون اغراق یکی از خوشمزه ترین کتلتایی میشه که خوردی🤤🤤 سه عدد سیب زمینی پوست شده رو با یک پیمانه آب و یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه داخل قابلمه بریزید و بزارین پخته بشه. به طوری که در آخر دو، سه قاشق آب باقی مونده باشه. سیب زمینی ها رو پوره کنید. سیصد گرم گوشت چرخ کرده به همراه یه عدد سیب زمینی رنده شده و یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و خوب ورز بدید. مواد کتلت رو با دست خیس ، شکل بدید و داخل تابه که روغن ریختید دو طرف رو برشته کنید. بعد از سرخ شدن، با گوجه و خیار شور و سبزی ، سرو کنید فقط کافیه یکبار اینجوری درستش کنی همه عاشقش میشن😍 نوش جان ♥️
این غذا،غذای اصیل اصفهانیه و به این صورت درست میشه . گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخودچی نیم پیمانه نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک‌و فلفل به میزان لازم . . درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید ..نیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهت یاد میدم با این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار بتونی سفارش بگیری👌🏻😍 شيريني فندقي كره 100گرم+1 ق غ پودر قند يا شكر1/3پيمانه آرد سفيد قنادي 1 پیمانه فندق آسياب شده 1/2پيمانه شوکولات صبحانه به میزان لازم کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم آرد الک شده و پودر فندق هم اضافه میکنیم و هم میزنیم خمیر که آماده شد داخل پلاستیک قرار میدیم و بمدت یکساعت میذاریمش یخچال بعد از استراحت خمیر رو تو دستمون گلوله میکنیم و داخل سینی فر میچینیم مجدد سینی نیمساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد از این مرحله داخل فر قرار از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه قرار میدیم که پخته بشه کوکیا که سرد شد وسطش رو شوکولات صبحانه قرار میدیم و نوش جان کنید🥰 براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم لوبیا چیتی ۲ لیوان دنده ی گوسفندی قارچ ۱۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق غ پیاز یک عدد متوسط پودر گوجه ۱ ق غ زردچوبه فلفل قرمز و چوب دارچین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه گوجه فرنگی بابلغور😨 وجه تمايزش با دلمه اى كه هميشه درست ميكنيم اينه كه به جاى برنج بلغور گندم ميريزيم حتما از پيازچه استفاده كنيد كه خوشمزگيش بينهايت ميشه به جاى پنير صبحانه از پنير پيتزا هم ميشه استفاده كرد
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیای بادمجون🍆🍆🍆 ❕اگه فر ندارین میتونین ظرفتونو روی گاز همراه شعله پخش کن بزارین
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول بادمجان🍆 بادمجان:3/4عدد🍆 پنیر لبنه:۳قاشق غذاخوری🧀 جعفری تازه گشنیز تازه🥬 نمک ،فلفل سیاه گردو سیر تازه🤔
20.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت کرفستو اینجوری درست کن ک همه عاشقش بشن🥦👋🍜
20.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری ترین و خوشمزه ترین فست فود دنیا🍕🍕🌭
18.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کعی انار اصیل مازندرانی🥘🫕 کدو رو پوست میکنیم به اندازه دلخواه ریز میکنیم پیاز داخل روغن تفت میدیم سیرداغ میریزیم بعد به ترتیب باقالا و اناردون ‌ کدو و رب انار و شکر و ادویه اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت گرفت آب میریزیم در قابلمه رو میزاریم اجازه میدیم با شعله ملایم قشنگ بپزه و کدو خوب له بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم
موادلازم: سیب سالم 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 ق غذاخوری گلاب نصف فنجان آب 3-4 لیوان طرزتهیه: برای تهیه مربای سیب روش‌های زیادی وجود داد اما از آنجا که ما قرار است مربای سیب درسته تهیه کنیم، ابتدا سیب‌ها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص از زیر سیب خالی کنیدسیب‌ها را با پوست در قابلمه‌ لعابی بریزیدبا آب روی سیب‌ها را بپوشانید. سپس با حرارت ملایم، سیب‌ها را کمی بپزید، به اندازه‌ای که له نشود و پوست آنها نترکدوقتی سیب‌ها کمی پخته شد شکر را در آب ریخته، فرصت دهید تا شربت قوام بیاید (شکر را باید یک‌جا بریزیم که سریع قوام بیاید و سیب‌ها له نشوند). در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و گاز را خاموش کنیددر صورت تمایل وسط سیب‌ها را با بادام یا گردو پر کنیدبعد از پختن و سرد شدن کامل مربای سیب، مربا را داخل ظرف دلخواه بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق این قاطی پلو میشین، من که عاشق پلو مخلوطم چون مزه ها قشنگ باهم معاشرت میکنن و به خورد هم میرن مواد لازم مرغ پخته شده وريش شده(مرغ وبا ادويه کاری  وبرگ بو ؛زدچوبه،ليمو عماني،فلفل سياه بپزین و بعد ریش ریش کنین كشمش ١فنجان زرشك ١/٥فنجان پیاز خلالي سرخ شده ٣عدد برنج :سه پيمانه هویج خلالي وتفت داده شده:٤عدد سيب زميني سرخ شده ٢عدد زعفران دم داده شده:٦قاشق پاپریکا ،فلفل سياه ،نمك،زردچوبه و ادويه کاری اندازه هاي ادويه بستگي به خودتون داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم نمک ٣ گ شکر ٣٠ گرم خمیر مایه ٣ گ شیر خشک ٨ گرم آب ۱۰۰ میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد آرد ۲۵۰ گرم کره ٨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ سینه مرغ دو عدد نمک دو ق چ فلفل سیاه و پاپریکا پودر سیر و پودر پیاز تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت مخصوص🍳 مواد لازم : تخم مرغ فلفل دلمه پنیر پیتزا کالباس ادویه‌ها : فلفل سیاه پاپریکا آویشن نمک 🌟
22.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت بدون بوی خوشمزه گوشت گوسفندی : ماهیچه یا ران ۴ عدد پیاز : دو عدد متوسط سیر : ۴ حبه رب گوجه : یه قاشق غذاخوری ادویه : نمک ، زرد چوبه ، فلفل قرمز چوب دارچین و دو عدد هل زعفرون دمکرده زرشک طرز تهیه : 🍖 پیاز نگینی خرد شده رو تو روغن تفت میدیم کمی که سبک شد تیکه های گوشت رو اضافه میکنیم و در حدی که رنگ گوشت عوض شه تفت میدیم بعد ادویه و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه 🍖 چوب دارچین و هل هم اضافه میکنیم اندازه سه لیوان آب جوش میریزیم و ۳ ساعت میذاریم با شعله ملایم تا گوشت مغز پخت بشه بعد نمک و زعفرون دمکرده اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا حسابی جابیفته 🍖 یکی دو‌کفگیر از برنج دمکشیده رو زعفرونی میکنیم و با زرشک که تو کره و یه قاشق روغن تفت دادیم مخلوط میکنیم و برای تزیین روی چلو گوشت ازش استفاده کردم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج طعم بینظیری داره🥕🥕😍😋 مرغ هویج ۴یا۵عدد پیاز یک عدد نمک‌وفلفل سیاه وزردچوبه وپولبیبر زعفران به میزان لازم یک قاشق آبلیمو 🥕🥕هویجها رو رنده درشت میکنیم وبا کمی روغن تفت میدیم ویک استکان آب ویک قاشق آبلیمو (آب لیمو بخاطر اینکه هویج رنگش ثابت بمونه)اضافه میکنیم وباحرارت خیلی کم میزاریم بپزه مرغها روهم با ادویه ها مزه دار میکنیم حالا پیازها رو خلالی یا ریز میکنیم وداخل تابه باکمی روغن تفت میدیم سبک که شد مرغها رومیچینیم روش وحرارت کم ودرتابه رومیزاریم احتیاجی به آب نیست خودش آب میندازه مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم بپزه واز آب مرغ میتونیم روی هویجها بریزیم ودرآخر مرغها رو روی هویجها میچینیم وزعفران ومیگذاریم بیست دقیقه باهم پخته بشن وتمام یعنی نگم از عطر وبو وطعمش😋😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ⬅️سینه ی مرغ کامل ۱عدد ⬅️پیاز بزرگ خلالی ۱عد ⬅️پودرگردو ۵قاشق ⬅️جعفری وگشنیز خرد شده ۲قاشق که البته (سبزی اصلیش چوچاق وخالواش هست اما چون همه جای ایران نمیشه این سبزیارو پیدا کرد بجاش جعفری وگشنیز جایگزین شده (من سبزی تازه نداشتم خشک زدم) ⬅️رب انار ملس ۲تا ۳قاشق ⬅️نمک وفلفل به میزان لازم ⬅️برا سرخ کردن هم میتونین از کره استفاده کنین هم روغن مایع و یا کباب هارو روی زغال بپزین 👈سینه رو مکعبی خرد میکنیم پیاز،گردو،رب انار،سبزی،نمک وفلفل رو روی گوشت ریخته خوب مخلوط میکنیم وسلفون کشیده وبرا چند ساعتی داخل یخچال میزارم تا گوشت مرغ طعم مواد رو جذب خودش کنه.بعداز استراحت گوشتهارو به سیخ میکشیم ودر تابه روغن یا کره ریخته وسرخ میکنیم دقت کنین چون گردو داره باید مدام زیرو رو بشه تا هم مغز پخت بشه هم گردوها نسوزن 🌟