eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كروسان دونات 🥐 آرد قنادي ٣٧٥ گرم ( سه پيمانه ) كره ٢ قاشق غذاخوري شكر دو قاشق غذاخوري خمير مايه دو و يك دوم قاشق چاي خوري شير ٢٠٠ گرم ( يك پيمانه ) تخم مرغ يك عدد نمك نصف قاشق چاي خوري
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫖چایی عربی کرک که فوق العاده خوش طعم هست و بر پایه شیر هست جز بهترین چایی های عربی هست که توی کشورت عمارت خیلی سرو میشه☕️🫖 میتونید از کیسه های مخصوص چایی استفاده کنید و همه مواد رو داخل کیسه بریزید که نیازی به رد کردن از صافی نباشه یا از چایی کیسه ایی استفاده کتید که راحت تر هم هستید💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : (حبوبات):نخود ،لوبیا قرمز یا چیتی ،سفید هر کدوم نصف لیوان عدس یک لیوان ترخینه ۴تا پنج عدد ادویه زرچوبه فلفل نمک و...(ترخینه من خونگی وپر ادویه بود دیگه ادویه نریختم تو آش) پیاز ۳عدد سیر دوتا سه دونه پودر پیاز یک قاشق نعنا و پونه خشک ۲ قاشق . من حبوبات رو از شب قبل خیس میکنم ک ونفخشون گرفته شه. میزارم جداگانه بپزن. عدس وترخینه رو هم دوسه ساعتی با یکی دو لیوان آب مخلوط میکنم ک زودتر پخته شن . توی قابلمه روغن می ریزیم پیازی ک نگفتی خرد کردیم رو می ریزیم وتفت میدیم ک سبک شه سیر رو هم اضافه میکنیم کمی تفت میدیم ترخینه وعدس رو به همراه یک لیتر آب ریخته تا زمانی ک عدس وترخینه پخته شن .حبوبات رو اضافه میکنیم .اسفناج رو خرد کرده ویک سوم پایانی پخت به آش اضافه میکنیم .نمک زده و اجازه میدهیم ک اش حسابی جا افتاده لعاب بندازه و غلیظ شه .پیاز داغ براش واماده میکنیم .من به نعنا وپونه خشک یک قاشق پودر پیاز هم اضافه میکنم توش رنگ میشه وقتی میریزید روی آش 🥰 دوستان من ادویه نریختم چون ترخینه ام کار دست مامان جونم بود وپر ادویه 😍شما حتما زرچوبه وادویه بریزد .😊 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت بدون بوی خوشمزه گوشت گوسفندی : ماهیچه یا ران ۴ عدد پیاز : دو عدد متوسط سیر : ۴ حبه رب گوجه : یه قاشق غذاخوری ادویه : نمک ، زرد چوبه ، فلفل قرمز چوب دارچین و دو عدد هل زعفرون دمکرده زرشک طرز تهیه : 🍖 پیاز نگینی خرد شده رو تو روغن تفت میدیم کمی که سبک شد تیکه های گوشت رو اضافه میکنیم و در حدی که رنگ گوشت عوض شه تفت میدیم بعد ادویه و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه 🍖 چوب دارچین و هل هم اضافه میکنیم اندازه سه لیوان آب جوش میریزیم و ۳ ساعت میذاریم با شعله ملایم تا گوشت مغز پخت بشه بعد نمک و زعفرون دمکرده اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا حسابی جابیفته 🍖 یکی دو‌کفگیر از برنج دمکشیده رو زعفرونی میکنیم و با زرشک که تو کره و یه قاشق روغن تفت دادیم مخلوط میکنیم و برای تزیین روی چلو گوشت ازش استفاده کردم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کرانچی_سیبزمینی🥔😋 1 کیلو سیب زمینی 2 عدد. زرده تخم مرغ نصف قاشق چای خوری جوز هندی نمک و فلفل برای طعم دادن 100 گرم پنیر پارمسان. جعفری خورد شده برای سرخ کردن؛ 2 عدد تخم مرغ؛ پودر سوخاری سیب زمینی ها را آبپز کنید ، پوست گرفته ومیکس کنید. تخم مرغ ، نمک ، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کنید. از مواد بردارید و با دست شکل بدین و داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک فوری تر و خوشمزه تر از این اسنک نداریم😋 سیوش کن که بچه ها عاشقش میشن 😍 ✅مواد لازم: نام تست: ۱ بسته گوشت چرخ شده، سینه مرغ، سوسیس یا کالباس:هر کدومو که داشتین پیاز: ۲ عدد بزرگ فلفل دلمه ای: ۱ عدد قارچ: ۷-۸ عدد نمک: به میزان لازم ادویه: زردچوبه+فلفل سیاه+پودرسیر+پول بیبر: ۱ ق چ پنیر پیتزا: به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدو سه عدد گوجه فرنگی دوعدد سیر دوحبه قارچ ۶ عدد پیازیک عدد سیب زمینی سرخ شده دوعددمتوسط نمک وادویه به میزان لازم ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین چهار قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری کره. با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه . یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.‌ روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید. مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد. در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه . یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه. داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید
من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام یا قرمه سبزی بود یا ته دیگ ماکارونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک های خوشمزه و جذاب😀😀 شیر عسلی یه قوطی✨ پودر نارگیل یک پیمانه کره ۲ ق غ ✨ زرده تخم مرغ ۱ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👋خوشمزه و پرخاصیت با سرهای اسفناج سرهای اسفناج ۳۰۰ گرم پیاز ۳عدد😭🧅 برنج نیم دونه ایرانی ۲ ق غ رب ۱ ق غ🥫 نمک فلفل زردچوبه پولبیبر پودر سیر آب ۱/۵ لیوان 🫗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم اینو کسی بهت یاد نداده👌😊من اومدم قربونت برم😍❤️ بایه ترفند خاص و متفاوت که به سلامتت کمک میکنه و غذاهاتو خوشمزه تر👌😋😍 فقط کافیه یبار امتحان کنی دیگه همیشه انجامش میدی😊 فقط قول بده که برای سه تا از دوستات بفرستی که اوناهم استفاده کنن🙏❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥خامه خونگی خوشمزه👼 ۵کیلو شیر رو گذاشتیم جوش بیاد بعد بهش ۸۰۰گرم ماست اضافه کردیم بعدش به اندازه یه ملاقه کوچیک سرکه سفید، حالا گذاشتیم تا مخلوط شیر و ترکیباتش سرد شه وقتی که سرد شد آبکش میکنیم تا آب اضافه خارج شه بعد با دستگاه چرخ کردیم و مقدار خیلی کم نمک اضافه کردیم، خامه ما به همین آسونی آماده شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهیچه🤩 مواد لازم : پیاز ۴ عدد چوب دارچین سیر ۱ بوته کامل ماهیچه گوسفندی زردچوبه ½ ق چ روغن ½ لیوان کره ۲۵ گرم زعفران نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕یه خورشت خیلی فوری واسه وقتایی که عجله داری🍜🥺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزقورمه🍲 غذای اصیل و محبوب شهر کرمان که با رسپی های مختلفی طبخ میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگربادمجون دوست داری این ویدیو رو نبین ❌ چون بشدت عاشقش میشی وهرروز درستش میکنی 😍 👇🏻نیازداریم به بادمجون 🍆 گوجه 🍅 نمک زردچوبه فلفل سیاه 🧂 کشک🥛 نعناع ☘️ بادمجون رو پوست میگیریم گوجه رو هم چهارقاچ میکنیم اول بادمجون رو سرخ میکنیم ازتابعه خارج میکنیم پیازرو نگینی میکنیم تفت که دادیم گوجه رو میزاریم دربشو میبندیم بخارکنه که پوست گوجه گرفته بشه بادمجون رو هم میریزیم حسابی میکوبیم نمک وزردچوبه وفلفل سیاه میزنیم با دوقاشق کشک میزاریم بیست دقیقه بپزه بعد یه نعناع داغ درست میکنیم نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا