فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزا_پاکتی👩🍳
کالباس
پیازچه
قارچ
فلفل دلمه
گوجه
پنیر پیتزا
سس کچاپ
نمک، فلفل،آویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی رودباری 😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخکرده 🥩
پیاز🧅
آویشن🍃
نمک،فلفل و زردچوبه 🌶🧂
روغن زیتون 🫒
گوجه فرنگی 🍅
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مزه_دار_کردن_مرغ😍😋
یک عدد مرغ کوچیک
دو ق غ پودر پاپریکا
نصف ق غ پودر گشنیز
یک ق غ زردچوبه
یک ق م فلفل تند
یک ق غ پودر سیر
نصف ق غ نمک
دو ق غ روغن زیتون
دو ق غ آبلیمو
دو ق غ سس کچاپ
یک تا دو عدد سیب زمینی
پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید.
داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید.
کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بزارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و شکم مرغ رو با مواد پر کنید کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبول دارید بادمجون همه مدلش خوشمزست؟؟
حالا میخام یه خوراک بادمجون و مرغ بهت یاد بدم که یه ترکیب برنده ست که بشه پای ثابت غذاهات😋
مواد لازم :
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجون ۴ تا کوچیک یا ۲ تا بزرگ
پیاز ۱عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
رب گوجه ۱ق غذاخوری
آب نارنج
آبجوش یک فنجون
فلفل دلمه ای نصف یدونه
ادویه ها ( نمک و فلفل زردچوبه )
✅اگر آب نارنج ندارید میتونید از آبلیمو ترش استفاده کنید، هم میتونید با برنج میل کنید هم نون
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلومخلوط🤩
حتما درست کنید و لذتشو ببرید 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خورد کردن سه سوته گوجه گیلاسی😅😍
من همیشه با خورد کردن گوجه گیلاسی درگیر بودم که دیگه راااااحت شدما😍🤌 بفرست برای اونایی که فکر میکنی لازم دارن و همیشه وقت کم دارن😍
گوجه له یا خیلی رسیده رو جدا کن ، اصلا هم لازم نیست فشار بیاری فقط ثابت وایسن 😍🤌☺️
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_ماسوا 4_5 نفر😍😋
#غذای_بدون_گوشت
بلغور گندم 3/4 لیوان، اسفناج نیم کیلو، نخود و لوبیا سفید از هر کدوم 1/3 لیوان (اگه کم حبوبات دوست دارین کمتر بردارید)،پیاز 2 عدد، کشک حدودا نیم کیلو
نخود و لوبیا رو داخل زودپز پختم. تا نخود و لوبیا میپزه، بلغور گندم شستم و ریختم داخل قابلمه و اب ریختم روش تا جوش بیاد، بعد اسفناج اضافه کردم و میزاریم تا بپزه.
حالا نخود و لوبیای پخته رو اضافه میکنیم. پیاز داغ با یه قاشق زردچوبه و نعنا داغ به اش اضافه می کنیم، در اخر کشک میریزیم و میزاریم جا بیفته،
آش خیلی خوشمزه ای هست. مزه آش کشک و آش دوغ اینا رو میده😋