eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک عدد مرغ کوچیک دو ق غ پودر پاپریکا نصف ق غ پودر گشنیز یک ق غ زردچوبه یک ق م فلفل تند یک ق غ پودر سیر نصف ق غ نمک دو ق غ روغن زیتون دو ق غ آبلیمو دو ق غ سس کچاپ یک تا دو عدد سیب زمینی پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید. داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید. کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بزارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و شکم مرغ رو با مواد پر کنید کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبول دارید بادمجون همه مدلش خوشمزست؟؟ حالا میخام یه خوراک بادمجون و مرغ بهت یاد بدم که یه ترکیب برنده ست که بشه پای ثابت غذاهات😋 مواد لازم : سینه مرغ ۱ عدد بادمجون ۴ تا کوچیک یا ۲ تا بزرگ پیاز ۱عدد بزرگ سیر ۳ حبه رب گوجه ۱ق غذاخوری آب نارنج آبجوش یک فنجون فلفل دلمه ای نصف یدونه ادویه ها ( نمک و فلفل ‌زردچوبه ) ✅اگر آب نارنج ندارید میتونید از آبلیمو ترش استفاده کنید، هم میتونید با برنج میل کنید هم نون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خورد کردن سه سوته گوجه گیلاسی😅😍 من همیشه با خورد کردن گوجه گیلاسی درگیر بودم‌ که دیگه راااااحت شدما😍🤌 بفرست برای اونایی که فکر میکنی لازم دارن و همیشه وقت کم دارن😍 گوجه له یا خیلی رسیده رو جدا کن ، اصلا هم لازم نیست فشار بیاری فقط ثابت وایسن 😍🤌☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4_5 نفر😍😋 بلغور گندم 3/4 لیوان، اسفناج نیم کیلو، نخود و لوبیا سفید از هر کدوم 1/3 لیوان (اگه کم حبوبات دوست دارین کمتر بردارید)،پیاز 2 عدد، کشک حدودا نیم کیلو نخود و لوبیا رو داخل زودپز پختم. تا نخود و‌ لوبیا میپزه، بلغور گندم شستم و ریختم داخل قابلمه و اب ریختم روش تا جوش بیاد، بعد اسفناج اضافه کردم و میزاریم تا بپزه. حالا نخود و لوبیای پخته رو اضافه میکنیم. پیاز داغ با یه قاشق زردچوبه و نعنا داغ به اش اضافه می کنیم، در اخر کشک میریزیم و میزاریم جا بیفته، آش خیلی خوشمزه ای هست. مزه آش کشک و آش دوغ اینا رو میده😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند درست کردن مرغ مجلسی رژیمی بدون روغن و آب! مواد لازم: * مرغ دو تکه ران با سینه * پیاز ۲ عدد متوسط * هویج یک عدد کوچک * فلفل دلمه یک چهارم یک عدد * رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری * ادویه ها: نمک یک قاشق چایخوری، فلفل یک قاشق چایخوری، زردچوبه یک قاشق چایخوری، زنجبیل نصف قاشق چایخوری، پاپریکا یک قاشق چایخوری، پودر پیاز کمی (قابل حذف) * برگ‌ بو ۲ تکه * زعفران ۳ قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قورمه سبزی لعابدار خوشمزه رستورانی رو با این ترفند درست کن😊 یه قاشق رب آلوچه، رب انار، رب گوجه و نصف قاشق نمک و شکر رو داخل ظرف به همراه آب هم بزن، آخرای پخت خورشت بهش اضافه کن طعمش بی‌نظیر و محشر میشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایتالیایی‌ ها یه غذا دارن به اسم 😍😋 کسرول که دقیقا همین مدله مواد لازم : کمی قارچ پنه پخته شده عصاره مرغ فلفل سیاه پنیر پیتزا فیله مرغ خامه
🌺🌺 چطوری گوشت دیرپز رو سریعتر بپزیم؟ 👈 به گوشت درحال پخت یک قاشق سرکه اضافه کنید ! 👈 تا پایان پخت نمک نزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل میوه ای😍😋 اینم پاستیل میوه ای بسیار خوشمزه و مقوی 150 میلی لیتر آب میوه 20 گرم شکر پودر ژلاتین 23 گرم شربت نشاسته 35 گرم (اگر ندارید عسل) . نکته اصلا نشاسته خالی اضافه نکنید تلخ میشه حتما شربت نشاسته باشه اگه ندارید عسل اضافه کنید مواد رو با هم مخلوط کنید بزارید روی حرارت تا کاملا مخلوط بشن داهل قالبهای سیلکونی بریزید و بزارید داخل یخچال تا خودشونو بگیرن طعم و بافتش بینظیره حتما امتحانش کنید
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕نون گشنیز بادکنکی تابه ای🍞 آرد گندم ۱۲۰ گرم💕نمک ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱/۲ ق چ کره ۷۰ گرم(۱/۵ قاشق برای توی خمیر و مابقی برای رومال)💕 آب ولرم ۹۰میلی گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه فقط سیبزمینی و یه بطری خالی داری حتما این ترفند خوشمزه رو امتحان کنید😍 سیب زمینی رو پوست بگیرید و همراه نمک بزارید کامل آب پز بشه . از صافی رد کنید و همراه آرد و نشاسته ذرت با هم کاملا مخلوط کنید ورز بدید چونه درست کنید و با بطری فرم‌ بدید . داخل ظرفی کره و روغن و سس سویا و سرکه و سیر و پیاز خورد شده، نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه رو کامل تفت بدید سیب زمینی های فرم داده شده رو اضافه کنید و به آرومی هم‌بزنید تا کامل مزه دار بشن . طعم این سیبزمینی ها بینظیر‌ میشه حتما امتحانش کنید😋 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. پنیر پیتزا سس سفید یا قرمز گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحدم پیک مسیحا دم جانان آمد گفت برخیز که آرام دل و جان آمد سحر از پرده نشینان حریم خلوت نغمه برخاست که شاهنشه خوبان آمد نیمه شعبان فرخنده باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 چلو ماهیچه بدون قروفر وامااا دهن آب میشد😉 ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . کمی روغن رو داخل قابلمه ریخته پیاز رو بریزید ماهیچه ها روش شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورن سه یا چهار حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز دو قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید😊