eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
169.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
 نان_شیر کوچک🥖 آرد۴۵۰گرم(آرد فانتزی) خمیر مایه ۱ق چ پودر شیر خشک قنادی ۳۰گرم نمک ۱ق چ شکر ۱ق غ شیر ۲۸۰گرم کره همدمای محیط ۵۰گرم اول مواد خشک رو مخلوط کنید وکم کم شیر رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه خمیر ورز بدین وکم کم کره رو به خورد خمیر بدید وده دقیقه ورز بدید بعد بزارید داخل کاسه که کمی چربش کردید روشو بپوشونید یکساعت استراحت بدید تا حجم خمیرتون دوبرابر بشه. بعد خمیرتون رو کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج بشه ‌اونو به چونه های ۸۰گرمی تقسیم کنید وده دقیقه استراحت بدید ‌بعداز اون با دست بهش فرم بیضی بدید وداخل سینی فرتون با فاصله ۶سانت بچینید ودوباره روشو بپوشونید ‌بهش یکساعت دیگه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه حالا روی نونها رو با الک کمی آرد بپاشید وبا تیغ برش‌های موازی بدید ودر فر ۲۰۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا ۳۰دقیقه تا روی نونها خوشرنگ بشن @ashpazy_irani
🔷‍ همیشه که نباید پاستا و ماکارونی رو با گوشت درست کرد، اینبار سس ماکارونی رو با پیاز سرخ کرده، زردچوبه،فلفل قرمز،یه دونه سیر رنده شده، ادویه کاری همراه با فلفل سبز و قرمز قلمی خورد شده،قارچ و گوجه(یا رب گوجه) درست کردم، ماکارونی رو با روغن زردچوبه و نمک ریختم تو آب جوش وقتی مغزش نرم شد آمادست آبکش کنید به سس اضافه کنید مخلوط کنید و دم بزارید، چند تا دونه اسفناج کوچیک هم بزارید روش.. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. دیگه بستنی از این آسون تر و خوشمزه تر نداریم ،موادشم آسون و در دسترسه یک ربعه آماده میشه مواد لازم: خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر شیر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب سه قاشق غذاخوری پسته خرد شده مقدار لازم حدود دو ق غ اول نشاسته رو با یک قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و پودینگی بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و کمی پودر پسته بپاشید مطابق فیلم، حالا خامه،نصف پیمانه شکر،گلاب ،پسته،زغفران و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه ،ونوش جان کنید ، ،این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید، 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید 🔴 نکته:میتونید مقدار پودینگ رو دو برابر کنید تا بستنی بیشتر پف کنه @ashpazy_irani
چگونه آجیل و خشکبار را از ویروس کرونا پاک کنیم؟ @ashpazy_irani
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم نوش جان @ashpazy_irani
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خیلی راحت سرخ کردنی بدون فر، فقط با آرد و خامه😍 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات ده سال از سنت کمتر باشه زن باید تو هر سنی 👑 آقاشون بمونه،💃 خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑 عضو این کانال شو 😍😉 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e 👒 @mallakebash 💄 خانوم ها جوین بشید👆👆
🔷 براے اینڪه پوست بادمجان هاے ڪبابے مون بدون دردسر ڪنده بشه بعدڪباب شدن تو یه نایلون بندازیدچنددقیقه بمونه بعد براحتے پوستشون ڪنده میشه بدون اینڪه گوشت بادمجون آسیب ببینه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani