eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام کدبانو ها من اومدم با یه جدید اومدم که بیشتر شبیه دلمه اس😁😁😆 مواد لازم فلفل دلمه ای ۴عدد گوشت نگینی خرد شده ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز ۲ عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و فلفل دو حبه سیر رنده شده فویل طرز تهیه گوشت هامون رو تفت میدیم بهش پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم پیا هامون که سبک شد ادویه جات و گوجه فرنگی خرده شده و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و میزاریم‌میپزه فلفل دلمه هامون رو نصف میکنیم و میشوریم و موادمون رو میریزیم داخلش و روشون فول میکشم میزاریم داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت ده دقیقه اخر پخت از فر خارج میکنیم پنیر پیتزا میریزیم روشون و مجدد میزاریم دوخل فر تا پنیرمون ذوب بشه شام ما اماده اس نوش جاااان
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زولبیا ویژه_ماه_رمضان 🔻زولبیا فقط با 3قلم مواد😎 آرد ۱ لیوان آب ۳.۴ لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ به مقدار لازم طرز تهیه کامل در فیلم 🎥 🌟
86.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🌸دوستان مهربانم صبح یکشنبه بخیر در زندگی هیچ چیز مهم تراز این🍃🌸 🌸نیست که قلباً در آرامش باشی الهی همیشه قلبتون پراز عشق🍃🌸 🌸وآرامش باشد زندگیتون آروم و دلتون شاد ولبتون خندوون🌸🍃
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک لیمو عمانی ی عدد رب یک تا دو قاشق غذاخوری ادویه و نمک به میران لازم ی عدد پیاز متوسط سیب زمینی یک تا دوتا متوسط لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختم‌داخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد عجیب طعم جالبی داشت گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید اوففف عالی بود عالی
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این شیرینی راحت‌تر، شیک‌تر و خوشمزه‌تر مگه داریم مواد لازم : خمیر هزارلا شیر عسلی و یا عسل مغزیجات دلخواه خامه صبحانه
روزهای گرم تابستون فقط نوشیدنی و دسر خنک میچسبه و بس . موادلازم: طالبی پوره شده یا میکس بستنی یا خامه یک سوم پیمانه سس شکلاتی یک دوم پیمانه طرز تهیه طالبی دوساعت میزارم داخل فریزر تا کمی یخ بزنه بعد میکس میکنم داخل ظرف سرو اول یخ میریزم تا نصفی از لیوان پرشه بعد طالبی میکس شده میریزم و یک سوم لیوان خالی میزارم . بستنی یا خامه زده شده(که من از مخلوط هر دو استفاده کردم) به آرومی روی طالبی میریزم حدود یک قاشق از لیوان خالی میزارم و دوباره سس سس شکلاتی میریزم روی اسموتی‌ رو در اخر با هر چه که دوست دارید دیزاین کنید . نوش جونتون نکته شما میتونید از مخلوط طالبی و موز برای لایه اولی استفاده کنید . شما میتونید از هر میوه ی یخ زده ای برا اسموتی و شیک و دسر خنک تابستونی استفاده کنید نوش جان 💖 🍈🍈🍈🍈🍈🍈
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋کوکوی ماست متفاوت و جالب🦋 ماست چکیده ۱ پیمانه🦋 تخم مرغ ۶ عدد 🦋تره ۱۵۰ گرم هویج ۲ عدد آرد🦋 ۲ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل ، زعفران🦋
مواد لازم نخود و لوبیا عدس سبزی آش سیب زمینی هویج آلوچه ریز آشی زرد آلو خشک رشته آشی لبو (در صورت تمایل) سیر سرکه شکر پیاز داغ طرز تهیه: نخود و لوبیا را نیم پز می‌کنید سپس عدس را به آن اضافه می‌کنید تا آنها هم نیم پز شوند هویج بصورت نیم حلقه و سیب زمینی رابه صورت نگینی و پیاز داغ و سبزی را اضافه می‌کنید نیم پز که شد آلوچه و زرد آلو و لبو پخته را اضافه می‌کنید و در صورت تمایل سیر را هم خورد کرده به آن اضافه می‌کنید برای افزایش غلظت آش کمی رشته آشی در انتهای پخت آش اضافه می‌کنید تا لعاب بیندازد برای چاشنی آش یکی دو قاشق شگر باضافه کمی سرکه به آن اضافه می‌کنید تا مزه ترش و شیرین پیدا کند این آش، آشی فوق العاده خوشمزه است من فندوق و خشکبار داخل آش ترش نمی‌ریزم ولی در صورت تمایل می‌توانید کمی گردو به آن اضافه کنید ولی گردو رنگ آش را تیره تر می‌کند عده‌ای هم بجای شکر شیره انگور می‌ریزند که ما شیره هم ریختیم. در اخر هم با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین میکنیم. 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
آرد و شکر و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید شیر را در حدی که دست را نسوزاند گرم کنید و مخمر را به آن اضافه کنید آب را به مواد خشک در کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید کف کاسه ای را آرد پاشی کنید و خمیر را در آن گذاشته روی کاسه را با حوله بپوشانید و به مدت دو ساعت صبر کنید تا خمیر وربیاید سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را ورز داده به شکل چانه های هم اندازه در بیاورید سینی فر را چرب کرده چانه ها را با فاصله از هم در سینی بچینید نوش جان 💖 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠