eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.3هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خلال پوست پرتقال یا نارنج۱ کاسه،خلال هویج من نریختم ۲ عدد بزرگ همزمان با خلال پرتقال اضافه بشه، خلال پسته۵۰ گرم، خلال بادام ۵۰ گرم، شکر۶ ق غ، زرشک من نریختم۳ ق غ همزمان با پسته و بادوم اضافه بشه، برنج۳ _۴ پیمانه، فیله یا هر قسمت دیگه از مرغ، پیاز ۱ _۲ عدد، نمک،فلفل سیاه، زعفران دم شده، گلاب 1ق غ(سلیقه‌ای) 🔹گرفتن تلخی پوست پرتقال: خلال پوست پرتقال بعد از پاک شدن، باید نیم ساعت داخل آب بمونه. بعد از استراحت، خلال ها با آبش ۵ دقیقه بجوشه. آبکش میکنیم و با آب سرد میشوریم. دوباره خلال‌هارو با آب روی حرارت قرار میدیم و مراحل رو تکرار میکنیم. ۳ مرتبه بجوشونید و با آب سرد بشورید، اگه تلخی اون از بین نرفت، ۵ مرحله همه این کار‌هارو تکرار کنید. 🔹فیله مرغ، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زعفرون مقداری تفت میدیم میذاریم بپزه. 🔹خلال شیرین: آب کمتر از ۱ لیوان و شکر رو روی حرارت قرار بدید، شکر که حل شد، خلال پرتقال وخلال هویج همزمان اضافه بشه ۱۵ دقیقه بعد خلال بادوم، پسته و زعفران و زرشک و گلاب رو اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد آماده هست. اگه تمایل داشتید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (به اضافه ۱۰۰ گرم برای رومال نان تست) شیر دو لیوان نشاسته ذرت ۴ قاشق غ پر نمک نصف قاشق چ(میتونید کمتر هم بریزید) پودرسیر نصف قاشق چ کره ۳۰ گرم سینه مرغ ۳۰۰ گرم خیارشور یک عدد ذرت کنسروی دو قاشق غ سس مایونز دو قاشق غ نان تست نصف بسته پنیر گودا و ذرت کنسروی و جعفری و سس کچاپ برای تزئین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج😋😍 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) پیاز یک عدد عصاره گوشت نصف قرص نمک و فلفل به میزان لازم روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است* طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. ۵_سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایید. ۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲عدد، شکر نصف پیمانه، وانیل ۱/۴ ق چ، آرد قنادی ۱ پیمانه، بکینگ پودر ۱ ق م، پودر کاکائو مقداری، روغن ۱/۴ پیمانه 🔴تخم مرغ رو با شکر و وانیل ۳ دقیقه هم بزنین تا حجمش ۲برابر بشه. روغن رو اضافه و مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو به تدریج روی مواد الک و یکدست کنین 3ق غ از مواد بردارید و 1 ق چ پودر کاکائو روش الک کنید. یک قاشق هم شیر اضافه و داخل قیف بریزید داخل قالب، کپسول بزارین و از مواد داخل هر کدوم بریزین. از مواد شکلاتی بشکل های متفاوت روش بریزید و با سیخ چوبی طرح بندازین. قابلمه رو یک ربع روی حرارت گرم کنین و کفش یه جسم فلزی قرار بدید. ظرف کیک رو روش بزارین و در قابلمه رو ببندین. ١۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدین تا پخته بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کنار غذا 😋😍 📌 یعنی من که اصلا نوشابه دوست ندارم عاشق این لعنتی شدم ، نمیدونین چقد خوشمزه شد که 🤤 . 📌 خیلیم راحت درست شدا ، دیدین؟ 🤌🏻 . حالا چیا توش ریختم : - لیمو ترش - یه قاشق شکر قهوه ای ( نبود همون شکر معمولی ) - چندتا برگ نعنای تازه - نوشابه مشکی یا هر نوشیدنی گازدار دیگه ای که دلتون میخواد 🍾( تازه چیزای دیگم میتونین توش بریزین) 📍 کالری این نوشیدنی هم بستگی به این داره که از نوشابه های بدون قند و رژیمی استفاده کنین یا معمولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر زعفرانی🍨• اين دسر زعفرونيه آسون و همه كاره برا همه مناسبتي جوابه😋 ~❤️موادلازم: خامه صبحانه 1 پاكت كامل شیر 2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه پودر ژلاتین 3 ق غ آب سرد 1/2 پیمانه زعفران دمکرده به میزان لازم گلاب +عرق هل با هم 1/3پيمانه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه و دوست داشتنی ، مقوی مواد لازم 👇 برای ۶ تا ۸ نفر جو پوست کنده ۱ پیمانه نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس نصف پیمانه بلغور جو ۱/۳ پیمانه برنج ۱/۳ پیمانه سبزی آش ۳۰۰ گرم (شامل تره ، اسفناج ، جعفری ،گشنیز ، شوید ، بعضی ها در این آش مرزه و ترخون هم می ریزند) پیاز ۳ تا ۴ عدد سیر ۲ حبه کشک ۲ تا ۳ ق غ آب قلم در صورت تمایل ۱ لیتر نعنا داغ به میزان لازم نمک و زردچوبه به میزان لازم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل خوشمزه😍 مواد لازم : سیر ۲ عدد پودر پاپریکا ۲ ق م سس کچاپ یا سس چیلی سویا سس ۲ تا ۳ ق غ روغن داغ ۴ تا ق غ پیازچه ۲ ق غ سوسیس جعفری لوبیا کنجد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳😳😱یعنی هنوزم موهات رو با یه کش ساده می بندی و همونجوری میری ؟🥴🥴 بیا اینجا تا بهت بگم چطوری خوشگلترین باشی😎😎 https://eitaa.com/joinchat/2869428823Cae55735895 ✋✋ایست❌❌اینجا 🦋 اینجا خانمهای همه جمعند👀👀‼️ 💯آخه لنگه ما هیج جا پیدا نمیشه💯 👩‍🦰👱‍♀🧒👩‍🦳👧👩🧒👩‍🦱🧑‍🦰 فقط زود باش تا خوشگلاش تموم نشده عضو شو🏃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر خانگی🌯 موادلازم: گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند) سویا ۲_۳ مشت پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ سیر ۲_۳ حبه تخم مرغ ۱ عدد نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه. همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن . همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب افطار 😍😋 برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیلای خوشمزه و سالم خونگی 🍓🫐 پودر ژله : ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک خیلی نرم و پف پفی ژاپنی 🥞🇯🇵 ۲ عدد تخم مرغ ۲۰ میلی لیتر شیر ۲۵ گرم شکر ۳۰ گرم آرد ۱/۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر مقداری وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عید وصال است وصال خدا محو شدن محو جمال خدا خندهٔ شادی به لب روزه‌دار آتش حسرت به دل روزه‌خوار عید سعید فطر مبارک باد!
روغن مایه 1/5پیمانه آرد 3پیمانه خمیر مایه 1ق غ نمک 1ق چ زردچوبه ب مقدار لازم آب نصف پیمانه ابتدا آرد و نمک ،زردچوبه ،خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم وسطشو گود کرده و روغن مایع و اب رو اضافه کرده ورز میدیم . حالا روسو پوشونده ب مدت دوساعت استراحت میدهیم تا خمیر ور بیاد. خمیر ور امده رو اندازه ی چونه برداشته روی تخته با وردنه اندازه قالبمون باز میکنیم و خمیر رو توی قالب قرار میدیم و روش گردوی خرد شده و کمی زنجبیل با ارد بو داده شده قرار میدهیم ماباقی خمیرمون ک مونده بود باز با وردنه شکل قالب در میاریم روی خمیری ک گردو پاشیدیم قرار میدیم بهم فشار داده سفت میکنیم ..روشو با تخم مرغ رومال کرده و کنجد پاشیده توی فر با درجه 180 بمدت 40دیقه قرار میدهیم .برا گریل کردن روش طبقه بالارو روشن میکنیم
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره. آرد یک و نیم پيمانه (دو ق غ آرد کسر و نشاسته ذرت جایگزین کردم) شكر نصف پيمانه روغن مايع یک چهارم پيمانه شير سه چهارم پيمانه (من ماست جایگزین کردم) تخم مرغ یک عدد بزرگ دارچين نصف ق چ وانيل یک چهارم ق چ بكينگ پودر دو ق چ نمک یک پنس تخم مرغ، شکر و وانیل رو پنج دقیقه کامل با همزن میزنیم. بعد به ترتیب ماست و روغن رو اضافه میکنیم. آرد رو همراه بکینگ پودر و دارچین الک کرده و میریزیم و در آخر کنجد. میتونین پودر کاکائو هم بزنین که شکلاتی بشه (به همون اندازه که پودر کاکائو اضافه می کنین از آرد سفید کسر کنین). قالبم رو روغن جدا کننده زدم و کنجد پاشیدم و مایه کیک رو ریختم. نهایتا داخل فر از قبل گرم شده حدود چهل دقیقه با دمای 180درجه پختم. چون دمای فرها متفاوته، بعد از نیم ساعت چک کنین اگه نیاز به پخت داشت زمان بدین. برای طلایی شدن روی کیک هم میتونین گریل کنین.
غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون رو حرارت ملایم سرخ کردم.
تخم مرغ2 عدد پوره گوشت مرغ 25 گرم کره 20 گرم نمک و فلفل به میزان لازم گوشت مرغ را با غذاساز پوره می کنیم. تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کف کنند، سپس پوره های مرغ را با نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. در یک تابه کره را آب کرده و مواد املت مرغ را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا مواد خودشان را بگیرند و مغز پخت شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان کوچک رب انار و نمک و فلفل به مقدار لازم اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید. ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄