فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه
اینارو میخوایم 😍👇🏻
گوشت ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سبزی معطر ۱۵۰ گرم
برنج ۱/۴ پیمانه
لپه ١/٢ پیمانه
برگ مو نیم کیلو
ادویه ؛ نمک و زردچوبه ، فلفل سیاه و پولبیبر و پرک فلفل قرمز
رب گوجه ۳ ق غ
گوجه سبز و غوره به مقدار دلخواه
آب لیمو تازه ۱/۲ عدد
اب ۱/۴ لیوان
برگ هارو بشورید و ۱۰ دقیقه با اب جوش خیس کنید برای تهدیگ میتونید برگ بزارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون پنیر سوخاری
حتما امتحان کنید
ژامبون
پنیر موزارلا ورقه ای
سس مایونز
فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید
تخم مرغ
پودر سوخاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سمبوسه آبادانی🤩•
هیچ سمبوسه پیتزایی نمی تونه جاشو بگیره😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 اسم این غذارو چی میزاری!؟👩🏻🍳
گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز نمک فلفل پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم تا چاشنی به خورد گوشت بره
گوشتارو قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم
در ادامه گوجه هارو رنده میکنیم نمک و فلفل و رب بهش اضافه میکنیم هم میزنیم
کمی که گوشت سبک شد پوره گوجه رو اضافه میکنیم میزاریم حسابی جا بیوفته تا خوشمزه بشه😌
سیب زمینی هارو بجوشونید هم میتونید رنده کنید هم میتونید با گوشت کوب بکوبید با کمی کره شیر نمک و فلفل میزاریم یکم روی حرارت بمونه تا بافت نرمی بگیره و تااادااا این غذای خوشمزه امادست به سلیقه خودتون میتونید سروش کنید و ازش لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پاستا خامه اي🍝•
خوشمزه تر از پاستا داریم مگه🥹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لازانیا رولی😋•
با این روش لازانیات همیشه نرم میشه و کشه پنیرشم تا سر کوچتون میره🤭
~❤️مواد لازم برای لازانیا رولی:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا به مقدار کافی
ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن) هر کدوم ۱ ق چ
ورق لازانیا ۱ بسته
رب ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مانتی ارمنی🧆😍😋
ولی به نظرم بااختلاف خوشمزه ترین غذا ارمنی همینه🤤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی 👩🍳
مواد لازم
• 4 سیب زمینی آب پز
• ½ فنجان هویج آب پز
• ½ فنجان ذرت
• ½ فنجان پیاز سبز
• 1 تخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوری نمک
• 1 قاشق غذاخوری روغن
• 4 قاشق غذاخوری آرد ذرت
روش
سیب زمینی ها را له کنید . همه مواد را اضافه کنید. مخلوط کنید .
مخلوط را درون یک بطری قرار دهید.
با استفاده از یک بطری ، مواد را درون روغن داغ بریزید و سرخ کنید.
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رولت توت فرنگی🍓
🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شوید_پلو_با_مرغ👩🍳
✅موادلازم:
سینه یا ران مرغ
پیاز رنده شده
سیر رنده شده
زعفران دم کرده
برنج خیس خورده
نمک و فلفل سیاه زردچوبه
کره یا روغن مایع
شویدخشک
🍗
#تست_مرغ_کنجدی 🍗 😋
▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد
▫️ران مرغ ۱ عدد
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد
▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ
▫️هویج رنده شده ۱ عدد
▫️کنجد به میزان لازم
▫️نان تست به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
اشکنه
موادلازم
گوجه ی اصل محلی:
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍
پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
#پوره_سیب_زمینی_رژیمی
مواد لازم:
سیب زمینی آپز
پیاز
گوشت چرخ کرده
نخود سبز
ذرت
هویج
زرد چوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو آپز کردم وله کردم وتوی پیاز داغ و نمک و زرد چوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گزاشتم ( مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم)
وبه کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گزاشتم
#سمبوسه_آبادانی 🥪 😋
🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم.
بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم .
سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم.
کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم.
شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید.
در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
#کوبیده_مرغ
موادلازم
سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران غلیظ دم شده یک قاشق
سیر 5 حبه یا پودر سیر یک قاشق چایخوری(به دلخواه)
جعفری تازه به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای رنده شده یک عدد
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم و پیاز و سیر هم همراه مرغ چرخ میکنیم.(من پیاز جداگانه چرخ کردم آبشو گرفتم و بعد به مواد مرغم اضافه کردم).
نمک،زعفران ،فلفل، جعفری تازه و فلفل دلمه ای رنده شده را اضافه میکنیم سپس یکم ورز میدهیم و میزاریم یک ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند.
بعد از یک ساعت داخل کباب زن (که پلاستیکی به شکل مستطیل هست همه فروشگاه ها دارن) زدم یه کاسه آبم کنارتون بزارید نوک انگشت خیس کنید و کباباتونو صاف کنیدو بذارید داخل ماهیتابه رژیمی با حرارت خیلی کم تا پخته و برشته بشه. اواخر پخت می تونید یه قاشق روغن اضافه کنید حسابی سرخ شه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال تنوری😍😋
بال مرغ…..۱کیلو
ماست…..۳قاشق
رب…..۱قاشق
خامه صبحانه……۱قاشق
نمک،فلفل،پاپریکا،اویشن
روغن مایع….۱ قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نان خانگی😋
😍😍😍
🥖
.