eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین سادگی و خوشمزگی فیله مرغ سوخاری خوشمزه و دلبرانه درست کن که همه حسابی عاشقش میشن ۱- سینه های مرغ رو به روشی که داخل فیلم میبینی برش بزن ۲- با یک پیمانه شیر - یک پیمان روغن مایع - یک پیمانه آردسفید - یک عدد تخم مرغ و ادویه ها شامل : زردچوبه - پاپربکا - پولبیبر - پودرسیر - آویشن - سماق و نمک یه سس مرینیت خوشمزه درست کن ۳- مرغها رو داخل سس بریز و بذار یکی دو ساعت تو بخچال که حسابی مزه ها به خورد مرغها بره ۴- یک بسته کورن فلکس رژیمی که شیرینی کمی داره کمی خرد کن ( یا یک بسته پودرسوخاری پولکی ) و فیله های مرغو داخش بغلتون و در سینی فر کنار هم بچین و مقداری روغن زیتون روش اسپری کن و در فر با دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار بده البته میتونی فیله ها رو داخل روغن داغم سرخ کنی و نوش جان کنی ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده 2 بادنجان 2 سیب زمینی 3 فلفل سبز 1 فلفل قرمز 1 عدد سیر 1 پیاز نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ... روغن زیتون در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین. گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندويچ گوشت😋😍 انقدر خوشمزه ولذيذه كه دل ضعف ميره براش 😅🤤 ~مواد لازم براي خمير: _آرد ٢٥٠گرم _خميرمايه ١ ق غ _شكر١/٢ق غ _نمك ١/٤ق چ _كره ١ ق غ _آب گرم به اندازه اب خوره اردتون اضافه كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی پلو با ماهی . مواد مورد نیاز: پانصد گرم گشنیز پانصد گرم شوید صد گرم شنبلیله سیصد گرم تره دویست گرم جعفری سیصد گرم سیر تازه (با برگ) صد گرم پیازچه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک سیب زمینی😋 فینگرفود راحت و خوشمزه مواد لازم : جعفری ۵۰ گرم پنیر موزارلا ۲۰۰ گ سیب زمینی ۳۰۰ گ نشاسته ذرت ۲ ق غ پنیر پارمزان ۱۰۰ گ نمک، فلفل قرمز تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری سیر ۱ حبه ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•زرشک پلو با مرغ مجلسی🍗• حتما این مدلشو امتحان کن میدونم عاشقش میشی 🥹🤌🏻 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک اسفنجی، پایه همه کیک‌های قنادی مواد لازم: تخم مرغ: ۵عدد ارد: ۱۲۵ گرم شکر: ۱۲۵ گرم بیکنگ‌پودر: ۱ق چ وانیل: به مقدار شربت بار یا عسل: ۱ق غ در قالب شماره ۱۸با ارتفاع ۸سانت درجه فر ۱۸۰ زمان پخت ۴۰دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ برنج حتی بهتر از شیربرنج 🍚✨ برنج : ۱/۲ پیمانه شیر : ۴ پیمانه شیر عسلی : ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه : ۱/۳ پیمانه وانیل : مقداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ از جمله کباب‌های خونگی هستش که این روز ها توی بعضی از رستوران‌ها پیدا میشه؛ این روزا شدیدا میچسپه😍😋 مواد لازم : فلفل کاپی ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد جعفری یا ریحان ۱ مشت مخلوط ران و سینه ۸۵۰ گرم چربی حیوانی ۱۰۰ گرم پولبیبر ۱ ق چ کره و زعفران نمک ۳ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شيك شكلاتي باطعم بستني مگنوم تير خلاص و اون كيك شكلاتي ميزنه بستني مگنوم شكلاتي كيك شكلاتي شكلات صبحانه شير موز گردو يا هر مغز ديگه ايي كه داري
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨💞✨💞✨💞✨💞✨ چیکن پاپس غذای نونی 💐😍 مواد لازم : 💥نمک ۱ ق چ 💥سینه ۱ عدد 💥پاپریکا ۱ ق چ 💥پیاز رنده ۱ عدد 💥نون تست ۵ عدد 💥پنیر پیتزا ۳ ق غ 💥فلفل سیاه ۱ ق چ 💥تخم مرغ ۱ عدد 💥پودر سوخاری 💥جعفری ۱ ق چ 💥شیر ½ لیوان 💥شیر ¼ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 زنـدگی در دو جمله خلاصه میشود: 🍓 لذت بردن از روزهای خوب 🌸 صبر کردن در روزهای بد 🍓اگر حال خوبی داری، 🌸شکر گزار باش و لذت ببر. 🍓و اگر حالت بد است، 🌸صبر داشته باش 🍓روزهای خوب خواهند آمد...
🥪 😋 🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم . سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
تخم مرغ= ۶ عدد شکر= نصف پیمانه آرد = نصف پیمانه بکینگ پودر= نصف ق چ وانیل= یک چهارم ق چ پودر تارتار= یک چهارم ق چ پودر قند= برای روی شیرینی زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد زرده و شکر و وانیل را هم با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم آرد و سفیده فرم گرفته را در سه مرحله به زرده ها اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم تا پف سفیده نخوابد و مواد یکدست شود مواد را داخل قیف بدون سر ماسوره میریزیم سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کمی چرب میکنیم مواد را به کمک قیف با فاصله روی کاغذ روغنی به حالت گرد میریزیم و روی آنها پودر قندالک میکنیم و داخل فر دویست درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد و طلایی شود بعد از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم و روی شیرینی خامه فرم گرفته زده و دو تکه را به هم میچسبانیم و روی شیرینی را با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی مسقطی کاسه ای مواد لازم نصف لیوان نشاسته گل سه و نیم لیوان آب سرد نصف لیوان گلاب پودر هل نصف ق چ زعفرون دم کرده چهار ق غ شکر یک لیوان خلال بادم به میزان دلخواه ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقط شفاف تر میشه نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره
🥙 😋 🔸گوشت و پیاز رنده شده و نمک و ادویه رو کمی ورز دادم...بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم...تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم...بهش پاپریکا، پودرسیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم...بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو به اضافه نمک و یک استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه...بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش..و تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی مقداری شیر نمک و فلفل بکینگ پودر به دلخواه