eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت عدس مواد لازم عدس دو پیمانه پیاز رنده شده یک عدد درشت سیر رنده شده دو حبه تخم مرغ یک عدد جعفری و پیازچه ۵۰ گرم آرد سوخاری یک لیوان ادویه ها : نمک فلفل سیاه پاپریکا زردچوبه و پودر سیر و ادویه کاری اگه میخوابین بافتی نرم داشته باشید آرد سوخاری کمتری بزنید. طرز تهیه فیلم توضیح داده شده
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 🍘بیسگوییت ۱بسته هرمدلی فرقی نداره 🍘پودر قند۱ق غ 🍘پودرکاکائو۱ق غ 🍘کره ۵۰گرم 🍘شیر۱لیوان تاجایی اضافه کن که حالت خمیری بگیره 🍘شکلات تخته ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون پنیر سوخاری حتما امتحان کنید ژامبون پنیر موزارلا ورقه ای سس مایونز فلفل سیاه و آویشن آرد سفید تخم مرغ پودر سوخاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال و یا ران مرغ بدون استخون به مقدار لازم عسل ۱ ق چ خ روغن زیتون ۱ ق غ خ رب گوجه ۱ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه😍 ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : ژامبون چند ورق پنیر گودا چند ورق چیپس با طعم دلخواه قارچ چند عدد فلفل دلمه‌ای ذرت پخته مواد سس : مایونز ۲ ق خردل ۱ ق ادویه‌ها : پودر سیر فلفل سیاه خیارشور پاپریکا
21.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کرم کاسترد😍😋 مواد لازم: مرحله 1️⃣ آرد سفید قنادی🥡 ۲۲۰ گرم پودر کاکائو🍫 ۳۰ گرم بکینگ پودر🥄 ۱۰ گرم همه ی مواد رو ترکیب کنید و دو بار الک کنید مرحله 2️⃣ تخم مرغ🥚 سه عدد شکر🍚 ۲۰۰ گرم وانیل🌸 مقداری مواد رو ترکیب کنید با دور تند همزن برقی هم بزنید تا سفید و کشدار بشه مرحله 3️⃣ شیر🥛 ۱۴۵گرم روغن🥃 ۹۵ گرم به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مرحله 4️⃣ مواد خشک رو طی دو‌مرحله به ترکیب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید مرحله 5️⃣ بریزید تو قالب چرب و آرد پاشی شده بزاربد تو‌فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله خامه ای با طعم توت فرنگی🍓 من با ژله توت فرنگی درستش کردم شما میتونین از طعم های دیگه ژله هم استفاده کنیدمخصوصا انبه😋 مواد لازم:ژله توت فرنگی دو پاکت،خامه صبحانه یک پاکت،دریم ویپ ( پودر خامه ) یک پاکت،شیر نصف لیوان،اب جوش دو لیوان
خوشحالی قند بشه حل بشه‌تو‌ زندگیت اونقدری که‌ شیرینی دلتو بزنه…😇 سلام صبح قشنگتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم؛ 💐برنج پخته و ترجیحا نرم ۲لیوان ⚘کالباس رنده شده ۱لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشه ،بعد داخل شیشه در دار یه جای خنک نگه دارید زمان نگه داریش تو یخچال بین دو تا چهار ماه هست ،زمان نگه داریش مطمئن هستم از کسی که فروش زعفران داشت پرسیدم وحرف اخر اگه نکاتش رعایت کنید کپک نمیزنه ،شیشه تمیز استفاده کنید،در شیشه حتما بسته باشه تا بو مواد غذایی نگیره بعضی بطری های پلاستیکی مواد درجه دو هستن که بو میدن یا موادی دارن که باعث کپک زدن زعفران میشه ،پس از بطری پلاستیکی استفاده نکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخام زعفران دم کنم به روشی که هم ماندگاری بالایی داره ،هم خوشبو خوش رنگ هست😍😍 ✅مواد لازم 🖊🖊 زعفران سابیده شده یک قاشق مربا خوری یخ یک لیوان سرپر ✅نکاتی که باید رعایت بشه 💚💚 اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه ،زعفران خیلی زود میسوزه ،رنگ کدر ،تیره داره ✅زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره ،بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه ،رنگ کدر ،تیره داره ✅زعفران روی یخ پاشیدید ، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن ،عجله نکنید ✅حتمادو بار شک بدید ،یکبار با سرما ،یکبار با گرما ،اینجوری خوشرنگ ،خوشبو تر هست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✅️مواد لازم: 💓۱۲۰ گرم شیر گرم(نصف لیوان ) 💓یک قاشق شکر 💓یک قاشق خمیر مایه فوری(۶گرم) 💓یک عدد تخم‌مرغ 💓یک قاشق چایخوری نمک 💓۲۰ گرم روغن مایع یا زیتون(۵قاشق) 💓۱۵گرم سبزی دلخواه(۴قاشق) 💓۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ارد سفید(دو لیوان ) 💓رومال(زرده تخم مرغ. یک قاشق شیر.بک قاشق زعفران )
سلام😍خوبين... هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد، اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز، يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم، ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روشُ نوووووش جان😋😌 . ميشه ماكاروني رو نرم تر برداشت ودم هم نزاشت،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 یه وعده خفن برای بعد تمرین گول قیافشم نخورید حسابی رژیمیه 👌
21.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک نوع کیک عربیه که با آرد سمولینا درست میشه ، مخصوصا اگه کرمدار باشه فوق العاده میشه😍 خُب چی لازم داریم ؟😍 برای کرم : شیر ۵۰۰ گرم ( ۲ پیمانه ) نشاسه ذرت ۳۰ گرم ( ۱/۴ پیمانه) شکر سفید ۱ قاشق غذاخوری خامه ( ۱۲۰ گرم ( نصف پیمانه) وانیل یک قاشق چای خوری برای شربت : شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه ) آب ۲۴۵ گرم ( ۱ پیمانه) گلاب یک قاشق غذاخوری زعفران مقداری پودر هل ۱/۳ قاشق چای خوری برای کیک : آرد قنادی ۱۲۵ گرم ( ۱ پیمانه) آرد سمولینا ۱۲۵ گرم ( ۱ پیمانه) شکر سفید ۱۲۵ گرم ( ۱ پیمانه) وانیل ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پودر هل ۱ قاشق چای خوری روغن مایع ۱۶۸ گرم ( ۳/۴ پیمانه) ماست همزده ۲۳۸ گرم ( ۱ پیمانه) ✅نکات ✅کرم باید خنک شده باشه بعد روی کیک بریزید ✅ شربت خنک شده رو روی کیک داغ بریزید ✅ دمای فر ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه ✅ بعد از پخت ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد برش بزنيد و نوش جان كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇🏻 مرغ 300 گرم نمک 1 ق چ/فلفل سیاه 1 ق چ/پاپریکا 1 ق چ/پودر زنجبیل کمی روغن زیتون 1 ق غ/سس سویا 1 ق غ . آرد گندم /تخم‌ مرغ /پودر سوخاری به میزارن لازم 1⃣
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت🍰• سه سوته ترین رولت و خوشمزه ترین همینه🤩
غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون رو حرارت ملایم سرخ کردم.
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت🍰• سه سوته ترین رولت و خوشمزه ترین همینه🤩
تخم مرغ ۴عدد شکر ۱ق.غ آرد ۱۳۰گرم نمک یک پنس کره ۱۱۳گرم آب یک پیمانه وانیل نصف ق.چ کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه) خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید. خمیر و بریزید تو قیف و با ماسور ه ساده یا طرحدار پایپ کنید
تخم مرغ2 عدد پوره گوشت مرغ 25 گرم کره 20 گرم نمک و فلفل به میزان لازم گوشت مرغ را با غذاساز پوره می کنیم. تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کف کنند، سپس پوره های مرغ را با نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. در یک تابه کره را آب کرده و مواد املت مرغ را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا مواد خودشان را بگیرند و مغز پخت شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸به نام آن خداوندی 🍃کــــه نـــور است 🌸خدای صبح و این شور و 🍃طراوت که از لطفش 🌸دل ما در سُرور است 🍃با توکل به اسم اعظمت 🌸صبحمان را با نامت آغاز میکنیم 🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸