5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پوگاچا ترکی
100 گرم آب
250 گرم کره
2 عدد تخم مرغ (و یک عدد زرده واسه رومال)
10 گرم مایه خمیر فوری
12 گرم نمک
40 گرم شکر
500 گرم آرد
مایه خمیر، شکر و آب رو در ظرفی مخلوط کرده، سپس بقیه مواد رو اضافه می کنیم.
آرد رو کم کم اضافه کرده و خمیر رو ورز میدیم، خمیر بسیار نرمی بدست میاد.
روی صفحه کمی آرد پاشیده و خمیر رو قرار میدیم. سپس به 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل توپ درمیاریم.
و روی سینی که کاغذ چرب شده قرار دادیم می چینیم. با فشار دادن دست به اون شکل میدیم.
با زرده تخم مرغ رومال کرده و روی خمیر خطوطی ایجاد می کنیم.
روی خمیر رو پوشونده و به مدت یک ساعت استراحت میدیم تا خمیر عمل بیاد.
پس از این مدت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار داده تا قهوه ای طلایی بشن.
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_شیرازی
سیب زمینی ۳ عدد متوسط( حدود ۷۰۰ گرم)
پودر سوخاری نصف لیوان(لیوان فرانسه)
پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه،پاپریکا هر کدام یک قاشق مربا خوری
نمک سه قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و تخم گشنیز ۱/۲ قاشق مربا خوری
روغن به میزان لازم
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_چوبی #رژیمی
سینه ی مرغ بدون استخون ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی (سبز،قرمز،زرد،نارنجی)از هر کدام ۱ عدد
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
محلول زعفرون به مقدار لازم
۱/۲ لیمو ترش تازه
.
نکات:
📌به جای سینه ی مرغ میتونین از فیله ی مرغ استفاده کنین
📌ادویه ها توی این رسپی کاملا سلیقه ایه…
📌میتونین جوجه هارو به جای فر توی تابه سرخ کنین
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیزکیک نیویورکی🍰•
~💙موادلازم
۳۰۰ گرم بیسکویت (میتوانید از ساقه طلایی یا هر بیسکویت دیگری استفاده کنید)
۱۰۰ گرم کره
۴۰۰ گرم پنیر خامهای ویلی
۳۰۰ گرم خامه صبحانه
۲۰۰ گرم ماست یونانی (یا ماست خامهای)
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ عدد تخممرغ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق مرباخوری آب لیموی تازه
#چیز_کیک
🌟
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یک دونه بطری کلی نون پیچکی بدست میاریم
مواد لازم :
یه دونه تخم مرغ
چهار قاشق شکر
یه قاشق کره اب شده
وانیل یه قاشق چای خوری
نمک بین دو انگشتتون
ارد یه لیوان
شیر یک چهارم لیوان
#نون_پیچکی
🌟
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت مرغ
گوشت مرغ 400 گرم
پیاز بزرگ 1عدد
سس خردل 2 ق غ
سس گوجه تند 2 ق غ
سير چند 2 حبه
پنیر پیتزا 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1 ق غ
پودر سوخاری پانکو به میزان لازم
روغن به میزان لازم
گوشت مرغ رو چرخ میکنیم، پیاز رو رنده کرده و ابشو میگیریم به همراه سیر رنده شده و ادویه ها به مرغ اضافه می کنیم، سس خردل، سس گوجه رو اضافه میکنیم پنیر پیتزا رو هم میریزیم مواد رو باهم مخلوط میکنیم 1 ق غ آرد سوخاری میریزیم و مواد رو با دست ورز میدیم. دوساعت توی یخچال استراحت میکنه. بعد از این تایم از مواد به اندازه بزرگتر از گردو برمیداریم و شکل میدیم، تخم مرغ رو با نمک و پاپریکا هم میزنیم و ناگت هارو توی تخم مرغ میغلطونیم و بعد توی پودر سوخاری پانکو میغلطونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
🌹جای چرخ گوشت میشه از غذا ساز هم استفاده کرد.
🌹روغن اول داغ کنید بعد حرارت کمتر باشه که ناگتها مغز پخت بشن.
🌹از پودر سوخاری ریز استفاده کنید.
🌹1 ق غ آرد سوخاری برای انسجام بیشتر ناگتها است
#ناگت_مرغ
🌟