eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
3.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍖 به چهار روش مختلف با چهار چاشنی
2.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥 مافین برای صبحانه مافین سییب و دارچین و جو پرک🍎
1.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مورب دو رنگ ژله میوه ای با اسلایس میوه ژله شکلاتی
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕️ آموزش کار با دستگاه فرنچ پرس یکی از آسان ترین روشهای تهیه قهوه پس از آماده شدن قهوه سریع آن را از محفظه به فنجان انتقال دهید تا طعم اصلی آن از بین نرود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صورتت جوش داره 😾🍊 پوستی صاف و سفید میخوای🥝🍒 ناحیه های حساس بدنت تیره و سیاه شده!🔥☘ موهات وزه 👩🏼‍🦰🌀 بلد نیستی موهاتو ببافی 👩🏽‍🦱🧶 دندونات زرده ، دهنت بوی بدی میده 🍋🍒 اصلا ناراحت نباش چون همه این مشکلات تو این کانال رفع میشه💊🎀 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e اینجا خوشکل کن خودتو 🍓 کلی ترفند های آرایشی و بهداشتی گذاشتم🔮😌
فوت وفن 😋 از ابتدا سبزی رو اضافه نکنید وقتی پیاز و گوشت و تفت دادید و لوبیا و اب اضافه کردید بزارید چهل دقیقه تا یک ساعت بپزه بعد سبزی سرخ شده رو بریزید و لیمو رو و بزارید اروم آروم خورشتتون جا بیافته و روغن بندازه.اگه احیانا آب خورشتتون خیلی کم شد یه مقدار آب جوش میتونید اضافه کنید. 👌 . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
حلواشکری خونگى 😍😍 یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 یک لیوان شکر و یک لیوان آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه و قوام بیاد و کمی زعفران می ریزیم(میتونید زعفران را حذف کنید) ته ظرف مورد نظر نان سوخاری میچینیم وشهد داغ را روی نان سوخاری میریزیم و چند دقیقه اجازه میدیم تا شهد جذب نون ها بشه ۴ لیوان شیر سرد،،، ۲ قاشق غذاخوری پر آرد معمولی،،،،۲ قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت،،، یک ونیم لیوان شکر (اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید یک لیوان بریزید)،،،،یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه،،،،یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه،،،،کمی وانیل همه را مخلوط کرده رو حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه وغلظتش مثل فرنی بشه پودینگ ولرم را به ارامی روی نان سوخاری ها میریزیم ودر یخچال میگذاریم تا خنک شود وبعد با پودر پسته گردو نارگیل وهر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
💢اگر میخواید موقع خرد کردن پیاز دچار سوزش چشم نشید😫👇 ❇️قبل از خورد کردن چاقو رو به آبلیمو آغشته کنید تا دیگه چشماتون دچار سوزش نشه👌🏻 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اگر چند برگ کاهو اضافه آمدو آنقدر نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می‌توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
شدیدا دلمون چیزکیک میخواست ولی تخم‌مرغ تموم شده بود ، به ناچار به نوع یخچالیش (ژلاتینی) رضایت دادایم.خیلی طرفدار این مدل چیزکیک نیستم اما با این ترکیب به کل دیدگاهم نسبت بهش عوض شد. بنظرم اگر مواد به اندازه و اصولی با هم ترکیب بشن میتونن یه خوراکی رویایی رو خلق کنن مثل همین چیزکیک یخچالی نارگیل و هل. این چیزکیک کاملا نرم و خامه‌ای بود و واقعا طعم باقلوا میداد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani