#ذرت_مکزیکی 🌽 😋
ذرت شیرین
قارچ
پنیر پیتزا
سس مایونز
نمک، فلفل سیاه، آویشن
کمی سس تند یا پودرفلفل تند
قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کروسان_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده و له شده: یک لیوان
آرد سفید: ۲ لیوان
خمیر مایه: ۷ گرم
نمک: یک ق چ
روغن زیتون: ۲ ق چ
تخم مرغ: یک عدد 🔸برای وسطش
ژامبون: ۲/۳ لیوان
پنیر موزارلا ورقه ای(به دلخواه)
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_توت_فرنگی
#بدون_فر
مواد لازم
شکر: یک لیوان(بسته به شیرینی توت فرنگی میتونین میزان شکر رو کم یا زياد)
تخم مرغ: سه عدد
روغن مایع: سه چهارم لیوان
توت فرنگی خرد شده: یک لیوان سر پر
وانیل: نصف ق چ
آرد: یک لیوان + یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر: ۲ ق چ
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک_خانگی
درخواستی ازشماعزیزان
آلوها رو با مقدار خیلی کمی آب بذارید روی حرارت تا بپزه
بعد شعله رو خاموش کنید. آلو ها رو از یک صافی رد کنید تا پوست و هسته اش جدا بشه
بهش مقداری شکر و نمک اضافه کنید.
آلبالو خشک ، قیصی، انجیر ، آلوچه یا هر نوع میوه خشک دیگه رو آماده کنید
اول لواشک رو داخل ظرف بریزید وبعد همه میوه ها روش بریزید و عصاره آلو روی حرارت که بود داغ داغ روی میوه خشک ها البته یک بار آلو داغ و یک بار میوه خشک بریزید
آخرش درش رو بزارید
ترشک من پنج ساعت آماده شد
ترشک رو تو ظرف در دار تو یخچال نگهداری کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله
.برا این ژله از ی بسته ژله الوئورا و ی بسته ژله بلوبری و ی بسته ژله آلو استفاده کردم . تخم شربتی هم از قبل تو ی لیوان خیسوندم تا حجیم بشه . گیلاسا هم هسته گرفتم و گذاشتم کنار . یکم از ژله آلوئورا را داخل قالب ریختم به صورت کج داخل یخچال گذاشتم بعد از نیم بند شدن گیلاسا رو روش چیدم و مابقی ژله رو روش ریختم . بعد یکم از رله الوئورا و شیر رو دوباره به صورت مورب روش ریختم . در مرحله بعد ژله بلوبری که دو نیم کرده بودم رو داخل یکیش اب سرد و اون یکی رو شیر ریختم و مخلوط کردم بعد از نیم بند شدن بلوبری ساده در بخچال ، تخم شربتی رو بهش اضافه کردم و داخل قالب ریختم . لایه بعد هم بلوبری و شیر . در مرحله اخر هم ژله آلو که با ی لیوان و نیم اب جوش حل کرده بودم و داخل یخچال سرد شده بود و نیم بند بود مابقی تخم شربتی رو بهش اضافه کردم و ریختم داخل قالب.
کانال دسر و ژله مدرن
@ashpazy_irani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه با ایده تزیین بسیار زیبا
ادم همیشه باید خلاق و هنرمند باشه😍
اینم یه رسپی عالیه😋خیلی خوشمزه و لذیذ حتما امتحان کنید🌹
موادلازم:
سینه مرغ ۴۰۰گرم
تخممرغ ۲ عدد
ماست ۱فنجان
شیر نصف فنجان
نان تست۳عدد
آرد سوخاری
نمک و فلفل سیاه
پاپریکا
پودر سیر و پودر پیاز (اختیاری)
دستور و میزان مواد توی ویدئو هست با صدا ببینید💐❤ نووووش جااان😘
کانال دسر و ژله مدرن
@ashpazy_irani
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای_بارول_بادمجون
سلام من اومدم بایه خوشمزه بادمجونی دیگه
موادلازم
نیم کیلوگوشت چرخکرده
پیازرنده شده یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز رنده شده یک الی دوعدد
نمک . فلفل وادویه دلخواه بمقدارلازم
پودرسوخاری دوقاشق غ
بادمجان چندعددترجیحاباریک وبلندباشه
چندعددسیخ چوبی کوتاه
یک لیوان سس گوجه فرنگی
طبق ویدئو مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم به سیخ میکشیم ودرروغن سرخ میکنیم ودر ورقه های سرخ شده بادمجان میپیچیم داخل تابه میچینیم وسس گوجه راروش میریزیم میزاریم داخل فربادمای 170درجه تاپخته بشه وسسش جمع بشه
غذای ماآماده ست وبینهایت خوشمزه ترازاون چیزیه که فکرشو میکنیم
پ.ن میتونید بدون فر وداخل تابه رژیمی هم این غذارادرست کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
به هیچ وجه گلاب رو تو شیرینی برنجی حذف نکنید چون فقط طعم نیست که بهش میده بلکه انسجام هم میده ,اگر گلاب حذف شه شیرینی در حین پخت ولو میشه ,واگر زیاد هم ریخته شه شیرینی خشک میشه
اگه خواستید شیرینی برنجی زعفرونی داشته باشید باید زعفرونی که درست می کنید حالت خمیری داشته و یعنی با چند قطره آب دم بدید رنگ که باز کرد به خمیر اضافه کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله میان تهی دریایی🐠🐠😍😍
🍜طرز تهیه
ژله بلوبري و كف ليوان ريختم و سنگ هاي شكلاتي و رو ژله كه نيم بند شد انداختم داخلش و ماهي گذاشتم وقتي كه كاملا بست ژله بلوبري ريختم تو ليوان و درش و با سلفون محكم بستم و ليوانا رو بر عكس داخل يخچال گذاشتم.
#ژله میان تهی دریایی🍥🐠🐠😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_زردآلو_و_پرتقال
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم
پرتقال ۱کیلوگرم
لیمو شیرازی یک
شکر ۳کیلو
-----------------
همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقتدرمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیکروز روی حرارت قرارمیدیم وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹
این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani