eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#ترایفل_کلاسیک .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
1_کيک اسفنجي سه تخم مرغي يک عدد 2 -مارمالاد به ميزان لازم و یا خامه فرم گرفته 3 - پودر ژله دو بسته 4 - خامه ي فرم گرفته 300 گرم 5 - کمپوت هلو يک بسته( یا میوه تازه و دلخواه) 6 - پودر کاستارد 60 گرم 7 - شکر 120 گرم 8 - شير 500 ميلي ليتر 9 - کره 50گرم طرز تهیه کیک اسفنجي را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید(من خامه زدم) و لایه دوم‌را روی ان قرار دهید . کف ظرف مورد نظر به صورت يک تکه يا تکه تکه شده بچینید ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در يخچال بگذاريد تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم) سپس روي کيک ها بریزید ،و در يخچال بگذارید تا خودش رو بگیره در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زير آماده کنید شکر و پور کاستارد را در قابلمه ريخته،شير را هم اضافه کنید و روي حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غليظ شود.از روي حرارت برداريد کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود حال کرم خنک شده را روي ژله ي بسته شده ریخته و در يخچال قرار دهید تا خنک شود در نهایت با خامه ،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواهتون و یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید. نکته : 1_میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازم‌تکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید. 2_اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم ▫️خامه صبحانه سه عدد ▫️دريم ويب(پودرخامه) دو عدد ▫️پودر كرم كارامل يك عدد ▫️زعفران دم كرده مقداري ▫️گلاب نصف استكان كوچك ▫️شير سرد يك پيمانه ▫️شيرخشك ده ق غذا خ ▫️بيسكويت پتيبور كاكائويي يا ساده بمقدار لازم ▫️شكلات تخته اي بمقدار لازم طرز تهیه دريم ويب رو با شير مخلوط ميكنيم و هم مزنيم تا كف كند، سپس دو عدد خامه صبحانه + پودر كارامل + شيرخشك + زعفران اضافه ميكنم هم ميزنيم تا غليظ بشه و گلاب رو اضافه ميكنم مواد يكدست بشه(مواد نيازي به حرارت نداره). توي ظرف سرومون لايه لايه بيسكويت ميزنيم توي شير و مواد و ميريزيم روش تا هر چند لايه كه خواستين.براي گاناش روي دسر يك عدد خامه باقي مونده رو بزاريد روي حرارت متوسط(يا حرارت بخار كتري) تا خامه صبحانه كاملا روون بشه و شكلات تخته اي خرد شده رو اضافه كنيد بهش كمي حرارت ببينه و از روي حرارت بردارين و مرتب هم بزنين تا شكلات ها هم كاملا اب بشن و با خامه خوب مخلوط بشه سپس روي دسر بريزيد و تزيين كنيد و بزاريد يخچال.نوش جان ♦️بجاي دريم ويب ميتونيد ٧٠ گرم پودر خامه ايراني جايگزين كنيد. هر پاكت دريم ويب معادل ٣٥ گرم هست. ♦️اين دستور گاناش رو براي كيك ها هم ميتونيد استفاده كنيد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهيه ي اسفنجي: آرد دو پيمانه سرخالي پودر شكر دو پيمانه سرخالي .تخم مرغ ٦عدد. پكينگ پودر يك ق چ وانيل كمي آبجوش نصف پيمانه آرد و پكينگ پودر و كمي نمك را دوبار الك كرده،زرده و سفيده را جدا كرده،سفيده را كمي با همزن زده بعد نصف شكر را اضافه كرده آنقدر همزده تا از ظرف جدا نشود زرده ها را با وانيل و باقي شكر زده بعد آب جوش را اضافه كرده و سريع همزده تا كرم و كشدار شودبعد سفيده ها را به زرده اضافه كرده ،مواد خشك را اضافه كرده بصورت دوراني همزده.داخل قالب كه كاغذ روغني انداختيم،ميريزيم و و حدود دو سوم قالب بايد خالي بماند براي (مدت تقريبي)٤٠دقيقه در دماي ١٨٠درجه، در فر قرار بگيرد.بعد از بيرون امدن از فر و خنك شدن،كيك را با اب كمپوت يا شير سرد،كمي تر كنيد،سپس خامه كشي...اگر مايل بوديد از ژله لاي كيك استفاده كنيد،يك بسته ژله مورد نظر رو در قالبِ اندازه ي كيك ،ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد، بعد از قالب خارج كرده،روي لايه ي زيرين كيك،كه روي ان خامه كشي شده ،قرار داده،بعد لايه دوم كيك رو كه ميخواهيم روي ژله قرار دهيم را هم كمي خامه ماليده ،به ارامي روي ژله قرار داده،و به سليقه خود تزيين ميكنيم در صورت تمايل و بسته به سليقه،ميتوان از بيسكوييت هاي ليدي فينگر،براي اطراف كيك استفاده كرد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هممون میدونیم که سبزیجات رو بهتره که تازه مصرف کنیم ولی خب بعضی سبزیجات هستن که خیلی ضرورین و من همیشه تو فریزرم دارم ،مثل لوبیا سبز _برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه _من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم: _ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم _سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید _بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم _ بچه‌ها جون شماهم اگه روش دیگه ای بلدین لطفا بگید تا همه استفاده کنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب دارم براتون چه کوفته کبابی🤗 کباب قاسم پز داریم👑 این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده جعفری خرد شده یک دسته کوچیک نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم زردچوبه یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یه کوچولو😂 پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم پودر نان سوخاری یک مشت مثل بابا 😅 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار لازم آلبالو دم گرفته ؛ 10 کیلو شکر ؛4/5 تا 5 کیلو آب ؛2 لیتر طرزتهیه آلبالو ها رو که از دم جدا کردید و شستین و ابکش کردین تو قابلمه ی بزرگی که دو برابر آلبالو ها رو داشته باشه بریزید و ابشم اضافه و گذاشته تا جوش بیاد تقریبا بیست دقیقه ای تا نیم ساعتی میکشه که بستگی به نوع شعله تونه که زود جوش بخوره تا دیر حالا از چند جوشی که گذشت ، آلبالو ها ترک میخوره و آب پس میدن و قرمزی رنگ آب کاملا مشخصه و بعد گذشت زمانش ، آلبالو ها رو آبکش کرده و آلبالو و آب رو از هم جدا میکنیم و تفاله ها رو کنار میزاریم حالا قابلمه رو تمیز شسته و. و اجاق گاز گذاشته و آب آلبالو رو تو ش میریزیم و روشن و مقدار شکری که گفته رو بهش اضافه و تا بیست دقیقه خوب میجوشانیم تا وقتی که با بلند کردن ملاقه از پایین به بالا گرفته و غلظت چکه های شربت رو ببینید گاز رو خاموش و فوری شربت رو‌منتقل میکنیم به ظرف ملامین یا چینی یا شیشه ای که خنک بشه و از داغی بیافته و بعد خنک به بطری دلخواه بریزین ، که بنظر من تو بطری های شیشه ای بریزین یک سالم بمونه رنگش اصلااااااا تغییر نمیکنه قرمز قرمز میمونه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا از جذاب ترين ترفند ها برای استفاده و سرو قهوه حتما ببينيد👌😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
های ساده و لاکچری برای پذیرایی🍫🍭 عالیه👌من که خیلی دوسشون داشتم😋😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابستان خود را با آبدوغ خیار بگذرانید🥵 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان ارجمندم به 24تیرماه 99 خوش امدين آرامش یک هدیه است هدیه ای ارزشمند از انسانهای خــــوب تحفه ای گرانبها با رنگ عشق و آرامش همان عشق است♡ از خدا میخواهم عمری سرشار ازعشق و آرامش داشته باشید
😍😍 🍨1 لیوان شیر 🍨2 لیوان خامه 🍨1 لیوان پودر ڪاڪائو(به اختیار ڪم یا زیاد ڪنین) 🍨5 گرم وانیل شڪری(وانےل معمولے با وانیل شڪرے فرق داره. وانیل شڪرے، شڪر داره.در پایین سایتشو نوشتم ڪه منظورم ڪدوم وانیل هستش) 🍨1 لیوان شڪر(اگه براتون زیاده، ڪمتر بزنین) 🍨2 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت 🍨میتونین شڪلات چیپسے، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه ڪنین(البته بهتره بعد ازینڪه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه ڪنین) - 📝شیر، شڪر، وانیل، نشاسته و پودر ڪاڪائو رو مخلوط ڪنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روے شعله متوسط گرم ڪنین، بعد مخلوط شڪلاتے رو اضافه ڪنین و تا وقتیڪه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توے فریزر(هر 30 دقیقه یڪبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر). .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیرخونگی مواد لازم شیرِ پر چرب= ۳ لیتر سرکه ی سفید=۹ قاشق سوپخوری نمک= ۱ قاشق مرباخوری نکته:به ازای هر یک لیتر شیر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری سرکه اضافه کنید با سه لیتر شیرِ پر چرب ۵۲۰ گرم پنیر شد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته پلو با گوشت قلقلی . .🧆🧆🧆🥙 این رشته پلو رو میتونید با گوشت چرخ کرده مثل مایع ماکارونی به همراه خرما سرخ شده هم سرو کنید که همه جوره خوشمزه ست ❤️ . . مواد لازم (۵ نفر) برنج ایرانی ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق غ خ (برای خیس کردن ) نمک ۱ قاشق غ خ (برای پختن ) سیب زمینی ۱ عدد رشته ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ زرد چوبه ۱ قاشق چ خ کشکش ۱ پیمانه زعفرون دم کرده ۴ قاشق غ خ . . برنج و ۳ بار بشورید با ۱ قاشق نمک ۳ ساعت استراحت بدین ،با روغن و نمک بپزید رشته رو اضافه کنید و‌بعد از ۵ دقیقه ابکش کنید ، حالا مواد گوشتی رو‌اماده کنید ،داخل روغن سرخ کنید و کشمش رو با کمی روغن تفت بدین ،در آخرم با برنج زعفرونی تزیین کنید و حالش و ببرید ❤️ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥭 😋 🔸دو عدد كارامل رو با دو ليوان شير درست كنين وقتي از حرارت افتاد مهم نيست كه ببنده ،با يك عدد بستني خانوادگي انبه كه از نيم ساعت قبل گذاشتين توي محيط آشپزخونه و چهار عدد انبه فيله شده ميكس كنين و به مدت چهار ساعتي ميره يخچال ،يه دسر سبك ،عالي،بي نهايت خوشمزه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناردون يك غذاي شمالي فوق العاده🤤 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.