eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#کوفته @ashpazy_irani
مواد لازم برای 8 تا کوفته اندازه همین کوفته ها گوشت چرخکرده گوسفندی یا گوساله 350 گرم گوشت سینه مرغ 550 گرم برنج یک و نیم لیوان (300گرم) لپه یک لیوان (200 گرم) لپه رو بهتره از شب قبل خیس کنید تخم مرغ دو عدد پیاز 3 عدد بزرگ ادویه:نمک/فلفل/زردچوبه/ادویه کاری هم باشه خوبه سبزی کوفته: مرزه/ترخون/پیازچه/تره/جعفری یادتون باشه میزان مرزه و خصوصا ترخون زیاد نباشه که مزه کوفته به تلخی نزه رب گوجه 6قاشق (به دلخواهتون میتونید کم و زیادش کنید) پوره گوجه فرنگی اگه داشتید به میزان دلخواه به رب اضافه کنید زرشک و آلوبخارا برای وسط کوفته ها و تزیین روی کوفته لیمو امانی 4 عدد حالا برای پختن : لپه رو حدود ده دیقه میزاریم بپزه بیشتر نپزه که باعث میشه هم کوفته خمیر بشه و هم اینکه کوفته وا بره بعد تو مولینکس یا با گوشت کوب باید لپه رو له یا پودرش کرد گوشت مرغ و گوشت قرمزو چه چرخ شده باشه و یا تیکه ایی باشه حتما حتما باید داخل مولینکس ریخته بشه و چند دور حسابی بچرخه و یادتون باشه که یه پیاز بزرگ رو هم با گوشتای داخل مولینکس مخلوط کنید برنجو هم طوری باید نیم پز کنید با اب کم مثل کته که دونه های برنج حالت چسبندگی داشته باشن و بهم بچسبن حالا دوتا پیاز رو با ادویه ها تف میدیم و رب گوجه رو بهش اضافه کرده و تف میدیم تا مزه خامی رب بره حالا باید مواد رو با هم قاطی کنیم گوشت و لپه و برنج و سبزی و تخم مرغ و ادویه و همینطور تقریبا یک سوم از مخلوط پیازداغو رب رو با هم قاطی کرده و حسابی با دست ورز میدیم تا موادمون یکدست بشه بعد به اندازه دلخواه برداشته و وسطش آلوبخارا یا زرشک میزاریمو گردش میکنیم و میندازیم تو قابلمه ایی که مابقی رب سرخ شده مونده بود و توش آب ریخته بودیم و در حال جوش هست و میزاریم حدود دوساعت بپزن قبل از خاموش کردن هم بهش ترشی یا لیموامانی اضافه میکنیم آب رو برای پختن به اندازه ایی بایدریخت که روی کوفته پوشیده نشه. @ashpazy_irani
آشپزی ایرانی🍔
#ترایفل_شکلات_وقهوه @ashpazy_irani
شیر 4 پیمانه شکر 3/4 پیمانه نشاسته ذرت 3 ق غذاخوری آرد سفید 2 ق غذاخوری پودر کاکائو 2 ق غذاخوری قهوه دم کرده 1/4 پیمانه شکلات خرد شده 50 گرم خامه صبحانه 200 گرم کره 50 گرم وانیل 1/3 ق مرباخوری بيسکوئيت یا خرده کیک به مقدار لازم شکر،آرد، نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو داخل قابلمه بریزید وهم بزنید شیر رو کم کم اضافه کنید تا ارد ونشاسته گلوله نشه. بعدروی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید. کم کم قوام پیدامیکنه و و مثل فرنی میشه. وقتی به این شکل دراومد کره، شکلات و قهوه رو اضافه کنید و باز هم بزنید. درحدی که کره وشکلات باز بشه. وبعد از روی حرارت بردارید و وانیل و 50 گرم از خامه رو اضافه کنید. بذاریدموادتون کاملا سرد بشه.دقت کنید که بعد از سرد شدن موادتون سفت تر میشه. پس زمان پخت نذارید زیاد سفت بشه. رنگ و روش انقدرجذابه که فکرنکنم بتونید صبرکنید تا سردبشه😋 عطر خوش شکلات وقهوه هم که دیگه جای خود😌 حالاوقتشه موادتون رو بریزید توظروف سرو.من از شیشه مربا استفاده کردم.لایه اول بيسکوئيت خردشده و،لایه دوم کرم شکلاتی، ولایه ی بعدی خامه ی صبحانه وموز.وبه همین ترتیب لایه هارو تکرارکنید. بذاریدچندساعت تویخچال بمونه. فوق العاده خوشمزه ست. 😋 من باخامه ی صبحانه و موزوشکلات و فندق روش روتزئین کردم. توصیه میکنم از خامه ی صبحانه استفاده کنیدطعم خیلی مطلوبتری نسبت به خامه قنادی به این دسرمیده!ولی خب بازم سلیقه ایِ دیگه🤷‍♀️ درضمن شکرش رومیتونید بیشترکنیداین میزان شایدکم باشه اگه شیرین ترمی‌پسندید. @ashpazy_irani
آشپزی ایرانی🍔
#موساكا @Ashpazy_irani
براي داشتن يه موساكاي خوشمزه،كافيه ٤تا سيب زميني متوسط رو ابپز كنيد، بعد از پخت، رنده و در صورت تمایل میتونید با کمی پیاز داغ و زردچوبه ،مزه دارشون کنید. ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده رو به همراه پياز و فلفل دلمه و رب گوجه، مثل مايه ماكاروني تفت بديد (با حداقل روغن)و اماده كنيد . يك كيلو بادمجون متوسط(نه خيلي باريك و نه خيلي درشت) رو با پوست حلقه حلقه كنيد،(در صورت تمايل و داشتن وقت كافي😜 بزاريد داخل اب و نمك) بعد اونهارو سرخ كنيد و بزاريد كنار، ٤ تا گوجه فرنگي خام رو هم بصورت حلقه اي برش بزنيد. كف ظرف مورد نظرتون رو يكمي سس سفيد بريزيد،بعد سيب زميني هارو كه با نمك و فلفل و زردچوبه مزه دار كرديد( ميتونيد كمي زعفرون دمكرده و پياز داغ براي خوشمزه تر شدنش اضافه كنيد) بريزيد كف ظرف، روي اونها مايه گوشتي،بعد به ترتيب و يكي در ميون گوجه و بادمجون هارو بچينيد. بعد يكمي سس سفيد روي اونها بريزيد و در اخر،هر اندازه كه دوست داشتيد پنير پيتزا... بعد بزاريد داخل فر از قبل گرم شده،با دماي ١٨٠ درجه براي مدت تقريبي ٤٥ دقيقه،✋🏻☺️ ميتونيد به جاي رنده كرده سيب زميني ها، اونهارو بصورت حلقه اي برش بزنيد و كف ظرف بچينيد. بادمجونارو بعد از سرخ كردن حتما بزاريد روغن اضافيشون گرفته بشه. .🍆🍆🍆🍆 (براي سس سفيد:يك پيمانه شير+يك ق غ آرد + ١٥گرم كره و كمي نمك) نيازه كه، اغلب ابتدا كره رو با ارد تفت ميدن و بعد شير و كم كم اضافه ميكنن،وقتي مثل فرني غليظ شد ، سس سفيد يا بشامل آماده ست. خودم همه مواد به جز كره رو ميزارم روي حرارت وقتي كه به غلظت رسيد كره رو اضافه ميكنم و از روي شعله برميدارم. 🌹🤗 @ashpazy_irani
آشپزی ایرانی🍔
#بوقلمون @ashpazy_irani
گوشت بوقلمون اگه خوب پخته بشه واقعا لذیذه، و در کنار باقالی پلو یا سبزی پلو واقعا محشره.😋😋 مواد لازم: ران بوقلمون ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سیر چند حبه رب انار ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری آب نارنج ۴ قاشق غذاخوری اول دو طرف ران سرخ کردم. بعد نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم با حرارت کم دو ساعت بپزه تا به روغن بیفته. نمک و چاشنی بهش اضافه کردم. برای اینکه سریعتر بپزه می تونید یک قاشق سرکه بهش اضافه کنید ولی من اینکار نکردم. ترجیح میدم با شعله کم آروم بپزه. پیاز خلالی و سیر بدون اینکه تفت بدم به بوقلمون اضافه کردم. رب گوجه و رب انار با آب نارنج رقیق کردم و همراه با نصف لیوان آب به بوقلمون اضافه کردم. یه مقدار شعله شو زیاد کردم تا قل بزنه. بعد شعله شو کم کردم تا حدود ۴ ساعت با شعله کم بپزه. می تونید اواخر پخت بهش زعفرون هم بزنید که خوشمزه تر بشه. جاتون سبز @ashpazy_irani
😋 ▫️شکر 2لیوان ▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، ▫️آب لیمو 2 ق غ ▫️آب 2/5 ليوان 🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید. 🍀🍀🍀🍀
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فرو همزن برقی🍰😊👌 مواد لازم :👇 10 قاشق غذاخوری آرد سفید، 10 قاشق غذاخوری شکر، 8 قاشق غذاخوری روغن، 8 قاشق غذاخوری شیر، دو تا تخم مرغ، دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک قاشق چایخوری وانیل. 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لذیذ و خوشمزه😍🌭 👩‍🍳نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌈🌱🤩😍 جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم هویج: ۲ عدد نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان زرشک: ۲ قاشق غذاخوری جعفری: ۲ قاشق غذا خوری آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان) فلفل قرمز: یک سوم قاشق چای‌خوری (اختیاری) زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق جای‌خوری نمک: ۳ قاشق جای‌خوری رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری. 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazy_irani