eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.5هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 اول توت فرنگی هارو خوب میشوریم و بعدش درشت هاشو تیکه میکنیم تا یه دست بشن میریزیم تو یه طرف و با دولیوان‌ شکر میذاریم یه شَب تا صبح بمونه(اگر میخواید سریع اماده شه و یا شیره ی بیشتری بده یکم مث من آب بریزین) بعد از موندن خودش آب میندازه و بهتر میشه حالا زیرشو کم میکنیم تا بپزه اگر زیاد بپزه قهوه ای میشه و دیگه خواهرشهر کُش نیست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم تخم مرغ٣عدد آرد ١پیمانه شیر ١/٢پیمانه نمک,فلفل,زردچوبه,آویشن:بمقدار لازم روغن مایع:٢قاشق سوپخوری بکینگ پودر١قاشق مرباخوری طرز تهیه مواد را باهم مخلوط میکنیم به اینصورت که تخم مرغ را باروغن مایع و ادویه ها و بکینگ پودر مخلوط میکنیم, (من چون به پودر تخم گشنیز خیلی علاقه دارم و توی همه غذاهام استفاده میکنم,اینجاهم استفاده کردم,همینطور پودر آویشن) سپس شیر رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو که مایعیررقیق تر از مایع کیک به ما بدهد, بعد میتوانیم مرغ,سیب زمینی,هویج,حتی گل کلم را در این مایع زده و خوب بغلطونیم و در روغن زیاد سرخ کنیم, وبعد از روغن بیرون کشیده و روی دستمال یا در آبکش میگذاریم تا روغن اضافه اش گرفته بشه, من از فیله ی مرغ استفاده کردم,البته اول آب پز کردم,و بعد توی خمیر قرار دادم و سرخش کردم بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید ,واقعا خوشمزه اس نکته هرچقدر از مایعتون اضافه اومد,دور نریزید,باقاشق بریزید توی روغن تا سرخ بشه,و میل کنید نوش جان 💖 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔺اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی نباید با شکم خالی مصرف شوند؟ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم زردک چهار تا پنج عدد نگینی خرد،شده لپه پنج ق غ ابلیمو دو ق غ رب یک ق غ گوشت گوسفند یا گوساله روغن دو ق چ پیاز یک عدد نمک و فلفل طرز تهیه پیاز و گوشت روتو روغن تفت میدیم،بعد زردک رو اضافه میکنیم و باهم تفت میدیم تا زردک نرم بشه،بعد لپه رو اضافه میکنیم.و رب،بعد اب میریزیم صبر میکنیم جا بیفته،ابلیمو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.و خاموش میکنیم نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸🍃 توت فرنگى رو از وسط برش بزنید با خلال دندان به هم وصل کنید خلال دندان رو کوتاه کنید که مشخص نباشه و درآخر توت فرنگی رو داخل شکلات ذوب شده بریزید و روش رو با سس براق و یا ترافل تزیین کنید 🍓❤️ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمده دفتر اين زندگى را باز کن زيستن را با سلام تازه‌اى آغاز کن گل بخند و گل شنو در گلشن اين بوستان زندگی را با عشق تازه‌ای آغاز کن... سلام صبح تون بخیر 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: ۳ - ۴ عدد نان باگت ۱عدد سینه مرغ آبپز شده ۱ کاسه (1 عدد سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد کنید و آبپز کنید.) مواد لازم برای سس: کره 1 قاشق غذاخوری سرپر آرد 1 قاشق غذاخوری سرپر 2 لیوان شیر( میتونید 1 لیوان شیر و 1 لیوان آب سینه مرغ رو اضافه کنید) نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری پنیر پیتزا برای روی نان ها بمیزان لازم طرز تهیه: داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید ، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و بعد از بجوش آمدن زیر گاز را خاموش کنید. در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید . اگر بخواهید داخل نان ها میتوانید سس گوجه بمالید. مواد آماده شده را داخل نان بریزید و رویش پنیر ورقه ای رنده شده بریزید. فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و نان آماده شده را تا زمانی که رویش سرخ شود بپزید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم:🥔 ▫️سیب زمینی بزرگ ۲ عدد ▫️کره ۲۰ گرم ▫️سوسیس ۱۵۰ گرم ▫️پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم ▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه ▫️تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه:🥙 اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم :👇 گوجه یک کیلو خیار ۲ عدد هویج ۲ عدد متوسط سیب زرد یک عدد گل کلم ۳ عدد متوسط شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته دلمه ۲ عدد کوچک سیر ۱۰ حبه سرکه ۳ لیوان ادویه هایی که من استفاده کردم👇 پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش) سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد دستور تهيه : 👇 اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااا چون ترشی خراب میشه بعدا. حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین. بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن. بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم رو‌حوله یا پارکه خشک که خیسیش بره و‌خشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین. واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم. این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین. بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین. در یخچال نگهداری .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#رول_موز .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم خرما نیم کیلو چرخ شده,موز ۵عدد,آرد برنج دو پیمانه,آرد سبوس دار گندم یک پیمانه,هل سابیده یک قاشق چای خوری,کنجد یا پودر نارگیل خرما چرخ شده را با آرد گندم و آرد برنج وهل سابیده مخلوط کرده خوب ورز داده تا خمیر سفتی بدست بیاد کمی از خمیر را برداشته وروی سلفون پهن کرده بقطر یک سانت یک عدد موز را روی خمیر گذاشته وبصورت رولت خمیر را دور موز پیچانده ورول را توی کنجد یا پودر نارگیل غلطانده بمدت دو ساعت توی یخچال گذاشته وبا چاقو برش میدهیم نوش جان💖 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بستنی وانیلی ساده خانگی🍦😋 شکر نصف لیوان ‌ثعلب نصف قاشق چای خوری شیر ۲لیوان وانیل نصف قاشق چای خوری گلاب کمی هل نصف قاشق چای خوری شیر را داخل ظرف استیل ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم در یک ظرف کوچک شکر و وانیل و ثعلب و هل را مخلوط و داخل شیر میریزیم و سپس گلاب را هم میریزیم و هم میزنیم تا مواد مخلوط شود و بعد داخل فریزر میگذاریم و هر یک ساعت یکبار بستنی را از فریزر خارج کرده و خوب هم میزنیم تا بستنی حالت یخی نگیرد و نرم و یکدست شود و بعد ازچند ساعت که کاملا سفت شد آنرا از فریزر خارج کرده و نوش جان میکنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بدون برای ۳ تا ۴ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد قارچ ۷ تا ۸ عدد پنیر پیتزا میزان لازم (از ۲۰۰ گرم تا ۵۰۰ گرم ) ورق لازانیا ۱ بسته برای سس سفید (۱/۵ ق غ آرد سفید ، کره ۳۰ گرم، شیر گرم ۱/۵لیوان ) نمک و فلفل و رب گوجه به میزان لازم . . قارچ رو ورقه ای کردم و تفت دادم . یه پیاز رو که ریز خرد کرده بودم رو داخل تابه ریختم و تفت دادم گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کردم و اضافه کردم .قارچ ها رو هم اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و ادویه خود لازانیا و رب ریختم . (مواد داخل لازانیا سلیقه ای هستش .هر طور باب سلیقه تونه. من خودم گوشت دوست ندارم زیاد نمی ریزم ) ورق های لازانیا رو داخل آب جوش توی قابلمه حاوی نمک و روغن انداختم و بعد از ۱۰ دقیقه آبکش کردم و کمی آب سرد روش باز کردم ، ورق ها رو روی یه پارچه تمیز صاف گذاشتم . سس بشامل : آرد رو تفت دادم و کره رو ریختم و کمی تفت دادم ، حالا شیر گرم رو داخل مواد ریختم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه . به غلظت تقریبا ماست ، کمی هم نمک و فلفل ریختم . داخل تابه (واشر رو در بیارین )رو کفش رو کمی چرب کردم .سیب زمینی چیدم . به خاطر این که برگه لازانیا بهش نچسبه و مبادا نسوزه چون مستقیم روی شعله میره . اتفاقا سیب زمینی هاش هم خیلی خوشمزه میشه . ورق لازانیا رو قرار دادم کمی سس سفید و بعد پنیر پیتزا و مواد گوشتی ریختم و به این صورت لایه ها رو پر کردم . ورق های لازانیا من دو مدله به خاطر اینکه از دفعه های قبل یکی نصف بسته مونده بود و استفاده کردم 😁. سس سفید رو هم اولین لایه و هم اخرین لایه این بار ریختم برای خشک نشدن لازانیا موثره . می تونید از سس گوجه هم استفاده کنید . روی ورق های لازانیا سس سفید و پنیر پیتزا ریختم. تابه رو روی حرارت ملایم رو به کم من شعله پخش کن هم قرار دادم به مدت نیم ساعت در این روش روی گاز دیگه روش برشته نمیشه . اگر توی تابه غیر دو طرفه بخواین درست کنید از دم کنی هم استفاده بشه . در فر اگر بخواین با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
👇 اگه بعد از مخلوط کردن هنوز ذرات ژله داخلش دیده میشه ظرفتون رو برای مدت کمی داخل ماکروفر یا روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژله به خوبی حل بشه....😚💞 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
تزیین کاپ کیک با 🍭 قسمت بالای یک نی رو خیس کنید و مقدار کمی پشمک‌ رنگی دورش بپیچید و برای تزیین کاپ کیک استفاده کنید 🧁 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کلم بروکلی با چین و چروک های شما مقابله میکند 👌 کلم بروکلی یک سوپر غذا به شمار می رود و بسیاری از مشکلاتی که آفت سلامتی شما شده اند را حل می کند. یک فنجان کلم بروکلی تمامی ویتامین های لازم برای تولید کلاژن در بدن را تأمین می کند، ماده ای که به پوست انعطاف پذیری می دهد. کلم بروکلی سرشار از ویتامین A هم هست که به تجدید سلول ها و جایگزینی سلول های قدیمی با سلول های جدید کمک میکند .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژه 😍مواد لازم: سینه ی مرغ گوجه پنیر چدار 😍مواد سس: روغن زیتون نمک فلفل سبزی خشک طرز تهیه: ✏️✏️✏️ ابتدا سینه های مرغ رو برش بزنید و برای سس؛ روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط و روی سینه ی مرغ زده، گوجه و پنیر چدار مانند ویدیو داخل برش ها بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا قهوه ای رنگ بشه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ویفر خونگی شکلاتی 👌 ‌ مواد لازم:👇 2 لایه ویفر بزرگ ‌ مواد میانی:👇 بیسکویت پتی بور 250-300 گرم 1لیوان آب 1لیوان شکر‌ 200‌ گرم کره نرم 250 گرم شکلات تیره 1استکان پسته 1 پیمانه گردو‌ 5-6 عدد انجیر خشک طرز تهیه:‌👇 برای سس شکلات ، آب و شکر را در یک تابه گود بریزید ،مخلوط کنید و آن را کمی بجوشانید سپس از روی اجاق بردارید بلافاصله کره و شکلات را،اضافه کرده تا ذوب شوند و قوام سس بگیرد ، بیسکویت ها را در یک کاسه خرد کنید ، سس شکلات را روی انها بریزید ، بادام زمینی ، گردو و انجیر خرد شده خرد شده را هم اضافه کنیدو همه آنها را با هم مخلوط کنید مایه ی شکلاتی را روی یکی از ویفرهای بزرگ بریزید و آن را به خوبی روی ان پهن کنیدو صاف کنید. در آخر ، ویفر دیگری را روی آن بگذارید و آن را با دست خود فشار دهید و یک وزنه بر روی آن بگذارید. در این حالت بگذارید تا صبح بماند ،سرانجام ، شما می توانید به اندازه مورد نظر تکه تکه کنید. .