eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام صبحتون پر خیر و برکت امیدوارم "سهمِ امروزتون از زندگی: سلامتی ، شادی، آرمش رضایت و نگاه لطف خدا باشه امیدوارم حال دلتون خوب و زندگیتون غرق در خوشبختی باشه 🌸سه شنبه تون پراز استجابت دعا🌸 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مناسب صبحانه و عصرانه برای خمیر * 2 عدد تخم مرغ * 2 قاشق غذاخوری شکر دانه دار * 1 لیوان آب شیر * 1.5 فنجان آرد * وانیل * نصف بسته بیکینگ پودر برای خدمات * موز * * شکلات صبحانه * شکلات چیپسی شوکورول آماده سازی تخم مرغ و شکر رو باهم زن می زنیم تا وقتی کف دار شه. به ترتیب شیر ، آرد ، وانیل ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بیایید خمیر پنکیک را درون جای سس مایونز تمیز پر کنیم. ماهیتابه پنکیک را با یک برس چرب کنید. خمیر را کمی کم کم درون تابه گرم شده بریزیم (ظرف سس را به آرامی می ریزیم تا راحت بریزد). روی حرارت متوسط ​​بپزید. و طبق کلیپ تزئین کنید. از غذای خود لذت ببرید🤗 . 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
تزئین زیبای آلبالوپلو🍛🍛 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍰🍫🍰 چهارتا تخم مرغ همدماي محيط داريم كه زرده و سفيده شو جدا ميكنيم ، يك پيمانه هم شكر داريم ، سفيده ها رو شروع ميكنيم به همزدن و همزمان نصف پيمانه از شكر را كم كم اضافه و تازماني كه سفيده ها برفي بشه و فرم بگيره هم ميزنيم ،تااز ظرف نریزه زرده ها را با بقيه شكر و كمي وانيل هم ميزنيم تا حجيم و كشدار بشه ، نصف پيمانه روغن مايع اضافه و بازهم ميزنيم ، يك چهارم پيمانه شير هم ميريزيم و درحد مخلوط شدن هم ميزنيم ، صدگرم شكلات نيمه تلخ یا شیری رنده شده را اضافه و باز هم ميزنيم ، يك پيمانه آرد ، ۳قاشق غ پودركاكائوي مرغوب ، يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و نوك قاشق چايخوري نمك را سه بار الك و نصفشو به تركيب زرده هااضافه و باليسك دوراني هم ميزنيم ، بعد نصف سفيده ها را ميريزيم و اروم فولد و درادامه بقيه مواد خشك و بقيه سفيده ها را اضافه و در يك جهت هم ميزنيم ، قالب موردنظرتون رو چرب و مواد رو بريزبن داخل قالب و بذارين تو فر داغ ١٨٠ درجه بمدت ٤٥ دقيقه برای روی کیک هم گاناش ریختم ،کیک رو به مدت یه ساعت یخچال گذاشتم تا گاناش خودشو بگیره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وارونه 🍰 یه دسر ایده آل واسه دور همی🍌🥧 مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 400 گرم شکر 400 گرم آرد 1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ 200 میلی لیتر آب 100 میلی لیتر روغن برای شهد: 100 گرم شکر 100 میلی لیتر آب . موز دارچین 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘 نخود پخته، 100 گرم پودر مغز گردو، 3 قاشق غذاخوری پودر دارچین، 1 قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، 1 قاشق چای‌خوری زعفران پودرشده، 1 قاشق چای‌خوری جعفری ساطوری‌شده، 30 گرم نمک، 1 قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ، 2 عدد فلفل سفید، ⅓ قاشق چای‌خوری پیاز خام رنده‌شده، 5 عدد گوشت چرخ‌کرده، 200 گرم پودر سیر، 1 قاشق چای‌خوری .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
‌‌ ‌ ‌ ‌🥐🥐 2 پیمانه شیر نصف بسته خمیرمایه (1 ق غ) 1 بسته بیکینگ پودر (1 ق غ) 1 قاشق چایخوری نمک آرد به میزان لازم ( تا وقتی که خمیرمون به دست نچسبه) ‌ طرز تهیه : تمام مواد به جز آرد رو داخل کاسه میریزبم و شروع به ورز دادن میکنیم کم کم آرد رو اضافه میکنیم چسبناکی آردو با ورز دادن از بین ببرین نه با اضافه کردن آرد اضافی تر. بعد نیم ساعت میزاریمش کنار تا خمیرمون پف کنه بعد پفشو با دست میگیریم چونه هایی از خمیر به اندازه ی گردو درست میکنیم من داخلشو با پنیر پر کردم ولی شما میتونید داخلشو با اسفناج یا گوشت چرخ کرده یا مواد پیتزا هم پر کنید). خمیرتونو با وردنه پهن کنین از مواد داخلش بریزین و توی روغن داغ سرخش کنین. اگه خمیرتون خوب عمل کنه موقع پخت پف میکنه.‌ ‌ ‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧁 قسمت اول🍮 شیر یکونیم لیوان شیر عسلی نصف قوطی حدود 200 گرم پودر ژلاتین یکونیم قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نسکافه فوری ۱ قاشق مرباخوری خامه صبحانه 4 ق.غ معادل 50 گرم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#سوپ_ماست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم ▫️جو پوست کنده پخته شده:2 لیوان ▫️قارچ اسلایس شده:3 لیوان ▫️هویج نگینی خورد شده :یک لیوان ▫️کره:1 ق غ ▫️ماست:نیم کیلو ▫️تخم مرغ :یک عدد ▫️سیر: 3حبه ▫️برگ گشنیز خرد شده: 1 لیوان  ▫️آب:1 لیوان ▫️سینه مرغ:سه دو تکه کوچیک ▫️آب مرغ:5لیوان  ▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم  طرز تهیه🍜 ابتدا دو تکه سینه مرغ را گذاشتم با آب و پیاز و نمک و فلفل بپزد. هویج نیم‌پز شده و جوی کامل پخته شده را درون قابلمه ریختم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن ریختم و گذاشتم تا بپزد قارچ را تفت دادم و برای اینکه رنگش سیاه نشه مقداری ابلیمو زدم و آبش که گرفته شد کره را اضافه کردم و قارچ رو تفت دادم و به سوپ اضافه کردم.سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و باکمی روغن گذاشتم سرخ بشه و به سوپم اضافه کردم سیر را رنده ریز کردم و با گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کردم و فلفل سیاه را  در اخر که خوب پخته شد (نباید آب زیادی داشته باشد)ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ(زدن تخم مرغ و پختنش با ماست؛باعث میشه ماست نبره هم اینکه تا ۵ روزسوپ ماندگاری داره و ترش و بدمزه نمیشه) هم زدم حرارت گذاشتم وقتی جوشید به سوپ اضافه کردم و هم زدم و پنج دقیقه اجازه دادم که باهم پخته در آخرهم پیاز داغ و گوشت .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋 دستور تهیه :👇 اول حدود ۲۵ تا توت فرنگی یا هر میوه ای رو میگذاریم با یک قاشق شکر و یک قاشق ابلیمو و یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شیر پخته بشه بعد خوب پخته شد میکسش میکنیم و داخل قالب مورد نطرتون بریزید و بعد میگذاریم داخل فریزر یخ که زد حدود صد گرم شکلات رو بن ماری میکنیم و بهش خلال پسته و یا بادام و ... اضافه میکنیم و روی بستنی رو به شکلات اغشته میکنیم و چون سرد هست شکلات زود بستا میشه نیازی به فریزر دوباره نداره. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.