فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم🌹
اومدم تا با هم پخت یه شیرینی راحت و خوشمزه رو امتحان کنیم
200 گرم خامه
1 فنجان روغن
1 ق چ بکینگ پودر
4.5 فنجان آرد شیرینی
باید همه آنها را هنراه هم خول ورز دهیم تا به بافت نرمی برسیم و سپس آنها را به مدت 20 25 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه میپزیم. .
شهد روی شیرینی:
2 فنجان شکر
2 فنجان آب
1 2 قطره لیمو
مواد باهم مخلوط میکنیم و رو حرارت میگذاریم تا کاملا حل شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان شکم پر😍
موادلازم:
3 عدد بادمجان
250 گرم گوشت گاو چرخ کرده
1عدد پیاز
½ قاشق غذاخوری نمک
½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
برای تزیین:
2 عدد سیب زمینی
6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4عددفلفل سبز
برای سس:
2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
س لااام دوستای گلم من اومدم با یک #سیبزمینی_پنیری خوشمزهه😍
مواد لازم :
سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد
نمک
فلفل
فلفل قرمز
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا
روغن مایع
توضیحات به صورت ویس هست عزیزای دلم
#شیرینی_گردویی_قنادی
مواد لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۱۴۰ گرم
▫️کیک اسفنجی ۱۵۰ گرم
▫️پودر شکر ۲۸۰ گرم
▫️گردو ۱۶۰ گرم
▫️روغن مایع ۵۰ گرم
▫️سرکه سفید یک ق س + یک ق م
▫️پودر کاکائو دو ق م
▫️وانیل یک دوم ق چ
طرز تهيه🥟
ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم
نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم
مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد.
از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم.بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه.در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ از یک ربع قبل گرم کنید
هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این روزهای کرونایی حتما این شربت فوقالعاده رو تهیه و نوشجان کنید!👌🏻
▫️این شربت پرخاصیت سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه، ضد التهاب و سرماخوردگی و آنفولانزا رو هم درمان میکنه!
▫️همچنین پوست صورت رو سالم و شفاف میکنه!
📃 طرزتهیه: دوعدد لیمو ترش تازه و یک عدد زنجبیل رو بصورت نازک برش بدید و داخل یک لیوان عسل رقیق شده بریزید و بگذارید یک شب بمونه؛ روز بعد شربتتون اماده شده!
+ هرروز مقداری از شربت رو با آب جوشیده سرده شده نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 #شامی_بادمجان😍
مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر :
گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم
بادمجان ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۵ حبه
جعفری یا شوید ۳ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان
آشپزی ایرانی🍔
#تاتلی_شیری_شکلاتی @ashpazy_irani
#تاتلی_شیری_شکلاتی
برای محلبی:
1 لیتر شیر
7 قاشقغذاخوری سر پر آرد
7 قاشقغذاخوری سر پر شکر
2 قاشقغذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس شکلاتی:
2 و نیم لیوان شیر(اندازه لیوان 250 میلیلیتر ، پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار)
2 قاشقغذاخوری سر پر آرد
2 قاشقغذاخوری پودرکاکائو
4 قاشقغذاخوری شکر
80 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه:
برای محلبی تمام مواد بجز کره و وانیل را داخل قابلمه ریخته با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق با حرارت متوسط مداوم هم بزنید و بپزید. وقتی جوشید کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید.
برای سس شکلاتی، تمام مواد بجز شکلات را داخل قابلمه ریخته هم بزنید و روی اجاق تا وقتی بجوشد مدام و سریع هم بزنید و بپزید. وقتی جوشید یک ملاقه از محلبی آماده شده برداشته به این سس اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
در آخر شکلاتها را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. محلبی و سس را داخل قالب ، کاسه و یا لیوان بریزید. وقتی ولرم شد داخل یخچال بذارید. توصیه میکنم حداقل 3 ساعت بعد میل کنید. بعد از اینکه سرد شد میتوانید روی آن پودرکاکائو بپاشید.
وقتی لایه لایه درست میکنید موقعی که گرم هست سس شکلاتی را یکباره روی محلبی نریزید. چون سس شکلاتی رقیقتر است داخل آن نفوظ میکند محلبی و سس شکلاتی را آرام و قاشق قاشق بریزید...
و برای اینکه روی هر دو پوسته نبندد وقتی از روی اجاق برداشتید هرازگاهی هر دو را هم بزنید.
@ashpazy_irani
#دسر_شکلاتی 🧉 😋
▫️1 کیلوگرم شیر
▫️1 پیمانه شکر
▫️3 قاشق غذاخوری آرد
▫️250 میلی لیتر خامه صبحانه
▫️1 بسته وانیل
▫️100 گرم شکلات تیره
🔸ابتدا شکر را در قابلمه می ریزیم و آن را ذوب می کنیم تا کهربا رنگ شود. سپس خامه را روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. در یک کاسه دیگر ، آرد و شیر را خوب مخلوط می کنیم. این مخلوط را روی کارامل درست شده در قابلمه می ریزیم. مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود در آخر وانیل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم و با میکسر میکس میکنیم. لایه کرم رنگ دسر آماده شده است. مقداری از مایع بدست آمده را برداشته در کاسه ریخته، شکلات تیره را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مثل تصویر اول در ظرفها دسر کرم رنگ را میریزیم ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته بعد کرم شکلاتی را روی آن میریریم در آخر روی دسر را با شکلات تزئین میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی خوشمزه
مواد مورد نیاز :
سینه مرغ
1 رنده پیاز
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
جعفری
فلفل سیاه
زیره
آویشن
فلفل قرمز
نمک.
.
مواد مورد نیاز سس:
1عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
فلفل قرمز
نمک
.
دستور این ماکارونی خوشمزه رو با صدا هم توضیح دادم
پنجشنبه تون🌷
قـشنگ و شـاد🌷
دستهاتون پرگل🌷
شـادیاتـون پاینده🌷
زنـدگیتـون عـاشقانه 🌷
و خنده ارزانی چشماتون🌷
آخر هفته در كنار خانواده
و دوستـانتون بـخیر و شـادی🌷
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#قيمه_يزدى 🥘 😋
🔸گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين
در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
700-800 گرم گوشت چرخ کرده
1 قطعه هویج
۲ عدد گوجه
یه قاشق رب گوجه و اب مخلوط کنید(میتونید گوجه فرنگی هم رنده کنید جای رب)
نمک فلفل سیاه و قرمز
برا سس شیر خامه ای
کره 50 گرم
2 قاشق غذاخوری ارو
۲۰۰ میلی لیتر شیر
نمک و فلفل مغز مغز گردو (اگر نه ، می توانید بدون آن هم انجام بدید)
4-5 برگه نان پیتا یا لواش
پنیر موزارلا 150 گرم
پخت در 180-190 گرم تا قهوه ای طلایی.
...
نوووووش جاااان😋😋😋
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#میگو_سوخاری 🍤 😋
🔸میگو ها رو شستم و به مدت نیم ساعت با کمی زرد چوبه،پاپریکا،نمک و 3 قاشق روغن زیتون و یک قاشق آبلیمو استراحت دادم..
بعد خمیر بنیه "مارک تردک" که پودرش رو آماده از سوپر مارکت خریده بودم، طبق دستورش که روی کارتنش نوشته شده آماده کردم و دونه دونه میگو ها رو اول توی خمیر زدم و بعد انداختم توی روغن داغ و حدود 2 دقیقه بعد وقتی طلایی میشدن از روغن خارج میکردم و روی دستمال کاغذی میذاشتم تا روغن اضافیش کشیده شه و برای قارچ های سوخاری هم همین کارو انجام دادم..
سس_تار_تار که مخصوص میگو هست رو اصلا فراموش نکنید 3 تا خیار شور رو یا رنده بزنید یا ریز خرد کنید کمی گشنیر ساطوری بهش اضافه کنید و 4 قاشق سس مایونز،فلفل،یک عدد سیر رنده شده که دلبخواهیه، بچشید و اگر نمک لازم داشت نمک بزنید و در کنار میگو ها سرو کنید..
برای قارچ سوخاری هم حتما از سس کچاپ استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ميرزا_قاسمی 🍲 😋
🔸اول بادمجان رو کبابی کنید روی شعله گاز و بعد پوستشو بگیرید و ساطوری کنید.
گوجه فرنگی نگینی کنید.چهار تا پنج عدد حبه سیر درشت رنده ریز کنید و تفت بدید نمک و کمی فلفل و زردچوبه بزنید یک قاشق رب گوجه فرنگی بادمجان و گوجه فرنگی رو بریزید و بذارید آبش کشیده بشه.همونطور که گفتم در آخر میتونید تخم مرغ داخلش بشکنید و هم بزنید یا نیمرو روش بذارید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✔️ترفند نگهداری سیر 🧄
سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم اينجوری بدون خراب شدگی چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداری كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشنی سير داشت راحت استفاده كنيد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دستمال_سفره 🍃
گاهي وقتا نياز نيست براي زيباتر شدن سفره هامون كارهاي سخت انجام بديم يه ايده ساده اما زيبا مي تونه كلی كمكمون كنه 😉
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.